Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Συνήθως το πρωτο πράγμα που κόβουν οι μαμάδες που θηλαζουν κ κατι πειράζει τα μωρα ειναι τα γαλακτοκομικά ... Κ βλέπουν πως παει ... Τα γαλακτοκομικά προκαλούν φουσκωματα , αέρια κ πονακια ... Κ εγω αυτο με την κουνουπιέρες δεν το ήξερα , εχω μια για το λίκνο αλλα δεν με είχε βολέψει κ την ειχα βγάλει μετα απο 1-2 μερες . Ειχα σκοπό να την βάλω τωρα στο μωρο αλλα αφου λέτε οτι ειναι επικυνδυνο δεν θα το ρισκάρω ... Τι θα γίνουμε με τα κουνούπια όσες δεν έχουμε σιτες;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και καποια ειπε για αντιβιωση κοριτσια την πρωτη βδομαδα επερνα οχι μια αλλα δυο αντιβιωσεις και δυνατες κιολας. και θηλασα κανονικοτατα.

κιντενιο αν ειχα ενα λογο να σε θαυμαζω τωρα εχω δυο συγχαρητηρια και παλι βρε κοπελια σε παραδεχομαι.

Μαρια εμείς που δεν έχουμε σιτες την βαψαμε, ο άντρας μου λέει θα κανει μόνος του σιτες!!! Θα δουμε

Και η φιλη μου έκοψε όλα τα γαλακτοκομικά και όλα τα προϊόντα αγελάδας και το κρέας και τώρα ανακάλυψε οτι ενοχλεί λεμόνι πορτοκαλί ντομάτα κεράσι και πάει λέγοντας δοκιμάζει να δει....

Τα μωρά πάντως ηταν σκέτη απόλαυση πολύ τα χαρηκα!!! Ανυπομονω περισσότερο!!!

yk1yp3.png

Επίσης υπαρχουν φάρμακα και αντιβιωση που είναι συμβατά με τον θηλασμό και κάποια φάρμακα έχουν βαθμο επικινδυνότητας ανάλογα την περιπτωση οποτε για όλα υπάρχει λυση!!!

yk1yp3.png

Το ίδιο μου είπε κ εμενα mama οτι θα τις κανει μόνος του , τωρα κατα ποσο θα τα καταφέρει ποιος ξέρει ... Μακάρι γιατι τα φοβάμαι τα τσιμπήματα . Μιας φίλης μου το παιδακι το τσίμπησε κουνούπι στο μάτι πριν 2-3 βδομάδες κ ευτυχώς το πήγαν αμέσως στο γιατρο κ του έδωσε αντιβιωση αλλιώς υπήρχε περίπτωση απο την μόλυνση να έχανε την όραση του σε εκείνο το μάτι . Τωρα βαζω στο σπίτι αντικουνουπιτικο , ψεκάζω με αοσμο φάρμακο κ κολλάω κ στην μικρη αυτοκολλητα αλλα με το μωρο δεν ξερω αν επιτρέπονται ολα αυτα .

Διαφημίσεις

ναι ναι μπαινεις στο μητρικος θηλασμος και βρισκεις το λακτανσια και τα εχει όλα. Ας τα ξαναδοκιμασει μηπως ετυχε επισης εμενα αντιδρουσε σε όλα τα γαλατα που επινα εκτος από ενα! ας το ψαξει

Επίσης υπαρχουν φάρμακα και αντιβιωση που είναι συμβατά με τον θηλασμό και κάποια φάρμακα έχουν βαθμο επικινδυνότητας ανάλογα την περιπτωση οποτε για όλα υπάρχει λυση!!!

Στο e lactancia μπορείτε να δείτε το risk για το καθε φάρμακο οταν θηλαζεται . Νομίζω βάζουμε ονομασία κ βγάζει κατα ποσο επιτρεπεται . Δρν έτυχε όμως να το δοκιμάσω να δω πως δουλεύει .

Ναι το ξέρω κι εγώ το σάιτ, βάζεις δραστική ουσία και σου λέει το risk, ας ελπίζουμε οτι δεν θα χρειαστεί!!!

Σαγκρε αυτή πίνει αμυγδαλογαλα που δεν την ενοχλεί

Μαρια ας ελπίζουμε στις σιτες αλλιως αν δεν τις κανει υπάρχει και η έξυπνη σιτα!!! Σίγουρα θα είναι καλυτερα απο το τίποτα, όσο για τα αντικουνουπικα καλυτερα να μην χρησιμοποιούμε τίποτα σε τόσο μικρουλι!!!

Υπαρχουν τα cer8 στα φαρμακεία που τα κόλλας στην κούνια η στα ρουχαλακια του μωρού και κανουν λέει δουλεια αλλά και παλι είναι χημικα....

yk1yp3.png

Εμένα η έξυπνη σίτα δεν κανει για τις πόρτες μου γιατι ειναι διπλές ... Όσο για τα cer8 αυτά βαζω τωρα στην μικρη αλλα μυρίζουν απαίσια κ σίγουρα δεν ειναι η μυρωδια τους για νεογέννητα ... Ας ελπίσω να κανει κατι έξυπνο ο άντρας μου .

Κορίτσια ευχαριστω αλλα ειναι κ θέμα τύχης. Δεν κανω κατι παραπάνω απο κάποια άλλη μαμα. Το γάλα εχει κατέβει κ υπάρχει αρκετό κ αυτα εχουν δύναμη να ρουφάνε. Κ ειμαι πολυ τυχερή που δεν εχει προκύψει καμία αλλεργία!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια για τις ραγαδες αμυγδαλελαιο τυχόν να βοηθήσει, αν και όπως ειπε κ η Σαγκρε αν ειναι να γίνουν δεν γλυτωνεις... Κοριτσια ζητήστε να σας το δώσουν αμεσως μόλις γεννηθεί αν το apgar test ειναι εντάξει. Πλυσίματα κ μετρησεις γίνονται κ αργοτερα! Τρεις ώρες μετα αν στο φέρουν το μωρο θα εχει πέσει σε λήθαργο απο την κούραση της γέννας. Την στιγμή που γεννιέται ειναι κ αυτο σε υπερένταση κ ειναι η καλύτερη στιγμή να το βάλεις στο στηθος!

Εχω πάρει αυτο το μαξιλάρι θηλασμου για διδυμα κ έχουμε καταφέρει ως τώρα να θηλαζουν ταυτόχρονα. Ειναι ωραία γιατι αυτα θηλαζουν κ εγω εχω τα χέρια μου ελεύθερα κ μπαίνω στο internet, διαβάζω κανένα βιβλιο στα κοριτσια. Νικηαντωνια στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Αν αποφασίσεις να τα θηλασεις.

Πως το λένε; Θα το πάρω κι ότι γίνει.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Kidenio χίλια μπράβο!!!! Μπράβο κορίτσι μου ! Σε θαυμάζω !

Μου δίνεις δύναμη να λέω ολα τα μπορώ!

Mama & Maria λέτε να πω κ εγω στον αντρουλη μου να μου φτιάξει μια σίτα τουλάχιστον για το παράθυρο του δωματίου;; Χμμμμμ

Οςο για το e lactancia πρέπει να βάλεις μέσα την ουσία που εχει το φάρμακο κ όχι την ονομασία του φαρμάκου .

Εκει στο μαιαευτηριο που στα δίνουν τα φάρμακα όχι σε συσκευασία αλλα ΄ενα ΄ενα που να βρεις ποια ειναι η ουσία ...κ να ψάξεις στο Ίντερνετ δε θα βρεις σε ολα τα φάρμακα το φύλλο οδηγιών....

κιντενιο μια ερωτηση οταν θηλαζεις δεν υποστηριζεις το μαστο με το ενα χερι; οχι μονο τωρα αλλα και στα αλλα εμενα αυτο με δυσκολευε πιο πολυ γινεται και χωρις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...