Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! Ο στρεπτοκοκκος νομιζω ειναι σημαντική εξεταση, είτε το κάνετε με το γιατρό σας είτε μόνες. Τα αποτελεσματα της εξέτασης έχουν διαρκεια 5 εβδομαδων, που σημαινει οτι είστε καλυμμένες ως τη γεννα. Οσο για τους πόνους πρεπει να ειναι ρυθμικοι. Οταν περίπου φτάσουν να έρχονται ανά πέντε λεπτά κ να διαρκουν30 με 60 δευτερόλεπτα ειναι ώρα για νοσοκομείο! Φυσικά καλο ειναι κ νωριτερα εφόσον ερχονται ρυθμικά να τηλ στον γιατρό. Στη δεύτερη κορη μου ειχα πόνους ανά πέντε περίπου λεπτά για μια ώρα ( κ κατα σύμπτωση ήμουν στο νοσοκομείο) κ μετα πηγα στην αίθουσα τοκετών κ το είπα κ ειχα ήδη διαστολή 5. Οι πονοι ηταν ομως δυνατοί πονοι περιόδου, πονοι που σίγουρα χρειάζεσαι παυσίπονο!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι στην θάλασσα θα την πάω εκτός κ αν θελει να πάμε κάπου αλλου ... Είμαι τρελά ερωτευμένη με την κόρη μου , μόνο που την βλέπω λιώνω κ όσο σκέφτομαι αυτές τις 4 μερες που θα πρεπει να την αποχωριστω τρελαινομαι ...

Μαρία αυτό ακριβώς είναι το μεγαλύτερο μου άγχος. Πως θα αποχωριστώ τον γιο μου. :cry: Δεν έχουμε περάσει ούτε ένα βράδυ χώρια και το πόσο στεναχωριέμαι σεν φαντάζεσαι... Το μόνο ίσως που με παρηγορεί είναι ότι θα είναι με τον μπαμπά του τα βράδια στο σπίτι μας οπότε κάτι είναι και αυτό....

Kidenio εσύ πηγες έτοιμη με διαστολή 5!!! Ευχαριστώ για τις απαντησεις θα τσεκαρω την επόμενη φορά που θα με πιασει ετσι!! Πάω να ετοιμαστω να πάω να δω την φιλη μου με τα διδυμα!!! Φιλακια!!!

yk1yp3.png

Κοριτσια ο αποχωρισμός ειναι λιγάκι δύσκολος κ οι ορμόνες τον χειροτερεύουν... Εγω έκλαιγα οποτε ερχόταν η πρωτη κορη μου στο νοσοκομείο... Αλλα η έννοια για το νεογέννητο ειναι εξίσου δυνατή. Να σκέφτεστε οτι ειναι με τον μπαμπάκα τους κ οτι ειναι για πολυ λιγο...

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ cristab!!! Όταν ερθει μάλλον η ωρα θα το καταλάβω πάντως νιώθω οτι κοντευω δεν ξέρω κάθε φορά που νιώθω κάτι βλέπω ποιο νοσοκομειο εφημερευει....

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις. Κοντεύεις mama και όλα αυτά που νιώθεις είναι σημάδι ότι το σώμα σου προετοιμάζεται για τον τοκετό! καλά κάνεις να κοιτάς κάθε μέρα πιο εφημερεύει να είσαι έτοιμη!

Κοριτσια ο αποχωρισμός ειναι λιγάκι δύσκολος κ οι ορμόνες τον χειροτερεύουν... Εγω έκλαιγα οποτε ερχόταν η πρωτη κορη μου στο νοσοκομείο... Αλλα η έννοια για το νεογέννητο ειναι εξίσου δυνατή. Να σκέφτεστε οτι ειναι με τον μπαμπάκα τους κ οτι ειναι για πολυ λιγο...

kidenio είναι λες καλύτερα να έρχεται το μεγαλύτερο παιδί στο μαιευτήριο να μας βλέπει?

Εμένα θα μείνει μαζι μου ο άντρας μου την νύχτα στην κλινικη κ η μικρη με τους γονείς μου ... Επειδη κουράζεται πολυ με την δουλεια του οταν κοιμάται δεν ακούει τίποτα κ δεν γινεται να την προσέχει γιατι μπορει να ξυπνήσει η μικρη κ να τον φωνάζει κ να μην ακούει . Στην κλινικη δεν αφήνουν μικρά παιδιά για να μπορει να ερθει μεσα αλλα σίγουρα θα μου την φέρνουν κ θα κατεβαίνω εγω λιγο κατω να την βλέπω ...

Καλημερα κοριτσια, απο οτι βλεπω χαμος παλι απο μηνυματα!!!!

mama χρονια πολλα για την επετειο, να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι με τον αντρουλη σου!!!!!!!Με το καλο να ερθει και το μωρακι σας!!!!!

Για το θεμα του θηλασμου σαν πρωτομανουλα ειμαι εντελως ασχετη!!!!!!!Η μονη εμπειρια που εχω και ειναι αρνητικη δυστυχως ειναι απο την αδερφη μου που γεννησε το 2009 στο μητερα και δεν την αφησαν να θηλαση με μια δικαιολογια που δεν καταλαβα ποτε εαν ευσταθει ή οχι....επειδη εκανε καισαρικη της εδωσαν καποια αντιβιωση και δεν εκανε να θηλασει!!!!!!!:?:-? Ενας Θεος ξερει!!!!!!!!!

Efi και εγω στο Ρεα θα γεννησω ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!Οτι εχω ακουσει μεχρι στιγμης δεν ειναι αρνητικο!!!!Παντως εγω μια κουβεντα με τον γιατρο μου θα την κανω την επομενη φορα!!!Εχει δικες του μαιες και θελω να ελπιζω οτι ολα τα πανε καλα!

Βρε κοριτσια τι εννοειτε με τον ορο baby friendly??????Ολα τα μαιευτηρια δεν πρεπει να ειναι λογικα??????Τι σκατα μαιευτηρια ειναι εαν δεν ειναι????Ας το αλλαξουν και να γινουν κατι αλλο!

Για στρεπτοκοκκο δεν μου ειπε κατι ο γιατρος μου δεν ξερω αν θα μου αναφερει κατι την επομενη φορα που θα παω.

Ηθελα να ρωτησω την εξεταση τραχηλου ποτε την ξεκιναμε???Σε ποια εβδομαδα? Ξεχασα να τον ρωτησω και εαν ειναι να με εξετασει την επομενη φορα που θα παω θελω να ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμενη :oops::oops:

Κουνουπιερες κοριτσια εχετε παρει ή θα παρετε?Φιλακια σε ολες

BXYXp3.png

καλημερα κοριτσια!! πως ειστε? οι κοιλιτσες σας?

στρεπτοκοκκο ουτε εγω εχω κανει ουτε μου ανεφερε κατι η γιατρος μου! αυριο θα παω για μια τελευταια φορα να μου παρουν αιμα για την αιμοσφαιρινη και αυτο ειναι μου ειπε τελειωσα απο εξετασεις.:?:???:

ζουζου εμενα ο παιδιατρος μας και στο γιο μου που γεννηθηκε χειμωνα και τωρα στην μπεμπα που ερχετε ειναι εναντια της κουνουπιερας γιατι δεν επιτρεπει την ανακυκλωση του αερα, εγκλωβιζει ζεστη και συμβαλει στον αιφνιδιο βρεφικο θανατο.

μαρια σε καταλαβαινω τοσο πολυ και μενα ολο μου το αγχος ειναι ο μεγαλος μου γιος.ακομα και τα ονειρα που βλεπω εκει περιστρεφονται οτι δεν μπορω να γεννησω γιατι δεν μπορω να τον αφησω!!:(:(

εμενα ερχεται η πεθερα μου 11 του μηνα για να ειναι καποιος στο σπιτι μαζι του, ελπιζω να μην εχω γεννησει μεχρι τοτε, αλλιως αναγκαστικα ο αντρουλης μου θα λειπει πολλες ωρεσ απο κοντα μου.!!

mama να ειστε παντα αγαπημενοι με τον αντρα σου και συντομα με το μπεμπε σας!!!

Διαφημίσεις

cristab εψαξα και εγω αρκετα τι ειναι καλυτερο για το μεγαλυτερο παιδι οσο θα ειμαστε στο μαιευτηριο και κατεληξα πως το καλυτερο ειναι να το βλεπεις καθημερινα ακομα και για λιγο στην κλινικη ωστε να μην του δημιουργηθει η αισθηση πως εχασε την μαμα του για μερες, εμενα ειναι 19 μηνων και δεν μπορω να του εξηγησω που ακριβως θα ειμαι και αγχωνομαι παρα πολυ!!

λοιπον απο συσπασεις δε ξερω ουτε εγω γιατι ειχα ακανονιστες και μπηκα με προκληση 40 και μια

το ρεα δεν ειναι φιλικο προς τα μωρα ουτε το θηλασμο νταξει θα στο δωσουν να το θηλασεις αλλα με το πρωτο αχ στη τσεπη το χουν το μπουκαλακι

για το πρωτο παιδι εγω εχω κινησει θεους και δαιμονες για να με χασει το λιγοτερο δυνατο. Κι εχω τσακωθει απειρες φορες με όλους

Αυτο με την αφυδατωση μεγαλη βλακεια ομως γενικα οι δικαιολογιες για να δωσεις ξενο ειναι απειρες.

kidenio είναι λες καλύτερα να έρχεται το μεγαλύτερο παιδί στο μαιευτήριο να μας βλέπει?

Christab νομιζω οτι ειναι καλύτερο και για το παιδι να βλέπει τη μαμα του ( να καθησυχαζεται οτι ειναι καλα ) αλλα κ για τη μαμα. Εγω πάντως το χρειαζομουν. Μάλιστα κάποιες φορες ερχόταν κ την τάιζα εγω για να κανουμε περισσότερη επαφή...

Εγω εχω πει στο μαιευτηρα πως αν όλα παν καλα να υπογραψει να βγω το συντομοτερο. Και συμφωνησε. Και στον παιδιατρο να δει το μωρακι την τριτη μερα και οκ οποτε αν όλα παν καλα μια νυχτα θα λειψω από το ζουζουνι μου μονο θα ειναι εκει στην υποδοχη οσο περισσοτερο κι εγω θα κατεβω εκει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...