Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

kirtiblue καλημερα!!! αν σου πω οτι δεν ξερω ακριβως πως ειναι το πετρωμα και δεν ειμαι σιγουρη;;; χαζο ε;; ενιωθα πιο πολυ σαν τεντωμα παρα τοσο πετρωμα....δεν ξερω

εγω ακουω τραγουδια που με συγκινουσαν και πριν και εκλαψα λιγο......αλλα το χω ριξει παλι στην καθαριοτητα, με επιασε μανια...

απο το πρωι εβαλα πλυντηριο το απλωσα, συμμαζεψα, σκουπισα σφουγγαρισα και καθαρισα και το μπανιο και εκανα και γλυκια ταρτα, με κρεμα ζαχαροπλαστικης και απο πανω θα βαλω φραουλες η κομποστα ροδακινο!!!!

απο ορεξη οπως βλεπετε.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοιλιτσες, πως ειστε??????

Τι διαβαζω πωπω και αλλες στην σειρα???? Αντε με το καλο κοριτσια KYoya & Anna με εναν πονο!!!!!Μακαρι ολες να γεννησουμε ευκολα ρε κοριτσια και να παρουμε γρηγορα τα μπεμπε μας αγκαλια!

Κοριτσια και εμενα με πιανουν πονοι περιοδου αλλα συνηθως τα ξημερωματα, δεν ξερω γιατι γινετε αυτο.

Mama εγω το τσακισα το καρπουζι, να φας ειναι πολυ δροσιστικο!!!!!!!

Την Πεμπτη εχω γιατρο και ενα ψηλο αχγος το εχω, να δω ποσο εχει μεγαλωσει ο μπεμπακος μου, να δω τι θα μου πει για αυτα που ερχοντε, φοβαμαι μη μου πει για προκληση σε περιπτωση που ο μπεμπης ειναι μεγαλος...τεσπα οτι ειναι να γινει θα γινει...ολα θα πανε καλα και ανυπομονω να τον παρω αγκαλιτσα να δω και εαν μου μοιαζει?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

BXYXp3.png

Ζουζου καλημερα!!! γιατι να σου πει για προκληση;;; ειδικα τωρα...νωρις δεν ειναι να μιλαει για προκληση;;; δεν ξερω

εγω εχω σημερα τ απογευμα γιατρο, εγω παλι φοβαμαι μην μου κανει καμια εξεταση απο κατω....αλλο χαζο κι αυτο αλλα αν σας πω οτι αυτα με αγχωνουν παρα η γεννα;;; οτι να ναι ειμαι.....

εγω εχω την πεμπτη νοσοκομειο, θελουν λεει να με βλεπουν καθε εβδομαδα...σαν τι να δουν κι αυτοι;;; αφου τιποτα δεν κανουν.....τελος παντων ....

οσο για το μοιαξιμο ε ολο και κατι θα πηρε απο την μανουλα του ε;;;

εμενα εξακολουθει να με ξενιζει οτι μπορει να μου μοιαζει, μου φαινεται παραξενο....

yk1yp3.png

Ζουζου καλημερα!!! γιατι να σου πει για προκληση;;; ειδικα τωρα...νωρις δεν ειναι να μιλαει για προκληση;;; δεν ξερω

εγω εχω σημερα τ απογευμα γιατρο, εγω παλι φοβαμαι μην μου κανει καμια εξεταση απο κατω....αλλο χαζο κι αυτο αλλα αν σας πω οτι αυτα με αγχωνουν παρα η γεννα;;; οτι να ναι ειμαι.....

εγω εχω την πεμπτη νοσοκομειο, θελουν λεει να με βλεπουν καθε εβδομαδα...σαν τι να δουν κι αυτοι;;; αφου τιποτα δεν κανουν.....τελος παντων ....

οσο για το μοιαξιμο ε ολο και κατι θα πηρε απο την μανουλα του ε;;;

εμενα εξακολουθει να με ξενιζει οτι μπορει να μου μοιαζει, μου φαινεται παραξενο....

Mama καλημερα!!, Μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι ειναι μεγαλο μωρο (στην 32 εβδομαδα 2200 το γλυκο μου) και εγω ειμαι 1,63 με στενη λεκανη εαν συνεχισει να παιρνει με τον ιδιο ρυθμο θα αναγκαστουμε να κανουμε προκληση την 37-38 εβδομαδα. Θα δουμε την Πεμπτη ποσο θα εχει παρει και λογικα θα μου πει ο ανθρωπος.Γιατι μου ειχε πει οτι εαν το αφησουμε μεχρι τις 40 δεν παιζει να μπορεσω να τον βγαλω με φ.τ. εαν εχει φτασει 4 κιλα και.

Να σου πω την αληθεια μονο τα ματια μου θελω να μου παρει γιατι ειναι μπλε ολα τα αλλα δεν με νοιαζουν :D

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο Kidenio viewpost.gif

Κοριτσια γεννησα! Ολα γινανε πολυ γρήγορα κ τα μωρά είναι μια χαρα! Γεννηθηκαμν με φυσιολογικό τοκετο κ χωρι επισκληριδιο... είμαστε καλα, θηλαζουν κ τα δυο.

Συγχαρητήρια να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου να είναι γερά και καλότυχα!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

καλημερα μανουλες και μελουσσες μανουλες!!:)

με το καλο αννα και kyoya!! να εχετε μια πανευκολη γεννα ευχομαι και συντομα τα μωρακια σας στην αγκαλια σας!!

οτι σου πει ο γιατρος ζουζου, το καλυτερο για σενα και το αγορακι σου!!

mama σε καταλαβαινω απολυτα, και εμενα πιο πολυ με αγχωνουν η κολπικη εξεταση, η προετοιμασια πριν την γεννα..(κλυσμα...:oops::oops::oops:) παρα η ιδια η γεννα!!:confused::confused:.

εμεις εχουμε γιατρο την παρασκευη..να δουμε αν πηρε θεση η μπουμπου , γιατι ξαφνικα η κοιλια μ εχει κατεβει χαμηλα!!

Καλημερα κοριτσια!!!!καινουργια στην παρεα αν και σας διαβαζω καιρο!!!ΠΗΤ 8/6 και απ οτι φαινεται θα το εξαντλησουμε το περιθωριο....ειναι το πρωτο μου δεν εχω καθολου αγχος για τη γεννα...το αντιθετο...νομιζω οτι θα χαρω πολυ οταν φτασει η ωρα.σας γραφω με αφορμη την μανουλα που μιλησε για συμβουλο θηλασμου...υπαρχει μια μη κερδοσκοπικη ομαδα η φαιναρετη που παρεχει τα παντα σε εγκυους και σε μαμαδες μεχρι τον 6ο μηνα...ψαξτε το στο. Google.εχουν συμβουλους θηλασμου εντελως δωρεαν!!!!!οσο για την εξεταση του τραχηλου απο κατω......δεν ποναει καθολου αρκει να μην σφιγγεσαι εκεινη την ωρα!!!!

Καλος ηρθες Popaki, με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Ηθελα να ρωτησω βρε κοριτσια, εχετε αυξημενα υγρα???? Εγω εχω αυξημενα υγρα και καποιες φορες ειναι λευκα και πυχτα. Συγγνωμη κιολας για την περιγραφη!Θα ρωτησω τον γιατρο μου αλλα ελεγα μηπως το εχει και καμια αλλη

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Ποπακι καλως ηρθες!!! με το καλο το μωρακι σου!!!

Ζουζου η φυση ξερει καλυτερα, πολλες γυναικες με στενη λεκανη τα καταφεραν μια χαρα , φυσικα η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη και ο γιατρος σου που σε παρακολουθει ξερει καλυτερα!! ολα μια χαρα θα πανε, ουτως η αλλως τα μωρα μας απο την 36η εβδομαδα ειναι ετοιμα και απο κει και περα παιρνουν βαρος μονο οποτε οποτε γινει να γινει με το καλο!!!

ευχομαι να παρει τα ματια σου και να καψει και καρδιες!!! χαχα

οσο για τα υγρα εκανες καμια κολπικη καλλιεργεια;; εγω εκανα και τον προηγουμενο μηνα και μια τωρα και ουρα , μπορει να ειναι μια απλη κολπιτιδα μια που σ αυτην τηνπεριοδο ειμαστε πιο επιρεπης, εγω εχω πολυ λιγα και αυτα περισσοτερο οταν κουραζομαι ομως μου ειπε οτι ειναι ορμονικο, οποτε αν δεν ειναι τοσο εντονο μαλλον ειναι ορμονικο, ρωτησε τον και κανε μια εξεταση

constandan οι μαιες λενε οτι το κλυσμα καποιες φορες δεν το κανουν αν εχει παει η γυναικα τουαλετα αλλα ειπαν οτι βοηθαει στην διαδικασια του τοκετου, γινεται πιο γρηγορα, εγω πιο πολυ σκεφτομαι αν χρειαστει να μου σπασουν τα νερα και συνεχεια να με ελεγχουν απο κατω, φυσικα σκεφτομαι κι εγω το κλυσμα και το ξυρισμα αλλα μπορει εκεινη την ωρα να μην μας νοιαζει και να σκεφτομαστε μονο το μωρο που ερχεται!!!

yk1yp3.png

το εχω ακούσει και εγω αυτό για το κλυσμα mama αλλα και στον γιο μου που ειχα να φαω απο το προηγουμενο μεσημερι γιατι εκανα εισαγωγη για προκληση , μου εκαναν κλυσμα το πρωι, βεβαια δεν πονεσα καθολου!! προτιμω το κλυσμα ομως απο το να εχω καποιο ατυχημα την ωρα που θα πρεπει να σπρωξω!!:oops::oops::oops:

το να σου κοιτανε συνεχεια την διαστολη νομιζω ειναι το πιο αβολο!!

βεβαια οταν γεννησα το γιο μου, στην Κυπρο , της παρακαλουσα να με κοιταξουν γιατι τους ελεγα πως ποναω και δεν με πιστευαν γιατι μου ειχαν βαλει τζελ να μαλακωσει ο τραχηλος και θεωρησαν πως θα πρεπει να περασουν 6 ωρες και να παρω και την επομενη δοση ενω εγω στο δυωρο ειχα φτασει διαστολη 6..

mama κολπικη καλλιεργεια ειχα κανει στην αρχη της εγκυμοσυνης που και παλι ειχα το ιδιο και ειχε βγει καθαρη, απο εκει και περα κανω εξεταση ουρων και εκανα καλλιεργεια πριν ενα μηνα και παλι ολα καθαρα. θα δω την πεμπτη τι θα μου πει.

BXYXp3.png

Καλώς ήρθες popaki , με το καλο το μωράκι σου!!!!

Zzouzou εχω αρκετά υγρά, αλλάζω σερβιέτακι 3 φορές τη μερα σχεδόν.

Εμενα δ εμε νοιάζει καθόλου που θα με ξυρίσουν , θα μου βάλουν κλάσμα, σκασίλα μου.. Να έρθει το μωράκι μου υγιές θέλω! Οςο για τη στενή λεκάνη, κ εγω εχω μου είπε ο γιατρός κ νομίζω θα συμφωνήσω με τη mama έχουν βγάλει μαμάδες με στενές λεκάνες κατι παιδια 4 κιλά..αλλα κ πάλι αν μπορείς να αποφύγεις ταλαιπωρία το κανείς!

Mama στις 36 εβδομαδες ειναι ; Εγω ήξερα στις 37..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...