Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ευη εχεις δικιο!!! ολοι εχουν κατι να πουν και μπερδευεται η κατασταση!!! ολες μπορουμε να θηλασουμε απο την αρχη και αποκλειστικα αν το θελουμε και δεν χρειαζεται να δωσουμε ξενο αυτο να χεις στο μυαλο σου!!! αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις η οτι γενικα αντιμετωπιζεις προβληματα καλεσε εναν συμβουλο θηλασμου η μπορεις να παρεις τηλ στην αλκυονη που ειναι γι αυτο το σκοπο και θα σε συμβουλεψουν!!! στο ρεα δεν εχω ιδεα τι γινεται γιατι ειμαι θεσσαλονικη...

Μαρια τι ωραια που εχετε την θαλασσα διπλα σας, ακομα και τον χειμωνα που μπορεις να την χαζεψεις φτανει!!! σε καταλαβαινω γι αυτο που λες για την κορη σου ολες οι μανουλες το νιωθουν!!! μην στεναχωριεσαι οτι και να γινει 4 μερες ειναι θα περασουν!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kirtiblue καλημερα!!!

καταρχην μην διαβαζεις στο ιντερνετ και αγχωνεσαι!!! μπορει να δεις ακραιες καταστασεις στρεπτοκοκκου και να τα παιξεις!!!!

ο διαστολεας ειναι αυτο το ψαλιδι που χρησιμοποιουσαν παλια για να παρου δειγμα απο τον κολπο και δειγμα για τεστ παπ, δεν ειναι επικυνδυνο αλλα ειναι παλια μεθοδος ασχετα αν καποιοι γιατροι το χρησιμοποιουν σαν εργαλειο, αλλα πραγματικα δεν βρισκω τον λογο να το κανουν μ αυτο τον τροπο!!!!

εμενα ο γιατρος μου δεν το θεωρησε τοσο δυσκολο και μου ειπε να παρω μονη μου δειγμα, μου ειπε αν σε περιπτωση δυσκολευτω να παω να μου παρει αυτος!! πηγα λοιπον στο μικροβιολογικο και ζητησα αυτες τις μπατονετες να παρω δειγμα μονη μου και μου εδωσαν 2, μου ειπαν φυσικα να προσεχω να μην ακουμπησω γυρω γυρω αλλα μονο απο τον κολπο, δεν ηταν δυσκολο ομως αν εχεις αμφιβολιες πες τον γιατρο σου οτι θελεις να κανεις την εξεταση και θες να παρει δειγμα αυτος για να εισαι σιγουρη!!!!

και απο την αλλη τι τον πειραζει;;; εφοσον ειναι κατι που σε αγχωνει και ειναι μια απλη εξεταση γιατι να μην την κανεις;;;

yk1yp3.png

kirtiblue καλημερα!!!

καταρχην μην διαβαζεις στο ιντερνετ και αγχωνεσαι!!! μπορει να δεις ακραιες καταστασεις στρεπτοκοκκου και να τα παιξεις!!!!

ο διαστολεας ειναι αυτο το ψαλιδι που χρησιμοποιουσαν παλια για να παρου δειγμα απο τον κολπο και δειγμα για τεστ παπ, δεν ειναι επικυνδυνο αλλα ειναι παλια μεθοδος ασχετα αν καποιοι γιατροι το χρησιμοποιουν σαν εργαλειο, αλλα πραγματικα δεν βρισκω τον λογο να το κανουν μ αυτο τον τροπο!!!!

εμενα ο γιατρος μου δεν το θεωρησε τοσο δυσκολο και μου ειπε να παρω μονη μου δειγμα, μου ειπε αν σε περιπτωση δυσκολευτω να παω να μου παρει αυτος!! πηγα λοιπον στο μικροβιολογικο και ζητησα αυτες τις μπατονετες να παρω δειγμα μονη μου και μου εδωσαν 2, μου ειπαν φυσικα να προσεχω να μην ακουμπησω γυρω γυρω αλλα μονο απο τον κολπο, δεν ηταν δυσκολο ομως αν εχεις αμφιβολιες πες τον γιατρο σου οτι θελεις να κανεις την εξεταση και θες να παρει δειγμα αυτος για να εισαι σιγουρη!!!!

και απο την αλλη τι τον πειραζει;;; εφοσον ειναι κατι που σε αγχωνει και ειναι μια απλη εξεταση γιατι να μην την κανεις;;;

Να σου πω την αλήθεια εμενα ο γιατρός μου πρώτου μείνω έγκυος για να μου πάρει δείγμα για Παπ τεστ χρησιμοποιούσε τον διαστολεΑ..

Πάντως την εξέταση αυτη που σου είπα την κολπικη την έκανα κ εγω ακριβώς όπως κ ΕΣΥ μόνη μου με μπατονετα... Λιγο ξέανχώθηκα τώρα...

Ασε με mama άσε με κ εχεις δίκιο !!! Αλλα ειναι αυτη η βλακεία που με βαράει κ ντρέπομαι να επιμένω η φοβάμαι να επιμείνω. Εχω κ τον άντρα μου να μου λέει οτι είσαι υπερβολική κ πρέπει να εχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Αλλα πρώτον οποίος εχει καεί με το χυλό φυσάει κ το γιαούρτι κ πως να το κάνουμε ρε παιδί μου είμαστε πρώτο μανουλες το παίρναμε όλο αυτο μόνες μας ουσιαστικά κ εμάς περίπτωση καλα κάνουμε κ αγχωνόμαστε !!! Κ επισης καλα κάνουμε κ ψαχνόμαστε!!!

Πωπω εχω πολλές τςιτες τις τελευταίες ημέρες....

kirtiblue μην σκας!!! αστους να λενε!!! αρκει να νιωθεις ηρεμη....σε καταλαβαινω απολυτα ακομα και χαζα να σκεφτομαστε απο την στιγμη που μας αγχωνουν καλα κανοπυμε και ψαχνουμε κια ρωταμε απλα να μην τρελλενομαστε!!! δεν βλεπεις τι ρωταω εγω;;; χαχαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα mama! Τα ξέρω όλα αυτά πολύ καλά, έχω διαβάσει αρκετά θα έλεγα! Απλά αυτά που διαβάζουμε ή μας λένε όσοι είναι υπέρ έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους! Σαφώς και η φύση ξέρει καλύτερα και δίνει ότι χρειάζεται! Το ρεα στο θέμα θηλασμού πως είναι;

ΕΥΗ μου συγνώμη που δε σου έδωσα σημασία αλλα ήμουν φρικάρισμενη!!

Λοιπόν θα συμφωνήσω με τη mama 100% . Το μωρο αυτο που θέλει ουσιαστικά ειναι το πρώτο γάλα κ τίποτε άλλο. Το στομαχάκι του ειναι τόσο μικρό που χρειάζεται μονο λίγες γουλιές. Κ που το μπουκώνουν με το ξένο γάλα κ τις ποσότητες αυτές ειναι απαράδεκτο. Αν και ξέρω οτι το ΡΕΑ δεν συγκαταλέγεται στα baby Friendly έχουν γεννήσει αρκετές φιλες μου εκει κ όσες ήθελαν να θηλάσουν το έκαναν!! Κ συμφωνώ πάρε μια σύμβουλο θηλασμού αν θες για να νοιωθετε ασφάλεια.. Εγω πάντως την εχω κλείσει απο τώρα!!!

η μικρη αρχισε το γλεντι και εχει και λοξυγγα!!! πηγα μεχρι τον φουρνο να παρω ψωμι και με επιασαν παλι πονοι περιοδου:confused:

Αχ mama δε μπορώ να σε βοηθήσω,...δεν εχω ξαναγεννησει :shock::D:D

Απ οτι μας είχαν πει στα μαθήματα εχεις αρχικά κατι συσπασεις οι οποίες ειναι συγκεκριμένες ώρες κ πέτρωμα στην κοιλιά που ξεκινάει διαγώνια απο τον μηρό δηλαδή προς τον αφαλό κ πονάκια χαμηλά στην κοιλιά στο ηβικο οστό...

Sangre που είσαι να βοηθήσεις την κατάσταση;; Maria ΕΣΥ;;;

Διαφημίσεις

Ουτε κ εγω μπορω να βοηθήσω γιατι γέννησα με καισαρικη κ δρν ειχα ουτε πόνους ουτε συσπασεις . Σε αυτη την εγκυμοσυνη έμαθα τι ειναι η συσπαση . Απλα να ξέρεις οτι μπορει κ πρώτα να σπάσουν τα νερά κ πηγαίνοντας στο νοσοκ να ξεκινήσουν οι πονοι .

Πετρωματα και πόνους περιόδου νιώθω απο χθες πιο έντονα απλα προσπαθώ να καταλάβω ποτε πρεπει να αρχίσω να σκέφτομαι οτι αρχίσαμε και να προετοιμαστω!!! Θα περιμένω τα κορίτσια που το έζησαν να μου πουν λεπτομέρειες, ευχαριστώ όπως και να χει

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια...εγω την εξεταση του στρεπτοκοκου ουτε την εκανα ουτε μου την ανεφερε ο γιατρος...θα τον ρωτησω την παρασκευη...mama ενημερωτικα ρωτας η σ επιασε κανενας πονος??? Πονους περιοδου ειχα κι εγω μεσα στη νυχτα αλλα το πρωι μια χαρα...νομιζω τα κοριτσια που γεννησαν μπορουν ν βοηθησουν περισσοτερο αλλα λογικα θα νιωθεις πονους ανα διαστηματα που μαλλον πρεπει να ειναι ρυθμικοι...οχι ακανονιστοι...να ερχονται ανα ισα διαστηματα...

Καλημέρα δημητρα!!!!

Έχω πιο έντονους πόνους περιόδου προσπάθησα να μετρησω αλλά ο πόνος υπήρχε παντα απλα γινόταν ώρες ώρες πιο έντονος, δεν έβγαλαν άκρη....αν δω οτι γίνεται παλι θα ρωτησω τον γιατρό, σας ευχαριστώ ολες!!!

yk1yp3.png

καλημέρα κορίτσια!

kirtiblue και εγώ θα κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού την Τετάρτη. Όμως καλό θα ήταν αν τελικά την κάνεις να μην χρησιμοποιήσουν κολποδιαστολέα στο μικροβιολογικό.Μια χαρά μπορούν να πάρουν δείγμα με τις μπατονέτες...

mama82 οι πόνοι γέννας είναι σαν πόνοι περιόδου χαμηλά στην κοιλιά που απλώνονται και στην μέση. Πρέπει να είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα δηλαδή ανα 30,20,10 λεπτά και όσο περνάει η ώρα αυξάνονται σε συχνότητα και σε ένταση. Εγώ ένιωθα σαν να θέλω τουαλέτα... Αν μπορείς ξάπλωσε λιγάκι και αν δεις ότι νιώθεις καλύτερα ή ότι σου περνάνε είναι οι προπαρασκευαστικοί πόνοι. Αν δεις ότι δεν σου περνάνε αλλά αυξάνονται ε τότε μάλλον ήρθε η ώρα!Ελπίζω να σε βοήθησα...

Η kyoya δεν γεννάει τελικά σήμερα. Πήγε στην γιατρό της και της είπε πως ο τράχηλος δεν είναι ακόμα έτοιμος οπότε θα περιμένει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...