Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γλυκιες μανουλιτσες καλησπερα!!!πλησιαζει ο καιρος σιγα σιγα.....εγω πηγα στο ρεα για nst σημερα κ προς μεγαλη μου εκπληξη εμαθα οτι κανω συσπασεις κ μαλιστα μεγαλες!!!!!πως γινεται να μην καταλαβαινω τπτ???εχει συμβει σε καμια??μονο κατι μικρεεεεες σουβλιτσες χαμηλα η κανενας πονακος περιοδου....ο γιατρος μου με εξετασε κ κολπικα, μου χαμογελασε κ μου λεει "τα λεμε συντομα"!!!!!!!!!η χαρα μου δεν περιγραφεται!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια το κάνετε ;;; Εγω πριν λιγο γύρισα απο την γιατρο κ ολα καλα με την μπεμπα . Έφτασε τα 2.500 κιλα . Ειναι αρκετα χαμηλα κ οταν περπατάω ποναω πολυ . 2 βδομάδες μου εμειναν εκτός απροόπτου γιατι αν πολυκουραζομαι μπορει να θελει το μωρο να βγει νωρίτερα . Απο ύπνο καλα τα πάω τις τελευταίες μερες αν εξαιρεσω την τουαλέτα που συνήθισα πλέον . Ειναι τόσο χαμηλα η μπεμπα που κ μια σταγόνα νερο να πιω πρεπει να πάω σε 5 λεπτα τουαλέτα .... Αφήστε που παρατήρησα οτι σε 2 μερες καταναλώσαμε σχεδόν 3 ρολά χαρτί υγείας κ το εχω καταναλώσει εγω ολο . Εγω να σας πω κορίτσια οταν ειχα την κόρη μου μωρο κοιμομασταν κανονικα . Μου εχει βγει υπναρου κ ποτε δεν ειχα θέμα με τον ύπνο της να ξενυχτάω κ τα σχετικά πέρα απο 6 βραδια μετρημένα ... Μακάρι να βγει κ αυτο έτσι .

γεια σας κοριτσια!!! Ποπακι κι εγω δεν καταλαβαινω τιποτα, σημερα που εμαθα πως ειναι και το πετρωμα ανακαλυψα οτι τελικα το παθαινω συχνα....παρολα αυτα ο γιατρος ειπε οτι εχω μελλον αφου η μικρη ειναι ψηλα....:(

αντε με το καλο!!! αντε σιγα σιγα να ρθει και η σειρα μας!!!

Μαρακι τελεια τα νεα σας!! ε ρε τι εχει να γινει απο ζουληγματα και τσιμπηματα!!! 2500 μια χαρα!!! μπραβο!!!

αφου εισαι προγραμματισμενη μην κουραζεσαι πολυ μην αποφασισει μονο του το μωρο ποτε θα βγει και τρεχεις!!! ευχαριστο τρεξιμο εννοω παντα!!!

σου ευχομαι να σου βγει υσηχο οπως και η κορη σου και να ξεκουραζεσαι!!!

αυτο με την τουαλετα....εχω ξεχασει πως ημουν πριν.....

yk1yp3.png

Καλησπερα μανουλες.

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

σας ειχα γραψει κ πριν καμμια ωριτσα αλλα ειχα αδυναμο σημα κ η δημοσιευση

μαλλον δεν ολοκληρωθηκε.

μεχρι στιγμης νοιωθω αρκετα αγχωμενη.

κ αλλες στιγμες σαν να μην προκειται να συμβει κατι.

οταν μπορεσω θα σας γραψω τα ευχαριστα νεα μας.

φιλια σε ολες.

να προσεχετε τα παιδακια σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως συσπασεις κανω ολη μέρα ... Αν δεν πονούσα θα άρχιζα περπάτημα μηπως κ ξεκινούσε μόνος του ο τοκετος έτσι για να δω πως ειναι οι πονοι της γέννας . Δεν μας πειράζει να γεννησω κ νωρίτερα σπο το καθορισμένο ραντεβου .

annoula να μην αγχωνεσαι....να σκέφτεσαι ότι από ωρα σε ωρα θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!! Σε ζηλευωωωωωωω ανυπομονω κι εγω να φτασει αυτή η στιγμη...προς το παρον μονο πονους περιοδου εξακολουθώ να εχω και συσπασεις..κάθε λιγο παω τουαλετα μηπως και δω τιποτα....αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!!MARAKI ακολουθησε οδηγιες γιατρου και μην πιεζεις τον εαυτο σου αν πονας....:D οι υπολοιπες ειστε ολες καλα κορίτσια????

Κοριτσια τι γινετε????????Παλι πολλα γραψατε.

Anna περιμενουμε νεα!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα, μπορει να κρατας το μωρακι σου ιδη αγκαλιτσα!!!!!!!!!!

Sagre μηπως πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου?

Maria μπραβο το μωρακι σου, αχ πως μεγαλωνουν ετσι???????αντε να τα παρουμε αγκαλιτσα

Popaki αντε με το καλο και εσυ...σαν πηραμε φορα....εχει να γινει χαμος απο τα γεννητουρια!!!!!!Αχ τι ωραια!!!!!!!!!!

Εμεις πηγαμε γιατρο, ειμαι τρελαμενη!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

2560 ο μπεμπαρος μου, ειναι ψηλος, ειδα προσωπακι!!!!!!!!!!!Πωπωπωπωπω χαζομαμα!!!!!!!!!!!!!ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ολα καλα μου ειπε ο γιατρος...με κοιταξε λιγο στραβα με τα κιλα μου αλλα του εριξα ενα χαμογελο και ολα οκ...χιχιχιχιχιιχ.Για τους πονους περιοδους που νιωθω που και που μου ειπε να αυξησω το μαγνησιο αρα παμε στα 2 την ημερα...δεν πινετε αυτο το πραγμα, επισης περπατημα και σεξ οσο μπορουμε!!!!!!

Αυτη τη στιγμη δεν φοβαμαι τιποτα, το μονο που θελω ειναι να τον παρω αγκαλιαααααα!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό με το σεξ εμενα μου φαίνεται δύσκολο .... Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου έλεγε κ εμενα ο γιατρός να κανω αλλα δύσκολο με την κοιλια . Φοβόμουν κιόλας για το μωρο μηπως ενοχλείται κ πονούσα ...

Γεια σας κοριτςια! Κ εμείς πήγαμε γιατρό σημερα μια χαρά τα είδε ολα!

Κ εγω είδα προσωπάκι επιτέλους θέλησε και μας έδειξε κ εχω τρελαθεί..

Μου είπε οτι θα με ξαναδεί σε 25 μέρες...τώρα ειμαι στην 35 εβδομάδα ..

Ρε mama εχω βγάλει κ εγω σημερα μετά το γιατρό κατι κόκκινα σαν σπυράκια στη κοιλιά.. Τελικά τι σου είπε για τα σπυράκια;

Ρε κοριτςια δε ξέρω γιατί αλλα εχω φοβία μεγάλη να πάνε ολα καλα. Το έχετε.; Πηγαίνω στο γιατρό τρελαίνομαι που βλέπω τον μπέμπη μου , λύνω όλες τις απορίες μου κ μετά μόλις φεύγω φουντώνουν όλες οι ανησυχίες πάλι κ διπλασιάζονται κιόλας....

Το έχετε ε εσείς αυτο η εγω ειμαι υπερβολική;

Sangre δε παίρνεις το γιατρό καλού κακού;

Άννα με το καλο κορίτσι μου ! Περιμένουμε νέα!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Kirtiblue μην αγχωνεσαι είναι ορμονικό το θέμα πλακωσαν και οι ζεστές....εγώ τελικά είχα μια αλόη στο μπαλκόνι εκοψα ενα φύλο και έβαλα δυο φορες απο το υγρό-τζελ του φυτού και ξεμπερδεψα, το είπα στον γιατρό και γέλασε και μου είπε καλά έκανες!!!

Αννα μου τώρα μπορεί να κρατας και την μικρή σου αγκαλιά!!! Τελεία!!!

Μολίς γυρισαμε απο γιορτή και είμαι ψοφια πάω για ύπνο!! Καληνύχτα!!!

yk1yp3.png

Κι εγω τα έχω αυτά τα κόκκινα τύπου σπυράκια στην κοιλιά 2 μέρες τώρα.

Ορμονικό ε; Καλή η ιδέα της αλόης. Θα τη δοκιμάσω!

Κορίτσια έφαγα σουβλάκι απόψε μετά από μήνες κ άντε να το χωνέψω.

Ας προσπαθήσω να κοιμηθώ!!! Καληνύχτα!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κοριτσιαααααα πηραμε φορα οντως....απο το απογευμα μεχρι κ αυτη την ωρα ποναω αρκετα αλλα αντεχεται....ο αντρουλης μου ροχαλιζει στο σαλονι(μιας και στο κρεβατι δεν υπαρχει χωρος απ τα μαξιλαρια) κι εγω σας γραφω για να εχω συμπαρασταση...ποναει πολυ η μεση μου μεχρι και γοφο και η κοιλια χαμηλα...πετρωματα συνεχως...μιλησα με την μαια νωριτερα κ μου ειπε αν συνεχιστουν να την παρω τηλ.και επειδη ακομα τους αντεχω περιμενω να ξημερωσει να τηβ παρω....μην την ξυπναω κ νυχτιατικα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...