Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα!!

Constadan αυτο υπέθεσα κ εγω ...

Mama κούκλα η μικρή!! Φτου φτου μπράβο !!

Ξέρεις ο πόνος μπορεί να ειναι επειδη μπορεί να σε πιέζει...

Μια φίλη μου την πίεζε στα νεφρά της κ πονούσε τόσο πολυ που τελικά κάνανε πρόκληση... Τα πουλάκια μου τώρα έχουν αρχίσει κ στριμώχνονται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια .

πως ειστε ;πολυ βροχη σημερα λες κ ηρθε ο χειμωνας.

ευκαιρια να σιδερωσω κατι λιγα τελευταια πριν μπουμε κλινικη αυριο.

Mama μου τι ειναι αυτο παλι κοριτσακι μου το ενα σε αφηνει το αλλο ερχεται.

ελπιζω να περασει συντομα.

χαιρομαι για το μωρακι σου.☺

καλη μερα να εχουμε κουκλες.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Mama μια χαρα η μπουμπου σου!!!!Περπατημα και σεξ ;) για να κατεβει η μικρη!!!!

Anna πως νιωθεις για αυριο????

Εγω πλεον το εχω παρει αποφαση, ο βραδινος υπνος κομμενος. Ο μπεμπης ολο τεντωνετε ή μαλλον προσπαθει, παταει κυστη και η μαμα τρεχει στο μπανιο. Ευτυχως που το μπανιο ειναι ακριβως διπλα απο το υπνοδωματιο και προλαβαινω.Πλεον κοιμαμαι απο τις 7 εως 10 το πρωι. Ο αντρας μου βαζει στοιχημα καθε βραδυ για το ποσες φορες θα σηκωθω :shock:....δεν μπορω να πω ωραιο παιχνιδακι :evil:!

Φιλακια κοριτσαρες παω να καθαρισω τον γαυρο που πηρα απο την λαικη.

BXYXp3.png

Γειά σας κορίτσια! Ο ύπνος το βράδυ δεν υπάρχει πια! !!! Σήμερα άνοιξα κούτες και βρήκα ένα σωρό φανελακια για την μπουμπού!Σειρά έχει το πλύσιμο! !!! Παρήγγειλα και το λίκνο! !!Εμένα με αγχώνει η επισκληριδιος και ο καθετηρας λόγω καισαρική

...Αλλά είπαμε ας είναι γερά και καλά τα καμάρια μας και τα υπόλοιπα περνούν!

Καλησπερα κ παλι κοριτσια.

Zzouzou βασικα ακομα δεν το εχω συνηδειτοποιησει.αλλα εχω μεγαλη αγωνια.

πιστευω επειδη ολα θα ειναι πρωτογνωρα ο εγκεφαλος δεν θα προλαβαινει να το

επεξεργαστει.

Ευη νομιζω ολες εχουμε παρομοιες φοβιες.

αλλα σωστα λες να γεννηθουν γερα τα μωρακια μας κ εμεις να ειμαστε γερες

να τα μεγαλωσουμε.

καλο μεσημερακι.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!

Anna μου ετοιμαζεσαι να ζησεις την πιο ωραια εμπειρια της ζωης σου!! ολα θα πανε τελεια και συντομα θα κρατας το μωρακι σου!!με το καλο!!

εδω η θερμοκρασια εφτασε 42, δεν μπορω να σας περιγραψω ποση δυσφορια νιωθω!!!ουφφφ

Γεια σας κορίτσια ... ΑΝΝΑ μου με το καλο να υποδεχτεις αυριο το μωρακι σου .... Αφου θα πας με πρόκληση ζητά απο τον γιατρό σου όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να καταφέρεις ενα φυσιολογικο τοκετό ... Κ εδω ζέστη παλι σημερα αλλα ευτυχώς φυσάει ενα ελαφρύ αεράκι κ δροσιζομαστε λιγο ... Εμενα σημερα εχει γυρίσει παλι η μπεμπα στο πλάι κ μου ρίχνει κατι σουβλιες στα πλευρά που τινάζομαι απο τον πόνο .

Γεια σας κορίτσια!!! Πως είστε;;; εγώ καλυτερα αλλά όχι καλά, ελπίζω να περάσει Κάλα η νύχτα αύριο έχω επίσκεψη στο νοσοκομείο να δω τι θα μου πουν κι αυτοι....

Για οσες έχουν γιατρό αύριο καλη επιτυχία και περιμένουμε νέα με ζουμερα μωρακια!!!

Αννα μου με το Κάλο αύριο να υποδεχτεις το κορίτσι σου!!! Εύχομαι ολά να πάνε καλά και με εναν πόνο!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία και χάρα!!!

Φιλια σε όλες!!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια! Σας διαβάζω συνεχεια για να μαθαίνω τα νέα σας. Σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδιά μου όλες για τις ευχες σας! Αχ ειναι ευλογία να τα εχεις στην αγκαλιά σου κ να γουργουριζουν σαν γατιά! Εμεις θα βγούμε με το καλο την παρασκευη απο το νοσοκομείο. Θηλαζουν κ τα δυο πολυ καλα αλλα τον ύπνο κοριτσια τον εχω ξεχάσει... Εμενα πάντως κοριτσια ο τοκετος ξεκίνησε μετα απο έντονο περπάτημα με ανηφόρες κ κατηφόρες κ σεξ την προηγούμενη μερα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

κιντενιο κοριτσακι μου να σαι καλε σε νοιωθω ευτυχια μονο; ευλογια ειναι κοπελια αχ μακαρι να ρθω καποτε στη θεση σου με 4 ζουζουνια οι μικρες πως το πηραν σου στελνω οσο κουραγιο μπορω να αντεξεις μανουλα. Φιλακια σε όλα τα ζουζουνια σου και από το μαγκακι μου που μολις κοιμηθηκε. Τα δεοντα στο συζυγο.

Διαφημίσεις

Anna μου με το καλο η Μπέμπα σου !! Να τη σφίξεις στην αγκαλιά σου αύριο!!

Kidenio συγκινούμε πολυ ....να ειναι μια ζωή ευτυχισμένα κ τα 4 αγγελούδια σου..

Mama υπομονή...αύριο καλα αποτελέσματα

Καλο βραδυ κ όμορφο ύπνο σε όλες !!!

καλημέρα κορίτσια...ολο νεα ειμαστε...δεν μας προλαβαίνω...Annoula με το καλο!! Όλα θα πανε καλα...περιμενουμε τα ευχαριστα! Kidenio τι υπεροχο συναισθημα...να ειστε ολοι γεροι και να χαρειτε τα παιδακια σας!!Αντε αυριο θα πατε σπιτακι σας! Να μας πεις και τις αντιδράσεις των κοριτσιων με τα μωράκια στο σπιτι...προφανως δεν σου φτανει ο υπνος όπως μας γραφεις αλλα ισως στο σπιτι με τη βοηθεια ολων να μπορέσεις λιγάκι να ξεκουραστείς...όλα καλα σου ευχομαι!mama περαστικα! πως πηγε η επισκεψη στο νοσοκομειο? σου ειπαν τιποτα νεοτερο?constandan ολες μας εχει τρελανει η ζεστη αλλα αυτυχως εδώ δεν εφτασε ακομη 40αρια...υπομονη και ντουζ...δροσερα νερακια...λιγο εμεινε! maraki και η δικια μου δεν εχει πια χωρο και κάθε της κινηση είναι λιγάκι επιπονη...Ευη καλες δουλειες και καλες αγορες...zouzou δεν νομιζω καμια από εμας να κοιμαται βραδυ...ισως θα μπορούσαμε να κλεισουμε ραντεβού για βραδυνες συζητήσεις με τοση αυπνια!!!! Εγω βρε κορίτσια από χθες νιωθω πιο εντονους πονους περιοδου ανα διαστήματα και συσπασεις...αυριο εχω τα γεννεθλια μου και λεει ο αντρας μου λες να γεννηθεί αυριο να σας γιορτάζουμε 2 σε 1....αλλα εγω το αποκλειω είναι πολύ νωρις ακομη!!Αυριο εχουμε γιατρο να δουμε τι θα μας πει γιατι στη χθεσινη επισκεψη στο νοσοκομειο δεν μου ειπαν και τιποτα...απλα ενημερωνουν την καρτελα σου με τις νεες εξετασεις...και τυπικα ακουν καρδια μωρου σου παιρνουν πιεση ζυγισμα κι αυτά..απορω οι κοπελες που δεν εχουν τη δυνατοτητα παρακολουθησης από γιατρο εξω και πηγαινουν μονο νοσοκομειο 9 μηνες δεν κανουν υπερηχο??

καλημέρα κορίτσια...ολο νεα ειμαστε...δεν μας προλαβαίνω...Annoula με το καλο!! Όλα θα πανε καλα...περιμενουμε τα ευχαριστα! Kidenio τι υπεροχο συναισθημα...να ειστε ολοι γεροι και να χαρειτε τα παιδακια σας!!Αντε αυριο θα πατε σπιτακι σας! Να μας πεις και τις αντιδράσεις των κοριτσιων με τα μωράκια στο σπιτι...προφανως δεν σου φτανει ο υπνος όπως μας γραφεις αλλα ισως στο σπιτι με τη βοηθεια ολων να μπορέσεις λιγάκι να ξεκουραστείς...όλα καλα σου ευχομαι!mama περαστικα! πως πηγε η επισκεψη στο νοσοκομειο? σου ειπαν τιποτα νεοτερο?constandan ολες μας εχει τρελανει η ζεστη αλλα αυτυχως εδώ δεν εφτασε ακομη 40αρια...υπομονη και ντουζ...δροσερα νερακια...λιγο εμεινε! maraki και η δικια μου δεν εχει πια χωρο και κάθε της κινηση είναι λιγάκι επιπονη...Ευη καλες δουλειες και καλες αγορες...zouzou δεν νομιζω καμια από εμας να κοιμαται βραδυ...ισως θα μπορούσαμε να κλεισουμε ραντεβού για βραδυνες συζητήσεις με τοση αυπνια!!!! Εγω βρε κορίτσια από χθες νιωθω πιο εντονους πονους περιοδου ανα διαστήματα και συσπασεις...αυριο εχω τα γεννεθλια μου και λεει ο αντρας μου λες να γεννηθεί αυριο να σας γιορτάζουμε 2 σε 1....αλλα εγω το αποκλειω είναι πολύ νωρις ακομη!!Αυριο εχουμε γιατρο να δουμε τι θα μας πει γιατι στη χθεσινη επισκεψη στο νοσοκομειο δεν μου ειπαν και τιποτα...απλα ενημερωνουν την καρτελα σου με τις νεες εξετασεις...και τυπικα ακουν καρδια μωρου σου παιρνουν πιεση ζυγισμα κι αυτά..απορω οι κοπελες που δεν εχουν τη δυνατοτητα παρακολουθησης από γιατρο εξω και πηγαινουν μονο νοσοκομειο 9 μηνες δεν κανουν υπερηχο??

Γιατί δεν κάνουν υπερήχους κάθε μήνα; Δεν το έχω ξανά ακούσει.

Στην πόλη μου κάνουν κανονικά μία φορά τον μήνα όπως και στον ιδιώτη γιατρό.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Όσο για τον ύπνο έχει λιγοστέψει πολύ.:cry:

Εγώ ξυπνάω γιατί με σπρώχνουν με χέρια κ πόδια, δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν απλά πονάω σε διάφορα σημεία.

και πάλι καλά να λέμε γιατί όταν θα έρθουν τα μωρά κορίτσια ύπνος γιοκ.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;

Αννα αν δεν κανω λαθος δεν πηγατε ακομα κλινικη ε;;; να μην εχεις αγχος οσο γινεται, να σκεφτεσαι την μπεμπα σου και ολα θα πανε τελεια!!! θα περιμενουμε με αγωνια και χαρα!!!!

καλα ο υπνος πια ειναι βασανο....εγω συν ολα τα αλλα ζεσταινομαι και πολυ.... σημερα ειμαι καλα, στο νοσοκομειο κλασικα παμε κι ερχομαστε αλλα τι να γινει πρεπει να κραταμε ιστορικο....σημερα η χαζη αφου ρωτησα μια μαια ανακαλυψα οτι το λεγομενο πετρωμα το χω κι εγω, ο χθεσινος πονος τους εδειξα που κι πως και μου ειπαν οτι οντως ηταν κολικος!!!

Νικηαντωνια στο νοσοκομειο μονο αν υπαρχει λογος σου κανουν υπερηχο και μετα τους 3 μεγαλους, δηλ αυχενικη β επιπεδου και αναπτυξης, κατα τ αλλα οπως λεει και η Δημητρα απορω αν καποια δεν εχει λεφτα τι κανει με τις αγωνιες της.....

Κidenio τι ευτυχια!!! να στε ολοι καλα!!! να χαιρεστε την οικογενεια σας!!! με το καλο η επιστροφη στο σπιτι και μακαρι να βρεις λιγο χρονο να ξεκουραστεις, ευτυχως ειναι η μανουλα σου σπιτι!!!!!

σε οσες και οσους εχετε που γιορταζουν χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!

φιλια πολλα!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...