Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Τέλεια mama θα περάσεις αποψε .... Εμάς εδω αν δεν μπει κ ο Ιούλιος συναυλίες δεν εχει . Κ φέτος με το μωρο δεν προβλέπεται να πάμε σε καμμια ... Εμεις περάσαμε τέλεια στην θάλασσα σημερα, βούτηξε η μικρη όπως ηταν με το βρακι κ δρν ήθελε να βγει με τίποτα εξω , βούτηξα κ εγω τα πόδια μου κ δροσίστηκα για τα καλα , αυριο παλι αν ειναι καλός ο καιρος θα πάμε πιο οργανωμένα μαζι με τον μπαμπα γιατι δεν λέει να την κυνηγάω κ αυριο ... Πριν λιγο βέβαια με έπιασε πονος περιοδου αλλα τωρα ηρέμησα κ μάλλον ηταν απο την κούραση γιατι έκανα κ δουλειές στο σπίτι ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια.

γενηνησαμεεεεεεεε

η μπουμπου μου ειναι τελεια.

εχω τρελαθει.

μαλιστα οσες φορες την εφεραν την εβαλα να θηλασει.

τωρα ειμαι πτωμα απο χθες το πρωι που σηκωθηκα δεν κοιμηθηκα.

θα σας αφησω.απλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου.

φιλιαααα

Καλησπέρα

Να σου ζήσει η Μπουμπού να είναι υγιής και καλότυχη!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Sangre όταν λες συσπασεις πολλές...κανονικές οι ακανόνιστες;;; Λες να είσαι η επομενη;;;

Christab πηγές μόνη σου για καρδιοτοκογραφο η σου είπε ο γιατρός ; Κ εχεις διαστολή 1 απο τόσο νωρίς; Ρε κοριτςια λέτε να χω κ εγω κ να μη το ξέρω;

Mama θα περάσεις τέλεια σημερα!

Μάλλον θα κοιτάξω κ εγω να δω αν παίζει καμια συναυλία μόλις μπει ο Ιούνιος...

Πολυυυυ ζέστη ! Πολυ ζέστη!!! Εγω έφτιαξα όλο το μεσημέρι όλη κ όλη μια κούτα, με τις ζώνες κ τα μπιχλιμπίδια μου , βραχιολάκια κ κολιε που δεν πρόκειται να φορέσω...πάει κι αυτο...τελικά κοριτςια στη μετακόμιση τα δύσκολα ειναι τα μπιχλιμπίδια...

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;

Νικηαντωνια καλυτερα δωσε primperan που ειναι πιο πολυ για τις αναγουλες και εμετους...ειναι καλυτερα σημερα;;;

Σαγκρε λες να εισαι η επομενη;;;

κι εγω θα σκασω , και απο την ζεστη και απο την ολη κατασταση, με εχει πιασει ανυπομονισια στο φουλ, κι εγω ωρες ωρες βαριεμαι πολυ και δεν ξερω τι να κανω....

περιμενω σημερα πως και πως να περασει η ωρα να αμε να κουνισουμε κοιλιες και κω...κια στην συναυλια κατα της βιας!!! καιρο εχω να ακουσω μουσικη ετσι ανοιχτωσια και πολλους καλλιτεχνες, μαζι με τον θαναση παπακωνσταντινου ειναι η ματουλά ζαμανη, ο παντελης θαλασσινος, παυλιδης, μελινα κανα και χαινηδες!!! θα ναι σουπερ!!!

εγω κοιμηθηκα ανυσηχα το βραδυ αλλα εριξα εναν υπνο το μεσημερι.....

Καλά να περάσετε απόψε! Καλό θα σου κάνει κοπελιά!

Εμάς για μέσα μας βλέπω απόψε. Ο σύζυγος δουλεύει ακόμα και μισώ τα σαββατόβραδα σπίτι.

Ο μικρός μου είναι μια χαρά αλλά από φαγητό κοτοπουλάκι με ρύζι κ εννοείται κ τα φάρμακά του.

Είχαμε κι εμείς ζέστη σήμερα αλλά τώρα έχει ένα δροσερό αεράκι που θες ζακέτα.

Και πάλι καλή διασκέδαση!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα κοριτσια...πρωινο ξυπνημα και σημερα...!! Mama πως περασες στη συναυλια??? kitriblue κι εμεις θα μετακομισουμε καποια στιγμη..δεν εχω ετοιμασει ακομη κουτες αλλα εκανα ενα καλο ξεκαθαρισμα κ πεταξα σχεδον το μισο σπιτι...καλη δυναμη..μην απογοητευεσαι εστω μια κουτα που κ που καλο ειναι που τελιωνεις τωρα που εχεις χρονο...ποτε θα φυγετε??νικηαντωνια ειναι καλυτερα ο σκυλακος σου?? Maraki καλες βουτιες κ νε το μαλακο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνετε ;;; Εγω εχω ξυπνήσει απο τις 7 παλι κ βαριεμαι . Περιμένω την κόρη μου να σηκωθεί κ αυτη να πάμε καμμια βόλτα. Εχθές επιτέλους εφτιαξα την βαλίτσα μου για την κλινικη κ έμεινε να βάλω μόνο τα προσωπικά μου αντικείμενα που θα μπουν τελευταία στιγμη . Αυριο θα πάω να βγάλω κ ενα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης απο τα ΚΕΠ να εχω ετοιμη κ την χαρτούρα να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμη ... Mama για πες μας τα νέα απο την συναυλία , πως πέρασες ;

Καλημερα κοριτσια...πρωινο ξυπνημα και σημερα...!! Mama πως περασες στη συναυλια??? kitriblue κι εμεις θα μετακομισουμε καποια στιγμη..δεν εχω ετοιμασει ακομη κουτες αλλα εκανα ενα καλο ξεκαθαρισμα κ πεταξα σχεδον το μισο σπιτι...καλη δυναμη..μην απογοητευεσαι εστω μια κουτα που κ που καλο ειναι που τελιωνεις τωρα που εχεις χρονο...ποτε θα φυγετε??νικηαντωνια ειναι καλυτερα ο σκυλακος σου?? Maraki καλες βουτιες κ νε το μαλακο...

Καλημερα κοριτςια!

Αχ κ εγω εχω κανει τρελό ξεσκαρτάρισμα κ το εχω απολαύσει !! Νομίζω οτι εχει φύγει πολυ αρνητική ενέργεια απο εδώ!! Μαζεύουμε , μαζεύουμε άχρηστα αντικείμενα κ μπουκώνει ο χώρος ...εμείς τέλη Αυγούστου πρέπει να εχουμε βρει σπιτι, αρχές Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουμε μετακόμιση...οποτε τα κάνω απο τώρα να μην εχω μετά πολλα..να ασχολείσθε μονο με το μπέμπη μου.

Εσείς ποτε φεύγετε; Δε ξεκινάς κ Εςυ σιγά σιγά;;

Mama πως πέρασες;

καλημερα κοριτσια! Εγω χτες ειχα συσπασεις όλη μερα ακανονιστες και τρελα πετρωματα. Το βραδυ κατα τις 11 μολις επεσα είπα αποκλειετε να κοιμηθω και γυρναω και λεω στον αντρα μου ποναω και μετα από 2 δευτερολεπτα κοιμηθηκα τοσο αυτοματα που ο ανθρωπος νομιζε πως λυποθυμησα και τοσο ατσαλα που στραμπουληξα το χερι μου κι ακομα με ποναει... Αυτα τα ωραια. Ναι μαμα περιμενουμε στιγμιοτυπα από θανασακη και λινκ από γιουτιουμπι να παρηγορηθούμε

καλημερα μαρια!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

χθες ηταν πολυ ωραια!!! ειχε πολυ κοσμο!!! ολοι ηταν πολυ ωραιοι, βεβαια ακουσαμε μελινα κανα, θαναση παπακωνσταντινου, ματουλα ζαμανη και χαινηδες!!! ηδη ειχε παει 2 και τα ειχα παιξει!!!! παρουσιαζε ο σερβετας ο οποιος προσπαθουσε να καλυψει το κενο αναμεσα στις μπαντες μεχρι να ετοιμαστουν και γενικα ηταν αθλιος!!! δεν ηξερε τι να πει και ελεγε ενα σωρο μπουρδες!!! αφου ολοι αναρωτιοντουσαν τι επαθε.....

τελος παντων ολα καλα, ο καθενας τραγουδησε περιπου καμια ωρα και κατι και πιο πολυ απ ολους ευχαριστηθηκα την ματουλα!!! η κοπελα ειναι αστερι!!!!

ειχαμε παρει και σκαμπουδακια γιατι γινοταν στο στρατοπεδου του παυλου μελα και ηταν ενα χωραφι φανταστειτε και να κατσω κατω δεν πολυπαιζει αλλα το να σηκωθω δεν παιζει με τιποτα....χαχα

εκανα και συσπασεις και πετρωματα κατα την διαρκεια,,,,μαλλον η μπεμπα ηθελε να τους δει live!!! χαχα αλλα φυσικα ηρθα σπιτι και κατα τις 3 επεσα σαν τουβλο!!!

σημερα εχουμε επετειο γαμου, δυστυχως ο αντρας μου επρεπε να παει να βοηθησει σε μια μετακομιση και πρωι πρωι δεν θυμηθηκε να πει κατι θα δουμε μετα, αλλα οπως φαινεται δεν θα κανουμε τιποτα αφου μαλλον θα ναι κουρασμενος.....:(

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια! Σανγκρε κ μαμα σας ζηλεύω κ τις δυο! Εχω πολυ καιρό να πάω σε μια συναυλία κ όμορφες φωνές να χαϊδεύουν τ αυτιά μου... Αλλα κατι θα υπάρχει να παμε το καλοκαιρι στη θεσσαλονικη δε μπορει! Μαρια κ εσένα σε ζηλεύω πολυ, ακούω θάλασσα κ τρέχουν τα σαλια μου! Πέρσι με την αποβολη δεν ειχα ούτε τη διάθεση ούτε κ μου επιτρεπόταν να μπω στη θάλασσα... Κ μου εχει λείψει τρομερά!

Αχ κοριτσάκια λίγη υπομονή κ θα κρατάτε τα νινακια σας! Εγω κοριτσια τι να σας πω ερωτεύομαι κάθε μερα κ περισσοτερο! Τα κοιτάζω κ δεν το πιστεύω οτι ηταν κ τα δυο στην κοιλια μου! Σημερα εχω πολυ καλη διάθεση! Χθες ηταν το πρωτο βράδυ που κοιμήθηκα αρκετα! Τι σου κανει λίγος ύπνος! Αχ ειναι κ η μανούλα μου εδω κ με βοηθάει απίστευτα! Ο δε άντρας μου δεν εχω λόγια! Καλη κυριακη όμορφες εγκύουλες, μαγιάτικα κ πρώτα καλοκαιρινά μωράκια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

καλημερα κιντενιο! χαιρομαι που σε διαβαζω χαρουμενη! Οι μικρουλες σου πως πηραν τις νεες αφιξεις; η μανουλα σου θα μεινει καιρο; Ερχεσαι να μεινεις σπιτι μου να δεις τις συναυλιες να παω να γεννησω ελβετια δυο λεπτα χιχιχιχιχιχι!

Καλημερα Σαγκρε! Κ δεν έρχεσαι! Πάντως πρεπει να σου πω οτι ακόμα κ εδω ψιλόμαλωνα με μια μαία στο νοσοκομείο για τον θηλασμο... Πρεπει να είσαι πολυ ενημερωμένος γενικά κ να επιμένεις σ αυτο που ξέρεις κ εχεις μάθει! Ευτυχως η μαία που έρχεται τώρα στο σπιτι για να μας βλέπει τις πρώτες μερες κ εμενα κ τα παιδια ( επίσης κατι τέλειο που προσφέρεται απο το κράτος στην Ελβετία ) ειναι πολυ της αρεσκείας μου. Συμφωνούμε σε ολα οσο να αφορά στο θηλασμο!

Τα κοριτσια ειναι πολυ τρυφερά κ θέλουν ολη την ώρα να ασχολούνται με τα μωρά! Ειδικά η μεγάλη εχει πάρει πολυ σοβαρα το ρολο της μεγάλης αδερφής!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...