Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κοριτσάκια του Ιουνίου κοντεύετε μια ανάσα έχετε!!!αντε με το καλό σε όλες μας!!!και γω Ιούνιο θέλω να γεννήσω.....μακάρι!!!!!!!!!!!!!!

Kitriblue πότε είχες καταθέσει στο ΙΚΑ και βγήκαν τα χρήματα???εγώ τα κατέθεσα αρχές Μαΐου και μου είπε περίπου σε 2μιση μήνες!τόσο κάνουν???:confused:[/quote

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Βλέπω από ξενύχτι κ πόνους πάμε καλά!!

Γιατί τόσο πολυ ρε γαμώτο;

Εμένα πιστώθηκε ο λογαριασμός στις 2 εβδομάδες ακριβώς.

Μου έστειλαν κ ειδοποίηση σπίτι.

Μάλλον αυτός που στο είπε δεν ήξερε.

Μήπως να πας στην τράπεζα μήπως και έχουν κατατεθεί;η

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας βρε κορίτσια! ! Αντε σιγά σιγά παίρνουμε σειρά. Από ύπνο τπτ, λίγο μόνο αφού αφήσω τον μεγάλο στο σχολείο! Εγώ ελπίζω να εξάντλησει τα χρονικά περιθώρια, δηλαδή. 5 εβδομάδες ακόμα! Να πάρει το βάρος της, και να τελειώσω με το σπίτι! !!;););)

Τι κανετε κοριτςια;

Η Άννα μάλλον γέννησε κ τώρα θα θηλάζει χεχε άντε με το καλο όλες!!

Να σας ρωτησω κάνατε εξέταση κολπικη για στρεπτοκοκο; Εμενα ο γιατρός δεν μου την έγραψε...στις πόσες εβδομαδες γινεται;

kirtiblue εγω εκανα αυτην την εξεταση αρχες μαιου, που ημουν 35 εβδομαδων, ρωτα τον αν χρειαζεται να την κανεις και ποτε και πες του να στην γραψει

Ευη αφου ετσι εχουν τα πραγματα ας παρει τις μερες της να κανεις και εσυ τις δουλειες σου!!!

Μαρια πως εισαι;; καλυτερα;; αυτοι οι ηχοι στην λεκανη τι ειναι;;:confused:

εμενα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και οταν κουνιεται ετσι νιωθω μεσα στον κολπο σουβλιες!!! εσεις το χετε;;;

Δημητρα πως πηγε στον γιατρο;;;

yk1yp3.png

kirtiblue εγω εκανα αυτην την εξεταση αρχες μαιου, που ημουν 35 εβδομαδων, ρωτα τον αν χρειαζεται να την κανεις και ποτε και πες του να στην γραψει

Ευη αφου ετσι εχουν τα πραγματα ας παρει τις μερες της να κανεις και εσυ τις δουλειες σου!!!

Μαρια πως εισαι;; καλυτερα;; αυτοι οι ηχοι στην λεκανη τι ειναι;;:confused:

εμενα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και οταν κουνιεται ετσι νιωθω μεσα στον κολπο σουβλιες!!! εσεις το χετε;;;

Δημητρα πως πηγε στον γιατρο;;;

Ναι μωρέ, λογικό είναι!

Κι εγω το παθαίνω, μην ανησυχείς.

Πως θα περάσει η νύχτα πάλι!

Ο σκυλακος μου σήμερα κάνει διάρροιες κ εμετούς.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Νικηαντωνια τι έπαθε ο σκύλακος;;; πήρες τον κτηνιατρο; εμένα πριν λίγο καιρό έπαθε κάτι τέτοιο και μου είπε οτι είναι μια επιδημία σαν γαστρεντερίτιδα και μου δώσε Θεραπειά , ευτυχώς πέρασε μεσά σε 2 μέρες....

Περαστικά και πρόσεχε μην κολλήσεις τίποτα...

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.

γενηνησαμεεεεεεεε

η μπουμπου μου ειναι τελεια.

εχω τρελαθει.

μαλιστα οσες φορες την εφεραν την εβαλα να θηλασει.

τωρα ειμαι πτωμα απο χθες το πρωι που σηκωθηκα δεν κοιμηθηκα.

θα σας αφησω.απλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου.

φιλιαααα

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αννουλα να σας ζησει!!!! να ναι παντα γερη και καλοτυχη!!!! τι ωραια!!! μπραβο!!!

καλη ξεκουραση προς το παρον , με το καλο να πατε και στο σπιτι σας και ανυπομονουμε για λεπτομερειες!!! να μας προετοιμασεις!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο αννουλαααα!!! Να σας ζησει...να ειστε παντα γεροι να την καμαρωνετε!!! Εγω κοριτσια πριν λιγο γυρισα σπιτι...η μικρη 2900kg ο γιατρος ειπε οι συσπασεις μου δεν ειναι ακομη για γεννα...τα υγρα εναι φυσιολογικα κ προετοιμαζουν το εδαφος...με ρωτησε γ αιμα ( δεν ειχα)...γενικα ηταν χαλαρος...βεβαια η φιλη μου που σας ειπα οτι γεννησε λιγες μερες αφου μπηκε στον 9ο μ ειπε οτι πηγε στο γιατρο, της ειπε δεν γενναμε και σε 3 μερες εσκασε μυτη η μικρη...τι να πω...οταν αποφασισει θα ερθει...

Οσο για το επιδομα ικα νομιζω εχει ν κανει κ με το ικα π καταθετεις...αλλα εχουν λιγοτερη κ αλκα περισσοτερη αναμονη αναλογα μ το κοινο π εξυπηρετουν...εγω κατεθεσα γυρω στις 10-12/5 δεν θυμαμαι ακριβως κ μ ειπαν θα μπουν 2 η 3/6

Να σας ζησει Αννουλα, να ειναι παντα γερη, καλοτυχη και ευτυχησμενη η μπουμπουκα σας!!!!!!!!

Dimitra μια χαρα και η δικη σου 2900????πωπωπω μαγουλακια, μπουτακια για ρουφηγμα!!!!!!!!!

Αντε με το καλο και εμεις οι υπολοιπες να δεχτουμε τα ζουζουνια μας!!!!!!!Για να δουμε ποια θα εχει σειρα??????????

BXYXp3.png

Αννούλα να σας ζήσει κοριτσι μου! Να ειναι γερό κ ευτυχισμένο! Κουράγιο τώρα τον πρωτο καιρό μεχρι να στρώσουν τα πραγματα! Τα ίδια λέω κι στον εαυτό μου κ στον άντρα μου! Πολλα φιλια κοριτσάκια κ περιμένουμε τα νέα της επόμενης!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...