Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κι εγω δεν εχω κανει καρδιοτοκογραφο ποτε αλλα μπορουν να κανουν μετρησεις τυπου ντομπλερ με το μηχανημα τους, εκτος και αν ο γιατρος δεν εχει εξειδικευση στο να το κανει ο ιδιος, το λεω γιατι ο δικος μου ειναι πιστοποιημενος

παντως σε καταλαβαινω αλλα ηρεμησε!!! αν ηταν κατι δεν το διακυνδυνευουν να σου πουν ψεματα η γενικα να κανουν λαθος!!

απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου με ηρεμια , μετα δεν θα εχεις χρονο να σκεφτεσαι!!!;)

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι βρε κριστα με καταλαβαινεις... κανεναν μα κανεναν! σιγα μην εχω το καθε ασχετο μες στα ποδια μου μηπως να του βγαλω και κερασμα; και ποιες ωρες θα πω στο μικρο θα κοιμασαι τοτε γιατι τις αλλες θα κανεις το εκθεμα; κι εγω που θα θελω να ξεκλεψω λιγο χρονο να κοιμηθω θα καθομαι να ακουω τον ενα και τον αλλο; οχι δεν εχω χρονο για κανενα μονο για τα μωρα μου

Σαγκρε μην νομίζεις μονο οι μανάδες στο σπίτι και αυτές πολύ είναι και παλι για να βοηθούν στο σπίτι κι εγώ οτι χρονο έχω να κοιμάμαι και να ξεκουράζονται, κανεις άλλος!!!

Όσο για τα μωρά όντως υπαρχουν μερικοί που τα μεγαλώνουν όπως οι γιαγιάδες μας, ελπίζω σιγά σιγά να αλλάξουν μια κι εξω μερικά πραγματα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

sangre αυτό ακριβώς! και αυτό με τα κεράσματα πάλι!εμ να έχεις την κούραση σου,εμ να έχεις να κερνάς καφέδες και γλυκά! και ένας λόγος παραπάνω αυτή τη φορά είναι ότι έχουμε και ενα μεγαλύτερο παιδάκι το οποίο δεν φταίει σε τίποτα να έρχονται και να πέφτουν όλοι πάνω στο μωρό,να φέρνουν δώρα για το μωρό και να του λένε διάφορα για το μωρό και αυτό να ζηλεύει και να νιώθει άσχημα! με τίποτα!!!!μακριά όλοι και αγαπημένοι!

αχ βρε κορίτσια για ένα καφε βγηκα και γραψατε 3 σελιδες...εχω πεθανει στα γελια....sangre κι εγω με τοσα εσώρουχα και σερβιετακια που αλλαζω τη μερα σαν να κατουρηθηκα είμαι...αλλα εκει που περπαταω λεω τωρα θα μου φυγουν και θα τρεχουν ασταμάτητα...οσο για την παρομοιωση με το χελωνακι πραγματικα επειδή ειχα χελωνάκια ακριβως ετσι γυρναω κι εγω στο κρεβατι....προσοχη με τις βουτιες στο πατωμα κορίτσια δεν ειμαστε για σπασιματα σε χερια ποδια...mama τι ωραια νεα από Mary-lou....χθες εριξα μια ματια αλλα ειδα ότι δεν ειχε τιποτα νεοτερο....πολύ χαρηκα.....να ναι γερο το γιγαντακι κι επιτελους να το χαρουν στο σπιτακι τους μετα απ όλα οσα περασαν....εμενα μου κανει καρδιοτοκογραφο και ντοπλερ κάθε φορα αλλα τα χαρτια τα βαζει στο φακελο...δεν μου τα δινει για να βοηθησω με τις τιμες κορίτσια!!!

Τι κεράσματα;;;;δεν είμαστε καλα! Αϋπνες κ άλλες ήδη με ΄ενα μωρο !!

Κανένας! Μονο μαμάδες κ πολυ ειναι!!ειμαστε κλειστά λυπάμαι!! Συγνώμη πραγματικά θα ενέχουν το θράσος να έρθουν σε ΄ενα σπιτι με ΄ενα νεογέννητο για κέρασμα κ καφε;; Αλήθεια;; Εγω ρε παιδια ουτε που θα το σκεφτομουν..εδώ φιλες μου έχουν γεννήσει κ δεν ήθελα να παω μεχρι το μαιευτηριο για να μην τις κουράσω!

καλημερα κοριτσαρες κι εγω κοιμηθηκα σα βοδι νταξει σταματησε το ξεκατουρημα λοιπόν για τις θηλες λανολινη σκετη και συνεχεια μολις γεννηθει σωζει αληθεια και πεταξτε τα μπλουζακια κοπελιες τοπλες εντελως. Για ενυδατωση εγω δε κανω κατι

Από φαρμακείο την λαλολίνη κοριτσάρα;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

σιγα μην κανω και παρτυ και να τους καλεσω ολους!!!

Νικηαντωνια τι κανεις;; ναι απο το φαρμακειο, εγω πηρα την πουρελαν εχει γυρω στα 10-11 ευρω αλλα εχει και αλλη εταιρεια πιο φθηνη

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ναι πουρελαν τη λενε βαζεις αφοβα πολυ και δεν την ξεπλενεις δεν πειραζει καθολου ουτε το βρεφος επισης οταν τελειωνεται παρτε λιγο από το γαλα σας και αλειψτε με αυτο θηλη και θηλεα αλω.

Εγω και να θελα το μαγκακι κοπανιοταν κι ηθελε νανουρισμα για να κοιμηθει... τωρα τον πηρε ο υπνος παρηγγειλα παγωτο στον αντρα μου για αποζημιωση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...