Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

τι εγινε γεννατε ολες???:D:D:D τελειααααα

popaki μαλλον εχει ερθει η ωρα!!με το καλο να κρατησεις το μπεμπε σου αγκαλια!!

kitroblue μετα τισ 35 βδομαδες δεν επρεπε να σε βλεπει πιο συχνα? εμενα απο τις 30 με βλεπει καθε 2 βδομαδες!:confused::confused:

sangre πηρες το γιατρο σου?? συνεχιζονται οι συσπασεις?

anna μου περιμενουμε να ευχαριστα νεα σου!!!

Μαρια αυτο που λες με το χαρτι υγειας το εχω προσεξει και εγω!!! προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και ολα καλα θα πανε!!!

Εμεις σημερα το απογευμα θα παμε στην γιατρο μας, να δουμε τι θα μας πει!! χτες ειχαμε μαζευτει καποιοι φιλοι σπιτι μας και δυο φορες ενιωσα τοσο δυνατο πονο χαμηλα που παραλιγο να φωναξω γενναω....αλλα μετα ξαπλωσα και ολα καλα!!μαλλον κουραση!!!:rolleyes::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια κι εγω ολονυχτια εκανα και σκεφτομουν να μπω αλλα μπα δε θα ναι καμμια χιχιχιχιχιχι! οι συσπασεις και τα πετρωματα συνεχιστηκαν μαζι με ενα τρελο πονο στο στομαχι που στο τελος διαπιστωσαμε πως ειναι απο τα ποδαρακια του που τα τεντωνει πανω στο στομαχι μου

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;

χθες πολλες ξενυχτησαμε....

Ποπακι τι εγινε;; πονας ακομα η τελικα γεννησες;;;:confused: μου φανηκε πολυ εντονο....

εγω μιας και εμαθα τα πετρωματα ειχα αρκετες φορες εχθες αλλα δεν εδωσα καμια σημασια ουτε καν να δω καθε ποτε κανω

πηγαμε για ψωνια, μερικα δωρακια και πολυ το ευχαριστηθηκα!!! κουραστηκα αλλα οπως και να χει αντι δεν πηγα για περπατημα

κι εγω αυτο με το σεξ το βρισκω δυσκολο δεν το προσπαθησα ακομα......θα δουμε....

kirtiblue γιατι τοση ανυσηχια;;; μην σκεφτεσαι τιποτα, ζησε την στιγμη!!!

επισης βαλτε αλοη!!! θα σωθειτε, εχθες τηγανιζα και πεταχτηκε λαδι στο προσωπο και παλι εβαλα και σωθηκα....

Δημητρα χρονια πολλα!!! οτι επιθυμεις!!! με το καλο να υποδεχτεις και εσυ την κουκλα σου!!!

κι εγω εχω επετειο γαμου στις 24 και ελεγα στον αντρα μου λες να γεννησω τοτε και να γιορταζουμε και τα δυο;;; αλλα μπα....

καλα να περασεις σημερα!!!

kidenio καλη επιστροφη στο σπιτι!!!

constandsn καμια φορα και μενα κουνιεται τοσο που νομιζω οτι θα βγει απο κατω, τετοια πιεση!!! γενικα ενοχλητικο συναισθημα αλλα μαλλον αναγκαιο....

φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

sagre καλημερα!!! χθες λες και ειχε πανσεληνο!!! αν ηξερα οτι θα μπουν κι αλλες κι εγω θα περιμενα....

εγινες και πεπονι!!

εσενα σε πιεζε στο στομαχι εμενα ωρες ωρες νομιζω οτι θα βγει απο αριστερα, αφου ουτε ανασα μπορω να παρω απο τον πονο!!! ευτυχως εμεινε λιγο!!!

εχθες σκεφτομουνα οτι οσο και να το τραβηξει θα το τραβηξει το πολυ 20 μερες!!! μετα τελος!!! αρχιζουν αλλα...χαχα

σημερα πως εισαι;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...τι νυχτα καθε 15' πηγαινα τουαλετα...ειχα πονους περιοδου...τωρα καπως ηρεμησα..ο αντρας μου εγινε ασπρος απο το φοβο του..φανταστειτε πως θα ναι στον τοκετο! Του λεω χαλαρωσε εσυ δεν θα χρειαστει να κανεις κατι...μπραβο zouzou...μια χαρα τα παει το μικρουλι...nikiantonia εμεις μακαρονια με κοκκινη σαλτσα φαγαμε το μεσημερι κ ολο το βραδυ με πεθαναν οι καουρες που ειχαν καιρο ν εμφανιστουν...τρωγε κατι ελαφρυ το βραδυ..πιεζουν τα μωρακια κ γινεται πανικος εκει μεσα!popaki- sangre ειστε καλυτερα σημερα...απο anna δεν βλεπω κανενα νεο.

.

Mama μου σ ευχαριαστω...ευχομαι ολες με το καλο ν κρατησουμε γερα τα μωρακια μας...κι η αδερφη μου περισυ στις 24.5 παντρευτηκε...αντε μεθαυριο θα το γιορτασετε...μακαρι με το μωρακι σας αγκαλιτσα!!! Εγω το απογευμα εγω γιατρο κ ανυπομονω...να μας πει τι γινεται...δεδομενου οτι ειμαστε μια εβδομαδα μπροστα απ οτι υπολογιζαμε μπαινουμε στο μηνα μας....

Παντως mama μην το αποκλεεις

..συνηθως τα πρωτα μωρακια πλησιαζουν η και ξεπερνουν την πητ αλλα υπαρχουν κ εξαιρεσεις...φιλη μου που γεννησε πριν 3 μηνες πηρε μολις 4 μερες απο τον 9ο και της εσπασαν τα νερα...γεννησε φυσιολογικα μια κουκλαρα!!

Δημητρα κι εγω περσι παντρευτηκα!!! ειδες συμπτωση;;;

μακαρι να γεννουσα πιο νωρις αλλα συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου...μαλλον εχω ακομα!! εκτος βεβαια μου ειπε αν δω κοκκινη βλενη σπασουν τα νερα κτλ τελος παντων οτι ειναι να γινει θα γινει!!

εσεις θα γιορτασετε σημερα;;; να το καψετε!!! και να περασετε τελεια!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτςια!

Εγω να σας πω την αλήθεια εχτές κοιμήθηκα σαν πουλάκι με 3 φορές ξύπνημα βέβαια για κατούρημα αλλααααα ευχαριστήθηκα ύπνο. Κουραστικά πολυ γιατί ήμουν απο το πρωί έξω σε γιατρό, σε μαθήματα μετά ανώδυνου κ μετά σε γιορτή.

Maria αυ το με το χαρτί τουαλέτας το εχω προσέξει κ εγω ! Διπλάσια ποσότητα χαλάμε αυτούς τους μήνες χαχαχαχα

Εχεις δίκιο βρε mama πολυ ανησυχία..θα το κόψω ...

Constadan εχεις δίκιο, εχτές ο γιατρός που τα είδε ολα καλα μου είπε τώρα θέλω να σε δω μετά απο 20-25 μέρες κ εγω έκλεισα ραντεβού μετά απο μήνα!! Θα πάρω τηλ τη Δευτέρα να το αλλάξω, δε με έστειλε για επαναληπτικό ντόπλερ ουτε για καρδιοτοκογραφημα, μου είπε οτι μπορεί να μη χρειαστώ.. Αλλα με έστειλα για εξετάσεις αίματος...ουτε για στρεπτοκοκο μου είπε να κάνω αλλα εγω μάλλον θα το κάνω μόνη μου..

Εντωμεταξύ εχω βρει και το σύλλογο ευτοκια που εξετάζει τις εγκυουλες όταν ειναι στο μήνα τους δωρεάν κάθε εβδομάδα οποτε θα πηγαίνω εκει σίγουρα!!!

Ααα κοριτςια μπήκαν τα λεφτα απο το ΙΚΑ!!!! Ευτυχώς να πάρουμε ανάσα!!

Άννα ;;; Γέννησες ;;;

Popaki?????

Διαφημίσεις

Καλημεραααα καλημερααα σε ολες!!!!kitriblue ηθελα κι εγω να στο γραψω χθες...συνηθως οταν μπαινεις στο μηνα σου ο γιατρος σε βλεπει μια φορα τη βδομαδα.εμενα με στελνει στο ρεα κατευθειαν για nst.οσο για την νυχτα μου????μαρτυρικη!!!!!οι πονοι ηταν σταθεροι οοπως σας εγραψα και περιμενα απλα να ξημερωσει να παρω την μαια μου...ελατε ομως που απ την εξαντληση που ενιωθα με πηρε ο υπνος χωρις να το καταλαβω γυρω στις 6 και ξυπνησα κατα τις 9 και μαντεψτε.......δεν ποναω πουθεναααα!!!!!αλλαξε γνωμη το κοριτσι μου.....τι να πω???ληξη συναγερμου....

γεια σας και παλι!!! καθαρισα ολο το σπιτι αλλη μια φορα σιδερωσα εκανα και μπανιο τον σκυλο μου και τωρα προσπαθω λιγο να χαλαρωσω και παω για μπανακι

Ποπακι μαλλον δεν ηταν η ωρα αλλα οπως φαινεται κοντευεις!!! υπομονη

kirtiblue ας κοιμηθει και καποιος!!! χαχα μπραβο καλα εκανες!!!

η Αννα μαλλον θα γεννησε αλλα πρεπει να ναι νωρις για να επικοινωνησει....

yk1yp3.png

Popaki υπομονή...μήπως να ρήξεις εναν υπνάκο τώρα;

Mama εχεις τρελαθεί στις δουλειές!! Πρέπει να είσαι η επομενη !! Σου ανήκει δικαιωματικά !! Χαχαχα

Ρε κοριτςια εχω μπερδευτεί... Αν κ μάλλον εχτές ξεμπερδευτηκα απο τη μαία..

Ναι μεν ημερολογιακά εχω μπει στον μήνα μου αλλα ειμαι στις 35 εβδομαδες. Μου είπαν εχτές οτι στις 37 εβδομαδες μπαίνεις στο μήνα σου . Κ τοτε ξεκινούν κ σε βλέπουν ανα εβδομάδα. Γι αυτο κ ο γιατρός μου είπε για 2 ακόμα εβδομαδες εχει τέλος ΜΑΗ μείνε χαλαρά....

Καλημερα κοριτςια!

Εγω να σας πω την αλήθεια εχτές κοιμήθηκα σαν πουλάκι με 3 φορές ξύπνημα βέβαια για κατούρημα αλλααααα ευχαριστήθηκα ύπνο. Κουραστικά πολυ γιατί ήμουν απο το πρωί έξω σε γιατρό, σε μαθήματα μετά ανώδυνου κ μετά σε γιορτή.

Maria αυ το με το χαρτί τουαλέτας το εχω προσέξει κ εγω ! Διπλάσια ποσότητα χαλάμε αυτούς τους μήνες χαχαχαχα

Εχεις δίκιο βρε mama πολυ ανησυχία..θα το κόψω ...

Constadan εχεις δίκιο, εχτές ο γιατρός που τα είδε ολα καλα μου είπε τώρα θέλω να σε δω μετά απο 20-25 μέρες κ εγω έκλεισα ραντεβού μετά απο μήνα!! Θα πάρω τηλ τη Δευτέρα να το αλλάξω, δε με έστειλε για επαναληπτικό ντόπλερ ουτε για καρδιοτοκογραφημα, μου είπε οτι μπορεί να μη χρειαστώ.. Αλλα με έστειλα για εξετάσεις αίματος...ουτε για στρεπτοκοκο μου είπε να κάνω αλλα εγω μάλλον θα το κάνω μόνη μου..

Εντωμεταξύ εχω βρει και το σύλλογο ευτοκια που εξετάζει τις εγκυουλες όταν ειναι στο μήνα τους δωρεάν κάθε εβδομάδα οποτε θα πηγαίνω εκει σίγουρα!!!

Ααα κοριτςια μπήκαν τα λεφτα απο το ΙΚΑ!!!! Ευτυχώς να πάρουμε ανάσα!!

Άννα ;;; Γέννησες ;;;

Popaki?????

κοριτσάκια του Ιουνίου κοντεύετε μια ανάσα έχετε!!!αντε με το καλό σε όλες μας!!!και γω Ιούνιο θέλω να γεννήσω.....μακάρι!!!!!!!!!!!!!!

Kitriblue πότε είχες καταθέσει στο ΙΚΑ και βγήκαν τα χρήματα???εγώ τα κατέθεσα αρχές Μαΐου και μου είπε περίπου σε 2μιση μήνες!τόσο κάνουν???:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσάκια του Ιουνίου κοντεύετε μια ανάσα έχετε!!!αντε με το καλό σε όλες μας!!!και γω Ιούνιο θέλω να γεννήσω.....μακάρι!!!!!!!!!!!!!!

Kitriblue πότε είχες καταθέσει στο ΙΚΑ και βγήκαν τα χρήματα???εγώ τα κατέθεσα αρχές Μαΐου και μου είπε περίπου σε 2μιση μήνες!τόσο κάνουν???:confused:

Ευχαριστούμε κοριτσακι !!! Άντε κ ΕΣΥ με το καλο!!

Κ εγω αρχές ΜΑΗ τα κατέθεσα κ μου είχαν πει οτι στις 19 Μαΐου θα μπούμε κ όντως μπήκαν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...