Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

kirtiblue και εγω απορω με την μανια μου!!! αλλα δεν πειραζει πρεπει να κατεβει και το μωρο....

σττον μηνα σου μπαινεις στην 36η εβδομαδα η αλλιως υπολογισε το με την πητ σου, δηλ εγω που εχω πητ 12/06 εχω μπει στον μηνα μου απο τις 12 μαιου!!! και εγω στην 35η πηγα ανα 2 βδομαδες αλλα τωρα καθε εβδομαδα, θελει να βλεπει το μωρο πως αναπτυσσεται, αν δυσφορει, το αμνιακο υγρο πως ειναι ο πλακουντας κτλ

μου κανει εντυπωση που δεν ειδατε καποιες προσωπακι μεχρι τωρα, εμεις καθε φορα που παμε παιρνουμε και φωτογραφια και επισης τραβαει και βιντεακια που θα μας τα δωσει στο τελος ολα μαζι ειπε!! στην β επιπεδου που την καναμε σε ενα κεντο προγγενητικου ελεγχου ειχαν ακομη πιο καλο μηχζανημα και εκει ηταν τελεια η φωτογραφια, μπορουσες αν και ηταν μικρο να ξεχωρισεις και σε ποιον μοιαζει!!!

επισης ο γιατρος μου την τριτη που πηγα μου ειπε οτι μοιαζει στομα σαγονι κτλ εμενα και τα ματια του αντρα μου!!! καλο ε;;; αντε ανυπομονω να την δω και πιο πολυ να την ζουληξω!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασιλιτσα και εσυ με το καλο!!! κι εγω θελω να γινω μανουλα μαιου αλλα δεν το βλεπω!!!! χαχα υπομονη

εγω τα κατεθεσα τα χαρτια 24/04 και μου τα εβαλαν 06/05 πολυ γρηγορα!!! εσενα δεν σου ειπαν ακριβη ημερομηνια;; γιατι εμενα μου ειπα στις 6 μαη και οντως μπηκαν!!!

με το καλο ολες οι μανουλες!!

yk1yp3.png

mama ποσες αντοχες παναγια μ!!!:confused::confused::confused::D:D

εγω μονο σκουπισα και σφουγγαρισα και βγηκα off!!

popaki πλησιαζει πιστευω η ωρα να κρατησεις την μπεμπα σου!! μιλησες τελικα με την μαια σου?

Σε ευχαριστουμε πολυ vanilitsa-bebis!

αντε να ερθει το απογευμα να δω το κοριτσι μου!:D:D ο μπαμπας της ο καημενος δεν την εχει δει ποτε γιατι με το που μπαινουμε στο ιατρειο ο γιος μας αρχιζει την γκρινια! δεν του αρεσουν οι κλειστοι χωροι. και ετσι πηγαινω μονη μου!!:(:(

Mama82 εκανες και τον σκυλο μπανιο?????μπραβο βρε κοριτσι μου.....εγω δεν μπορω να ειμαι σκυμμμενη και να τον πλενω(εχουμε κι εμεις εναν 25 κιλα) κι ετσι το εχει αναλαβει ο αντρας μου αυτο!!!αλλα γενικα δουλειες στο σπιτι μονο τα βασικα μπορω κι αυτα με διαλειματα γιατι κουραζομαι..

Constandan δεν την πηρα τελικα....αφου δεν εχω καθολου πονους απ την ωρα που ξυπνησα.και ειχε σημανει συναγεργος σε γονεις και αδερφια αλλα τζιφος.....μειναμε ολοι με την χαρα!!!!αληθεια,πως φανταζεστε οτι θα ειστε μολις ερθει η ωρα??σας πιανει φοβος οταν το σκεφτεστε?γιατι εγω χθες που εμαθα οτι κοντευω ημουν μες στην τρελη χαρα αλλα οταν αρχισαν οι πονοι η χαρα εξαφανιστηκε.....χαχαχαχα

Καλημερα εγκυουλες ομορφες!!!!!!!Πως ειστε?

Δεν ειχαμε νεα απο την anna??????

mama σου βγαζω το καπελο, πως την παλευεις με την κοιλια στο στομα και κανεις και τοσες δουλειες?Εγω βγαινω εκτος σε χρονο dt

Κοριτσια εγω με βαση την τελευταια περιοδο εχω ΠΗΤ 30/06 αλλα υπερηχογραφικα που βγαινει και ο μπεμπης 1 εβδομαδα μεγαλητερος μου βγαζει ΠΗΤ 21/06...εγω ποια λαμβανω υποψην????Ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο!!

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

μην νομιζετε κι εγω βγαινω off αλλα το ενα φερνει τ αλλο!!! κι ολο λεω αντε κι αυτο αντε κι εκεινο και στο τελος τα κανω μαζεμενα!!!

Ποπακι τι σκυλο φανταστηκες οτι εχω;;;; εχω ενα βασιλικο πεκινουα!! μολις 6 κιλα!!! τωρα αυτο με το σκυψιμο ειναι ενα θεμα αλλα επειδη κι εγω κι αυτος εχει συνηθισει καθε εβδομαδα να κανει μπανιο μετα εμενα μου μυριζει και δεν τον αντεχω και αυτος ξυνεται συνεχως, μολις τον κανω μπανιο ειναι μεσα στην τρελη χαρα και ηρεμει!!! την αλλη εβδομαδα θα τον κουρεψουμεε κιολας γιατι η τριχα του δεν παλευται ειδικα αυτην την εποχη!! εσεις τι ρατσα εχετε;;

γιατι δεν παιρνεις την μαια απλα να την ενημερωνες και να κανατε μια κουβεντα;; δεν ειναι κακο...αλλα οπως νομιζεις!!!

και εγω εχω σκεφτει πως θα αντιδρασω εκεινη την ωρα, προς το παρον ειμαι πολυ χαλαρη και το περιμενω πως και πως αλλα εκεινη την ωρα δεν ξερω...μπορει να με πιασει και πανικος ειναι και το πρωτο και δεν ξερω τι να περιμενω....εσυ ποσων εβδομαδων εισαι;;;

yk1yp3.png

Κοριτσια ερωτηση.. μονο οταν δουμε βλενη μ λιγο αιμα σημαινει οτι ξεκινα ο τοκετος...ςξακολουθω ν χω κατι πονακια και τωρα που πηγα τουαλετα στο χαρτι ειδα διαφανα υγρα σαν τζελ...οχι μεγαλη ποσοτητα...sorry για την περιγραφη...το απογευμα εχω γιατρο ειπα να μην τον πρηζω στο τηλ. ξερει καμια αν αποτελει συμπτωμα???

Ζουζου γεια σου!! νομιζω πως παιρνεις υποψιν σου την αρχικη πητ δηλαδη 30/06, απλα ο μπεμπης ειναι πιο μεγαλος αλλα δεν σημαινει οτι θα αναπτυσσεται με τους ιδιους ρυθμους μεχρι το τελος!!! και εμενα βγαινει κατι μερες πιο μεγαλη και μαλιστα σε 2 εβδομαδες εβαλε 750 γραμμαρια!!! αν ηταν να συνεχισει ετσι την βαψαμε!!! χαχα

μιας που ειναι και το πρωτο μαλλον θα αργησει και θα παρει ολες τις μερες!!! θα δουμε....

yk1yp3.png

Δημητρα συμφωνα μ αυτα που μας ειπαν οι μαιες στα μαθηματα ανωδυνου, αν δουμε κοκκινη βλενη σημαινει οτι ξεκιναει η διαδικασια τοκετου και αλλα μπορει να διαρκεσει μεχρι 2 εβδομαδες και μετα να ερθει η γεννα!!! αλλα μας ειπαν αν δουμε διαφανη βλεννη, με μεγαλη ελαστικοτητα ειναι αυτο που λεμε το πωμα του τραχηλου και μαλλον ετοιμαζεται η κατασταση, χωρις να σημαινει οτι γεννας σημερα, εγω θα ελεγα να τσεκαρεις την ελαστικοτητα της βλεννης το τονιζω γιατι θα ειναι σαν να τεντωνεις μια τσιχλα πχ....

παρε και τον γιατρο σου τι εγινε;; μηγν μενεις με την αμφιβολια...

μην ξεχασεις να μας πεις...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εχουμε όλες τις ίδιες απορίες τελικά!!

Άρα εγω που εχω ΠΗΤ 30/06 μπαίνω στο μήνα μου 30/05 καλα δηλαδή μου είπε ο γιατρός οτι μόλις μπει ο Ιούνιος κόβεις το μαγνήσιο κ είμαστε σε αναμονή κ δε μας φοβίζουν οι συσπασεις ίσα ίσα τις θέλουμε! Κ οι μαίες μου είπαν οτι μπαίνεις στο μήνα στις 37 εβδομαδες..

Οςο για τη βλέννη θα συμφωνήσω με τη mama κ εμάς μας είπαν αυτο ακριβώς στα μαθήματα. Κόκκινη βλέννη ειναι προεόρτια γεννάς , βλέννη καθαρή κ σαν τσίχλα ειναι το προστατευτικό του τραχήλου που σημάνει οτι σιγά σιγά ξεκινάει η διαδικασία.

Εμείς πρόσωπο σε 3d είδαμε μονο στη β επιπέδου, στο ντόπλερ ο μπεμπακος δεν θέλησε να μας δείξει,...Σε κάθε υπερηχογράφημα του γιατρού βλέπουμε προσωπάκι όταν θέλει ο μπεμπακος αλλα δεν μας δίνει καμια φωτο γ***ο

μην νομιζετε κι εγω βγαινω off αλλα το ενα φερνει τ αλλο!!! κι ολο λεω αντε κι αυτο αντε κι εκεινο και στο τελος τα κανω μαζεμενα!!!

Ποπακι τι σκυλο φανταστηκες οτι εχω;;;; εχω ενα βασιλικο πεκινουα!! μολις 6 κιλα!!! τωρα αυτο με το σκυψιμο ειναι ενα θεμα αλλα επειδη κι εγω κι αυτος εχει συνηθισει καθε εβδομαδα να κανει μπανιο μετα εμενα μου μυριζει και δεν τον αντεχω και αυτος ξυνεται συνεχως, μολις τον κανω μπανιο ειναι μεσα στην τρελη χαρα και ηρεμει!!! την αλλη εβδομαδα θα τον κουρεψουμεε κιολας γιατι η τριχα του δεν παλευται ειδικα αυτην την εποχη!! εσεις τι ρατσα εχετε;;

γιατι δεν παιρνεις την μαια απλα να την ενημερωνες και να κανατε μια κουβεντα;; δεν ειναι κακο...αλλα οπως νομιζεις!!!

και εγω εχω σκεφτει πως θα αντιδρασω εκεινη την ωρα, προς το παρον ειμαι πολυ χαλαρη και το περιμενω πως και πως αλλα εκεινη την ωρα δεν ξερω...μπορει να με πιασει και πανικος ειναι και το πρωτο και δεν ξερω τι να περιμενω....εσυ ποσων εβδομαδων εισαι;;;

Εμεις δεν εχουμε ρατσα..εχουμε φατσα :D ημιαιμος γκεκας.τον ειχαμε βρει στα σκουπιδια 2.5 μηνων κ τον πηραμε!!ειμαι στην 38η με ΠΗΤ 8/6.

Ποπακι μια χαρα και ο γκεκας!!! καλα κανατε και τον σωσατε!!! κι εγω πριν απο αυτον ειχα παρει οπως λεει και ο κτηνιατρος ενα κοπερμαν!!! χαχα αλλα αυτον μου τον κανανε δωρο, τον εχω ηδη 9 χρονια και δεν μπορω χωρις αυτον!!! ειναι της οικογενειας πια!!

εσυ εισαι μια βδομαδα μεγαλυτερη απο εμενα!! αντε κοριτσια με το καλο!!! ολες μας!!!

φιλακια!!!

Δημητρα τι ωρα εχεις γιατρο;; μην μας ξεχασεις!!

Αννουλα περιμενουμε!!!

yk1yp3.png

Τι κάνετε κορίτσια ; Εγω ειχα ενα πονοκέφαλο απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι που ειχα τρελαθεί . Ευτυχώς τωρα μου πέρασε . Σημερα ξαναγύρισε ο πονος στην πλατη κ επίσης με εχει πιάσει κ κατι άλλο , οταν σηκωθω απότομα νιώθω τα κόκαλα στην περιοχή της λεκάνης κ κάνουν κρατς κρατς κ σκέφτομαι οτι ίσως να συμβαίνει αυτο επειδη εχει ανοιξει η λεκάνη ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...