Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες κι εγω κοιμηθηκα σα βοδι νταξει σταματησε το ξεκατουρημα λοιπόν για τις θηλες λανολινη σκετη και συνεχεια μολις γεννηθει σωζει αληθεια και πεταξτε τα μπλουζακια κοπελιες τοπλες εντελως. Για ενυδατωση εγω δε κανω κατι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμα εγω εχω μια παντελονα που την φοραω με ριχτο μπλουζακι από πανω καλα εμεις εχουμε γαμο στις 15 και βαφτιση 23 αλλα δε με κοβω θα δειξει. στο γαμο ηθελα πολυ να παω μωρε γιατι ειναι μιας πολυ καλης μου φιλης αλλα τη βλεπω να με ξεγεναει... Αφηστε χτες χορεψα μπαλο πολυ πλακα...

καλημερα Σαγκρε!!! μαλλον επεσε λιγο η θερμοκρασια και κοιμηθηκαμε καλυτερα , εγω γενικα ζεσταινομαι εχθες μια χαρα!!! αλλα το ματι γαριδα απο τις 6:30!!! αποφασισα και ξεκινησα με τα χιλια ζορια διαβασμα, εχω εξετασεις 28/06 αλλα οπως καταλαβαινετε επειδη θα με προλαβει η μικρη ας διαβασω οτι προλαβαινω....

τι μπαλο ρε κοπελια;;;; μπορεις να χορευεις και να χοροπηδας με την κοιλια;;; μπραβο!! κι εγω δεν σε κοβω να προλαβαινεις τον γαμο αλλα τι να κανουμε;;; δεν πειραζει...

εγω εχω γαμο και στις 12/07 και στις 18/07 και αναλογα τα κεφια και πως θα μαστε θα πραξουμε!!!

yk1yp3.png

ω ναι μια χαρα χορευω και μπαλο και ικαριωτικο και καρσιλαμαδες μονος στο πεντοζαλη δεν το χω...τι σχολη αν επειτρεπεται εγω την παγωσα να χω το κεφαλι μου ησυχο και μετα παλι με την ησυχια μου αλλα μαλλον πρεπει να τα φρεσκαρω λιγο γιατι σκουριασα

Καλημερα κοριτσια!! Για τις κρεμες κι εγω εχω ακουσει καλα λογι α αλλα ως τωρα εχω βαλει μονο λαδακι και κεραλοιφη...μακαρι να μην εμφανιστουν οι χαζοραγαδες...οντως mama με τη δροσουλα .αλλον ολες κοιμηθηκαμε πιο ανετα... κοριτσια εγω απο χθες νιωθω μια πιεση απο κατω ...σαν να ανοιγουν τα κοκαλα μου...κι επισης συνεχεια πιστευω θα κατουρηθω πανω μου...οσο για τα ρουχα κοριτσια ειναι μαρτυριο και μονο για την καθημερινοτητα οχι να βρεις κατι για γαμο η βαφτιση...ανυπομονω να μπαινω σε κανενα πιο νορμαλ ρουχο...μου τη δινουν πια τα τα ρουχα εγκυμοσυνης που μαλιστα δεν εχω βαλει φαρδουλα...κολαν και τζιν φοραω...

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

καλημερα κοριτσια!!!! μια χαρα κοιμηθηκαμε ολες αποψε βλεπω!! βεβαια εγω ξυπνησα με πονολαιμο αλλα δεν πτοηθηκα,, με εχει πιασει μια μανια να κανω τα παντα,,,προς το παρον μαγειρεψα λεμονατο , και ετριψα και κολοκυθι για κολοκυθοκεφτεδες, καθαρισα και τα δυο μπανια,, στην μπανιερα ζοριστικα η αληθειααα,,εβαλα πλυντηριο, σκουπισα, σφουγγαρισα,,, και τωρα τρωμε πρωινο με το γιο μου!!!

Dimitra με αυτά που λες κόβω να εχει γινει εμπέδωση με το μπεμπακι σου!!! Άντε είσαι σε καλο δρόμο κ εγω αυτο θέλω απο την άλλη εβδομάδα ομως!

Sangre γέλασα πολυ με το τόπλες γιατί θα φιλοξενήσω τα πεθερικά τις πρώτες μέρες ειναι ιδανική λύση χαχαχαχαχα!!

Μπράβο ρε κοπέλια με τους χορούς σου!!! Μήπως να ξεκινήσω κ εγω μόνη μου στο σπιτι!!

Mama κ Εςυ λες simulcium...μωρε ειναι καλή κ για την κυτταρίτιδα που εχω θέμα...μάλλον θα. Επιμείνω σε αυτη ...καλο διάβασμα κοπέλια !!!

Κ εγω θα ξεκινήσω λιγο εξάσκηση στο τυφλό σύστημα...μπας κ μάθω κστι...

ΕΥη με για τα έπιπλα κορίτσι μου!! Να τα χαρεί το μωράκι σου!!

νίκηΑντωνία τι λένε τα Χανιά ;; Ποσό θέλω να κατέβω το καλοκαίρι..αν μου το επιτρέψει ο παιδίατρος θα το κάνω !!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! πολύ χαίρομαι που όλες κοιμηθήκατε καλά! αχ κορίτσια εγώ χθες το βράδυ πήγα να γυρίσω πλευρό και δεν υπολόγισα σωστά την απόσταση και βρέθηκα στο πάτωμα! με την πλάτη ευτυχώς αλλά έπαθα μια κράμπα στην γάμπα ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω καλά! στην αρχή τρόμαξα αλλά μετά με έπιασε ενα νευρικό γέλιο άλλο πράγμα!

και εγώ σήμερα σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα και από φαγάκι λέω κοκκινιστό με μακαρόνια. εσείς τι καλό θα φάτε σήμερα?

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!! costandan σε επιασε και σενα ε;;; εσυ εισαι χειροτερη απο μενα!!! χαχα μπραβο σου!!! εμενα μου κοπηκε η φορα και μολις ξεκιναω κατι μεχρι να το τελειωσω εχω πονους περιοδου και ταχυκαρδια!!! πω πω ρε κοριτσια βαρεθηκα να νιωθω τοσο αδυναμη και να κουραζομαι τοσο ευκολα!!! εγω απο το πρωι το μονο που εκανα λιγο συμμαζεμα και ηρθε ο μαναβης πηρα καποια πραγματα μαγειρεψα τουρλου και παλι τωρα παιδευομαι να διαβασω!!!

cristab προσεχε!!! ευτυχως επεσες με την πλατη!!! φανταζομαι την εικονα!!!

Δημητρα τα κοκκαλα σου ανοιγουν δεν ειναι σαν να ανοιγουν!!! κι εγω νιωθω πιεση αντε να κατεβαινουν σιγα σιγα για να μας βοηθησουν!!!

Μαρια ξεκουρασου και σιγα σιγα κανε το σιδερο ή καθιστη μπορεις;; ακομη καλυτερα!!!

kirtiblue ξερω οτι η συγκεκριμενη κρεμα ειναι τοπ αλλα εγω βαζω αμυγδαλελαιο και οσο ζεσταινει ο καιρος δεν βαζω τιποτα, ακομα ραγαδες δεν εκανα ευτυχως και ελπιζω να μην κανω αλλα ας γινει και οτι θελει δεν θα σκασω!!!

Σαγκρε η σχολη ειναι απο ιεκ και δινω πιστοποιηση αλλιως το πτυχιο μου το χω αλλα θα ειμαι πολυ καλυτερα αν παρω και την πιστοποιηση στο θεμα δουλειας!! λεμε τωρα... η ειδικοτητα λεγεται τεχνικος φαρμακων καλλυντικων και παρεμφερων προιοντων, δηλαδη μπορω να δουλεψω σε φαρμακοβιομηχανιες σε καλλυντικα και να τα παρασκευαζω κιολας και σε φαρμακεια σαν βοηθος!!! αυτα που διαβαζω και βογγαω ειναι φαρμακολογια και χημεια και οπως καταλαβαινεις μεχρι να μπω στο κλιμα θα δεινοπαθησω...αλλα δεν εχω αλλη ευκαιρια μετα με το μωρο δεν θα εχω πολυ χρονο και ετσι αποφασισα να το τελειωνω τωρα!!

yk1yp3.png

μαμα κουραστικα και μονο που το διαβασα οχι βρε κοπελια εγω κατι ρωσικουλια εχω να ξεσκονισω... παλι καλα και δεν επιγομαι απλα σε δουλεια να βρισκομαστε

επισης το στηθος οπως λεει και η Σαγκρε τοπλες οσο μπορειτε και αν οχι μην φορατε σουτιεν στο σπιτι, και τιποτα στις θηλες!!!

kirtiblue αυτο με το τοπλες και τα πεθερικα το εκανα εικονα και εσκασα στα γελια!!! λες;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...