Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια ;;; Ποσα πολλα γραψατε παλι .... Εγω σημερα πήγα κομμωτηριο κ ανανεώθηκα τωρα 1 πεντικιούρ θελω κ ολα οκ ... Δεν θα με χαλούσε κ κανενα μασάζ στα πόδια αλλα δεν μου μένει χρόνος ... Μου ακύρωσε κ ο γιατρός το κούρεμα του σκύλου σημερα κ δεν ξερω ποτε θα μπορέσω να πάω τωρα . Την Πέμπτη εχω κ εγω παλι γιατρο να δούμε πως παει η μπεμπουλα μου κ πρεπει τελικα κάποια στιγμη να φτιάξω βαλίτσα που ακομα δεν τα κατάφερα κ να βρω τα χαρτια για την κλινικη ... Με το καλο στα κορίτσια που θα μπουν για πρόκληση αυτη την βδομαδα κ μακάρι να γεννησετε εύκολα κ με ενα πόνο ... Εμενα απο το πρωι που ξύπνησα με εχει πιάσει κ πονάνε τα κόκαλα της λεκάνης κ ίσως να συμβαίνει αυτο επειδη ανοιγει ... Mama εσυ νομίζω οτι έγραψες οτι σε αγχώνει η κολπικη εξεταση κ εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν το χειρότερο μου κ ευτυχώς με κοίταξε ο γιατρός μόνο 2 φορές μετα την 38η εβδομαδα κ μου το έλεγε απο το προηγούμενο ραντεβου να το ξερω . Εγω ξυρισμα πιστεύω να προλάβω να κανω αν πάω τότε που έχουμε κανονίσει γιατι θα νιώθω πολυ άβολα να μου το κάνουν εκει ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kirtiblue καλημερα!!! αν σου πω οτι δεν ξερω ακριβως πως ειναι το πετρωμα και δεν ειμαι σιγουρη;;; χαζο ε;; ενιωθα πιο πολυ σαν τεντωμα παρα τοσο πετρωμα....δεν ξερω

εγω ακουω τραγουδια που με συγκινουσαν και πριν και εκλαψα λιγο......αλλα το χω ριξει παλι στην καθαριοτητα, με επιασε μανια...

απο το πρωι εβαλα πλυντηριο το απλωσα, συμμαζεψα, σκουπισα σφουγγαρισα και καθαρισα και το μπανιο και εκανα και γλυκια ταρτα, με κρεμα ζαχαροπλαστικης και απο πανω θα βαλω φραουλες η κομποστα ροδακινο!!!!

απο ορεξη οπως βλεπετε.....

Φτου φτου κοπελιά αλλά πως τα κάνεις όλα αυτά;

Εγώ τα πιάτα πλένω(μη φανταστείς πολλά) και αμέσως πετρώνει η κοιλιά μου

και ξαπλώνω.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλως ηρθες popaki!!!

ζουζου και εγω εχω παραπανω υγρα..πολλες μερες αλλαζω εσωρουχο 3-4 φορες!!

Εγώ τη νύχτα που πάω για πιπί μου συνήθως 2-3 φορές είμαι μούσκεμα και αλλάζω εσώρουχο. Είναι διάφανα όμως και άσπρα λόγω του outrogestan που βάζω πριν κοιμηθώ.

Πολύ κατανάλωση σε βρακί πάντως:tongue::tongue:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπερα μανουλες 💟

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

εγω βασικα σε οληντην εγκυμοσυνη ειχα πολλα υγρα.σερβιετακια σιγουρα κ

πολλες αλλαγες εσωρουχο.κ οπως κοροιδευει ο ανδρας μου ''μουσκεμα το βρακακι''😃

Απο χθες το βραδυ που μιλησαμε με την γιατρο μου το παιζω ανετη.

αλλα με πιανουν κατι αναλαμπες.εκει που βαριομουν απο το πρωι κ εβαλα μονο ενα πλυντηριο ,το μεσημερι πηρα καθαρισα τουαλετες,σκουπισα κ κατι αλλα ψιλα.

αφου μου λεει ο ανδρας μου δεν πας καλα.

αυτο ηταν μια αντιδραση στο κολλημα της σκεψης σε ολα αυτα που λετε.

προκληση,κλισμα,ξυρισμα ελεγχοςκλπ.

αλλα ανυπομονω.

καλο απογευμα κουκλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

κοριτσακια εχω να πω σε πρωτομανουλες με ενα μπεμπε προσεχτε την προκληση σε εβδομαδα πριν την πητ γιατι καταληγει σχεδον παντα σε καισαρικη. Επισης το να μεινει το μωρακι σας 40 εβδομαδες στην κοιλιτσα σας ειναι πολυ πολυ πολυ σημαντικο. Μην ακουτε ουτε για στενες λεκανες ουτε για κιλα ουτε για σωματοτυπο τιποτα παλιοτερα πως γεννουσαν οι γυναικες. Γεννησα το μαγκακι μου 4120 και 55 εκατοστα με κατι πλαταρες να στις 40 και 1 με δεκα ωρες τοκετο φυσιολογικο ειμαι αδυνατη με στενη λεκανη. Το νου σας

Διαφημίσεις

για το ξυρισμα να σας πω πως δεν καταλαβα τιποτα κι ηταν τελειο για το κλυσμα ειχα συνεννοηθει με το γιατρο μου να μην κανω γιατι εχω ιστορικο κολιτιδας. Για την εξεταση δεν ποναει αν δεν σφιγγεσαι αλλα ειναι αναγκαιο κακο.

γεια σας και παλι!!!!

Νικηαντωνια παρολα αυτα που κανω συσπασεις μηδεν:confused:

ειναι η μανια πριν τον τοκετο που σε πιανει να καθαρισεις την φωλια πριν ερθει το μωρο!!! χαχα

Μαρια με γεια το μαλλι!!! οσο για τα ποδια ευτυχως ο αντρας μου καθε βραδυ μου κανει μασαζ!!! τωρα για τον σκυλο κι εγω το χω σαν εκρεμοτητα και επιπλεον τον λυπαμαι γιατι οταν γυρναει απο την βολτα η γλωσσα του ακουμπαει πατωμα....

βρακι εχω αλλαξει κι εγω πολυ κατεληξα στα σερβιετακια που δεν τ χωνευω αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση....

costandan εννοειται πως κι εγω προτιμω το κλυσμα απο τ αλλο ατυχημα.....η αδερφη μου την πατησε παρολο που εκανε κλυσμα αλλα τι να κανεις τετοιες ωρες δεν τα ελεγχεις ολα......:shock:

Ζουζου αν ολα καλα με την καλλιεργεια τοτε ειναι ορμονικο μην ανυσηχεις!!!

kirtiblue το μωρο μετα την 36η ειναι ετοιμο αλλα εννοειται πως οσο καθεται και παιρνει βαρος ειναι ακομη καλυτερα!!

συμφωνω με την Σαγκρε!!! οσο μενει καλυτερα και στενες λεκανες δεν ισχυει τοσο, οσο για την εξεταση οντως αναγκαιο κακο.....

και φυσικα οπως λεει και η Kirtiblue πανω απο ολα να ναι υγιες και ολα να πανε καλα!!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια γεια σας εγώ ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου του '15 και μπαίνω σφήνα να σας πω τα εξής μην σας αγχώνει το ξύρισμα εκεί δεν είναι τίποτα εκείνη την ώρα με τους πόνους δεν θα σκέφτεστε ούτε ότι είστε γυμνές ούτε τίποτα. Ούτε το κλύσμα είναι κάτι το φοβερό εμένα αφού μου το έκαναν πήγα έκανα ντουζ και μετά φόρεσα την ρομπίτσα και με πήρανε να πάω στις ωδίνες να μην φοβάστε για τίποτα ακόμα κι αν είναι το πρώτο σας. Κι εμένα το πρώτο μου είναι αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο είμαι στην διάθεσή σας.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια προσέχετε λιγο με τα σερβιετακια γιατι μπορεί να αναπτυχθούν τιποτα μύκητες . Εγω δεν εχω πολλά υγρά τωρα όσο την πρώτη φορά αλλα προτιμώ να αλλάζω συχνα εσώρουχο κ να πλένομαι παρά σερβιέτα .

kirtiblue καλημερα!!! αν σου πω οτι δεν ξερω ακριβως πως ειναι το πετρωμα και δεν ειμαι σιγουρη;;; χαζο ε;; ενιωθα πιο πολυ σαν τεντωμα παρα τοσο πετρωμα....δεν ξερω

εγω ακουω τραγουδια που με συγκινουσαν και πριν και εκλαψα λιγο......αλλα το χω ριξει παλι στην καθαριοτητα, με επιασε μανια...

απο το πρωι εβαλα πλυντηριο το απλωσα, συμμαζεψα, σκουπισα σφουγγαρισα και καθαρισα και το μπανιο και εκανα και γλυκια ταρτα, με κρεμα ζαχαροπλαστικης και απο πανω θα βαλω φραουλες η κομποστα ροδακινο!!!!

απο ορεξη οπως βλεπετε.....

Τώρα τι είδα βρε κορίτσι ! Θα το καταλάβεις , άρα δε σου εχει γινει μάλλον. Πετρώνει , σκληραίνει όλη η κοιλιά κ ιδιαίτερα γύρω απο τον αφαλό..την πατάς δηλαδή προς τα μέσα κ δεν ...δεν μπαίνει με τίποτα , ειναι πέτρα..

Οςο για τις δουλειές δε παίζεσαι!!! Εγω εχει δίκιο η νίκηαντωνια μια που τα διάβασα κ μια που ειχα σύσπαση!!! Χαχαχα

Διαφημίσεις

Sangre συμφωνώ μαζι σου!!! Κ μπράβο για τ μαγκάκι σου κ για σέν ακ για το γιατρό σου που γέννησες φυσιολογικά ! Τόσες γυναίκες έχουν γεννήσει παιδια πανω απο 4 κιλά κ μια χαρά!

Σε ευχαριστούμε πολυ enseignate για τις συμβουλές! Να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!

Να σας ρωτηςω κατι ; ειμαι κ στις μανουλες του Ιούλιο κ αναφέρουν Το Βιοφυσικο προφίλ κ το no stress.. Τι ειναι αυτά ; Ποτε γίνονται ; ειναι απαραίτητο ; Τα έχετε κανει; Εγω μονο Doppler έκανα ..

Καλησπερα κ παλι μανουλες.

sangre μου απλα η ψυχολογια ειναι τοσο ευθραυστη που τετοιες σκεψεις ειναι οτι χειροτερο.υποτιθεται οτι υπαρχει εμπιστοσυνη Μεταξυ γιατρου κ επιτοκου.

περα απο ολα επιθυμω να πανε ολα κατ ευχην οπως κ ολες οι μανουλες.

παντως σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

💖💖💖

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

kitroblue to non stress ειναι ο καρδιοτοκογραφος νομιζω , βαζουν μια ζωνη στην κοιλια σου με ενα στρογγυλο απο το οποιο ακους την καρδουλα του μωρου , και βλεπουν αν εχεις συσπασεις και κατα ποσο το μωρακι σου νιωθει καλα μεσα στην κοιλιτσα σου. Εγω ημουν 40+1 και στο non stress το αντρακι μου φανηκε πως ηταν καπως ηποτονικο ( 4 φορες εκανα εκεινη την μερα και ειχα φαει και ολες τησ σοκολατες του νοσοκομειου μηπως κουνηθει αλλα..) και καναμε προκληση.

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;;;

Εμείς πήγαμε γιατρό χθες η μικρή έγινε 3 κίλα!!! Έχουμε μέλλον ακόμα γιατί είναι ψηλά οποτε θα γίνει θρεφταρακι!!!

Σήμερα δεν ξυπνησα Κάλα ποναω από αριστερά σαν κολικος νεφρού....πήρα τον γιατρό μου είπε να πάρω μπουσκοπαν και ντεπον μάκαρι να περάσει.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...