Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα! Πολυ νύστα σημερα...

Κ πολυ ζέστη ..κ πολυ βάρος...ολα καλα ομως!

Κοριτςια ας απολαύσουμε τα κλωτσιδια κ σπρωξίματα που τρώμε γιατί το πολυ σε ένα μήνα πάνε ! Μετά θα κρατάμε τα μπεμπακια μας αγκαλιά!! Αυτο σκεφτομουν εχτές...

Εγω μπήκα στην 35η εβδομάδα κ μου φαίνεται σαν ψέμα οτι πλησιάζει...

Οςο για τις δουλειές...εγω ακόμα χάλια δεν εχω βγάλει..

Απο φαΐ μάλλον αρακάς θα παίξει σημερα..

Mama τι εξετάσεις δίνεις;;;ποια σχολή;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην αγχωνεσαι kitroblue και εγω ακομα τα χαλια εχω...

Εμας θα μαγειρεψει ο μπαμπας μας σημερα μιας και ειναι σπιτι!!

ακριβως ετσι dimitra, δεν ειναι πια κλωτσιες αυτες, η κοιλια μ μοιαζει με ζελε παει περα δωθε!!!:):)

εχω τελειωσει μια σχολη σε ιεκ και πρεπει να δωσω εξετασεις πιστοποιησης για να τελειωνω, εχω την βεβαιωση αλλα μ αυτο τελειωνω και ειμαι καλυμενη 100% απο τον νομο σε μια δουλεια. Η ειδικοτητα ειναι τεχνικος φαρμακων καλλυντικων και παρεμφερων προιοντων δηλαδη κοινως βοηθος φαρμακειου με καποια επιπλεον προσοντα!!! χαχα

εν τω μεταξυ τοσο καιρο που εχω να διαβασω με εχει πιασει μια βαρεμαρα.....

δεν την παλευω αλλα πρεπει...:(

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!Απο οτι βλεπω γινετε χαμος απο μνμ...ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!

mama καλο κουραγιο με το διαβασμα!!!και μια φιλη θελει να δωσει και την βλεπω πιεζετε οτι πρεπει να διαβασει.

Κοριτσια απο κλωτσια αλλο τιποτα, ωρες ωρες νιωθω οτι θα ανοιξει την κοιλια και θα πει τσα με περιμενες????δεν με περιμενες!!!!Αλλου ποδια, αλλου χερια καλα αυτο με το χερι...ακουμπαω χαμηλα την κοιλια και αμεσως τεντωνει χερι...μιλαμε παθαινω πλακα.Κοριτσια χτες το βραδυ εφαγα καρπουζι...τι το θελαααα????Ολο το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι την εβγαλα στο περα δοθε, ειπα σε καποια φαση θα με παρει ο υπνος στην λεκανη.Μετα που ηρεμισα ομως με επιασε ενας πονος περιοδου και ψηλο φοβηθηκα να πω την αληθεια.

Κουραστικα χτες γιατι βγαλαμε χαλια, επλυνα κουρτινες, ξεσκονισα, σκουπισα, σφουγγαρισα, πλυντηρια, μπαλκονια κ.α. μαλλον το παρα εκανα και για αυτο ο πονος!!!!!!!!

Ασχετο!!!!!!!!!!!!το καρπουζι παχαινει?????????:confused:

Κοριτσια και εγω εχω φαγουρα ωρες ωρες στην κοιλια αλλα σπυρακια προς το παρον βγαζω μονο στο προσωπο και εχω αρχισει και τα παιρνω...λες και ειμαι 16 ετων.

Σας ποναει καθολου η ευαισθητη περιοχη? Σημερα νιωθω τα ολη εκει την περιοχη να ποναει, δεν ξερω!

Φιλακια κοριτσια!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Καλημέρα πως είστε ;;; Ευτυχως ήρθαν σημερα να βάλουν τα πλακάκια κ μου είπαν οτι μεχρι αυριο το πρωι θα ειναι έτοιμα επιτέλους . Αυριο το πρωι εχω ραντεβου στο κομμωτηριο να κανω ανταυγιες στα μαλλια γιατι τόσους μήνες χωρις βαφή εχουν γίνει χαλια κ αν δεν τα βάψε τωρα πριν γεννησω δρν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να πάω μετα γιατι δρν θα εχω που να αφήσω τα παιδάκια μου . Επίσης αυριο εχω κανονίσει να πάω κ τον σκύλο για κούρεμα να τελειώνουμε κ μ αυτο ... Κ εμενα δεν εχουν πρηστει ακομα τα πόδια μου κ μου λενε οτι ειναι επειδη δεν κάθομαι καθόλου ενω εγω νομίζω οταν κουραζομαστε οτι πριζονται . Πάντως στην κόρη μου ειχα βάλει 2 νούμερα μεγαλύτερο παπούτσι κ μολις γέννησα σε μια βδομαδα επανήλθαν .

Είμαι στις 33 και 1 d.,ο γιατρός είναι πολύ χαλαρός, είναι φυσιολογικό λέει, απλά να μην κουράζομαι πολύ! Τώρα πως γίνεται αυτό με ανακαίνιση στο σπίτι και έναν αντάρτη 7 χρονών δεν ξέρω θα σας γελάσω! Εγώ τέταρτη ανοίγω κούτες να δω τι παίζει από φαρμάκια φακελάκια unisex και ύστερα θα βγω για ψώνια! Τέλος εβδομάδας περιμένω κάποια έπιπλα μπας και μπούμε σε σειρά! Ακριβώς όπως το λέτε, την λέω alien έτσι όπως στριφογυρναει! !!!:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω οσο καθομαι μια χαρα τα ποδια αν σηκωθω κ κανω δουλειες η περπατησω πρηζονται...zouzou εδω κ μερες θελω καρπουζι αλλα ο αντρας μ επιμενει ν μην παρουμε γιατι δεν ειναι ακομη η εποχη τους...δεν ειχα σκεφτει τις συνεπειες...παντως κι εγω νιωθω ενοχλησεις στην ευαισθ.περιοχη κ πονους περιοδου...ααα κ το καρπουζι δεν νομιζω ν παχαινει τισο..νερακι ειναι!!

γεια σας και παλι!!! Μαρια καλα θα κανεις να βαψεις τα μαλλακια σου, να νιωσουμε και λιγο γυναικες, εγω απο πριν δεν τα πολυεβαφα κι ετσι κανω τα υπολοιπα!!! αντε να τελειωνεις και σιγα σιγα τις δουλειες και να μπαινεις σε σειρα!!! κι εσυ κουρεμα σκυλου;;; τι ρατσα ειναι;; εμενα μικρος αλλα θαυματουργος!!! θελει γενικα σκουπα γιατι τωρα που ριχνει δεν θελει και πολυ!!! εμενα ειναι πεκινουα αλλα γενικα πολυ υσηχος καπου μπερδευτηκε λεω και απο γατα εγινε σκυλος!!! χαχα

Ευη και εσυ σνακαινιση και δουλειες ε;; αντε ρε κοριτσια να τελειωνετε μ αυτα!!! τα καταλαβα τα φακελακια!!! χαχα

Ζουζου νομιζω οτι οντως το παρακανες!!! τωρα ξεκουραση!!! το καρπουζι κι εγω το ονειρευομαι απο καιρο!!! και εμενα οπως λεει η Δημητρα ο αντρας μου λεει να περιμενουμε να ρθει η εποχη αλλα τι πειραζει;;; επισης μπορει να ναι νερακι αλλα εχει νομιζω πολυ ζαχαρη!!! και αν ειναι να φαμε μαλλον νωρις θα ναι καλυτερα να μην τρεχουμε για κατουρημα βραδιατικο ενα παραπανω!!!

τα ποδια ο γιατρος μου ειπε οτι πρηζονται λογω κατακρατησης υγρων και καλο ειναι να αποφευγω το αλατι και επειδη ζεσταινει ο καιρος η κατασταση χειροτερευει!!!!

η μαμα μου απο τωρα ειναι χαζογιαγια!!! με πηρε πριν λιγο να μου πει οτι θα παρει απο τα calzedonia μαγιω για το μωρο!!! λεω κατσε να βγει και του χρονου θα το βουτηξουμε!!! χαχα

yk1yp3.png

Κοριτσια εγω οσο καθομαι μια χαρα τα ποδια αν σηκωθω κ κανω δουλειες η περπατησω πρηζονται...zouzou εδω κ μερες θελω καρπουζι αλλα ο αντρας μ επιμενει ν μην παρουμε γιατι δεν ειναι ακομη η εποχη τους...δεν ειχα σκεφτει τις συνεπειες...παντως κι εγω νιωθω ενοχλησεις στην ευαισθ.περιοχη κ πονους περιοδου...ααα κ το καρπουζι δεν νομιζω ν παχαινει τισο..νερακι ειναι!!

dimitra εγω ειπα να παρω για να μην ζηταω παγωτα και τετοια...τρωω καρπουζι δροσιζομαι και ξεχναω τα παγωτα, μεχρι στιγμης οτι εχω παρει ειναι νοστιμο και κοκκινο αλλα παω σε γνωστο μαναβικο και παντα με προσεχουν. Ελπιζω να μην παχαινει γιατι τοτε θα γινω σαν καρπουζι σιγουρα!!!!χαχαχαχα. Οσο για τις συνεπειες την πατησα εγω χτες, ειχαμε κοσμο και αργησαν να φυγουν και δεν ειχα φαει καλα. Πεινασα στις 12 το βραδυ, τι να φας?????Οτι και να ετρωγα θα μου καθοταν...ετσι η εξυπνη εφαγα καρπουζι!

BXYXp3.png

Καλε zzouzou κ επειδη είχες κόσμο δεν έφαγες!!! Άντε καλε επρεΠε να φας κ μπροστά τους κιόλας! Έγκυος είσαι! Κ εγω πονάω στην ευαίσθητη περιοχή κ εχω πόνους περιόδου . Φυσιολογικό ειναι..

Mama ωραίο πτυχίο ! Κ ο αδερφός μου περσυ το πήρε!

Εγω λέω να αφήσουμε τις δουλειές κ να πάμε θάλασσα .

kirtiblue ευχαριστω!!!

συμφωνω μαζι σου οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!!! παμε για βουτιες!!!

Ζουζου οντως σιγα ας ετρωγες!!!

εγω κοριτσια μονο κατι σουβλιες νιωθω οταν η μικρη κουνιεται πολυ!! απο πονους περιοδου κτλ τιποτα :confused:

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...