Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

αννα μου δεν πειραζει η καισαρικη, εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα!! με το καλο να πατε σπιτι σας!!

δεν εχω προβλημα σε σιφωνια και τετοια με τις κατσαριδες αλλα εχω δει 2-3 που πετανε και προσγειονονται στο μπαλκονι μας( και μενουμε και στον τριτο.). πως το λενε αυτο το φαρμακο να το ξερω καλου κακου τωρα που καλοκαιριαζει!!

ποπακι μου νομιζω πως πλησιαζει η ωρα δεν μπορει!! με το καλο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα κιντενιο οντως εχω μεγαλο στηθος και δε παιζει χωρις υποστηριξη θα το προσπαθησω παντως

Αννα με το καλο στο σπιτακι σας

ποπακι ολες ετσι ειμαστε κουραγιο

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Kitriblue μην βάλεις cer8 στην κούνια του μωρου μυρίζουν απαίσια . Βαζω στην κόρη 1 καθε βραδυ επειδη το θελει αυτη αλλα θα τα σταματήσω ... Θα της πάρω ψεύτικα αυτοκολλητα κ θα της πω οτι κάνουν την ίδια δουλεια ... Μίλησα με τον παιδιατρο το πρωι κ μου είπε οτι μπορω να βάλω είτε αοσμο αντικουνουπιτικο στην πρίζα εξω απο το δωμάτιο που θα κοιμάται το μωρο η να πάρω μια συσκευή που μπαίνει στις πριζες κ ειναι με υπέρυθρες που διώχνει τα έντομα . Δεν ξερω που μπορω να το βρω αυτο αλλα θα το ψάξω λιγο .

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα! Αννούλα με το καλο να πάτε σπιτάκι σας!

Σαγκρε εγω το στηθος το κρατούσα μόνο στο νοσοκομείο. Τώρα τα αφήνω πάνω στο μαξιλαρι θηλασμου κ τα δυο κ απλα ανασηκώνω λιγο το μαξιλαρι για να τα φέρω πιο κοντα στο στηθος. Τα υπόλοιπα τα κάνουν μόνα τους! Δεν ξέρω αν παιζει ρολο το μεγεθος του στήθους. Εγω εχω μικρο στηθος κ μεγάλες θηλές.

Νικηαντωνια το μαξιλαρι θηλασμου ειναι αυτο http://www.amazon.de/Mybest-friend-Zwillingskissen-Plus-blau-weiί/dp/B004WNIMWO/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1432576676&sr=1-5&keywords=My+Brest+Friend ελπιζω να μπορεις να το βρεις. Ειναι πολυ πρακτικό κ πολυ ελαφρύ, ιδιότητα που θα εκτιμήσεις αφάνταστα! Μπορει να βρεις κ μεταχειρισμένο σε καλύτερη τιμη στο ebay.de κάποιοι το ταχυδρομουν σε ολη την Ευρώπη.

Καλό φαίνεται. Θα δω, είμαι πολύ μπερδεμένη με το θέμα θηλασμός:confused:

Θα προτιμούσα να το έβρισκα Ελλάδα γιατί δεν έχω κάρτα για αγορά από το amazon.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Τι κανετε ; Εγω βαριέμαι... Κ ψιλό πονάω κ εχω κ λευκά υγρά...απο συσπασεις τίποτα..

Maria το πήρα το cer8 το πρωί κ λέω να το δοκιμάσω στις κουρτίνες του σαλονιού για αρχή..μωρε αν ειναι να βάζουμε αντί κουνουπίκο έξω απο το δωμάτιο δε κανει τίποτα. Οςο για αυτη τη συσκευή την εχω ακούσει μονο σε αυτές τις διαφημίσεις που τα έχουν ολα σε προσφορά ;; Νομίζω diamond λέγεται η εταιρία κ βρίσκεται στο Κολωνάκι κ ΄ενα ακόμα στη Θεσσαλονίκη.

Το popaki που μάλλον γεννάει:D:D ε βρίσκεται στο πίνακακι μας !!

Sangre θα το προσθέσεις;

Kirtiblue πως ξέρεις οτι το ποπακι γεννάει;;

Κι εγώ έχω κάτι πονάκια αλλα χαλαρά.....

Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ φυσάω-ξεφυσάω.

Ζόρικη κατάσταση.

Είχα γράψει κ το πρωί αλλά το μνμ άφαντο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτο με τα μεγαλύτερα αδερφάκια πρέπει να ειναι θέμα...ακούω τις απόψεις σας κ παίρνω συμβουλές για το επόμενο!!!:D

Constadan αυτο με την Κουνουπιέρα κ τον αιφνίδιο θάνατο δε το χα σκεφτεί!!! Κ τι θα κάνουμε με τα κουνούπια ρε κοριτςια;;;;

Zzouzou μην ανχωνεσαι με τον κολπικη έλεγχο εμενα έτυχε να μου κανει 3 εβδομαδες πριν κ ειχα φρικάρει εκείνη την ώρα. Κ έκανα κ τη δουλειά του πιο δύσκολη γιατί ειναι πολυ καλυτερα να είσαι χαλαρή...τώρα που το ξέρω πως ειναι εχω χαλαρώσει κ δεν εχω θέμα, πραγματικά δεν ειναι τίποτα!

Ρε κοριτςια τι κρέμα βάζετε για τις ραγάδες; Εμενα μια μαία μου είπε να βάζω βαζελίνη στην κοιλιά κ αυτο κάνω απο τον 4 μήνα... Κ simulcium κρέμα στο στήθος.. Διαβάζω ομως οτι η βαζελίνη ειναι οτι χειρότερο...

Κ επισης για το θηλασμό αργότερα πια κρέμα ειναι κατάλληλη κ επιτρέπεται να βάζεις σε κοιλιά κ γλοτους ;;

Simulcium μόνο, τώρα θα δείξει μετά τη γέννα.

Προς το παρόν δεν έχω βγάλει κάτι αλλά κ καμιά ραγάδα να βγάλουμε δε χάλασε ο κόσμος. Για την βαζελίνη δεν έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά κάποιες κοπέλες τη χρησιμοποιούν.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ουφ μαμα φουσκωνουμαι αντε να δουμε κι εγω εχω χαλαρα πονακια βρε κοπελια θελω να με πιασουν οι πονοι μια μερα να μπω να γεννησω τσακα τσακα και να βγω βαρεθηκα... εχω περασει στο μετα τι λεω τωρα ε; νταξει γερο να ναι αλλα με καταλαβαινεις καλοκαιρακι ερχεται να τελειωνουν και τα λοχεια να παμε καμμια εκδρομουλα κι εμεις...

Καταλαβαίνω, για σένα με δυο μωρά στην κοιλιά είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά να σκέφτεσαι οτι όσο μένουν είναι καλυτερα, δεν θα χρειαστεί τίποτα ουτε θερμοκοιτιδες ουτε αναπνευστικά έστω προληπτικά, στο λέω γιατί και η φιλη μου με τα δίδυμα ηταν 10 μέρες προληπτικά , κάνε λίγο ακόμα υπομονή....το ξέρω οτι βαρεθηκες να τ ακούς αλλά πραγματικά δεν γίνεται αλλιως!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...