Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μαρια εισαι στο ηρακλειο κρητης;;;

μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας και να μην χρειαστει ουτε να μαλωσουμε ουτε να χουμε να αντιμετωπισουμε τους βλακες με τις βλακειες τους!!!!

Δεν μένω Ηράκλειο αλλα σε ενα χωριό πολυ κοντά... Αλλα μόνο στο Ηράκλειο μπορω να γεννησω αφου δεν εχει κατι άλλο εδω κοντά .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εγω το χω πει ηδη στο γιατρο μου και το θεωρησε απαραδεκτο που δεν ειχε γινει από το πρωτο και μου ειπε πως θα προσπαθησει και ο ιδιος να εφαρμοστει στο δευτερο. Α δε καταλαβα για το ιδιωτικο μιλαω. τι θα πει σου το σκαω και θα φοβαμαι να μιλησω κιολας συγνωμη αλλα καπως αλλιως λεγεται αυτο κι οχι γεννα...

Συγγνωμη ρε κοριτσια αλκα ςδω που τα λεμε και το δημοσιο νοσοκομειο εμεις δεν το πληρωνουμε...σιγουρα την κλινικη οχι απλα την πληρωνουμε αλλα την χρυσοπληρωνουμε αλλα οχι ιτι το δημοσιο ειναι δωρεαν... αρχικα εχω ακουσει οτι μεσω της ασφαλειας μεταφερονται χρηματα στο νοσοκομειο για τη γεννα.δευτερον στο νοσοκομειο για να πας σε 2κλινο και να μην εισαι με 2-3 αλλες κοπελες κ ολο τους το σοι πληρωνεις επιπλεον 35 ευρω τη μερα...και τελος καθε μηνα στη μισθοδοσια μου βλεπω ενα μεγαλο μερος του μισθου μου να καταληγει στις παροχες υγειας που ουδεποτε εχω χρησιμοποιησει....

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι ενα θεμα κοπελια κι εγω τη χαρη του γιατρου μου κανω ουσιαστικα τι να τον κανω που ξεγεναει μονο εκει αλλιως θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα οχι πως τα αλλα ειναι καλυτερα να σου πω καλυτερα σπιτι μου σπιτακι μου αλλα ποιος αναλαμβανει...

Μαμα να ζήσετε κοριτσι μου, με το καλο να έρθει κ η κούκλα σας κ θα έρθετε ακόμα πιο κοντα. Ειναι πολυ όμορφο που το θυμήθηκε ο άντρας σου παρ ολη την κούραση του.

Kitriblue μη φοβασαι τιποτα! Να εχεις πάντα στο μυαλό σου οτι πρόκειται για το δικό σου σώμα κ το δικό σου παιδι! Εγω στην πρωτη μου κορη κ ενημερωμένη πλήρως απο τα μαθηματα του Ιπποκρατείου ειχα τρομοκρατησει γιατρό κ μαίες οτι θα γίνει χαμός αν δεν την βάλουν πάνω μου μόλις γεννηθεί! Τους έπρηζα για μήνες. Τις δε μαίες πηγα κ τις συνάντησα στο μαιευτηριο πριν γεννήσω ( στο Γενεσις ) κ ειχα μια κουβέντα μαζί τους κ τους έδειξα κ το χαρτί που ανέβασε η Σαγκρε. Κυρίως ομως έπρηζα τον γιατρό! Πρόσεχε του έλεγα, το μωρο πάνω μου δεν το παίρνει κανεις! Αν σε δουν επιμονη, αποφασισμένη κ ενημερωμένη φοβούνται. Τουλάχιστον απο τη δική μου εμπειρία.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! !!! Πόσα πολλά γράφετε κάθε μέρα! Εγώ ώρες ώρες είμαι σαν ζόμπι από την αϋπνία και τη ζέστη. ..Πόσο με αγχώνει αν θα μπορέσω να αντιμετωπίσω όλες τις μάιες με αυτά που λένε. Στον γιο μου θυμάμαι μέχρι να βγει ο όρος την επομένη μου είπαν να του δίνω ξένο μετά τον θυλαζα συνεχώς αποκλειστικά. ...Ήμουν στο μητέρα! Τώρα θα είμαι στο Ρέα! Αλλά υπάρχουν φορές που δεν ξέρω τι να πιστέψω! Κάποιοι λένε πως το μωρό μέχρι να κατέβει το γάλα; έχει ανάγκη να φάει και ότι αφηδατονεται και έτσι αρχίζει να πονάει. ...Ότι όσο είναι μέσα στην κοιλια της μαμά του ζει στο ιδανικό περιβάλλον και ξαφνικά το σοκάρουμε με το να του λέμε περίμενε μέχρι να έρθει το γάλα καλά καλά. Μην παρεξηγηθώ, είμαι απόλυτα υπέρ του θηλασμού και το κορίτσι μου θα το θηλασω για όσο χρειαστεί! Αλλά πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας; Ισχύουν αυτά είναι κατασκευασματα για να δίνουμε ξένο;

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

καλη εβδομαδα σε ολες!!!

εγω εχθες ειχα απο το μεσημερι πονους περιοδου....:confused: μεχρι που κοιμηθηκα...σε καποια φαση αναρρωτηθηκα μηπως γενναω και δεν το καταλαβαινω....ειμαι χαζη;; τελικα κοιμηθηκα και να μαι παλι 2 σε 1!!! χαχα

πως περασατε χθες;; εμεις χαλαρα στο σπιτι...

kidenio σ ευχαριστω πολυ!!!! και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και σε χαιρονται και αυτοι!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

καλημερα Ευη!!! το μωρο τις πρωτες μερες δεν χρειαζεται ποσοτητα γαλα για να χορτασει, η χωρητικοτητα του στομαχου του ειναι οσο ενα κουταλακι του γλυκου γαλα, το οποιο το εχεις ειναι το πρωτογαλα το οποιο δεν το χεις σε ποσοτητα στην αρχη αλλα ειναι συμπυκνωμενο και πολυ θρεπτικο για το μωρο και φυσικα του φτανει!! να θηλασεις κανονικα και να μην ακους κανεναν που προσπαθει να δωσει ξενο!!! σκεψου καποτε που δεν υπηρχε ξενο τι καναν;; παθαιναν τιποτα τα μωρα;; η φυση ξερει τι κανει

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες κ μέλλουσες μανουλες ... Τι κάνετε ;;; Εγω κλασικά ψιλοδουλειες στο σπίτι μεχρι να ξυπνήσει η κόρη μου κ μετα βόλτα ... Το βραδυ μου είπε ο άντρας μου οτι θα μας βγάλει εξω με την μικρη για φαγητο κ απο τωρα με εχει πιάσει λιγουρα ....

καλημερα Μαρια!!! τι ωραια!!! που θα πατε με την μικρη;; θαλασσιτσα;;; τι καλα που εχεις και αυτο το ζουζουνι!!!! καλα να περασετε το βραδυ!!! να φατε και να ευχαριστηθειτε!!! χαχα

εγω μπορει να παω να δω μια φιλη μου σημερα που γεννησε διδυμα, τωρα τα μωρα ειναι 2 μηνων!!! αντε να παρουμε μυρωδιες!!! χαχα

ρε κοριτσια;;; σημερα θα μπει να γεννησει η kyoya;;;;

ευχομαι τα καλυτερα!!! με τοο καλο και μ εναν πονο!!! ελπιζω να καταφερει να μπει και να μας πει νεα!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα mama! Τα ξέρω όλα αυτά πολύ καλά, έχω διαβάσει αρκετά θα έλεγα! Απλά αυτά που διαβάζουμε ή μας λένε όσοι είναι υπέρ έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους! Σαφώς και η φύση ξέρει καλύτερα και δίνει ότι χρειάζεται! Το ρεα στο θέμα θηλασμού πως είναι;

Ναι στην θάλασσα θα την πάω εκτός κ αν θελει να πάμε κάπου αλλου ... Είμαι τρελά ερωτευμένη με την κόρη μου , μόνο που την βλέπω λιώνω κ όσο σκέφτομαι αυτές τις 4 μερες που θα πρεπει να την αποχωριστω τρελαινομαι ...

Καλημερα κοριτςια!

Εγω σημερα ειμαι γενικά τρελαμένης κ αγχωμένη με το θέμα του στρεπτοκοκου.

Εκτός απο τη mama εκανε καμια άλλη την κολπικη εξέταση για το στρεπτοκοκο β ' ;;

Διαβάζω στο Ίντερνετ τόσα κ βλέπω όταν ειναι απαραίτητη! Εντωμεταξύ εγω ρώτησα το γιατρό μου κ μου είπε επακριβώς τη λέξη αυτά ειναι αηδίες....

Πήρα τηλ. Σε ΄ενα μικροβιολογικό να παω να τη Κάνω μόνη μου κ τους ρώτησα λεπτομέρειες κ μου είπαν οτι θα χρησιμοποιήσουν διαστολεΑ. Mama όταν την έκανες χρησιμοποίησαν διαστολεΑ σε εσένα; Όταν ειχα Πάει σε ΄ενα άλλο μικροβιολογικό να κάνω καλλιέργεια κολπικων υγρών στην 7 ο μήνα δεν χρησιμοποίησαν τίποτα κ μάλιστα μου είπε η κοπέλα οτι μπορώ να το κάνω μόνη μου, να κάτσω όρθια κ να λυγίζω πόδια κ να βάλω την μπατονέτα μόνη μου στον κόλπο κ έτσι κ έκανα. Λέγοντας το αυτο σημερα στο άλλο μικροβιολογικό που πήρα τηλ. Μου είπαν οτι ειναι μέγα λάθος γιατί μπορεί η εξέταση έτσι να βγει λανθασμένη κ να κολλήσουν μικρόβια στην μπατονετα απο το δέρμα απο τα χείλη...

Εχω τρελαθεί δεν ξέρω τι να κάνω...

Ο διαστολές ειναι επικίνδυνος;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...