Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Εμένα mama ο σκύλος μου ειναι γκριφον κανις ... Αδέσποτο ηταν κ το πήρα απο 40 ημερών κ τωρα τον Αύγουστο θα γίνει 10 χρονων αλλα εμενα δεν ειναι καθόλου ήσυχος ... Εγω καρπούζι τρώω τωρα κ καιρο αλλα τα έχουμε φυτέψει εμεις κ δεν εχουν φαρμακα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια εγω πλεον εχω φουσκωσει τοσο που οσοι με βλεπουν κρατανε την ανασα τους. Τα λεωφορεια σταματανε να με παρουν ολοι σηκωνονται στο σουπερ παραμεριζουν κλπ ομορφα. Κατα τα αλλα τιποτα μονο που δε χωραω πουθενα πλεον και κουτουλαω στα παντα. Πολυ φοβαμαι πως θα το φτασω 40 και μια και αυτο. Τι στο καλο βρισκουν εκει μεσα και αραζουν να ξερα...

Mαρια εμενα μου τον καναν δωρο , τωρα τον μαιο εγινε 9!!!!

τρωω μακαρονια με κιμα αλλα το μυαλο μου ειναι στο καρπουζι που μολις παρηγγειλα!!! αφου εχει μονο 120 θερμιδες θα φαω μεχρι να ακασω!!! αχαχα

Σαγκρε υπομονη, λιγο πολυ ολες τα ιδια ειμαστε!!!

yk1yp3.png

χαχαχα το περιγραφεις τελεια sangre....είναι από τα προνομια της εγκυμονούσας....κατεβηκα στη λαικη να παρω ψαρια..στον παγκο της κυριας απ οπου ψωνιζω πραγματικα γινοταν χαμος...κι αυτή φωναζε ένα λεπτο παρακαλω να εξυπηρετησω την κυρια που βρισκεται σε κατασταση προχωρημένης εγκυμοσύνης....ειχε πολύ γελιο.... επισης εγω όχι μονο κουτουλαω αλλα από το πρηξιμο των χεριων δεν μπορω να πιασω τιποτα όλα μου πεφτουν....mama κι εγω θα παραγγειλω καρπουζακι αν και το πρωι που κατεβηκα στη λαικη μονο πεπονια ειχε καρπουζια δεν βρηκα...αλλα πεπονακι είναι το 2ο που παιρνω και ομολογω το 1ο ηταν πεντανοστιμο...

Διαφημίσεις

01:50 ξεκινησαν οι συσπάσεις κ στις 3:11 βγηκε η Αριαδνη κ στις 3:25 ο Γιάννης. Σας ευχομαι ολες να εχετε μια τοσο καλη γεννα! Ο Γιαννης αν κ κατεβαινε με τα ποδια τον γυρισανε ο γιατρος κ οι μαιες κ βγηκε μια χαρα! Εκεινη την ωρα πονουσα πολυ αλλα τωρα νιωθω πολυ καλυτερα που δεν χρειαστηκε να κανω επισκληριδιο! Θα μπαινω να σας βλεπω! Καλη επιτυχια σε ολα τα κορίτσια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

kidenio συγχαρητηρια!!!! μπραβο!!! να σας ζησουν να ναι παντα γερα και καλοτυχα!!! να μπαινεις να μας λες τα νεα σας!!!τελικα ραντεβου με την μαμα σου ειχαν!!! χαχα

Σαγκρε!!! γεννητουρια!!! βαλτα στο πινακακι!!!

αντε κοριτσια και εμεις με το καλο και συντομα!!!!

yk1yp3.png

Κοριτσια γεννησα! Ολα γινανε πολυ γρήγορα κ τα μωρά είναι μια χαρα! Γεννηθηκαμν με φυσιολογικό τοκετο κ χωρι επισκληριδιο... είμαστε καλα, θηλαζουν κ τα δυο

Μπραβο καλη μου, να σου ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!Αντε με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!!!!!!!!!Αχχχχ παλι θα βαλω τα κλαματα.Να ειστε ολοι καλα!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

συγχαρητηρια κοριτσαρα μου να σου ζησουν καρδια μου να μου τα φιλησεις χιλια μπραβο και στο γιατρουλη σου να τα βλεπουν τα δικα μας τα γομαρια να ξεστραβωθουν! μπραβο και παλι και θηλαζεις κοπελια καλους θηλασμους λοιπον και μη μας ξεχνας! Αχ συγκινηθηκα φιλακια και από το μαγκακι μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια βουρ στο πατσα που λενε!!!!!! Ολο καρπουζι απο δω και περα,δεν αντεχω αλλα κιλα, εχω βαρυνει πολυ και οταν θελω να κανω κατι και δεν μπορω εχω τρομερα νευρα!!!!!!!ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!το πολυ πολυ να βαλουμε και εμεις μπεμπιλινο!χιχιχιχιχιχιχ

BXYXp3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Kidenio να σου ζήσουν τα μωρακια ... Τελικα περίμεναν την γιαγια τους για να γεννηθούν .... Εισαι τυχερή που είχες τόσο εύκολη γεννα ... Άντε να παίρνουμε κ οι υπόλοιπες σειρά τωρα .

Ζουζου αν σ αρεσει κι ο ανανας εχει 20 θερμιδες η φετα!!!

πωπω απο την μια λεω να κατσει κανα δυο βδομαδες και απο την αλλη δεν αντεχω να περιμενω!!! ολοι με παιρνουν και ρωτανε σε τι φαση ειμαι!!!

η kidenio κι εγω ειχαμε ιδια πητ ομως η kidenio ειχε διδυμα οποτε δεν πιανεται!!!χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...