Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαγκτε κι εγώ Κουράστηκα και κάθε μέρα έχω πόνους αλλες φορες πιο έντονα και πιο συχνα αλλες φορες χαλαρα....αλλά το μωρο ψηλά αν κσι χθες που πήγαιναν ανα μιάμιση ωρα τουαλέτα σκεφτόμουν οτι μπορεί να κατέβηκε έστω και λίγο και να με πίεζε...μακαρι

yk1yp3.png

Καταλαβαίνω, για σένα με δυο μωρά στην κοιλιά είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά να σκέφτεσαι οτι όσο μένουν είναι καλυτερα, δεν θα χρειαστεί τίποτα ουτε θερμοκοιτιδες ουτε αναπνευστικά έστω προληπτικά, στο λέω γιατί και η φιλη μου με τα δίδυμα ηταν 10 μέρες προληπτικά , κάνε λίγο ακόμα υπομονή....το ξέρω οτι βαρεθηκες να τ ακούς αλλά πραγματικά δεν γίνεται αλλιως!!!

Δεν αντιλέγω, έχεις απόλυτο δίκιο και το γνωρίζω απλά όλες μας λίγο πριν το τέλος γκρινιάζουμε!!!!:tongue:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

νικηαντωνια σε νοιωθωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! κουραγιο κοπελιααααα

Αλίμονο!!!! Όλες μία από τα ίδια!

Ο γιος μου κορίτσια παρόλο που είναι μεγαλύτερος πήρε θέση ενώ η μπουμπού μου έχει το κεφαλάκι της πάνω και τα βράδια με ξυπνάει λόγω δυσφορίας.

Λόγω έλλειψης χώρου πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να γυρίσει.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Νικηαντωνια μην σκας!!! Τα διδυμακια συνήθως έτσι είναι το ενα έχει πάρει θέση και το άλλο προς τα πανω αλλά θα ερθει φυσικά να βγει οποτέ μην στεναχωριεσαι, αυτό με την δυσφορία λογικά πιέζει το διάφραγμα σου και δεν μπορείς να πάρεις αναπνοή....

yk1yp3.png

Νικηαντωνια μην σκας!!! Τα διδυμακια συνήθως έτσι είναι το ενα έχει πάρει θέση και το άλλο προς τα πανω αλλά θα ερθει φυσικά να βγει οποτέ μην στεναχωριεσαι, αυτό με την δυσφορία λογικά πιέζει το διάφραγμα σου και δεν μπορείς να πάρεις αναπνοή....

Δεν στενοχωριέμαι, απλά το ανέφερα!!

Πω πω κορίτσια έφαγα τώρα 2 Γεμιστά κ στάνιαρα.

Α ρε πεθερά, κ τι θα έκανα χωρίς εσένα!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ε ναι ολες λιγο πολυ μουρμουραμε τελευταια γι αυτο ειμαστε εδω... αυτο με το διαφραγμα το χα στο πρωτο... τοσο εντονα αφου γεννησε και δυο μερες εκανα να παρω αναδα κανονικα μεχρι να επανελθει...

ε ναι ολες λιγο πολυ μουρμουραμε τελευταια γι αυτο ειμαστε εδω... αυτο με το διαφραγμα το χα στο πρωτο... τοσο εντονα αφου γεννησε και δυο μερες εκανα να παρω αναδα κανονικα μεχρι να επανελθει...

Πακέτο!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλαπακετο ο ολος μπεμπης αλλα νταξει περασε. βρε κοριτσια πηγαινω τουαλετα καθε πεντε λεπτα και παλι νοιωθω να με ζουλαει τοσο χαμηλα που μου φευγουν κι εχω αλλαξει τρια κιλοτακια από το πρωι τι να κανω να βαλω καμμια πανα του γιου μου;

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!! Σημερα απο τις 06.30 το μάτι γαρίδα!!!

Δε μπορώ να κανα κοιμηθώ κ λέω κάτσε να μπω να δω τι κάνουν τα κοριτςια μου..

Mama δεν ξέρω στα σίγουρα οτι γεννάει το popaki είχε πει πριν σε μηνυματα οτι εχει πονάκια κ καφε υγρά...για να δούμε ..

Εχεις δίκιο Sangre αν δεν μας πει , ποτε θα βάλεις...

Popaki ποτε εχεις ΠΗΤ ;;

Αυτο με την αναπνοή το χα εχτές πολυ έντονο, δε μπορούσα να πάρω σωστή ανάσα...Sangre πρέπει να ήταν μεγάλο πακέτο να το χεις συνεχώς..

Νίκη,Αντωνία υπομονή , καλα λέει η mamaνα κάνουμε λιγο όλες υπομονή να μη χρειαστεί καμια προληπτική παραπάνω διαμονή μέσα στο μαιευτηριο κ να πάρουμε τα μπεμπακια μας σ σπιτι αμέσως!!

Εγω κάθε μερα του λέω περίμενε ακόμα 2 εβδομαδες , ακόμα όχι δε σε αφήνω ! Χαχαχα

Για να δούμε όλες στην ίδια φάση είμαστε...

Κ εγω simulcium βάζω νίκηαντωνια στο στήθος μονο αλλα κ στους γοφούς γιατί κανει λέει κ για την κυτταρίτιδα, διάβασα κάπου ομως οτι εχει parabens, κ μέσα στη συσκευασία δε γράφει τίποτα στα συστατικά, μονο οτι εχει μέσα στα υπόλοιπα κ υπό αλλεργικό γαλάκτωμα ..τίποτε άλλο..εχω ακούσει για τη mustela η οποία λέει ειναι κ συμβατή στο θηλασμο..ρε κοριτςια περνάει στι γάλα ουσίες απο κρέμες που βάζεις ;;

εχω εναν περίεργο εκνευρισμό...κ δεν ξέρω αν ειναι απο τις ορμόνες η απο το άγχος μου που πλησιάζει η ώρα...

Άσε που οποίος μου λέει οτι είσαι υπερβολική κ θέλεις να κανεις συνέχεια εξετάσεις τα παίρνω στο κρανίο κ του λέω καλα κάνω ! Αυτο ειναι το σώμα μου κ το παιδί μου ! Κ θα κάνω όσες εξετάσεις θέλω ! Εγω τις πληρώνω ! Σκυλα παιδια σκυλα!

Καλημερούδια κοιλίτσες και κοιλάρες(αυτό για μένα)!!!!!!

Sangre μου, που να χωρέσουμε στα pamperίνια των ζουζουνιών μας!!!!

Βάζε καμιά χοντρή σερβιέτα καλύτερα!

Kitriblue, δεν ξέρω αν έχει parabens, ούτε το έψαξα αλλά μη φοβάσαι δεν επηρεάζεται το μωρό. Είναι καλή κρεμούλα!!

Εγω απόψε ξύπνησα μόνο μία φορά τα ξημερώματα για τσίσα, ρεκόρ.

Τώρα όμως πεινάω κ δεν με βλέπω να ξανά κοιμάμαι.

Όχι δεν περνάει στο γάλα, οι θηλές θέλουν ενυδάτωση μας έλεγε η μαία, θα δώ και το τεφτέρι μου που τα έχω σημειώσει.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

ολες βλεπω πρωινες πρωινες!! εγω εχθες κοιμηθηκα αρκετα μεσα στην μερα και το βραδυ νωριις οποτε χορτασα υπνο!!!!!:shock:

ξυπνησα κι εγω 6 μιση και το παλεψα λιγο αλλα δεν γινοταν κι ετσι σηκωθηκα και εκανα λιγο παρεα στο πρωινο καφεδακι του αντρα μου

την κρεμα την ξερω απο το φαρμακειο ειναι απο τις καλυτερες αλλα ακριβουτσικη και κανει για εγκυμοσυνη οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

για τις θηλες κοριτσια οχι ενυδατωση!!!! ειναι που ειναι ευαισθητες θα γινουν ακομα πιο πολυ και μετα με τον θηλασμο θα πληγωνονται ευκολα και θα υποφερετε!! εμας μας ειπαν ακριβως το αντιθετο , αν θελουμε να ενυδατωνουμε το στηθος χωρις να πειραζουμε την θηλη...και γενικα οτι βιντεακια ειδα και στο ιντερνετ για το πως να φροντισουμε το στηθος και πριν και μετα το θηλασμο αυτο ελεγαν....

yk1yp3.png

Καλημέρα Καλημέρα Καλημέρα! !!! Καλά βρε κορίτσια κοιμήθηκα τόσο καλά που κάποια στιγμή φοβήθηκα! Δεν το περίμενα:);)Εχτές βγήκα για ψώνια τις μικρής, τι τέλεια! Έχω έναν γάμο την άλλη εβδομάδα και δεν βρήκα τίποτα να φορέσω. ...Δεύτερος γύρος αγορών την Δευτέρα! Σήμερα περιμένω τα καινούργια έπιπλα! Ένας ευτυχώς δ εν μας τσιμπουν κουνούπια! Από κρέμες για ραγαδες οπότε το θυμάμαι μια απλή ενυδάτωση μετά τη γέννα φουλ τζελ αλόης...

καλημερα Ευη!!! με το καλο να ρθουν τα επιπλα και τα πραγματα σας και με γεια!!!! τωρα για τις αγορες με την κοιλια αυτη εγω δεν το ευχαριστιεμαι γιατι δεν μ αρεσει τιποτα πανω μου.....νιωθω με φορεμα ακομα πιο χοντρη!!! ευτυχως ακομα δεν εχουμε γαμους, μονο 2 περσι ειχαμε πανω απο 10!!!! οποτε μαλλον με τους πολλους γαμους ξεμπερδεψαμε!!! σε λιγο ισως μας καλουν σε βαφτισια!!! χαχα

εμεις εχουμε ηδη κατι λιγα κουνουπακια αλλα προτιμουν παντα τον αντρα μου....:P

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...