Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Σε νιωθω δεν θα πει τιποτα...ο δικος σου θα βγει συντομα...λενε οτι τα δευτερα μωρακια δεν αργουν οσο τα πρωτα...εντωμεταξυ εσενα σου κοψε τα χαπια μαγνησιου οπως την mama γιατι εμενα οχι κι εχω την εντυπωση θα τα συνεχισω ως το τελος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα μου ειπε δεν ειναι απαραιτητα κοψτα αλλα αμα δεις και δεν την παλευεις από συσπασεις η πονο στη μεση παιρνε. Εγω δε παιρνω να χω συσπασεις μπας και φιλοτημηθει μια ωρα αρχυτερα ασε μου ελεγε τι παραπονιεσαι μεσα ιουλιου θα κανεις μπανιο αυτο ελειπε γιατρε ολα αυγουστιατικα θα τα βγαζω εγω; Εντωμεταξυ ειχα τετοια νευρα που μου λεει ποσο εισαι κιλα και λεω 72 και μου λεει 82; και με ακουει να τσιριζω από μεσα 72 καλεεεεεεε 10 κιλα πηρα σε ενα μηνα; εσκασε στα γελια καποιος μου κανει πλακα του λεω...

Χαχαχα 72????? Καλεεεε τι κιλα ειναι αυτα απο τον 4ο μηνα εχω να τα δω στη ζυγαρια μου... μακαρι ιουλιο να ξεχυθουμε στις παραλιες... ποσες μερες αραγε ν κρατησουν τ λοχεια? Η αδερφη μ ηταν 2 μηνες με σερβιετα...τα παιξα οταν τ ακουσα...

Διαφημίσεις

ναι βρε κοπελια αλλα ξεκινησα από 60... νταξει γουρουνιασα του κερατα ας μην ειχα το υψος και να σου λεγα εγω...

Έλα λοιπόν όπως λέει κ η νίκηαντωνια ξεκινάμε προβλέψεις!!

Οι επόμενες λέω Sangre , mama & popaki !

Με τι σειρά τώρα ..αποφασίστε εχεις! Χαχα

Κ εγω κόβω το μαγνήσιο σε 5 μέρες μόλις θα χω κλείσει την 36 εβδομάδα. Για να δούμε!!!

Sangre μια χαρά 12 κιλάκια πήρες! Σοουυυυπερ!!

Νίκηαντωνια μπορεί κ να πάρω στρώματακι άλλο, ανατομικό όπως λες...

Κι εγώ απο κιλα εχω παρει 13 όσα κ την πρωτη φορα κ εχω παραμείνει εκει στάσιμη τωρα 1 μηνα ... Εγω εχω αυριο γιατρο να δούμε που βρίσκομαι αλλα εγω δεν θελω να γεννησω μεχρι του Αγ. Πνεύματος . Τουλαχιστον να προλάβω να πάω στο πανηγύρι του χωριού μου ...

Διαφημίσεις

Καλε τι λέτε; Ποια 12 κιλά ; είμαι στο συν 20!!!!! Αλλά να σας πω κάτι; Δεν με νοιάζει, ευχαριστηθηκα φαγητό και γλυκο! Έχει να πέσει δίαιτα μετά. ...Υπομονή μανουλες τελειώνουμε λίγο έμεινε. Σκέφτηκε θάλασσα μπανακι και καμιά μπυριτσα....όνειρο ζω μην με ξυπνάτε που λέει και το λαϊκό άσμα.....:cool:

τι σουπερ μωρε λιγα ειναι 12 κιλα; στο προηγουμενο ειχα παρει 7 μονο νταξει εχασα 15 βεβαια μετα...

Ε δεν είναι και πολλά, μην τρελαθούμε κιόλας.

Απλά στην πρώτη εγκυμοσύνη είχες πάρει λίγα.

Τα 12 είναι μέσα στα φυσιολογικά.

Έχεις τα διαόλια σου απόψε, σε καταλαβαίνω, δώσε να ξαλαφρώσεις.

Εμείς εδώ είμαστε!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

χαχαχαχαχαχαχ ειναι ενας καλος λογος να πας να χορεψεις ομως ε; οχι να καθεσαι να βλεπεις... ποιο χωριο αν επιτρεπεται;

Με φαντάζεται με την κοιλια στο στόμα να ρίχνω τις στροφές μου ;;; Κοντά στο Ηράκλειο ειναι Μάλια το λενε ... Πιο πολυ θελω να πάω για να δω φίλους που μόνο εκει συναντάω καθε χρόνο αλλιώς δεν καίγομαι να πάω ...

Έλα λοιπόν όπως λέει κ η νίκηαντωνια ξεκινάμε προβλέψεις!!

Οι επόμενες λέω Sangre , mama & popaki !

Με τι σειρά τώρα ..αποφασίστε εχεις! Χαχα

Κ εγω κόβω το μαγνήσιο σε 5 μέρες μόλις θα χω κλείσει την 36 εβδομάδα. Για να δούμε!!!

Sangre μια χαρά 12 κιλάκια πήρες! Σοουυυυπερ!!

Νίκηαντωνια μπορεί κ να πάρω στρώματακι άλλο, ανατομικό όπως λες...

Το λίκνο εσύ το αγόρασες ή στα δάνεισαν κ απλά είναι κ το στρώμα μεταχειρισμένο;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...