Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Δημητρα μια χαρα η μικρουλα σας!!! κι εγω την δικια μου για θρεφταρακι την κοβω....θα ειναι ετοιμες για τσιμπημα!!!

kidenio πηγατε στο σπιτι σας ε;; αντε ωραια, τωρα σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας και με τα μεγαλυτερα κοριτσια σου!!!

οι υπολοιπες τι κανετε;;;

να εχετε ενα ομορφο σαββατο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια ... Αννουλα να σου ζήσει η μπεμπουλα σας ... Γερή κ καλοτυχη να ειναι .... Αχ ανυπομονω να γνωρίσω κ εγω γρηγορα την δικια μου .... Τέλεια μέρα σημερα για βόλτα , λέω νς ετοιμάσω την κόρη μου κ να πάμε παραλία να χαρούμε τις τελευταίες μερες που θα ειμαστε μόνες μας .... Να περάσετε τέλεια οτι κ αν κάνετε σημερα !

Καλημερα κοριτσια! Μολις ξυπνησα...δεν το πιστευω οτι κοιμηθηκα τοοοοσες ωρες!!! Mama παιρνει σχεδον 300-350 γρ ανα εβδομαδα...ο γιατρος μου ειχε πει θα φταναμε 3200-3400 για να δουμε! Mαρακι τελεια ιδεα..να πατε παραλια κ να ευχαριστηθειτε...ολες ανυπομονουμε να γεννησουμε...τι ειναι αυτο πια στο τελος δεν αντεχουμε την αναμονη...kidenio καλη δυναμη...συνηθως οι μανουλες με πολλα παιδακια λενε οτι τα μεγαλυτερα βοηθουν πολυ με τα μικροτερα...οποτε εσυ θα χεις σιγουρα 2 βοηθους που φανταζομαι θα θελουν και θα χαιροντσι να συμμετεχουν στη φροντιδα των μικρων...σιγουρα χρειαζονται και τα μεγαλα κοριτσια χρονο με τη μαμα αλλα σιγουρα θα βρειτε ρυθμους!!!

Καλημερα!

Αννουλα να σου ζήσει το κορίτσι!!!

Kidenio μια χαρά στο σπιτι σας τώρα !!

Dimitra τέλεια η μικρή !!

Mama σε ευχαριστώ πολυ , δεν μου την έγραψε την εξέταση αλλα θα παω να την κάνω μόνη μου τη Δευτέρα!

Ση μερα κοριτςια ζεσταίνομαι κ βαριέμαι πααααρα πολυ. βασικά για την ακρίβεια δε ξέρω τι θέλω... Δεν ξέρω αν θέλω να παω βόλτα , δε ξέρω αν θέλω να κάτσω σπιτι κ αν κάτσω σπιτι δε ξέρω τι θέλω να κάνω...

Μήπως να παω να φτιάξω καμια κούτα.... Πολυ βαρεμάρα ! Πολυ ! Μήπως να το απολαύσω γιατί σε λιγο καιρό αυτη τη λέξη θα την ξεχάσουμε;;; Χαχαχα

Kitriblue ειπες τη μαγικη λεξη...απολαυσε το οσο μπορεις γιατι μετα θα τρεχουμε κ δεν θ φτανουμε...να πω την αληθεια κι εγω δεν ξερω τι θελω σημερα...κι αυτη η ζεστη μου τη δινει...ασε που για να βγω κανω μιση ωρα να ετοιμαστω...κ οι επιλογες στα ρουχα περιορισμενες κι αυτο μου τη δινει...δεν ξερουμε τι θελουμε μαλλον..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,

Σημερα Κοιμηθηκα μετα απο πολλες ημερες!!!!!!!!Ξυπνησα μονο μια φορα στις 6!!!!!!!

Πηγα για καφε με το μωρο μου και περπατησα παλι αρκετα παλι.

Κοριτσια μην ανοιγετε το θεμα ρουχα...πονεμενη ιστορια, μεχι τον 8ο την κουτσοβολευα τωρα μονο τα κλαματα δεν εχω βαλει ακομη. Τωρα δεν μου κανουν μπλουζες που ειχα πριν. Ας ειναι καλα τα κολαν και 2-3 μπλουζες που φοριουντε με το ζορι.

BXYXp3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Αννουλα να σου ζησει η μπουμπου να τη χαιρεσε!!!!!!

Κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω τρελες συσπασεις κανω υπομονη ως την τεταρτη που εχω ντοκ αλλα δε ξερω αν θα με βγαλει. Πειραζει που θελω να βγει τωρα και να μη φαω ετσι όλο το μηνα; θελω να βγει μαγιατικο να ξεμπερδευω!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια.

γενηνησαμεεεεεεεε

η μπουμπου μου ειναι τελεια.

εχω τρελαθει.

μαλιστα οσες φορες την εφεραν την εβαλα να θηλασει.

τωρα ειμαι πτωμα απο χθες το πρωι που σηκωθηκα δεν κοιμηθηκα.

θα σας αφησω.απλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου.

φιλιαααα

Να σου ζήσει κορίτσι!!!!

Γερή και δυνατή!

Απόλαυσέ την!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! είχαμε γεννητούρια βλέπω! Αννούλα να σου ζήσει η μπουμπού! Γερή και καλότυχη να είναι! Όταν μπορέσεις να μας πεις λεπτομέρειες!

Και εγώ κορίτσια 3 μέρες τρελάθηκα στις συσπάσεις. Πήγα χθες έκανα ενα καρδιοτοκογράφο,κάνω μεν συσπάσεις αλλά μικρές και ακανόνιστες. Έχω διαστολή 1 (μόνο...) και τράχηλο κλειστό ακόμα..Βέβαια μου είπε ο γιατρός επειδή είναι 2ο μωρό όλα αυτά ανα πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν αλλά ιδανικά θέλει να φτάσω στις 38 εβδομάδες και μετά να γεννήσω.

Διαφημίσεις

Νικηαντωνια τι έπαθε ο σκύλακος;;; πήρες τον κτηνιατρο; εμένα πριν λίγο καιρό έπαθε κάτι τέτοιο και μου είπε οτι είναι μια επιδημία σαν γαστρεντερίτιδα και μου δώσε Θεραπειά , ευτυχώς πέρασε μεσά σε 2 μέρες....

Περαστικά και πρόσεχε μην κολλήσεις τίποτα...

Zantac & primperan του χορηγούμε.

Μας είπε ο κτηνίατρος ότι κάποια λιπαρή τροφή τον πείραξε.

Τώρα δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν τον ταίζουμε σωστά.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;

Νικηαντωνια καλυτερα δωσε primperan που ειναι πιο πολυ για τις αναγουλες και εμετους...ειναι καλυτερα σημερα;;;

Σαγκρε λες να εισαι η επομενη;;;

κι εγω θα σκασω , και απο την ζεστη και απο την ολη κατασταση, με εχει πιασει ανυπομονισια στο φουλ, κι εγω ωρες ωρες βαριεμαι πολυ και δεν ξερω τι να κανω....

περιμενω σημερα πως και πως να περασει η ωρα να αμε να κουνισουμε κοιλιες και κω...κια στην συναυλια κατα της βιας!!! καιρο εχω να ακουσω μουσικη ετσι ανοιχτωσια και πολλους καλλιτεχνες, μαζι με τον θαναση παπακωνσταντινου ειναι η ματουλά ζαμανη, ο παντελης θαλασσινος, παυλιδης, μελινα κανα και χαινηδες!!! θα ναι σουπερ!!!

εγω κοιμηθηκα ανυσηχα το βραδυ αλλα εριξα εναν υπνο το μεσημερι.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...