Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Με φαντάζεται με την κοιλια στο στόμα να ρίχνω τις στροφές μου ;;; Κοντά στο Ηράκλειο ειναι Μάλια το λενε ... Πιο πολυ θελω να πάω για να δω φίλους που μόνο εκει συναντάω καθε χρόνο αλλιώς δεν καίγομαι να πάω ...

Άμα μπορείς γιατί όχι;;;;;;

Χιχιχιχι!!!!! Πλάκα θα έχει!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι 12 κιλα εγω ειμαι στα 25 αλλα μιλαμε για πολυυυυυυ φαγητο...εχω την αισθηση οτι βοηθησε κ η διακοπη του καπνισματος...maraki εχω παει στα Μαλια...οταν ημουν φοιτητρια...πανικος!!!! Κι εγω παντως κοριτσια δεν μας κοβω να μενουμε μεσα 40 μερες...ουτε εγω ουτε το μωρο...καλα να μαστε κ θα παρουμε τους δρομους...kitriblue αντε ν αλλαζει το πινακακι...

Κορίτσια απο που να αρχίσω;;;;

Σαγκρε μπράβο για το μαγκακι 2!!! Άντε κοπέλια σου παραχωρώντας την πρωτιά!!!

Απο κιλά 14 και με πολύ φαι παρακαλώ!!! Ευτυχώς γιατί με την φορά που πήρα ΑΣΕ....

Λίκνο πήρα το λουλαγκο της κιλό και όντως μάπα το στρώμα αλλά για τόσο μικρο διαστημα να δώσω κι αλλά λεφτά για στρώμα;;; Για την κούνια πήρα λάτεξ καινούργιο οκ!!; Αλλά και για το λίκνο μου φαίνεται τζάμπα για 3 κιλά ανθρωπάκι...

yk1yp3.png

Sangre μια χαρά είσαι στα 12 κ στις 37 σχεδόν εβδομαδες!! Εγω ήμουν + 13 στις 34 εβδομαδες!!! Ε τώρα θα εχω φτάσει τα 14!! Κ σιγά μη σκάσουμε!!

Δώσε κοπέλια νεύρα εδώ!!! Γι αυτο ειμαστε!! Χαχαχα

Maria ρίξε κ μια γυροβολιά για μας!

Dimitra ποιε 40 μέρες μέσα;; Ουτε που το χω σκεφτεί!!! Μόλις μου δώσει οκ ο παιδίατρος εχουμε βγει κ στις 10 μέρες!!! Αναλόγως πως θα μου τη δώσει κιόλας...

Νίκηαντωνια το αγόρασα το λίκνο , ειναι της chicco το next to me. Πολυ καλο !

Mama ήμουν μεταξύ των 2 του lullago κ του next to me κ τα 2 της chicco , εχω διαβάσει πολυ καλα σχόλια στο Ίντερνετ , αλλα δε διάλεξα το lullago λόγω στρώματος. Όντως δεν ειναι πολυ καλο.. Θεώρησα οτι ο μπέμπης θα σκάσει με τέτοιο στρώμα..εγω θα του έβαζα ΄ενα έξτρα στρώματακι απο πανω..ειναι πολυ σημαντικός ρε συ ο ύπνος τον πρώτο καιρό...κ εμάς που θα γεννηθούν καλοκαίρι με τόση ζέστη..ειναι φτηνά , δες τα ειναι γύρω στα 30 ευρώ..εγω μάλλον θα πάρω ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Kirtiblue δεν ήξερα οτι ηταν τόσο φθηνά τα στρωματακια, σκεφτόμουν και για τα λίκνο οτι είναι σχεδιασμένα για μωρά και δεν έδωσα σημασία, κι εγώ ήθελα το next to me αλλά δεν χωρούσε στο δωμάτιο με τις ανακατατάξεις που κάναμε κι έτσι πήραμε το lullago δεν πειράζει καλό είναι κι αυτό μ αρέσει αν είναι θα τσεκαρω και στρωματακι

Πως κοιμηθηκατε χθες;; Εγώ σαν πουλάκι λόγω θερμοκρασίας!!!

Περιμένω την κοπελα να κουρεψουμε τον σκυλάκι μου!!!

yk1yp3.png

Πολύ καλημέρα σας!!!!

Καλά κοιμήθηκα, μία φορά νομίζω σηκώθηκα.

Το next to me είναι πανέμορφο, το άλλο δεν το γνωρίζω.

Συμφωνώ στο να βάλετε κάτι extra από πάνω γιατί το στρώμα είναι βασικό στα μωρά.

Κορίτσια σήμερα θα έρθει ο μαραγκός να πάρει μέτρα για τις ντουλάπες των παιδικών δωματίων. Αυτοί οι άντρες με το πάσο τους, μου τη δίνουν ώρες ώρες.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα!! Καλα κοιμήθηκα κ εγω ! Στις 6 μονο σηκώθηκα για κατούρημα! Εξαιρετικά!!!

Να το σκεφτείς mama, εγω θα δω τις διαστάσεις τώρα κ θα το ψαξω στο Ίντερνετ.

Νικηαντωνια άστο με τους άντρες!!! Κ μ εμενα μου τη δίνει τρέλα!! Με το πάσο τους ρε παιδί μου...

Άντε με για κ με τις ντουλάπες!

Ρε κοριτςια να σας ρωτησω κατι; Μπαίνετε σε μέτρο ; Σε λεωφορεία κλπ.;; Εχω να μπω απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου λόγω ιώσεων αλλα τώρα δε την παλεύω κλεισμένη μέσα στο σπιτι να εξαρτώμαι απο τον άντρα μου για να παω μια βόλτα..κ δε μπορώ να πάρω το ΙΧ με την κοιλιά που εχω δε θα φτάνω τα πετάλια , άσε που ειναι κ οι γακι επικίνδυνο...

καλημέρα κορίτσια!!! εμενα ο υπνος μου ηταν 12-2 χθες....εσκασα από τα νευρα μου...πονουσα κουνιοταν (οσο μπορουσε η μπεμπα) και πηγαινα τουαλετα ανα 10 λεπτα...μια ομορφια!!! kitriblue εχω μπει σε αστικο (γιατι το μετρο στη θεσσαλονικη είναι μονο ονειρο) στην εγκυμοσυνη αλλα τωρα μαλλον θα δυσκολευομουν λογω ζεστης σε ωρα αιχμης...παντως κι εγω δεν μπορω πια να οδηγησω...εδώ μπαινω στο αυτοκ. ως συνοδηγος και κρατιεμαι από 15 σημεια ....γενικα αποφευγω τις μεγαλες αποστασεις οσο μπορω... νικηαντωνια μεγειααααααα....καλα οι αντρες στην κοσμαρα τους μην την ψάχνεις...εγω του λεω ωρες ωρες του δικου μου...ρε αγαπη παρε και καμια πρωτοβουλια κι απανταει αφου εσυ εισαι ο ερχηγος του σπιτιου...αχ αυριο εχω γιατρο μακαρι να μου δωσει καμια εκτιμιση γεννας...ολο γενικότητες...αποφευγει ν απαντησει αν πλησιάζουμε .... αντε mama ετοιμος θα είναι ο σκυλακος να υποδεχτεί το μωρο...εχω δει βιντεακια που όταν φερουν το μωρο σπιτι εχουν βγαλει βολτα το σκυλο και καθως επιστρεφει στο σπιτι βαζουν το μωρο κοντα του να το μυρισει για να εξοικειωθεί...φανταζομαι τα γνωρίζεις ηδη...

Καλημερα!!!!!!!!!!

Επιτελους κοιμηθηκα!!!!!!!!!!Δεν την παλευα ακομη ενα βραδυ...σηκωθεικα για τουαλετα αλλα σε λογικα πλεσια.Κοριτσια με επιασε μια κραμπα στην γαμπα το πρωι μεσα στον υπνο, ουρλιαξα απο τον πονο...ευτυχως δεν ειχε φυγει ο αντρας μου ακομη για δουλεια και με βοηθησε.

Εγω κοριτσια κουνια εχω, πηραζει που θα τον βαλω αμεσως σε κουνια??

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!πως είστε?

σήμερα η μέρα είναι βροχερή! καρέκλες ρίχνει! τουλάχιστον από άποψη θερμοκρασίας είναι καλά,δεν ζεσταινόμαστε.

και εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά το βράδυ ξύπνησα μόνο 3 φορές για τουαλέτα! Αλλά κάθε φορά που ξυπνάω πίνω και από ενα ποτήρι νερό! στο θηλασμό να δείτε δίψα και νερό!

βρε κορίτσια όσες θα χρησιμοποιήσετε καλαθούνα θα βάλετε εξτρα στρωματάκι?

Cristab εγω αρχικα θα χρησιμοποιησω το port bebe στο οποιο μου καναν δωρο βαση κι επιπλεον στρωμα...βεβαια επειδη δεν τα παραλαβαμε ακομη δεν εχω δει πως ακριβως ειναι σε παχος κλπ.. απο τη μθα λεω μια χαρα το extra στρωματακι αλλα δεν ξερω αν θα ειναι πολυ ζεστο...

κοριτσια εγω στο πρωτο ειχα δανειστει καλαθουνα και μολις το φερα σπιτι από το μαιευτηριο διαπιστωσα πως τα ποδια του βρισκαν οποτε το βαλα κατευθειαν στην κουνια τωρα και το δευτερο ετσι σκεφτομαι να κανω θα κανα διαφορετικα αν ηταν χειμωνας και το ηθελα ζεστουλι τωρα με τις ζεστες θα ναι πιο ανετα στην κουνια του τι λεω μωρε κι εξω χαλαει ο κοσμος... τελος παντων...

Christab εγω θα χρησιμοποιήσω λίκνο, αλλα θα εχω κ την καλαθουνα για ώρα ανάγκης αν θέλω να το κοιμησω σαλόνι πχ..πήρα έξτρα στρώμα ναι για την καλαθουνα , μου κοστίσει 23 ευρώ κ ειναι λατέξ. Πάντως αυτο που λέει η Sangre θ α ειναι ζεστά στη καλαθουνα , αν εχεις βάλτο κατευθείαν στην κούνια!

:D Λοιπόν κοιτούσα τώρα τα χαρτιά των εξετάσεων κ τα υπερηχογραφήματα ( τι κανεις άμα δεν εχει άλλο παιδί κ εχεις ήδη ετοιμάσεις τις φακές , ε με τέτοιο καιρό δεν ήξερα τι να φτιάξω )

Κ βλέπω οτι ο γιατρός μου εχει δώσει ΠΗΤ 30/06 ενώ ολα τα υπερηχογραφήματα δίνουν 27/06.... Για να δούμε για να δούμε!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...