Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤ

Κοριτσια γεννησα! Ολα γινανε πολυ γρήγορα κ τα μωρά είναι μια χαρα! Γεννηθηκαμν με φυσιολογικό τοκετο κ χωρι επισκληριδιο... είμαστε καλα, θηλαζουν κ τα δυο

συγχαρητηρια kidenio!!! να σου ζησουν τα μωρακια σου!! γερα και δυνατα να ειναι!!! μακαρι ολες μας κοριτσια να εχουμε μια τετοια γεννα!! ποπο και εγω χτες ελεγα στο αντρα μου οτι λαχταρισα καλοκαιρινα φρουτακια, καρπουζι, πεπονι!!

Διαφημίσεις

Μπραβο kidenioooooo....να σου ζησουν τα ζουζούνια σου....να είναι γερα και καλοτυχα!! πραγματικα σε χρονο dt γεννησες!!! μακαρι και οι υπολοιπες να ακολουθήσουμε ετσι!!! Με το καλο να πατε στο σπιτακι σας κ οποτε μπορεις (ξερουμε ολες ποσο δυσκολο είναι...!!!) να μπαινεις να μας γραφεις κανενα νέο...:):D:D

Κοριτσια γεννησα! Ολα γινανε πολυ γρήγορα κ τα μωρά είναι μια χαρα! Γεννηθηκαμν με φυσιολογικό τοκετο κ χωρι επισκληριδιο... είμαστε καλα, θηλαζουν κ τα δυο

Συγκινήθηκα ρε κορίτσι ...να σας ζήσουν τα παιδάκια !! Να ναι καλοτυχα κ υγειής πανω απ ολα! Μπράβο σου κοριτσάρα μου που δεν παιδευτικές !!

Κοριτςια μου με το καλο κ μεις να εχουμε μια όμορφη και καλή γεννά όπως το κορίτσι μας!!

Συγχαρητήρια στον Γιάννη και στην Αριάδνη που ήρθαν στον κόσμο χωρίς να ταλαιπωρήσουν την μανούλα τους! Να ζήσετε πουλάκια μου και σε σας kidenio να είστε γεροί και να τα χαίρεστε!!!!

Μύρισε μωρουδίλα το forum!!!!!:P:p

Πολλά φιλιά και στους 3 σας καλή μου!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπερα μανουλες.

αχ τι τελεια νεα kidenio μου.να σου ζησουν τα μωρακια σου.μπραβο κ στο γιατρο σου για τον φ.τ.Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας και φυσικα καλους θηλασμους.

εχουμε κ εμεις νεα.σημερα πηγαμε στην γιατρο μας.3700 η κοριτσαρα μας.

αποφασισαμε την πεμπτη 12 το βραδυ να κανουμε εισαγωγη για να το παλεψουμε

για φ.τ.

Ειμαι πολυ χαρουμενη και με εχει πιασει τρελη αγωνια.

αφου μετα την γιατρο καναμε βολτα στην παραλια κ τωρα γυρισαμε.

αχ ολα να πανε καλα για το κοριτσακι μου κ για μενα.

καλο βραδυ κοριτσαρεςλ

Kidenio πολυ χαρηκα.με το που μπηκα κ ειδα τα ευχαριστα.

ολες μας με το καλο.:):)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

χαθηκα το ξερω αλλα το κολοτηλεφωνο δεν με αφηνει να γραφω στο παρεντς γιατι με πεταει εξω συνεχως.γραφω γρηγορα τωρα μπας και προλαβω και δεν με πεταξει εξω! εφτασα αισίως στην 37 εβδομάδα. ολοκληρη την 38 βδομαδα η γοατρος μου θα λειπει και ισως παω με προκληση πριν φυγει. δηλαδη μεχριη τη δευτερα εχω την πεμπτη ραντεβού για να αποφασισουμε τι θα γίνει. . το μωρακι μογ ειναι γυρω στα 2600.. μικρουλης... φοβαμαι πολύ την προκληση αλλα δεν θελω να γεννησω οσο θα λειπει η γιατρος μου. .

δεν σας διαβασα καθόλου. . γεννησε καμια? kidenio με εσενα τα ειπαμε!! παω τωρα να διαβασω!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

Αννα τι ευχαριστα!!! αντε με το καλο!!! σε δυο μερες θα κρατας την κουκλιτσα σου!!! πωπω!!! εχω μπει σε μουντ γεννας!!! ευχομαι να γινουν ολα τελεια και γρηγορα χωρις να ταλαιπωρηθεις καθολου!!!!

οποτε μπορεις να μας γραψεις τα νεα σου!!!

kyoya που χαθηκες;; δεν πας στο γραφειο; η γιατρος σου δεν εχει αντικαταστατη;; μου φαινεται πολυ βιαστικο;;; αλλα απο την αλλη να το ρισκαρεις;; τελος παντων ολα με το καλο!!! σου ευχομαι και σενα ναμην ταλαιπωρηθεις καθολου και μ εναν πονο που λενε!!! θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

τελικα εχθες μαλλον ειχα τις πρωτες συσπασεις....ειχα σαν πονους περιοδου, λιγο πονο στην μεση και πλατη και ηταν συγνωμη κιολας ειναι και πρωι:oops: σαν να θελω να παω τουαλετα....

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;;

yk1yp3.png

Καλημερουδια μανουλες.

Koyona ευχομαι με το καλο ολα να πανε καλα κ συντομα να κρατησεις το μωρακι σου.

Mama μου σε ευχαριστω παρα πολυ.νοιωθω τοσο ομορφα κ ανυπομονω :).

Καρπουζακι ακουσα.χμμμμ το πιο ωραιο καλοκαιρινο φρουτακι.

αχ κοριτσακια μου ολες με το καλο να δεχτουμε τα μωρακια μας.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Anna, kyoya με το καλο με το καλο κ εσείς !! Αχ γεννητούρια !

Εγω σημερα κοριτςια σηκώθηκα απο το πρωί και κλαίω απο τη συγκίνηση..

Μιλάω κ κλαίω...

Mama είχες πέτρωμα στην κοιλιά;

Κ εγω σχεδόν κάθε μερα εχω πόνους περιόδου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...