Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπέρα κ καλο μήνα! Όλα καλα Κρίστα μπράβο! Κ εγω προς το παρόν ίδια ΠΗΤ εχω 12/6!πως πάτε απο αναγουλες; Εγω χθες υπέφερα! Σημερα ειμαι καλύτερα ομως κ ελπίζω να μείνω ετσι... Α ρε Δήμητρα τι δεν θα δινα για λίγο φρέσκο θαλασσινο ψαράκι κ εγω!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; ωραία τα νεάκια cristab μπράβο! εμενα ΠΗΤ 10/6 βάση υπέρηχου (η οποία δεν συμβαδίζει με την ΤΕΡ μου) κοντα είμαστε! και με τη Δημητρα και την Kidenio! εγώ εχω γιατρό στις 13/11 ξανα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια μου! νία όλες λίγο πολύ κοντά είμαστε!πως τα πας με τις αναγούλες? σε 10 μέρες γιατρό?εγώ θα πάω πάλι σε 1 μήνα! η kidenio έχει γιατρό σήμερα! άντε να δούμε τελικά να έχει 1 ή 2 μωράκια!τα άλλα κορίτσια τι κάνουν? sangreluna που είσαι εσύ???

καλημέρα κορίτσια μου! νία όλες λίγο πολύ κοντά είμαστε!πως τα πας με τις αναγούλες? σε 10 μέρες γιατρό?εγώ θα πάω πάλι σε 1 μήνα! η kidenio έχει γιατρό σήμερα! άντε να δούμε τελικά να έχει 1 ή 2 μωράκια!τα άλλα κορίτσια τι κάνουν? sangreluna που είσαι εσύ???

καλημερα christab! οι αναγούλες λιγοστεύουν. χθές είχα πονοκεφαλο πάλι ευτυχώς κοιμηθηκα και μου πέρασε σήμερα! και δοισκοιλιότητα κορίτσια..... υποφέρω.......το μόνο σύμπτωμα που είναι σταθερό είναι αυτό με τη δοισκοιλιότητα και ο πόνος στο στήθος..

ναι σε 10 μέρες έχω γιατρό και αγωνιώ. για να δούμε η kidenio σήμερα!! καλή επιτυχία kidenio!!

θα σας πώ κάτι κουφό... σε αυτή την εγκυμοσύνη νιώθω κενή..... δεν ξέρω γιατί.. στις άλλες εγκυμοσύνες ένιωθα φουσκωμένη και απόφευγα να φορέσω παντελόνια ειδικά τα τζιν μου γιατί με εσφηγγαν απο πολύ νωρίς.. τώρα δεν νιώθω το ίδιο και νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτε μέσα μου.....:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κ γω νια νιωθω το ιδιο! ειδικα τις τελευταιες μερες εχω πονακια περιοδου κ μεσης...ισως φυσιολογικο! σηκωνω κ τον μικρο βεβαια που ναι κ 8 κιλα!! λεω κατι δεν παει καλα αλλα δεν παω στη γιατρο!

αααα εβγαλε δοντακια ο μικρος μου!!!!! ειμαι μια περηφανη μαμα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

κ γω νια νιωθω το ιδιο! ειδικα τις τελευταιες μερες εχω πονακια περιοδου κ μεσης...ισως φυσιολογικο! σηκωνω κ τον μικρο βεβαια που ναι κ 8 κιλα!! λεω κατι δεν παει καλα αλλα δεν παω στη γιατρο!

αααα εβγαλε δοντακια ο μικρος μου!!!!! ειμαι μια περηφανη μαμα!

και εγω σηκώνω τους μικρούς..μου δεν μπορώ να τους αρνηθώ.. και επίσης έχω και εγώ πονάκια χαμηλά κάποιες μέρες τις βδομάδας! γιατί να νιώθουμε αυτό το κενό λες? ουτε εγώ θα πάω γιατρό. θα περιμένω μέχρι τις 13 που εχω ραντεβου..

αχ τα πρώτα σας δοντακια εε!! αντε γερά ναναι!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εγω η αληθεια ειναι πως ξεχναω μερικες φορες οτι ειμαι εγκυος. δεν εχω τον ενθουσιασμο της πρωτης φορας. κενο λες; δε ξερω,ισως... εγω νιωθω πως ειμαι πιο ψυχραιμη για το ενδεχομενο αποβολης. δλδ εκει το αποδιδω. οτι δεν πεταω κ στα συννεφα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

εγω η αληθεια ειναι πως ξεχναω μερικες φορες οτι ειμαι εγκυος. δεν εχω τον ενθουσιασμο της πρωτης φορας. κενο λες; δε ξερω,ισως... εγω νιωθω πως ειμαι πιο ψυχραιμη για το ενδεχομενο αποβολης. δλδ εκει το αποδιδω. οτι δεν πεταω κ στα συννεφα

σκεψου εμενα που ειναι η τριτη μου!! δεν ειμαι τοσο ενθουσιασμενη ουτε εγω! οχι οτι δεν ειμαι καθόλου! βεβαια και αγωνιώ και αγχώνομαι! απλα όπως λες κ εσύ ξεχνάω μερικές φορες οτι ειμαι έγκυος!! και νιώθω αυτό το κενό.. ίσως επειδη δεν εχω φουσκώσει ακόμα δεν ξέρω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αχ κορίτσια και εγώ μια από τα ίδια! ο γιατρός που τον ρώτησα μου είπε ότι μπορώ να τον σηκώνω τον μικρό αλλά να μην σκύβω απότομα και γενικά να μην κάνω απότομες κινήσεις. εγώ πέρα από το κενό νιώθω και μια θλίψη άλλο πράγμα...οι ορμόνες μου τα χουν παίξει εντελώς αυτή τη φορά. στον γιο μου δεν θυμάμαι να ήμουν έτσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...