Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γαμ...τα κι εγω τα ιδια!!!! σαν γιουβαρλακι εχω γινει κιολας!!! και αντε να σηκωθεις....χαχα

ωραια και τα ισπανικα ηταν το επομενο αλλα τωρα δεν ξερω ποτε!!

και οι μεταφρασεις ενδιαφερον αλλα μου φαινονται δυσκολες!!!

yk1yp3.png

αστα να πανε mama, και εγω νιωθω ταχυκαρδιες και ολα τα σχετικα αλλα σημερα εχω τρελαθει λες και δεν προλαβαινω αστα!! ποπο χαρα στο κουραγιο σας με ολη αυτη την δυσφορια να διαβαζετε κιολας!! εγω περιοριζομαι στα λογοτεχνικα!! christab προσεχτικα, ποπο φανταζομαι τα γελια οταν ειδες πως ολα οκ! εγω κοριτσια λογω ζεστης ελαχιστες κρεμες βαζω οπως και στο γιο μου που ημουν ολο το καλοκαιρι με την κοιλια τουρλα και εχω να πω πως δεν εκανα ουτε μια ραγαδα οποτε μαλλον αν ειναι να κανεις δεν το γλιτωνεις! αλλα και να κανουμε τι πειραζει θα μας θυμιζει ολο αυτο που ζησαμε!! με το καλο τα επιπλα Ευη μ να τα χαρεις και εσυ και το μωρακι σου!!

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

Ειμαι ενα ορθιο ζομπι, δεν την παλευω αλλο...εχω να κοιμηθω δεν ξερω και εγω απο ποτε. Δεν γινετε να πηγαινω ανα 45 λεπτα τουαλετα απο τις 1 - 3, μετα να μην με κολλαει υπνος απο την υπερενταση, να με παιρνει τελικα κατα τις 5,30 και τελικα να ξυπναω απο φασαρια που κανουν στο δρομο ή στην πολυκατοικια.

Με τα χιλια ζορια περπαταω, θα βαρεσω ενεσεις καφεινης μου φενετε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!!!!!!!!!

Εγω κρεμουλα βαζω της frezyderm ειναι ψιλο ακριβουλα αλλα ειναι πολυ καλη.

Γελασα με αυτο που ειπε καποια κοπελα...τοπλες μπροστα στα πεθερικα...χαχαχαχαχαχαχ. Θα τους εχω σιγουρα ολους εδω...ειναι μια καλη σκεψη για να τους φρικαρω και να την κανουν με ελαφρα!:cool:

Ρε κοριτσια με ποναει ολο το συστημα απο κατω, λες και εχω φαει μπουνια, κλωτσια δεν ξερω πως να το περιγραψω. Περπαταω σαν να μην πω!Το εχει καμια αλλη?

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

γιατι ρε κοριτσαρες να πλακωσει σπιτι ολο το σοι από την αρχη; εγω ουτε τη μανα μου δε θελω σπιτι.

Γιατι τα πεθερικα ειναι απο μακρια, θα ερθουν για την γεννα, ελπιζω να μην κατσουν μεχρι να βγω απο το νοσοκομειο και να μην τους εχω σπιτι αλλα κατι μου λεει οτι τσαμπα η ελπιδα!!!!!!Με φανταζομαι με γονεις αδερφια, πεθερικα κουνιαδια και νυφαδιες!!!!!!!!μμμμμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι Με βλεπω μονο με το σλιπακι να κυκλοφορω...ο αντρας μου θα ριξει πολυ γελιο!Σαν να το βλεπω!

BXYXp3.png

Σαγκρε κι εγω αυτο λεω!!! γιατι να πλακωσουν ολοι;;; αντε ενταξει ειπαμε εμεις για καμια βδπμαδα να μεινουν οι μαμαδες μας και αυτο για να μς βοηθησουν με τα του σπιτιου αλλα μετα υσηχια....οχι τιποτα αλλο εχω και μεγαλο σοι!!!

Ζουζου ολες τα νιωθουμε αυτα + κατι μπουκωματα να πω κατω πονακια περιοδου κτλ κτλ και τα κατουρηματα φυσικα!!!

παντως εμενα νομιζω οτι εχει μπερδευτει και ολο πιεζει με το ποδι απο αριστερα!!! με ξεκανε λεμε!!! αφου της λεω λαθος δρομο!!! ακολουθα το φως αλλα εκεινη τιποτα!!!!

αυριο θα ρθει επιτελους η κοπελα να κουρεψει σκυλο και να απαλλαχτουμε απο την τριχα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που πλακώνει ολο το σόι σπο την αρχη στο σπίτι πολυ μου την δίνει . Στην κόρη μου δεν πρόλαβα να γυρίσω σπο την κλινικη κ σε 2 ωρες γέμισε κοσμο ... Έλεος πια ... Αν δεν πήγαινε 9-10 το βραδυ δεν έφευγαν . Ευτυχώς τωρα ειναι καλοκαίρι κ ολοι δουλεύουν κ δεν θα εχω τόσο συχνές κ πολύωρες επισκέψεις .

Ζουζου κι εμενα και οι δυο μεριες ειναι απο μακρια, τους ειπα το πολυ μια βδομαδα γιατι δεν θα την παλεψω νομιζω ουτε και αυτην ποσο μαλλον για παραπανω....το καλο ειναι οτι και η αδερφη μου που σπουδαζει εδω και η κουναδια μου που μενει εδω μπορουν να τους φιλοξενησουν σε περιπτωση που θελουν να κατσουν παραπανω....απο την αλλη αν και δεν εχω θεμα λεω μηπως να μην λες πολλα γιατι μπορει να τους χρειαστεις;;.....

εδω θελουν να μενουν στο νοσοκομειο το βραδυ...λεω κι εγω τι νοημα εχει;; θα βγαλετε να δωσετε βυζι;; πως θα με βοηθησετε;; χαχα και καλυτερα να ειναι πιο ξεκουραστοι αυτοι που θα μπορουν!!!

φοβαμαι μην αρχισουν τις βλακειες και δεν ξερω ποιος θα την πληρωσει.....

yk1yp3.png

οντως ρε Μαρια ελεος!!! λες και δεν ξαναειδαν μωρο!!! και αν πεις κατι λενε να μην το χαρουμε;; λες και μπορουν να χαρουν απο το βρεφακι που και αυτο το καημενο προσπαθει να προσαρμοστει.....

απο την μερια του αντρα μου ειναι και πρωτο εγγονι οποτε ενα παραπανω.....

yk1yp3.png

Σαγκρε κι εγω αυτο λεω!!! γιατι να πλακωσουν ολοι;;; αντε ενταξει ειπαμε εμεις για καμια βδπμαδα να μεινουν οι μαμαδες μας και αυτο για να μς βοηθησουν με τα του σπιτιου αλλα μετα υσηχια....οχι τιποτα αλλο εχω και μεγαλο σοι!!!

Ζουζου ολες τα νιωθουμε αυτα + κατι μπουκωματα να πω κατω πονακια περιοδου κτλ κτλ και τα κατουρηματα φυσικα!!!

παντως εμενα νομιζω οτι εχει μπερδευτει και ολο πιεζει με το ποδι απο αριστερα!!! με ξεκανε λεμε!!! αφου της λεω λαθος δρομο!!! ακολουθα το φως αλλα εκεινη τιποτα!!!!

αυριο θα ρθει επιτελους η κοπελα να κουρεψει σκυλο και να απαλλαχτουμε απο την τριχα!!!

xaxaxaxa ακολουθα φως...καλο!!!!!!!!!!!

Εαν ερθουν ολοι και στο σπιτι δεν παιζει δεν χοραμε, θα πανε σε ξενοδοχειο γιατι εδω δεν εχουμε σοι για να τους φιλοξενησει, αλλα δεν παιζει ολη μερα εδω θα ειναι.Δεν με πηραζει αρκει να μην ενοχλουν εμενα και τον μπεμπη. Ετσι και δω να πουλανε μυαλο ολοι μαζι θα γινει χαμος

BXYXp3.png

Εντάξει πολυ γέλιο !!!

Sangre εχω σκάσει στο γέλιο με το οτι κάθεσαι ανάσκελα κ μεχρι να σηκωθείς κανεις σα χελωνάκι!!! Χαχαχαχα μια απο τα ίδια!!!

Mama λάθος δρόμος της λες; Ακόλουθα το φως;;;; Χαχαχαχα

Τι να κάνω ρε κοριτςια τα πεθερικά έρχονται απο μακριά κ χρήζουν φιλοξενίας.. Αν τα δω σκούρα θα γυμνώνω για να φύγουν μια ώρα αρχύτερα !! Χαχαχα

Dimitra όλες έτσι είμαστε,..υπομονή..

Christab έπεσες παιδί μου;;;; Ο Χριστός κ η Παναγία πωπω πρέπει να τα δε ολα ο άντρας σου!! Προσέχτε πολυ κοριτςια ...πάντως δεν ειναι κ δύσκολο γιατί κ εγω δυσκολεύομαι πολυ να αλλάξω πλευρό..

Ρε κοριτςια βοηθήστε με γιατί πάλι εχω λιγο ψιλό φρικάρει.

Έκανα ντόπλερ πριν 2 εβδομαδες κ ο γιατρός κ ο έμβρυολόγος είπε ολα καλα.

Τώρα ξαναβλέπω λιγο το φάκελο κ βλέπω τις εξής τιμές.

Μητριαια αρτηρία

Pi αριστεράς 0,56

Pi δεξιάς 0,45

Μέση τιμή pi 0,51

Ομφάλικη αρτηρία

Pi 0,92

Edf θετικό

Ειναι ολα κάτω απο το μισο!! Παρα πολυ χαμηλά !! Ειναι φυσιολογικό αυτο;; Ο γιατρός δε μου πε τίποτα... Μπορείτε να ψάξετε τις εξετάσεις σας; Εσείς τι τιμές έχετε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...