Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Εμένα κοριτσια η κόρη μου ειναι ακριβώς 2μιση χρόνων ,καταλαβαίνει τα πάντα κ εχει άποψη για ολα . Της εχω εξηγήσει οτι θα πρέπει να λείψω 4 μερες για να γεννήσω κ χαίρεται που θα έρθει η αδερφούλα ( συνέχεια δώρα της ετοιμάζει κ εχει τυλίξει με χαρτιά ολα της τα μωρουδιακά παιχνίδια γιανα της τα κάνει δώρο ) αλλα στεναχωριέμαι καθε φορά που μου λεει δεν θέλω να με αφήσεις μονη μου , είσαι η καλύτερη μου μαμά κ φίλη κ θέλω να ειμαι πάντα μαζί κ θα ερχομαι στο νοσοκ απο κάτω να σε περιμένω μεχρι να βγεις να σε δω κ πολλά τέτοια ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αυτο με τα μεγαλύτερα αδερφάκια πρέπει να ειναι θέμα...ακούω τις απόψεις σας κ παίρνω συμβουλές για το επόμενο!!!:D

Constadan αυτο με την Κουνουπιέρα κ τον αιφνίδιο θάνατο δε το χα σκεφτεί!!! Κ τι θα κάνουμε με τα κουνούπια ρε κοριτςια;;;;

Zzouzou μην ανχωνεσαι με τον κολπικη έλεγχο εμενα έτυχε να μου κανει 3 εβδομαδες πριν κ ειχα φρικάρει εκείνη την ώρα. Κ έκανα κ τη δουλειά του πιο δύσκολη γιατί ειναι πολυ καλυτερα να είσαι χαλαρή...τώρα που το ξέρω πως ειναι εχω χαλαρώσει κ δεν εχω θέμα, πραγματικά δεν ειναι τίποτα!

Ρε κοριτςια τι κρέμα βάζετε για τις ραγάδες; Εμενα μια μαία μου είπε να βάζω βαζελίνη στην κοιλιά κ αυτο κάνω απο τον 4 μήνα... Κ simulcium κρέμα στο στήθος.. Διαβάζω ομως οτι η βαζελίνη ειναι οτι χειρότερο...

Κ επισης για το θηλασμό αργότερα πια κρέμα ειναι κατάλληλη κ επιτρέπεται να βάζεις σε κοιλιά κ γλοτους ;;

Αχ μ αυτές τις συσπάσεις! !! Μόλις κουραστώ λίγο ξεκινούν αμέσως! Και φοβάμαι και κάθομαι ακίνητη....Όσο για το Ρέα, πίστευα πως σαν καινούργιο μαιευτηριο, θα ήταν υπέρ του θηλασμού! Αλλά τα συμφέροντα... Ούτε ο γιατρός μου μου είπε για την εξέταση αυτή. ..Μάλλον λόγω καισαρικής, σωστά; Στο rooming in τι γίνεται με το επισκεπτηριο; Τις ώρες αυτές στο παίρνουν το παιδί; Και μετά την γέννα σε πόση ώρα στο φέρνουν το μωρο;

Αχ μ αυτές τις συσπάσεις! !! Μόλις κουραστώ λίγο ξεκινούν αμέσως! Και φοβάμαι και κάθομαι ακίνητη....Όσο για το Ρέα, πίστευα πως σαν καινούργιο μαιευτηριο, θα ήταν υπέρ του θηλασμού! Αλλά τα συμφέροντα... Ούτε ο γιατρός μου μου είπε για την εξέταση αυτή. ..Μάλλον λόγω καισαρικής, σωστά; Στο rooming in τι γίνεται με το επισκεπτηριο; Τις ώρες αυτές στο παίρνουν το παιδί; Και μετά την γέννα σε πόση ώρα στο φέρνουν το μωρο;

Στο γαια πάντως όταν ειναι ώρα επισκεπτηρίου κ εχεις rooming in το παιδί το παίρνουν. Στο ΡΕΑ δε ξέρω...

Μάλλον λόγω Καισαρίκης δε χρειάζεται...

Απ οτι εχω ακούσει συνήθως μετά απο 3 ώρες στο φέρνουν... Ε μαμάδες;;

Κ πείτε μου τώρα μεχρι εκείνη την ώρα δεν εχει πεινάσει το παιδί;;;; Θα το χουν ταΐσει ....;;;;;;;

Ο μεγάλος μου κανονίζει από τώρα που θα πάει γιατί βαριέται λέει να κάτσει σπίτι τόσες μέρες! Αλλά να μην ανησυχώ θα έρθει να μας δει, και θα έρθει με τον μπαμπά να μας πάρει! Άααα επίσης να κατεβάσω το Skype στο κινητό για να μιλάμε κάθε μέρα! !!!

Διαφημίσεις

Kitriblue η λογική λέει ότι έχει πεινάσει, και ότι θέλει τη μαμά του και όχι τόσα χέρια να το ταλαιπωρούν! Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το συστημα...Και αν πας λίγο κόντρα και διεκδικήσεις νευριάζουν και σε απο παίρνουν!

Η βαζελίνη ξέρω πως εχει πετρέλαιο μέσα κ γι αυτο λένε οτι δεν κάνει αν κ πολλές εγκυουλες την βάζουν . Εγω χρησιμοποιούσα κεραλοιφη που την έφτιαχνα μονη μου . Τωρα βαριέμαι να βάλω ... Λοιπόν αυτο που ξέρω με το rooming in ειναι οτι την ώρα του επισκεπτηρίου αν επιθυμεί η μαμά το παίρνουν το μωρο κ όταν θέλει να θηλάσει πρέπει να το φέρουν κ να βγάλουν για λίγη ώρα τους επισκέπτες έξω . Αρκεί να έχουμε δηλώσει αποκλειστικό θηλασμό . Εγω όταν γέννησα έτσι γινόταν με την άλλη κοπέλα που θήλαζε κ είμαστε μαζί στο δωμάτιο .

κοριτσια οι ραγαδες θα γινουν οπως και να χει οι κρεμες δεν κανουν και πολλλα

Στο ρουμινγκ ναι στο περνουν στο επισκεπτηριο και στο φερνουν οποτε θυμουνται εμενα αν τολμησει να το παρει κανεις του κοψα τα χερια Εχω ζητησει μολις γεννηθει να το θηλασω. Για το θηλασμο λανολινη βαζεις εγω εβαζα πουρελαν πολυ καλη.

Θα συμφωνήσω με τις ραγάδες , αν ειναι να γίνουν θα γίνουν οτι κ να κάνουμε . Εγω δεν ειχα κάνει ούτε στην πρώτη ούτε τωρα φαίνεται τιποτα , αλλα θα δείξει μετα που θα γεννήσω . Στην κλινική που θα γεννήσω εγω δεν έχουν δωμάτιο που πανε τα μωρά , το έχουμε μαζί μας στο δωμάτιο όπως στα νοσοκομεία .

Κοριτσια για τις ραγαδες αμυγδαλελαιο τυχόν να βοηθήσει, αν και όπως ειπε κ η Σαγκρε αν ειναι να γίνουν δεν γλυτωνεις... Κοριτσια ζητήστε να σας το δώσουν αμεσως μόλις γεννηθεί αν το apgar test ειναι εντάξει. Πλυσίματα κ μετρησεις γίνονται κ αργοτερα! Τρεις ώρες μετα αν στο φέρουν το μωρο θα εχει πέσει σε λήθαργο απο την κούραση της γέννας. Την στιγμή που γεννιέται ειναι κ αυτο σε υπερένταση κ ειναι η καλύτερη στιγμή να το βάλεις στο στηθος!

Εχω πάρει αυτο το μαξιλάρι θηλασμου για διδυμα κ έχουμε καταφέρει ως τώρα να θηλαζουν ταυτόχρονα. Ειναι ωραία γιατι αυτα θηλαζουν κ εγω εχω τα χέρια μου ελεύθερα κ μπαίνω στο internet, διαβάζω κανένα βιβλιο στα κοριτσια. Νικηαντωνια στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Αν αποφασίσεις να τα θηλασεις.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι!!! ευχαριστω για τις ευχες!!! να στε καλα!!! ευχομαι τα καλυτερα και για σας!!!

συμφωνω με την Σαγκρε για τις κρεμες!!! ενταξει σιγουρα ειναι καλυτερα να ενυδατωνεις το δερμα σου αλλα οι ραγαδες εχει να κανει με την ποιοτητα του δερματος!!μην ξεχνατε οτι και μετα την γεννα γινονται ραγαδες καθως μαζευει το δερμα και φευγει αποτομα το φουσκωμα αυτο της κοιλιας!!! εγω εβαζα αμυγδαλελαιο αλλα οσο ζεσταινει ο καιρος δεν βαζω τιποτα γιατι ζεσταινομαι, για το στηθος κι εγω πουρελαν πηρα καθαρη λανολινη

τωρα για το μαιευτηριο αν την ωρα του επισκεπτηριου παιρνουν τα μωρα αν πεινασουν ομως τι γινεται;; τα φερνουν για θηλασμο η κανουν την παλαβη και δινουν ξενο;;

κουνουπιερες αγορασα και για το λικνο και για την κουνια αλλα δεν ειχα υποψιν μου κατι περι αιφνιδιου θανατου.....

yk1yp3.png

εχει λιγη ωρα που γυρισα απο την φιλη μου με τα διδυμα1!! Kidenio κι αυτη θηλασει αλλα δυστυχως γι αυτην τα μωρα δειχνουν οτι κατι τους ενοχλει, αλεργια....σε κατι που τρωει η μαμα και βγαινει στο γαλα...εξεταση δεν μπορει να γινει γιατι ειναι πολυ μικρα και η μονη λυση ειναι να αρχιζει να κοβει ενα ενα πραγματα απο την διατροφη της, για να δει αποτελεσμα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 2 βδομαδες δηλαδη ταλαιπωρια και επιπλεον τα μωρα τυρανιουνται.... αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση!!! παρολα αυτα και με ενα ακομη παιδακι στα 5 τα καταφερνει μια χαρα!!!

μεγαλη υποθεση να θηλαζεις ποσο μαλλον διδυμα και ποσο μαλλον ταυτοχρονα και παραλληλα με αλλα πραγματα!!! kidenio τι να πω;;; συγχαρητηρια!!!

yk1yp3.png

εννοειται πως αξιζει!!! αυτη βεβαια ειναι λιγο πολυ στα τυφλα ακομη αλλα θα τα παει μια χαρα!!!

το γαλατακι της μαμας ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για το μωρο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...