Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ε αυτο ειναι το θεμα!!!μ αυτα θα εκνευριστω κι εγω!!! αν δινουν οδηγιες και αν χωνονται!!! και πιστευω ολη μερα θα κουραστουμε ολοι και ειδικα εμεις που δεν θα κοιμομαστε το βραδυ απο το μωρο και την ημερα θα χουμε παρεμβολες!!! ολο λεω υπομονη!!! αντε να δουμε.....

Ζουζου τουλαχιστον δεν θα μπορουν να κατσουν πολυ δεν τους συμφερει οικονομικα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ αυτό που δεν άντεχα ηταν οι συμβουλές του τύπου αυτο κανε το έτσι , η μην το κανεις αυτο δεν ειναι σωστό κ τα σχετικά ... Κ αυτα δεν ακουγόταν σπο την οικογένεια αλλα απο συγγενείς κ φίλους που ερχόταν να δούνε το μωρο ....

kirtiblue εμενα στην εξεταση τα γραφει ετσι:

BPD(mm) 83,1

AC(mm) 282

HC(mm) 298

FL(mm) 62,2

UmAPL 0,85

και μετα λεει το βαρος του μωρου και στις ποσες εβδομαδες εκανα το ντομπλερ που σημειωτεον ειναι απο το νοσοκομειο!!!

επισης καθε φορα που παω στον γιατρο μου και με μετραει λεει ολα καλα, και για σενα αν ηταν κατι θα στο ελεγαν μην σκας και αγχωνεσαι τζαμπα!!!

μηπως γενικα αυτες οι τιμες ειναι ο μεσος ορος αρα ολα καλα;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

αυτες οι παραμανες ασφαλειας ειναι μεγαλες!!! νομιζω οτι εχει να κανει με τις πανες αλλα δεν ειμαι σιγουρη και γι αυτο δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα τους!!!

yk1yp3.png

Mama κ εμενα τις εχει αυτές τις τιμές που αναγραφείσα αλλα επιπλέον κ κ αυτές τις μητριάς ας αρτηρίας οι οποίες μου φαίνονται χαμηλές ( παρεπιπτόντως εχουμε πανω κάτω τις ίδιες τιμές στις συγκεκριμένες μετρήσεις)

Καμια άλλη που να αναγράφει το ντόπλερ για μητριά θα αρτηρία;

Άστε με κ εγω αυτο σκέφτομαι !! Που θα έχουν κ γνώμη!!! Ωτοασπίδες λες Sangre ε ;; Ναι αλλα έτσι δε θα ακούς κ το παιδί !! Χαχαχα

Να σας πω κατι ...έκλεισα επαναληπτικό ντόπλερ την άλλη εβδομάδα γιατί θέλω να ξαναδώ το μπεμπέ μου..ο γιατρός όταν ειχα πάει μου είχε πει οτι δεν ειναι απαραίτητο..αλλα έκλεισα!! Πειράζει;;

Προβλέπω να ρίχνω ματς με τον άντρα μου γιατί με λέει υπερβολική...αλλα εγω θέλω να δω το μπέμπη μου!!

Διαφημίσεις

αυτες οι παραμανες ασφαλειας ειναι μεγαλες!!! νομιζω οτι εχει να κανει με τις πανες αλλα δεν ειμαι σιγουρη και γι αυτο δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα τους!!!

Κ Εγω νομίζω οτι ειναι για τις πάνες για το φασκιωμα...δεν αγόρασα πάντως...

kirtiblue ο γιατρος σου δεν σου κανει καθε φορα τις μετρησεις του ντομπλερ υπερηχογραφικα;; εμενα το κανει καθε φορα, μην δινεις τζαμπα λεφτα αν το κανει στο ιατρειο, επισης εχω να πω πως οτι σε ηρεμει ακομα και υπερβολικη να σε κανει και παραλογη να το κανεις για να εισαι ηρεμη!!! ομως προσεχε αργοτερα μην απο την πολυ προσοχη τρελλενεσαι με το παραμικρο και τρομαζεις και το μπεμπακι!!! ολα με μετρο και λογικη!!! αυτη η περιοδος ομως ειναι πιο φορτισμενη και ηδη νιωθουμε ανασφαλεια οποτε κανε αυτο που σε υσηχαζει!!!

yk1yp3.png

το δικό μου doppler γράφει τα εξής : PI 0,815, PI 0,555 και SD 2,250.

και εμένα μου είπε μια χαρά είναι.

όσο για τους συγγενείς κορίτσια και εγώ το έχω πει. δεν θέλω κανέναν στο σπίτι τις πρώτες μέρες. θέλω να είμαστε μόνοι μας σαν οικογένεια να βρούμε τους ρυθμούς μας.

kirtiblue ο γιατρος σου δεν σου κανει καθε φορα τις μετρησεις του ντομπλερ υπερηχογραφικα;; εμενα το κανει καθε φορα, μην δινεις τζαμπα λεφτα αν το κανει στο ιατρειο, επισης εχω να πω πως οτι σε ηρεμει ακομα και υπερβολικη να σε κανει και παραλογη να το κανεις για να εισαι ηρεμη!!! ομως προσεχε αργοτερα μην απο την πολυ προσοχη τρελλενεσαι με το παραμικρο και τρομαζεις και το μπεμπακι!!! ολα με μετρο και λογικη!!! αυτη η περιοδος ομως ειναι πιο φορτισμενη και ηδη νιωθουμε ανασφαλεια οποτε κανε αυτο που σε υσηχαζει!!!

Ο γιατρός μου μου κανει απλό υπερηχογράφημα . Όχι ντόπλερ , ουτε καρδιοτοκογραφο. Κ μάλιστα μου είπε οτι μπορεί κ να μη χρειαστεί να κάνω καρδιοτοκογραφο..τι να πω ρε κοριτςια ..αγχώνομαι λιγο...προτιμώ να κάνω εξετάσεις συνέχεια παρα να μην..νοιωθω μεγαλύτερη ασφάλεια...

Αυτο μου λέει κ ο άντρας μου. Πρόσεχε μη σου γινει ψύχωση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...