Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Αυτό που θες ένα δεκάλεπτο για να σηκωθείς από το κρεβάτι και προσπάθεια για να αλλάξεις πλευρό είναι πολύ γελοίο και ώρες ώρες με πιάνει σπαστικό !!!!! Αχ αν θυμάμαι καλά μου μαζεύονταν όλοι το σ/κ και όλη μέρα! Την μαμά μου θα έχω μόνο στο μαιευτήριο όλες τις μέρες και η αλήθεια είναι ότι την θέλω κιόλας γιατί είναι κερβερος και δεν θα με ζαλίζουν οι άλλοι και ειδικά η πεθερά μου!Σήμερα μου έφερε η αδελφή μου δώρο το λίκνο Ρε κορίτσια τι στρώμα έχετε για τα μικρακια σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω purelan πήρα , μου τη συνέστησαν όλες οι μαμάδες..Sangre ήταν η επομενη ερώτηση αν τη βάζουμε κ στις θηλές κ στη θήλεα άνω. Σε ευχαριστούμε.

Κ εγω τη μαμα μου θα εχω μεαιευτηριο ..κέρβερος κ μένα ΕΥΗ . Χεχε

Maria & mama αυτο που λέει η νίκηΑντωνία , καρτοδωρα για να μπορείς να πάρεις οτι θέλεις.

Εντωμεταξύ θα συμφωνήσω μαζι σου , επειδη η νευρικότητα περνάει στο παιδί ας κλείσουμε αυτιά κ ας κάνουμε αυτο που εμείς θελουμε .

Νίκηαντωνια με για τα έπιπλα!!! Με το καλο κ με ΄ενα γέλιο!!! ,

Κοριτςια είπα στον άντρα μου οτι έκλεισα επαναληπτικό ντόπλερ, περίμενα οτι θα γινει χαμός αλλα μάλλον το χει πάρει απόφαση κ λέει για να ειμαι εγω ήρεμη ας κάνω αυτο που νομίζω. Οποτε ηρέμησα κ πιο πολυ που εχω τη συμπαράσταση του. Του είπα οτι θέλω να δω το μπεμπακι μου πιο γρηγορα κ δε με νομίζουν τα λεφτα...

Η ψυχική μου ηρεμία ειναι πανω απ ολα .. Απλά του υποσχέθηκα να μη μου γινει ψύχωση...

Τη γνώμη έχετε για βιταμίνη κ κ το κολλύριο που βάζουν στα ματάκια τους μόλις γεννηθούν;

Ρώτησα τον παιδίατρο κ μου είπε οτι ειναι απαραίτητη να γινει η ένεση αυτη με τη βιταμίνη κ.

Αυτό που θες ένα δεκάλεπτο για να σηκωθείς από το κρεβάτι και προσπάθεια για να αλλάξεις πλευρό είναι πολύ γελοίο και ώρες ώρες με πιάνει σπαστικό !!!!! Αχ αν θυμάμαι καλά μου μαζεύονταν όλοι το σ/κ και όλη μέρα! Την μαμά μου θα έχω μόνο στο μαιευτήριο όλες τις μέρες και η αλήθεια είναι ότι την θέλω κιόλας γιατί είναι κερβερος και δεν θα με ζαλίζουν οι άλλοι και ειδικά η πεθερά μου!Σήμερα μου έφερε η αδελφή μου δώρο το λίκνο Ρε κορίτσια τι στρώμα έχετε για τα μικρακια σας;

Εγω για το λίκνο αυτο που είχε, δεν πήρα κατι επιπλέον.. Εχω πάρει το λίκνο της chicco το next to me .. Για την καλαθουνα πήρα στρώμα απο λατέξ ..

Διαφημίσεις

Το λίκνο μου σίγουρα εχει στρώμα κοκοφοινικα το στρώμα όμως του κρεβατιου δεν θυμάμαι.

Ρε σεις το λίκνο μου εχει ΄ενα στρώμα οτι να ναι δε το λες αλλα δε το λες κ κοκοφοίνικες ουτε λατέξ. Λέτε να του βάλω ΄ενα άλλο απο πανω;;;

Kitriblue για την βιταμίνη κ δεν εχω κ καλη γνώμη σχετικά με αυτα που εχω διαβάσει . Κοιτούσα το βιβλιάριο της κόρης μου κ είδα οτι της την είχαν κανει κ δρν μου είχαν πει τίποτα όπως κ οι σταγόνες τομπρεξ που της έβαλαν στα ματια . Δυστυχώς δύσκολα να μην τα κάνουν αυτα . Διάβασα όμως κατι περί βιταμίνης κ οτι σχετίζεται με λευχαιμία κ εχω φρικαρει .

Kitriblue για την βιταμίνη κ δεν εχω κ καλη γνώμη σχετικά με αυτα που εχω διαβάσει . Κοιτούσα το βιβλιάριο της κόρης μου κ είδα οτι της την είχαν κανει κ δρν μου είχαν πει τίποτα όπως κ οι σταγόνες τομπρεξ που της έβαλαν στα ματια . Δυστυχώς δύσκολα να μην τα κάνουν αυτα . Διάβασα όμως κατι περί βιταμίνης κ οτι σχετίζεται με λευχαιμία κ εχω φρικαρει .

Το θέμα ξέρεις ποιο ειναι κ γιατί εκνευρίζομαι ; Γιατί δεν ενημερώνονται οι γονείς!!πως ειναι δυνατόν να κάνουν κατι κ να μην σε ενημερώνουν;; Όλες μου οι φιλες που γέννησαν το ίδιο έπαθαν. Το είδαν απλά μετά στο βιβλιάριο..

Διάβασα κ λέει πως ειναι απαραίτητη για να μην υπάρξει επειςοδιο αιμορραγίας. Καθώς τα νεογέννητα ειναι πολυ ευαιςθητα Κ δεν έχει τελειοποιηθεί το σύστημα όλο 1 στις 100000 παρουσιάζει τέτοιο επεισόδιο. Κ την κάνουν σε ολα για. Πρόληψη. Για να μην παρουσιαστεί τέτοια πράγμα. Οκ καλα κάνουν..ομως λέει πως αντενδείκνυται όταν ΄ενα παιδί εχει έλλειψη απο το ένζυμο g6pd το οποίο το ανακαλύπτεις αφού έχουν βγει οι αιματολογικές του παιδιου μετα απο καμια μερα δηλαδή... Ενώ την ένεση τους την κάνουν με το που γεννιούνται. Λέει πως η παρενέργεια ειναι όταν ΄ενα παιδί εχει έλλειψη αυτού του ενζύμου κ του κάνουν αυτη την ένεση ειναι απλά οτι ανεβάζει πολυ ίκτερο..το θέμα ειναι γιατί δεν ενημερώνουν τους γονείς! Κ αυτο με την αντιβίωση στα μάτια τη βάζουν για τα μικρόβια του κόλπου ,... Τι να πω.. Εμενα πάντως ο παιδίατρος μου είπε πως ειναι απαραίτητη η ένεση.. Τώρα για τις λευχαιμίες κ αυτά.. Άστο...δε θέλω να το σκέφτομαι...

Ρε σεις το λίκνο μου εχει ΄ενα στρώμα οτι να ναι δε το λες αλλα δε το λες κ κοκοφοίνικες ουτε λατέξ. Λέτε να του βάλω ΄ενα άλλο απο πανω;;;

Μήπως να έβαζες κάποιο ανατομικό-ορθοπεδικό;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μολις γυρισα απο ντοκ ολα καλα τιποτα ιδιατερο. περιμενουμε ουφ!

Χμμμμμ!!!! Λες να είσαι η επόμενη;

Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσουμε τις προβλέψεις.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ασε εντωμεταξυ ο ντοκ προσπαθει να μου εξαψει το ενδιαφερον και μου λεει ειναι 3κιλα ηδη... γυρισμενο εχει αναπνευστικη λειτουργια... ξερω γω γιατρε θα βγει ε εχουμε ακομα ουφ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...