Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Στο Γαια γεννάω που ειναι στο ιατρικό κέντρο..δεν ειναι baby friendly μαιευτηριο όπως ειναι το μητέρα κ το λητω κ έτσι εχω αρχίσει να "φορτώνω" μόνη μου κ να κάνω σενάρια ....θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει. Στην επομενη συναντηςη με το γιατρό θα του αναφέρω κ αυτο οτι το θέλω στο στήθος μου να το θηλάζω αμέσως... Με φυςιολογικο Τοκετό παω. το θέμα ειναι επειδη ειμαι πρωτάρα αν μου πουν πρέπει να το πάρει παιδίατρος να το εξέταση να πλυθεί κλπ. Τι κάνουμε; Στην. ανάνηψη ρε κοριτςια στο δίνουν;;;εγω δε θέλω να το πάνε στους συγγενείς έξω! Εγω θέλω να το εχω εγω! Οι συγγενείς θα το δουν άλλη ώρα ! Το θεωρώ τραγικό ρε παιδί μου αυτο...περνάει το μωράκι το σοκ αυτο κ αντί να το έχουν πανω στη μαμα του που αναγνωρίζει τη μυρωδιά κ την καρδιά το τρέχουν απο δω κ απο εκει...πωπω τα παίρνω πάλι. Κ να σας πω αυτο με τη γλυκόζη kidenio οκ ίσως στην περίπτωση σου να έπρεπε να το δώσουν λόγω διαβήτη κυησης αλλα εχεις δίκιο αυτοί το παραξεφτελισαν..τρελή σύγχυση θηλων εχεις δίκιο! Κ καλα τους έλεγες φέρτα να θηλάσουν στο στήθος γιατί να βγάλω με θηλαστρο...πωπω τα νεύρα μου. Πάλι καλα που τα χεις βρει με τη μαία στο σπιτι.

Αλλα αυτο που λες Εσυ Maria οτι τους δίνουν γλυκόζη μόλις γεννηθούν πρώτη φορα το ακούω!!! Ισχύει;;; Κ ποιος ειναι ο λόγος που το δίνουν;;;; Εγω ξέρω για τη βιταμίνη Κ . Το ξέρετε αυτο; Που δεν ειναι κ απαραίτητη κιόλας! Τι θα κάνω κ πως θα το αποφύγω δε ξέρω.... Πάντως μια καλή ιδέα που μας είπαν στα μαθήματα ειναι αλλεργία. Εχω αλλεργία κ φροντίστε μην τυχόν κ δώσετε ξένο γάλα στο μωρού κ γινει κατι θα σας Παρει κ θα σας σηκωςει!! Μάλλον θα το κάνω...

Sangre σε φαντάζομαι εκείνη την ώρα που σου έφεραν το μπουκάλι με το ξένο γάλα !! Χαχαχαχα πάντως πάρτε μαζι σας κ το μαξιλάρι θηλασμού! Για να είστε πιο ξεκούραστες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!! εχω λιωσει απο την ζεστη, με πιανει συνεχεια δυσπνοια και ταχυκαρδια!!! kitriblue και εμεις αυγουστο μετακομιζουμε, αλλα κουραζομαι τοσο πολυ με το πακεταρισμα!!ποσα πραγματα θεε μου!! μπραβο kidenio, ολα πηγαινουν τελεια με τα μωρακια σου! οσο για το θηλασμο καθε μαμα οτι κανει μονη της αν περιμενουμε απο τις μαιες καηκαμε!!! sangre και εμενα ειχε πολυ ικτερο ο γιος μου, μειναμε μεσα να φανταστεις 10 μερες,, αλλα πηγαινα στο δωματιο φωτοθεραπειας και τον θηλαζα συνεχεια και ας μου ελεγαν οτι ετσι θα αργησει να το ξεπερασει!!

ε δε καταλαβαινω δηλαδη γιατι θα πρεπει να μαστε συμβουλοι θηλασμου για να τους λεμε τι και τι οχιεννοειται πως αυτες πρεπει να μας υποστηριζουν οχι να μας πολεμανε νισαφι πια! Αφηστε βρε κοριτσια οταν ημουν στο προηγουμενο ειδα γυναικα να τις κοβουν το γαλα γιατι το παιδι ειχε ικτερο!!! και το χειροτερο ειχε ιδιωτικη μαια προσωπικη που συμφωνησε!!!!!

Άχ συγχυστε με κι άλλο!!! Κ όχι τίποτε άλλο την πληρώνει ο αντρουλης μου γιατί εκει που κάθομαι του επιτίθεμαι κ του λέω Ουε κ αλίμονο αν δεν μου δώσουν το παιδί αμέσως , κ ΕΣΥ που θα είσαι μέσα θα τους το επιβάλλεις κ ο κακομοίρης ανχωνεται κ μου λέει κ αν μου πουν θέλει εξετάσεις τι να κάνω...

Κ η δικη της μαία συμφώνησε να κόψει το γάλα η γυναίκα;;;;

Που ο ίκτερος θεραπευεται απο το μητρικο γάλα!! Τι να πω......

Θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει...

γεια σας κορίτσια!πως είστε?

kirtiblue πήγα για καρδιοτοκογράφο κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό μου γιατί είχα πονάκια και συσπάσεις,να δούμε τι γίνεται. διαστολή 1 ή και 2 μπορεί να έχεις και μέρες πριν γεννήσεις.

mama82 χαίρομαι που περάσατε τέλεια χθες. να έχετε μια χαρούμενη επέτειο με τον αντρούλη σου!σήμερα είναι?

νικη αντωνία περαστικά στο σκυλάκο..μάλλον από κάτι που έφαγε θα είναι.και ο δικός μου το ιδιο παθαίνει όταν τρώει κάτι περίεργο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να του δώσουμε φάρμακα.

Μαρία σας ζηλεύω που πάτε θάλασσα...

όσο για το θηλασμό κορίτσια μου διεκδικήστε αυτά που δικαιούστε. και νομίζω-αν κάνω λάθος διορθώστε με-ότι υπάρχουν φόρμες που υπογράφεις για να μην δώσουν στο παιδί ξένο γάλα. Το έχω διαβάσει κάπου,δεν το έχω ψάξει όμως. Αν κάποια γνωρίζει παραπάνω να μας πει..

καλα κοριτσια ηρθαν κατι φιλοι για καφε και μεχρι να ξαναμπω γραψατε 2 σελιδες!!!!

λοιπον να ξεκινησω απο καπου....

καταρχην να πω ευχαριστω για τις ευχες της επετειου!!! να στε καλα και να χαιρεστε και να σας χαιρονται και οι οικογενειες σας!!!! να ειστε παντα καλα και αγαπημενοι!!!!

οσο για τον θηλασμο!!! ελεος!!! λες και το φιαχνουν οι ιδιοι και θα παρουν ολοι λεφτα....να μου πεις ολα αλυσιδα ειναι!!!

να πω πως εμας μας ειπαν οτι οσο ειμαστε στην ανανηψη που συνηθως ειναι 2 ωρες τα μωρα δεν ταιζονται και δεν το χρειαζονται, πανε κατευθειαν για πλυσομο και εξεταση απο τον παιδιατρο, δυστυχως ουτε σε δημοσιο ουτε σε ιδιωτικο δεν εχεις την πολυτελεια του χρονου να το θηλασεις το μωρο σου παρα μονο αν προλαβαινεις στα 5 λεπτα που ισως σου αφιερωσουν εκεινη την στιγμη....πραγμα δυσκολο γιατι απο οτι ξερω το γαλα αρχιζει με την εξοδο του πλακουντα συνηθως οχι ομως οτι καποιες δεν εχουν και γαλα την ιδια στιγμη....αλλα δεν προλαβαινεις ουτως η αλλως.....

οποτε πηγαινοντας με το καλο στο δωματιο εχεις τον χρονο λενε να κανεις και ενα ντουζακι και σου φερνουν αμεσως το μωρο για θηλασμο....σε εμας που θα παμε σε δημοσιο μας εχουν πει να επιμεινουμε πολλες φορες οτι θα θηλασουμε αποκλειστικα γιατι δεν χανουν και ευκαιρια να το μπουκωσουν αμεσως με ξενο...και καλυτερα να το δουμε και γραμμενο στην γυαλα που το μεταφερουν, εγω ειπα στον αντρα μου οτι μεχρι να βγω και να παω στο δωματιο να σιγουρευτει και να το τονισει για τον θηλασμοα και παρα μονο που εχω εγω καποιο προβλημα και δεν μπορω (πχ αιμορραγιες κτλ) και καθυστερουν να φροντισει να τους πει να το ταισουν....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ τοσο δυσκολα ειναι τα πραγματα με τις μαιες κ τους γιατρους..??? Συγγνωμη αλλα καταλαβαινω πως καποια πραγματα πρεπει να γινουν πχ εξετασεις στο μωρο κ τη μαμα να διασφαλισουν οτι ολα ειναι οκ αλλα ολα αυτα δεν μπορουν ν περιμενουν μιση -μια ωρα? δηλαδη περιμενα ολη μου τη ζωη αυτο το πλασματακι και δεν εχω το δικαιωμα να απολαυσουμε μια αγκαλια? Περαστε γεννηστε τελιωσατε τα ξαναλετε σε 3 ωρες? αλλα το θεμα εχει ως εξης γεννας το παιρνει η μαια που υποψιαζομαι οτι σκοτωνονται πια θα προλαβει να βγει να το δειξει στους συγγενεις οι οποιοι θα την χαρτζιλικωσουν καλα! Ετσι τουλαχιστον κανανε στην κουνιαδα μου...επισης δεν μπορω να καταλαβω τι τους κοφτει κ επιμενουν ν δινουν ξενο γαλα στα μωρα?? Αφηστε με να το χω ολη μερα στο στηθος αφου το θελω...ισα ισα δεν θα χετε και την εννοια του...ελεος...

κοριτσια τι γινεται με το φορουμ και ωρες ωρες κολλαει;;; το παθαινεται εσεις;;;

τελος παντων....

cristab σε ευχαριστω!!!! μηπως εισαι η επομενη;;; μακαρι να γινουν τα πραγματα οπως τα θελεις!!!

λοιπον κι εγω σας ειπα για αυτες τις φορμες....αυτες συνηθως τις χρησιμοποιουν σε μαιευτηρια φιλικα προς τα μωρα και τον θηλασμο και δεν ειναι κατι που ειναι βγαλμενο απο τον νομο παρα μονο απο αυτες που μαχονται για τον θηλασμο....οποτε αν ειναι να σου την κανουν δεν εχεις ελπιδα.....

να βρουμε ακρη και να βοηθησουμε να αλλαξει το καθεστως αυτο και να γινει νομος μπας και καποιοι σταματησουν αυτον τον πολεμο.....

να θυμαστε και να μην αφησετε κανεναν να σας πει για το τι θα κανετε με τον θηλασμο!!!! αυτα που λενε συνηθως και φοβιζουν τις μανουλες και τις εξαπατουν ειναι 1ον οτι δεν εχεις γαλα!!! μυθος!!! ολες εχουν!!!!

2ον οτι το παιδι δεν χορταινει και εχασε βαρος!!!! μεγαλη μπουρδα να μην πω και τιποτα αλλο και δεν επιτρεπεται κιολας!!! το μωρο οπως και εμεις εχουμε κατακρατηση υγρων οπου μεσα σε 15 μερες φευγει σιγα σιγα και μειωνεται το βαρος του απολυτως φυσιολογικο!!!!

3ον οποτε θελετε και για οση ωρα θελετε το θηλαζετε!!! δεν ειναι κανονας για το ποσο ποτε κτλ θα πρεπει να θηλασετε!!!

και επισης επειδη μετα την γεννα οι ορμονες μας χορευουν και γενικα εχουμε θεματα με την διαθεση κτλ και ειμαστε πιο ευαισθητες μην αφησετε ουτε τους δικους σας ανθρωπους να σας επηρεασουν στο θεμα θηλασμου

επισης ειναι το πιο προσωπικο θεμα του κοσμου!!! κανενας δεν εχει το δικαιωμα να πει τι θα κανουμε και τι οχι για το μωρο μας!!!!!

yk1yp3.png

kidenio μπραβο σας!!! χαιρομαι πολυ!!! μπραβο και στον αντρουλη σου που ειναι βραχος διπλα σας!!! και φυσικα στα κοριτσια σου!!! χαιρομαι τοσο και φτου φτου που εισαστε τοσο αγαπημενοι και ενωμενη οικογενεια!!!

ο υπνος σε αναζοωγονησε και ειναι και πολυ σημαντικος και για τον θηλασμο!!!

αυτο με την γλυκοζη ουτε εγω το ηξερα και δεν μου φαινεται και σωστο!!! γιατι το κανουν;; μετρανε πως αντιδραει ο οργανισμος των παιδιων στην γλυκοζη για πιθανο μελλοντικο διαβητη;;; λεω βλακειες;;;

τωρα για την θαλασσα κι εγω πιστευω μετα τα λοχεια γιατι να μην μπορεις αν ειναι και καθαρη;; και επισης κανουμε επισκεψη στον γιατρο ουτως η αλλως για να δουμε αν ολα καλα εκει κατω κμαι αν πηγαν στην θεση τους!!! οποτε;;;

καλου κακου μια ερωτηση δεν κανει κακο!!!

εχετε γραψει τοσα και δεν ξερω τι ξεχναω .....

φιλια σε ολες και συγνωμη αν ξεχασα καμια....

yk1yp3.png

mama χρονια σας πολλα!!! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι...με το καλο η μπεμπουλα!kidenio με 2 παιδια 2 μωρα και προλαβανεις να μπεις να μας γραψεις...τι να πω μπραβοοοοο!!! Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις κι αφου τα κοριτσια ειναι προθυμα να τους δινεις αρμοδιοτητες τωρα...και θα σε βοηθουν και θα χαιρονται που συμμετεχουν...

Διαφημίσεις

ε δε καταλαβαινω δηλαδη γιατι θα πρεπει να μαστε συμβουλοι θηλασμου για να τους λεμε τι και τι οχιεννοειται πως αυτες πρεπει να μας υποστηριζουν οχι να μας πολεμανε νισαφι πια! Αφηστε βρε κοριτσια οταν ημουν στο προηγουμενο ειδα γυναικα να τις κοβουν το γαλα γιατι το παιδι ειχε ικτερο!!! και το χειροτερο ειχε ιδιωτικη μαια προσωπικη που συμφωνησε!!!!!

Με ικτερο μωρο κ κοψαν στην μαμά το γαλα ;;; Αν ειναι δυνατόν; Κ αυτη το έκανε το δέχτηκε ;;; Αυτα βλέπω κ τρελαινομαι κ απο την προσωπική μου εμπειρία . Εγω γέννησα με καισαρικη κ δεν με πείραξε που δεν τα κατάφερα να γεννησω φυσιολογικα όσο με πείραξε που δεν θηλασα . Ακομα με πιάνει ωρες ωρες κ κλαίω γι αυτο τον λογο. Πιστεύω σε αυτο το μωρο να τα καταφέρω κ εννοείται οτι τωρα δεν πρόκειται να αφήσω κανενα να παρει το μωρο απο εμενα ουτε για μπανακι ...

Στο Γαια γεννάω που ειναι στο ιατρικό κέντρο..δεν ειναι baby friendly μαιευτηριο όπως ειναι το μητέρα κ το λητω κ έτσι εχω αρχίσει να "φορτώνω" μόνη μου κ να κάνω σενάρια ....θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει. Στην επομενη συναντηςη με το γιατρό θα του αναφέρω κ αυτο οτι το θέλω στο στήθος μου να το θηλάζω αμέσως... Με φυςιολογικο Τοκετό παω. το θέμα ειναι επειδη ειμαι πρωτάρα αν μου πουν πρέπει να το πάρει παιδίατρος να το εξέταση να πλυθεί κλπ. Τι κάνουμε; Στην. ανάνηψη ρε κοριτςια στο δίνουν;;;εγω δε θέλω να το πάνε στους συγγενείς έξω! Εγω θέλω να το εχω εγω! Οι συγγενείς θα το δουν άλλη ώρα ! Το θεωρώ τραγικό ρε παιδί μου αυτο...περνάει το μωράκι το σοκ αυτο κ αντί να το έχουν πανω στη μαμα του που αναγνωρίζει τη μυρωδιά κ την καρδιά το τρέχουν απο δω κ απο εκει...πωπω τα παίρνω πάλι. Κ να σας πω αυτο με τη γλυκόζη kidenio οκ ίσως στην περίπτωση σου να έπρεπε να το δώσουν λόγω διαβήτη κυησης αλλα εχεις δίκιο αυτοί το παραξεφτελισαν..τρελή σύγχυση θηλων εχεις δίκιο! Κ καλα τους έλεγες φέρτα να θηλάσουν στο στήθος γιατί να βγάλω με θηλαστρο...πωπω τα νεύρα μου. Πάλι καλα που τα χεις βρει με τη μαία στο σπιτι.

Αλλα αυτο που λες Εσυ Maria οτι τους δίνουν γλυκόζη μόλις γεννηθούν πρώτη φορα το ακούω!!! Ισχύει;;; Κ ποιος ειναι ο λόγος που το δίνουν;;;; Εγω ξέρω για τη βιταμίνη Κ . Το ξέρετε αυτο; Που δεν ειναι κ απαραίτητη κιόλας! Τι θα κάνω κ πως θα το αποφύγω δε ξέρω.... Πάντως μια καλή ιδέα που μας είπαν στα μαθήματα ειναι αλλεργία. Εχω αλλεργία κ φροντίστε μην τυχόν κ δώσετε ξένο γάλα στο μωρού κ γινει κατι θα σας Παρει κ θα σας σηκωςει!! Μάλλον θα το κάνω...

Sangre σε φαντάζομαι εκείνη την ώρα που σου έφεραν το μπουκάλι με το ξένο γάλα !! Χαχαχαχα πάντως πάρτε μαζι σας κ το μαξιλάρι θηλασμού! Για να είστε πιο ξεκούραστες.

Εγώ γέννησα στο μητερα την πρωτη φορα κ τελικα δεν ηταν καθόλου baby friendly . Εκει μου την πήραν εμενα την κόρη μου της έδωσαν την γλυκοζη κ το ξένο γαλα κ καλα μου είπαν οτι παθαίνει σοκ το μωρο κ γι αυτο το κάνουν . Ημουν πρωτάρα κ εγω κ δρν ήξερα ... Επίσης για την βιταμίνη κ που λες εχω ακούσει οτι την δίνουν συνήθως στα μωρα που γεννιούνται χειμώνα γιατι η μητερα την παίρνει απο τον ήλιο , το καλοκαίρι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα το εχω κ εγω απορία κ το εχω σημειώσει για να ρωτήσω την γιατρο μου κ τον παιδιατρο .

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

τελικα ο καλος μου δεν το ξεχασε γυρισε σπιτι με κοκκινα τριανταφυλλα και χαμογελα!!!

μολις φαγαμε και χαλαρωνουμε ισως το βραδυ κανουμε κατι!!!

yk1yp3.png

Mama κ αυτο που λες οτι τα μωρα μας τα αφήνουν 5 λεπτα οταν γεννηθούν κ μετα τα παίρνουν κ τα εξετάζουν κ τους κάνουν μπανιο κ ολα τα σχετικά ειναι μύθος που απλα έτσι το κάνουν αυτοί για να ξεμπερδεύουν . Το εχω ψάξει καλα το θέμα κ αφότου γεννηθεί το μωρο το παίρνει αγκαλια η μαμά κ μπορει να το θηλασει αμέσως μεχρι να μας ραψουν κ να τελειώσουμε απο αυτη τη διαδικασία . Το μωρο όσο μένει απλυτο τόσο περισσότερο καλο του κανει . Επίσης ο γιατρός δεν πρεπει να κόψει κανονικα αμέσως τον λώρο . Μετα το παίρνει ο παιδιατρος κ το καθαρίζει απο τα υγρά που εχει μεσα του ( τα ρουφαει με ενα εξάρτημα απο μυτη , στόμα ) το ζυγίζει το μετράει κ κανει κάποιες απαραίτητες κινήσεις στο μωρο για να δει τα αντανακλαστικά του . Μετα συνήθως γινεται το μπανιο κ το κοιτάζει ο γιατρός για τα αυτακια του , μετα το δείχνουν στο σόι κ έπειτα ξαναγυρναει το μωρο στην μαμά που περιμένει στην ανανηψη... Το θέμα ειναι οτι αυτο πρεπει να το συζητήσουμε με τον γιατρο μας πιο πριν γιατι σε αυτη τη φάση που θα ειμαστε κ να θελουμε δεν μπορουμε να απαιτήσουμε κ πολλα . Αλλιώς σου το δίνουν το βλέπεις κ μετα το ξανα βλέπεις απο 2 ωρες ... Καλύτερα λοιπόν να διεκδικήσουμε οτι μπορουμε ... Εγω το ξαναλέω στην πρωτη μου γεννα γιναν πολλα λάθη κ δεν θα αφήσω κ αυτη τη φορα νς γίνουν τα ίδια . Επίσης να ξέρετε οτι υπάρχει κ το πλάνο τοκετού που το κάνουν κάποιοι γιατροί κ σημειώνεις απο πριν πως θες να ειναι ο τοκετος σου κ αυτο πρεπει να τηρειθει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...