Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι ετσι να είσαι ετοιμοπόλεμη! Οσο πιο άγριες διαθέσεις εχεις τοσο πιο πολυ σε φοβούνται!κ αφου δεν σέβονται τις ανάγκες του μωρου κ τις επιθυμίες της μαμάς καλύτερα να μας φοβούνται!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Kidenio κ εγω ειχα πέρσι τον Ιούνιο μια αποβολη κ έκανα ισα ισα 4 μπάνια . Την αρχη απαγορευόταν αλλα μετα δρν ειχα κ εγω καμμια όρεξη . Φέτος δεν ξερω αν προλάβω να κανω κανενα γιατι δρν εχω κάποιον να αφήσω το μωρο .

Καλημερα όμορφες!!!

Sangre πολυ γέλασα που έπεσες ξερή σε 2 δευτερόλεπτα, ο άντρας σου πρέπει να τρελάθηκε απο την αγωνία του! Χαχα

Mama πολυ ωραια έξοδος εχτές αλλα εγω θα μείνω στην επέτειο σας! Να ζήσετε ρε παιδια κ να μεγαλώσετε την οικογένεια οςο θέλετε!!!! Επισης να σου πω οτι ο άντρας σου μπορεί να μην το ξέχασε αλλα να κανει τον ανήξερο για να σου κανει έκπληξη μετά!!;)

Kidenio πααααρα πολυ χαίρομαι για σένα καμια την οικογένεια! Μπράβο κορίτσι μου! Ολα καλα!!Οςο για τις μαίες εχεις δίκιο..αν δεν επιμένουμε σε αυτά που ξέρουμε για το θηλασμό τελειωςε...ειναι ντροπή τους πάντως να μην προάγουν το μητρικο θηλασμό ...Αχ Sangre κ εγω σηκωμένα μανίκια εχω απο τώρα!!! Κ η ώρα που φοβάμαι πιο πολυ για το τι θα κάνουν ειναι μόλις γεννηθεί ο μπέμπης μου κ με πάνε εμενα στην ανάνηψη κ μου τον φέρουν μετά απο κανα 3ωρο...τι θα κάνω.; Θέλω να τον εχω δίπλα μου μπορώ;;;;

Διαφημίσεις

Kidenio κ εγω ειχα πέρσι τον Ιούνιο μια αποβολη κ έκανα ισα ισα 4 μπάνια . Την αρχη απαγορευόταν αλλα μετα δρν ειχα κ εγω καμμια όρεξη . Φέτος δεν ξερω αν προλάβω να κανω κανενα γιατι δρν εχω κάποιον να αφήσω το μωρο .

Συγνώμη,.... Παίζει να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα;;;;; Θα μπορουμε;;;

Εγω μόλις αμπαλάρα κ τα μαγιώ!! Να τα ξαναβγάλω λέτε;;;

Αυτο θα σου το πει η γιατρός σου . Η δικια μου αφήνει, μου εχει πει οτι κ τωρα θα μπορούσα να κολυμπησω αρκεί να ειναι καθαρή θάλασσα κ να μην ειναι κρύα τα νερά. Μετα την γεννα τωρα δεν ξερω ποτε επιτρεπεται .

κιτριμπλου μολις τελειωσουν τα λοχεια γιατι οχι; υπολογισε κανα 20 ημερο ε μετα νομιζω ρωτα και τον ντοκ

μπα ο αντρας μου εχει συνηθησει

κιτριμπλου που γεννας;

Εγω τα χω πει με το ντοκ μολις γεννηθει εσυ θα το παρεις να το βαλεις στο στηθος μου και μου πε μεινε ησυχη!

Ασε θα πατησω πολυ ποδι αυτη τη φορα

Λοιπόν επειδή ειχα διαβητη κυησης έπρεπε να τα δώσουν τρεις φορες διάλυμα γλυκόζης για να μετρήσουν το ζαχαρο να δουν οτι ειναι εντάξει. Αυτο είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει το στομαχακι τους κ να ζητάνε περισσοτερο να φάνε. Ετσι τις δυο πρώτες μερες τα έδιναν συμπλήρωμα γλυκόζης μετα τους θηλασμους οποτε τα μωρά το δέχονταν. Ήδη εμενα αυτο με συγχυζε... Έλεγα γιατι δεν μου τα δίνετε να τα ξανα θηλασω; Αφου ηρθε το γάλα μου είπανε χρειάζεσαι αντλία για να αυξήσεις την παραγωγή. Θα αντλείς μετα απο κάθε θηλασμο κ αν τα μωρά ζητάνε να φάνε μετα τον θηλασμο θα τους δίνουμε το γάλα που θα αντλείς. Εμενα πάντα η απορία μου ηταν γιατι να μην βαλω ξανα τα μωρά στο στηθος για να αύξησω την παραγωγή κ άντ αυτού να πρεπει να αντλησω! Το ίδιο θα ακολουθούσαμε κ στο σπιτι ...με τη διαφορα οτι θα έδινα το γάλα μου με μπιμπερο κ οχι με ποτηράκι. Δηλαδή τρελή σύγχυση θηλων! Τέλος πάντων ευτυχως τα βρήκα με τη μαία που έρχεται σπιτι.

Kitriblue θα κανεις καισαρικη; Πάντως κ μετα την καισαρικη μπορεις να θηλασεις αμέσως! Αν ζητήσεις εξαρχής να κανεις επισκληριδιο κ οχι ολική αναισθησία θα είσαι ξύπνια οταν γεννηθεί το μωρο κ μπορεις να το βάλεις αμέσως στο στηθος. Ο θηλασμος αμέσως μετα τη γεννα δεν εχει οφέλη μόνο για το μωρο αλλα κ για εμάς. Βοηθάει τη μήτρα να συσπαται πράγμα που θελουμε μετα τον τοκετό κ βοηθάει στο να σταματήσει η απώλεια αίματος. Ακομη κ αν αργοτερα η καθεμιά για τους δικούς της λόγους επιλέξει να μην θηλασει, αυτός ο πρώτος θηλασμος ειναι πολυ ευεργετικές κ για τους δυο. Πωπω σαν σελίδα υπέρ του θηλασμου ακούγομαι!

Διαφημίσεις

Αυτό με την γλυκοζη το εχω ακούσει κ εγω αλλα ξερω οτι δίνουν στα μωρα 1 φορα μόνο οταν γεννηθούν κ μετα μόνο θηλασμο . Εγω την Πέμπτη πήγα να ρωτήσω στην κλινικη για τιμες κ να δω κ τα δωμάτια κ έκατσαν 2 μαιες κ μου μίλησαν πάνω απο μια ωρα για το θηλασμο κ οτι θα με βοηθήσουν όλες εκει να τα καταφέρω γιατι αυτος ειναι ο στόχος τους . Χάρηκα πάντως παρα πολυ γιατι την πρωτη φορα δεν ειχα καμμια βοήθεια απο τις μαιες της άλλης κλινικής . Ήρθαν μου δώσαν το μωρο κ μου λενε θηλασε το άντε μετα εγω να τα καταφέρω . Έχασα απο την άγνοια μου τις 2 πρώτες ημέρες κ μετα δεν έπιασε ποτε μωρο όσες προσπάθειες κ αν έκανα με 2 συμβούλους θηλασμου κ μια μαία.

πωπω εχουν κατι ιδεες ωρες ωρες εγω τους ειπα κουραστηκα πως να το κρατησω γιατι με πονεσαν τα χερια μου κι αντι να μου πουν ξαπλωσε μου φεραν μπουκαλακι με ξενο αφου δεν εφυγε σε κανα κεφαλι πανω τυχερες ηταν

χαχαχαχαχαχ κιντενιο κι εγω ετσι αισθανομαι ωρες ωρες. ειναι πολυ βασικες οι πρωτες ωρες και οι πρωτες μερες εγω τους ειπα αλοιμονο σε οποιον παρει το παιδι μακρια μου μες στο μαιευτηριο από τα χερακια μου θα παει. Ουτε για αλλγη πανας δεν τους το δινω! και για εξετασεις θα ναι μαζι κι ο συζυγος!

ε δε καταλαβαινω δηλαδη γιατι θα πρεπει να μαστε συμβουλοι θηλασμου για να τους λεμε τι και τι οχιεννοειται πως αυτες πρεπει να μας υποστηριζουν οχι να μας πολεμανε νισαφι πια! Αφηστε βρε κοριτσια οταν ημουν στο προηγουμενο ειδα γυναικα να τις κοβουν το γαλα γιατι το παιδι ειχε ικτερο!!! και το χειροτερο ειχε ιδιωτικη μαια προσωπικη που συμφωνησε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...