Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

εμείς πηγαμε για μπανακι σημερα (ο γιος μου με τον αντρα μ δηλαδη, εγω ισα ισα τα ποδαρακια)!! πολυ ζεστη και εδω!! 36 χτύπησε!! σασ ευχομαι kitroblue να σας πανε οπου ζητησατε,, αντε να βγουν επιτελους τι περιμενουν!! mama εγω ειχα γεμισει πριν απο ενα μηνα εξανθηματα παντου, κοιλια , στηθος, χαμος, και απο φαγουρα αλλο τιποτα δεν μπορουσα να κοιμηθω και πηγα δερματολογο και μου ειπε πως ηταν απο το αγχος μου, κρατησαν κανα δυο βδομαδες και μετα αρχισαν να υποχωρουν. το μονο που μου εδωσε ηταν ενα ουδετερο αφρολουτρο και να αποφευγω τα διαφορα αρωματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kitriblue υπάρχει και άλλη Ευη στην παρέα γιατί μπερδεύτηκα! !!!! Ο άντρας μου δεν έχει άλλες κόρες! !!!;)

Αχ πραγματικά δε ξέρω...ψάχνω να βρω τα μηνυματα πίσω να δω που το είδα. Κ ποια ειναι κ δε βρίσκω τίποτα..συγνώμη για το μπέρδεμα..

Νίκηαντωνια Υπομονή...οςο για την ορθοστασία μια απο τα ίδια...σημερα ειδικά ρε κοριτςια αισθάνομαι πολυ βαριά..

Constadan σε ευχαριστώ πολυ, ελπίζω κ σε εσάς να έρθει μια ευνοϊκή μεταθεση!

Καλέ κορίτσι kitriblue δεν πειράζει μην ανησυχείς!Απλά είμαι καινούργια και μπερδεύτηκα! !!! Η κεραλοιφη κάνει θαύματα, πάντα όμως με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού! Πόσο ζηλεύω όσες πήγατε θάλασσα!

Καλέ κορίτσι kitriblue δεν πειράζει μην ανησυχείς!Απλά είμαι καινούργια και μπερδεύτηκα! !!! Η κεραλοιφη κάνει θαύματα, πάντα όμως με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού! Πόσο ζηλεύω όσες πήγατε θάλασσα!

Καλε η κοπέλα αυτη που έγραφα ήταν απο τις μανουλες του Δεκεμβρίου! Πωπω αιιιινταααα. Οτι να ναι τελικά δεν πρέπει να γράφω πριν ξυπνήσω καλα ! Χαχαχα

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;;

εχει λιγη ωρα που γυρισαμε!!! περασαμε πολυ ωραια, μαζευτηκαμε μεγαλη παρεα και πηγαμε στα καστρα ανω πολη αν γνωριζετε , πολυ ωραια αλλα γενικα πολυ ζεστη που με εξαντλησε , δεν αντεχω και πολυ και ετσι δυσκινητη που εχω γινει πεφτει και η ψυχολογια μου!!! περιμενω πως και πως χωρις να φοβαμαι την γεννα, θελω να ξαναβρω το σωμα και τις αντοχες μου αλλα και φυσικα να παρω το κοριτσι μου αγκαλια οπως λεει και η Αννα και φυσικα οπως ολοες επιθυμειτε για τα μωρακια σας!!! τουλαχιστον δεν θα ζησουμε μεγαλες ζεστες με αυτην την κοιλια!!! κατι ειναι κι αυτο!!

τα σπυρακια μου γιαναν περισσοτερα και εχω τρελη φαγουρα, προσπαθω να μην τα ξυνω αλλα οποτε το κανω τσουζει το δερμα μου!!! λεω να βαλω λιγη αλοη μια που εχω το φυτο και την τριτη που εχω τον γιατρο να με συμβουλεψει!!!

Μαρια εκτος οτι οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε ευτυχως τα χοντρα γινανε τωρα και για να κινουμαι καθε μερα σκουπιζω σφουγγαριζω πλυντηρια και σιδερο οταν μαζευτουν και το μπανιο οσο συχνα μπορω, μεσα στην εβδομαδα!!! μην ανυσηχεις και θα ερθουν ενισχυσεις και θα σε βοηθησουν πριν γεννησεις!!

Νικηαντωνια εμενα με εχει ταραξει η μικρη!!! ωρες ωρες ποναω!!! φανταζομαι εσυ που εχεις και δυο!!! απο την μια χαιρομαι αλλα γενικα ωρες ωρες δεν ξερω που να βαλω την κοιλια μου!!! εν τω μεταξυ ολοι λενε οτι δεν εχω μεγαλη κοιλια!!:confused: εμενα παλι μου φαινεται οτι θα σκασω!!!!

yk1yp3.png

Ούτε κ εγω εχω μεγαλη κοιλια αλλα σε σχέση με την πρωτη μου εγκυμοσυνη που δεν ειχα καθόλου τωρα αυτη φαίνεται τεράστια ... Πάντως ακομα τα ρουχα μου φοράω κ ας εχω παρει 13 κιλα . Το ξερω οτι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε αλλα εγω κυνηγάω την κόρη μου κ αυτο φτάνει . Δουλειές του σπιτιού εχουν αναλάβει όλοι οι άλλοι . Είχαμε πάθει ζημιά στα πλακάκια της κρεβατοκάμαρας κ τα ξηλωσαμε ολα για να βάλουμε καινουρια , ταυτόχρονα βάφει ο άντρας μου κ η μαμά μου με τον μπαμπα μου εχουν αναλάβει τα πλυσιματα προς το παρών . Μετα θα κανουμε γενική κ ειμαστε έτοιμοι ... Σε 19 μερες το αργότερο έρχεται η μπεμπουλα μας κ πιστεύω να έχουμε τελειώσει μεχρι τότε .

Ούτε κ εγω εχω μεγαλη κοιλια αλλα σε σχέση με την πρωτη μου εγκυμοσυνη που δεν ειχα καθόλου τωρα αυτη φαίνεται τεράστια ... Πάντως ακομα τα ρουχα μου φοράω κ ας εχω παρει 13 κιλα . Το ξερω οτι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε αλλα εγω κυνηγάω την κόρη μου κ αυτο φτάνει . Δουλειές του σπιτιού εχουν αναλάβει όλοι οι άλλοι . Είχαμε πάθει ζημιά στα πλακάκια της κρεβατοκάμαρας κ τα ξηλωσαμε ολα για να βάλουμε καινουρια , ταυτόχρονα βάφει ο άντρας μου κ η μαμά μου με τον μπαμπα μου εχουν αναλάβει τα πλυσιματα προς το παρών . Μετα θα κανουμε γενική κ ειμαστε έτοιμοι ... Σε 19 μερες το αργότερο έρχεται η μπεμπουλα μας κ πιστεύω να έχουμε τελειώσει μεχρι τότε .

Πω πω!!!! 19 μέρες μόνο!! Σαν τον φαντάρο θα τις μετράς ε;

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;;

εχει λιγη ωρα που γυρισαμε!!! περασαμε πολυ ωραια, μαζευτηκαμε μεγαλη παρεα και πηγαμε στα καστρα ανω πολη αν γνωριζετε , πολυ ωραια αλλα γενικα πολυ ζεστη που με εξαντλησε , δεν αντεχω και πολυ και ετσι δυσκινητη που εχω γινει πεφτει και η ψυχολογια μου!!! περιμενω πως καπι πως χωρις να φοβαμαι την γεννα, θελω να ξαναβρω το σωμα και τις αντοχες μου αλλα και φυσικα να παρω το κοριτσι μου αγκαλια οπως λεει και η Αννα και φυσικα οπως ολοες επιθυμειτε για τα μωρακια σας!!! τουλαχιστον δεν θα ζησουμε μεγαλες ζεστες με αυτην την κοιλια!!! κατι ειναι κι αυτο!!

τα σπυρακια μου γιαναν περισσοτερα και εχω τρελη φαγουρα, προσπαθω να μην τα ξυνω αλλα οποτε το κανω τσουζει το δερμα μου!!! λεω να βαλω λιγη αλοη μια που εχω το φυτο και την τριτη που εχω τον γιατρο να με συμβουλεψει!!!

Μαρια εκτος οτι οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε ευτυχως τα χοντρα γινανε τωρα και για να κινουμαι καθε μερα σκουπιζω σφουγγαριζω πλυντηρια και σιδερο οταν μαζευτουν και το μπανιο οσο συχνα μπορω, μεσα στην εβδομαδα!!! μην ανυσηχεις και θα ερθουν ενισχυσεις και θα σε βοηθησουν πριν γεννησεις!!

Νικηαντωνια εμενα με εχει ταραξει η μικρη!!! ωρες ωρες ποναω!!! φανταζομαι εσυ που εχεις και δυο!!! απο την μια χαιρομαι αλλα γενικα ωρες ωρες δεν ξερω που να βαλω την κοιλια μου!!! εν τω μεταξυ ολοι λενε οτι δεν εχω μεγαλη κοιλια!!:confused: εμενα παλι μου φαινεται οτι θα σκασω!!!!

Καλά εσύ κάνεις τα πάντα, δεν έχει μείνει και τίποτα.

Δεν έρχεσαι κι από το σπίτι μου μια βόλτα μιας κι εγώ δεν επιτρέπεται να κάνω αυτά που κάνεις εσύ;

Σου φαίνεται ότι θα σκάσεις γιατί μεγαλώνει το μωρό & τεντώνει η κοιλιά.

Δε σημαίνει ότι είναι μεγάλη.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα μανουλες:)

Καλη εβδομαδα να εχουμε ;).

Πω πω πω σημερα τρελη ζεστη εχω σκασει στο γραφειο.

Αλλα θα τελειωσω οτι εχω και πισω σπιτακι.

ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Ειπα να πω μια καλημερα και να φυγω:).

φιλια σε ολες.:):):)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα!!! τι κανετε?? καλη βδομαδα!!!

ποπο mama ποσο σε καταλαβαινω, και εγω θελω να ερθει η ωρα να γεννησω να μπορεσω να επανελθω, νιωθω τοση κουραση με το παραμικρο, και κανω και ολες αυτες τις ατελειωτες δουλειες!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες!Όντως πολλή ζέστη σήμερα!Σε όλα τα δύσκολα βάλτε και τις συσπάσεις που με έχουν τρελανει!Η μικρή μου δίνει ρεσιτάλ αυτές τις μέρες,με πονάει κάποιες φορές αλλά γελάω με την ψυχή μου!Σήμερα το μενού έχει γεμιστά για εμάς,εσείς τι καλό θα φάτε σήμερα?

καλη εβδομαδα κορίτσια!πηγα για ψωνια το Σαββατο και ειχαμε παρεουλα Κυριακη και δεν προλαβα να σας γραψω... Ευη καλως ηρθες στην παρεα μας...με το καλο το μωρακι σου..anna ελπιζουμε να είναι η τελευταια μερα που πας στο γραφειο...ΦΤΑΝΕΙ...μεινε σπιτι και ξεκουρασου!καταλαβαινω ότι είναι δικη σας δουλεια και η ευθυνη είναι μεγαλη αλλα αυτό που περναμε είναι μοναδικο...Maraki καλη ευκολια! μακαρι να τελιωσετε συντομα και να απολαυσεις το σπιτακι σου καθαρο και τακτοποιημενο περιμενοντας το μωρακι σου..mama ελα να ανεβάσουμε ψυχολογια...λιγο εμεινε...η φαγουρα που λες κι εμενα μου χει κατσικωθει στην κοιλια και δεν λεει να φυγει...βαζω συνεχεια κρεμες λαδια κεραλοιφη να την ενυδατωνω γιατι τρεμω τις ραγαδες...σπυρακια δεν εχω βγαλει,ισως να σ ερεθισε κατι η μηπως δημιουργηθηκαν από το ξυσιμο?νικηαντωνια ολες μια από τα ιδια κι εγω με το που δω σκαμπο καρεκλα κανω καταληψη...αρχισαν να πρήζονται τα ποδια μου και τα χω παιξει...κανενα νέο από kidenio δεν βλεπω....μαθατε τιποτα???? kitriblue-sangre (και οποια άλλη δεν εγραψα....??:)) καλημέρα!!

Καλημέρα όμορφες μανούλες!Όντως πολλή ζέστη σήμερα!Σε όλα τα δύσκολα βάλτε και τις συσπάσεις που με έχουν τρελανει!Η μικρή μου δίνει ρεσιτάλ αυτές τις μέρες,με πονάει κάποιες φορές αλλά γελάω με την ψυχή μου!Σήμερα το μενού έχει γεμιστά για εμάς,εσείς τι καλό θα φάτε σήμερα?

Ευη καλημέρα...εχει, δεν εχει ζεστη για τους υπολοιπους για μενα κανει καυσωνα!!! Η δικη μου μπουμπού δεν εχει και πολύ χωρο μαλλον πια...κανει ότι μπορει για να κουνηθεί..μοιαζει με ερπινγκ αυτό που νιωθω παρα με κλωτσιδι όπως παλια...κι επισης καποιες στιγμες νιωθω πονους περιοδου...δεν ξερω αν ακποια άλλη το χει νιωσει...ψαρακι θα φαμε σημερα...εχουμε λαικη κατω από το σπιτι οποτε θα κατεβω να βρω κατι νοστιμο....γεμιστα αυριο λεω να φτιαξω..

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

πωπω Μαρια ειχατε τετοια εσεις γι αυτο δεν τελειωσατε.....μην σκας ολα θα γινουν, θα σε βοηθησουν και ολα καλα!!! υπομονη προς το παρον!!

Νικηαντωνια ευχαριστως να ρθω απο κει και να κανω οτι θελεις!!!! αλλα μετα κερνας καφε στην μπαλκοναρα ε;;;

Αννα πως εισαι σημερα;;; πραγματικα εχει ζεστη!!! ξυπνησα και πηγα στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας γιατι επεσε ακριδα το σαββατοκυριακο και δεν ειχαμε τιποτα....

Δημητρα μια χαρα και το ψαρακι, εγω το σκεφτομαι για αυριο...εγω σημερα βαριεμαι και λεω να κανω μακαρον ια με κιμα, ευκολο γρηγορο νοστιμο!!!!

τα ποδια μου παρολο που δεν προσεχω την διατροφη μου παραδοξως δεν πρηστηκαν, αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο που ολο κατι κανω, και δουλειες και περπατημα, εσενα ακομα σου τ απαγορευει ετσι δεν ειναι;; επισης η κατακρατηση αυτη οφειλεται και στην ζεστη!!!

η φαγουρα στην κοιλια ειχε σταματησει και λογω ζεστης δεν βαζω λαδακι κτλ αυτο ειναι αλλο, εβγαλα σπυρακια με πολυ φαγουρα και τσουξιμο, ομως τελικα εχθες που εβαλα την αλοη με βοηθησε πολυ!!! αυριο θα μου πει και ο γιατρος!!!

Η Kidenio δεν επικοινωνησε ελπιζω ολα να ειναι καλα!!! θα μπει να μας πει καποια στιγμη!!!

Ευη ποσων εβδομαδων εισαι;; για τις συσπασεις τι λεει ο γιατρος;;;

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;; που ειστε;;;

yk1yp3.png

ξεχασα να σας πω πως βγηκε ημερομηνια για τις εξετασεις που πρεπει να δωσω για να παρω την πιστοποιηση μου απο την σχολη!!! 28/06 οποτε οσο προλαβαινω πρεπει να διαβασω και οταν ερθει η ωρα να καταφερω να αφησω το κοριτσι μου και να παω....

οποτε ενα παραπανω απο σημερα!!! αλλα ειναι ευκαιρια αλλιως μετα δεν ξερω ποτε θα μπω στην διαδικασια....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...