Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κιτριμπλου στο μαιευτηριο τους ρωτας στο λακτανσια μπορεις να γραψεις και την εμπορικη ονομασια του φαρμακου

Εμενα δε μου βγαίνει οποτε βάζω την εμπορική ρε συ Sangre...τι κάνω λάθος;;;

Τους ρωτάς κ σε κοιτούν σαν ούφο κ άμα σου πουν δε ξέρω τους παίρνει κ τους σηκώνει;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!

kidenio πραγματικα μου δινεις τοση δυναμη!! να συνεχισουν ολα τοσο καλα σου ευχομαι!!

κοριτσια εμας ο παιδιατρος ειναι λιγο αυστηρος, ουτε κουκλακια , ουτε σεντονακια, ουτε κουνουπιερες ουτε τιποτα δεν μας αφηνει στην κουνια, λεει να ειναι ελαφρια ντυμενο το μωρο και να ρυθμιζουμε την θερμοκρασια δωματιου. οσο για τα κουνουπια στην κυπρο στους 45 βαθμους δεν βλεπεις και πολλα ασε που εχουμε σχεδον ολη μερα κλιματιστικο. αλλα οι σιτες νομιζω ειναι απαραιτητες για ολα τα ζωυφια...:(:(:((εδω εχει πολλες ιπταμενες κατσαριδες):twisted::twisted::twisted:

λοιπόν το λακτανσια εχει τις εμπορικες ονομασιες καποιων φαρμακων πιο διαδεδομενων σε μερος της ευρωπης πχ το flagyl το βγαζει κανονικα το depon οχι αν τα παιρνεις σπιτι βλεπεις το χαρτακι ε στο μαιευτηριο πια αν εχεις ζητησει θηλασμο δε θα σου δωσουν κατι ασχετο αν δε σου απαντησουν αυτες ρωτα το μαιευτηρα σου.

Πάντως αν γράψει κάποιος στο ίντερνετ την εμπορική ονομασια του φαρμάκου βγαίνει ποια εταιρεια το παράγει και την δραστική ουσία, σε κάποια βρίσκεις ακόμα και όλες τις πληροφορίες που είναι στο φυλλάδιο μέσα στο κουτί!!! Και μετα το ψαχνεις στο e lactacia

Constandan μισώ τις κατσαρίδες ειτε με φτερά ειτε χωρις αν εχεις θέμα στο σπίτι έχω το κατάλληλο φάρμακα για να απαλλαγεις μια για παντα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Mama αυτο με τη συρριγγα εννοεις για τις κατσαριδες? Γιατι εγω σωθηκα με αυτο...επισης ειχαμε παρει περιση τις εξυπνες σιτες κ με το αυτοκολλητο που ειχε μεσα η συσκευασια επεφταν συνεχεια...αγορασα ενα απο καταστημα της γειτονιας (6 ευρω τα 2 μετρα) και εμεινε εκει η σιτα..για να δουμε ποσο θ αντεξει...κι εμενα διπλες ειναι οι πορτες κ συρομενες αλλα το βαλαμε...στο λακτανσια κ εγω π δοκιμασα το ντεπον πχ δεν το επαιρνε ενω την ασπιρινη την δεχοταν...ως πιο level ειναι οκ το φαρμακο για να το παρουμε στο θηλασμο ξερετε κοριτσια?kidenio μπραβοοοοο...καλους θηλασμους κ πολλες αγκαλιες με τα αγγελουδια σου!

Καλημερα μανουλες.

ελπιζω να ειστε ολες καλα.εμεις σημερα βγαινουμε με το

καλο απο την κλινικη.ειμαι πολυ χαρουμενη επιτελους σπιτακι μςς

τελικα καναμε καισαρικξ γιατι υπηρξαν καποιες επιπλοκες.

αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι ειμαστε μια χαρα κ κορη κ μαμα.

κορη....απιστευτο μου φαινεται ακομα.

το καλο ειναι οτι τη δευτερη μερα σηκωθηκα κ η τομη ειναι μια χαρα

θα κλεισει γρηγορα.

λοιπον κοριτσακια ελπιζω με το καλο ολες.

φιλακια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Κορίτσια καλημέρα ... Αννουλα μου με το καλο να γυρίσετε στο σπιτακι σας ... Εγω τωρα ξύπνησα μετα απο ενα συνεχή ύπνο που έκανα απο τις 12 κ ετοιμάζομαι να πάω να κανω τις τελευταίες μου γενικές εξετάσεις ... Χαλια ο καιρος σημερα κ δεν τον μπορω οταν ειναι έτσι ... Εχθές πήγαμε τελικα βολτούλα στο λιμάνι , λιγο κουνιες την κόρη μου , για καφεδάκι κ τελος για φαγητο κ ηταν τέλεια ... Δεν νομίζω μεχρι να γεννησω να καταφέρουμε να το ξανακάνουμε αυτο αλλα τουλαχιστον το ευχαριστηθήκαμε ...

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Μαρια μια χαρα περασατε χθες μπραβο!!!

Δημητρα ναι αυτο στην συριγγα λεω, κι εγω μ αυτο σωθηκα στο προηγουμενο σπιτι που γινοταν χαμος δεν το πιστευα!!! σ αυτο εβαλα προληπτικα πισω απο ψυγεια κουζινες κτλ αλλα δεν ειδα ποτε τιποτα!!!

Αννουλα δεν πειραζει για την καισαρικη αρκει που ολα ειναι καλα!!!! με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας!!! οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου και τα κατορθωματα της μικρης σου!!!

οι υπολοιπες πως ειστε;;;

yk1yp3.png

Καλημερα!

Άννα μπράβο! Δε πειράζει με την καισαρική ΄ενα γερό μωρο στα χέρια μας να εχουμε κ εμείς γερές να το μεγαλώσουμε αυτο εχει σημασία.

Sangre σε ευχαριστώ! Θα κοιτάω κ στο Ίντερνετ αυτο που λέει η mama κ ελπίζω ολα να πάνε καλα. Λες οι μαιευτήρες Να ξέρουν τα συμβατά φάρμακα με το θηλασμο;; Χλωμο το κόβω...

Maria μπράβο για τη βόλτα! Με το καλο τώρα και οι 4 μαζι!!!

Κ εγω ειχα πάρει αυτο με τη σύριγγα κ σώθηκα με τις κατσαρίδες πραγματικά!!

Ρε κοριτςια σκέφτομαι να βάλω cer8 στην κούνια κ στο κρεβάτι μας....χημικό χημικό αλλα τι να κανεις;;;;; Κ αυτά δεν ειναι κουνούπια ειναι τίγρης!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...anna με το καλο να πατε σπιτι σας...καλη προσαρμογη και μην αγχωνεσαι καθολου για την καισαρικη...αρκει που ειστε κ οι 2 καλα! Kitriblue κανε μια ερωτηση στον παιδιατρο αλλα αν ειναι να σας φανε τα κουνουπια και να τρεχετε με καμια μολυνση ισως ειναι καλυτερα να το προλαβεις με καποιο τροπο...να υποθεσω οτι τα αντικουνουπικα απο φαρμακειο τυπου βιολογικα δεν επιτρεπονται...?

Καλημερα κοριτσια!!!!ειχα κατι μερες να μπω και ηδη ειχατε γραψει πολλα!!λοιπον τα δικα μου νεα ειναι περιπλοκα....την προηγουμενη πεμπτη πηγα στο ρεα για nst.απ οτι εδειξε ειχα συσπασεις κ μαλιστα μεγαλες αλλα τραχηλος σκληρος.το απογευμα βγηκα για περπατημα κι αρχισαν τα πονακια..χαμηλα στην κοιλια σαν πονοι περιοδου και συνεχεις.αυτο εξαπλωθηκε στη μεση και στον ενα γοφο.δεν σταματουσαν ουτε δυναμωναν.πηρα τηλ. Τη μαια μου και μου ειπε αν συνεχιστουν θα μιλησουμε ξανα.εεε ολη νυχτα πονουσα παντου.δεν κοιμηθηκα...περιμενα να ξημερωσει να την παρω κ χωρις να το καταλαβω κατα τις 6 το πρωι με πηρε ο υπνος.οταν ξυπνησα οι πονοι ειχαν εξαφανιστει!!!!!

Κυριακη πρωι καφε υγρα κ κατι σουβλιτσες απο κατω...πανικος!!!!!περιμεναμε να εξελιχθει ολο αυτο αλλα η μπεμπα για αλλη μια φορα μας ξεγελασε....πηγα χθες ξανα για nst κ παλι τπτ...διαστολη 1.θα παω ξανα πεμπτη.σημερα ξυπνησα με εντονο πονο ψηλα ο οποιος κατεβαινει δεξια αριστερα στην κοιλια....

Σας κουρασα με το κατεβατο αλλα κι εγω αρχισα να κουραζομαι...γενναω??δεν γενναω???πφφφφφ

Κορίτσια καλημερα! Αννούλα με το καλο να πάτε σπιτάκι σας!

Σαγκρε εγω το στηθος το κρατούσα μόνο στο νοσοκομείο. Τώρα τα αφήνω πάνω στο μαξιλαρι θηλασμου κ τα δυο κ απλα ανασηκώνω λιγο το μαξιλαρι για να τα φέρω πιο κοντα στο στηθος. Τα υπόλοιπα τα κάνουν μόνα τους! Δεν ξέρω αν παιζει ρολο το μεγεθος του στήθους. Εγω εχω μικρο στηθος κ μεγάλες θηλές.

Νικηαντωνια το μαξιλαρι θηλασμου ειναι αυτο http://www.amazon.de/Mybest-friend-Zwillingskissen-Plus-blau-weiί/dp/B004WNIMWO/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1432576676&sr=1-5&keywords=My+Brest+Friend ελπιζω να μπορεις να το βρεις. Ειναι πολυ πρακτικό κ πολυ ελαφρύ, ιδιότητα που θα εκτιμήσεις αφάνταστα! Μπορει να βρεις κ μεταχειρισμένο σε καλύτερη τιμη στο ebay.de κάποιοι το ταχυδρομουν σε ολη την Ευρώπη.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

ποπακι κι εγω την ιδια απορια ειχα τις προαλλες που πονουσα πιο εντονα!! τι να πω;;; για να μην γεννησαμε παει να πει οτι ετοιμαζεται η κατασταση...θα αναμενουμε....

εγω εχθες κοιμηθηκα μεν αλλα πρεπει να ηταν η νυχτα με τις περισσοτερες επισκεψεις στην τουαλετα!!! καθε 1 με 1:30 ωρα!!! ελεος!!! βαρεθηκα να κατουραω.....

ειχα και χθες λιγους πονους περιοδου και αυτα τελος σημερα δεν νιωθω ακομα τιποτα...

εχω διαβασμα αλλα βαριεμαι απιστευτα αντε να δουμε....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...