Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Η βραδινή ζέστη mama μας εχει πιάσει εμάς εδω κ καιρο κ δεν μπορουμε να ανοίξουμε πόρτες κ παράθυρα γιατι μπαινουν κουνούπια μεσα . Αυτο με την φαγούρα στην κοιλια το εχω ξανακούσει απο κοπέλες οτι το παθαίνουν στο τελος της εγκυμοσυνης κ ειναι απο τις ορμόνες . Αν δηλαδη δεν εχεις σπυράκια ίσως να ειναι κ εσένα ορμονικο .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν μπορω ανοιγω, στην αρχη ανακλιση και αν τα παιξω ολη την μπαλκονοπορτα, κουνουπια μπαινουν απο το σαλονι κυριως γαιτι ενω βαζω την κουρτινα μπροστα μπες βγες ο αντρας μου για τσιγαρο και ο σκυλος βρισκουν ευκαιρια να μπουν, το καλο ειναι οτι εμενα δεν με χωνευουν και δεν με τσιμπανε ποτε!!! να φανταστεις ο αντρας μου το καλοκαιρι πασαλειβεται με αντικουνουπικα ενω εγω ποτε και παλι αυτον τσιμπανε!!! του λεω κι εγω εσυ εισαι το αντικουνουπικο μου!!! χαχα

οσο για την κοιλια εχω και σπυρακια και φαγουρα, τα σπυρακια ειναι κυριως δεξια και αριστερα απο τον αφαλο και κατω , δεν ειναι πολλα αλλα πολυ φαγουρα!!!

προσπαθω να μην τα πειραζω, διαβασα σε ενα φορουμ και ειδα οτι ειχαν βγαλει και αλλες γυναικες στην εγκυμοσυνη, μπορει λεει να ναι ορμονικο αλλα και μπορει να φταιει το μαλακτικο η αν δεν ειναι βαμβακερα, και μετα θυμηθηκα οτι ενα φανελακι το φορεσα ασιδερωτο....υπαρχει πιθανοτητα να ειχε κατι απο εξω που ηταν απλωμενα;;; αν συνεχισουν την τριτη εχω γιατρο και αν χρειαστει θα παω και σε δερματολογο....

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτςια ! Επιτέλους κ εγω σαν τη Μαρία προχτές , έλιωσα στον ύπνο ουτε για κατούρημα!!!

Constadan είμαστε Αθήνα, φετος δηλώσαμε για μετάθεση Χανιά κ αναμένουμε την απόφαση. Στην 35 εβδομάδα ειμαι, ΠΗΤ εχω 30/06 αλλα με βάση το υπερηχογράφημα έχουμε την ίδια 27/06.. Για να δούμε...εχω συσπασεις ναι αλλα τώρα πια στα φυσιολογικά, μπαίνω στο μήνα μου αυτήν την εβδομάδα κοριτςια...

Mama μην ανησυχείς για τα σπυράκια , ορμόνες θα ναι , αλλα ρωτά κ το γιατρό, εχω κ εγω φαγούρα!

Οςο για το οτι είμαστε multitask όντα εμείς οι γυναίκες νομίζω οτι. Ειναι κοινώς αποδεκτό!!

ΕΥΗ θεωρώ οτι αυτο που κανείς με τις κόρες του άντρα σου ειναι ευλογία. Μπράβο σου ! Δε νομίζω οτι θα το έκαναν πολλές..

Μπορεί να είναι από τη ζέστη ή και ορμονικο! Εγώ με κάτι τέτοια σώθηκα με την κεραλοιφη! Ότι δερμάτικο έχουμε στην οικογένεια λίγο κεραλοιφη και τελειώσαμε! Ώρα για σίδερο....ουφ ουφ ουφ...

Λοιπόν μέσα σε ολα αυτά που σας έγραφα εχτές κ σβήστηκαν σας ειχα γράψει οτι επισκεφτεί κρα κ το κατάστημα motherbaby.gr στο περιστέρι. Έμεινα παρα πολυ ευχαριστημένη απο την ποιότητα κ την εξυπηρέτηση κ ενθουσιάστηκα που ειχα πραγματικά πααααρα πολυ κόσμο ! Ειναι καλο να προτείνουμε τις ελληνικές βιοτεχνίες. Μου έκαναν δώρο κ το μαξιλάρι θηλασμού, σε όλες το κάνουν..όσα πραγματα πήρα ήταν 100% βαμβάκι , το μονο που με χάλασε λιγο ήταν σημερα που πηγα να τα πλύνω κάποια προϊόντα όπως σεντονακια δεν είχαν ετικέτα μέσα...θα πάρω τηλ. Αύριο να το κάνω παράπονο..θεωρώ ο τι πρέπει να λεμε αυτο που πιστεύουμε μπας κ καλυτερεύσουν κάποια πραγματα.

Επισης είχε πολυ ωραίες κούνιες κ οικονομικά!

Επιπλέον αυτά που πήρα σεντονακια και σελτεδακια ήταν περίπου 20% πιο φτηνά απο τα υπόλοιπα καταστήματα!

Διαφημίσεις

Κσλημερουδια μανουλες.

οντως η ζεστη αρχισε να γινεται ενοχλητικη κ δε συνδιασμο με την αυπνοια αστα

να πανε.

Mama αυτο με την φαγουρα κοιταξε το.γιατι καμμια φορα δεν ξερεις.

Constandan και Ευη καλως ηρθατε στην παρεα μας.

Αυριο λεω να παω στην δουλεια να στειλω φπα κλπ υποχρεωσεις νωριτερα ωστε να μην χρεαστει να ξαναπαω μεχρι να γεννησουμε,

κ το απογευμα εχουμε γιατρο.

Ωραια μερα για θαλασσιτσα.θα ηθελα να ημουν κ απλα να βουτουσα ποδαρακια ;)

Καλη μερα να εχουμε μανουλες.

φιλακια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

δεν ξερω αν ισχυει αλλα μου ειπαν να αποφευγω κεραλοιφες και τα λοιπα, και τωρα που το σκεφτομαι μαλλον το ειπαν για αλλεργιες λογω προιοντων μελισσας, αν ειναι καποιος αλλεργικος τοτε ειναι πιο επιρεπης σε αυτα για να αποκτησει και το μωρο αλλα αν δεν ειναι δεν πειραζει απ οτι ξερω....

εγω τελειωσα με το σιδερο πριν καμια ωρα, αλλαξαμε διαταξη στο υπνοδωματιο για να βολεψουμε το λικνο βαλαμε και σκουπα, εβαλα πλυντηριο και εκανα και μπανιο!!!!

τωρα σιγα σιγα θα ετοιμαστουμε για καφεδακι και ταβερνα με την παρεα!!! ανυπομονω!!!

Ευη καλο κουραγιο!!! αν και αρχισε η ζεστη μηπως να το κανεις πρωι πρωι αλλη μερα να χει δροσια;;

yk1yp3.png

kirtiblue καλα εκανες και πηγες στο motherbaby εχω ακουσει κι εγω για ταμ προιοντα που ειναι βαμβακι και γενικα πιο φθηνα και ποιοτικα, για το πως πλενονται θα πρεπε να γραφει ετσι λεει και ο νομος αλλωστε αλλα πιστευω οτι 40 βαθμοι ειναι καλα, αν θες παρε και τηλ δεν χανεις κατι!!!

με γεια λοιπον τα πραγματακια σας!!!!

εμεις τα πηραμε ολα!!!! τωρα περιμενω να δω τι θα χρειαστει απο ρουχακια και λογω εποχης και να δω με τι ρυθμους θα μεγαλωνουμε γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα!!!

Αννα καλημερα!!! εισαι λιγο down η ειναι η ιδεα μου;;;; πανε αυριο στην δουλεια κανε τις εκκρεμοτητες σου αλλα μην κουραζεσαι πολυ!!!

λεω αυριο να παω στον δερματολογο γιατι φαγουρα και ζεστη κακος συνδυασμος!!!

yk1yp3.png

Mama μου καλα ειμαι απλα με εχει πιασει μια τρελη επιθυμια να ερθει η κουκλιτα μου.οπως ολες βεβαια.

χθες με τρελανε με τις κλωτσιες τις με γεμισε πολυ χαρα.

καλα να περασεις mama μου.

Καλο μεσημερι μανουλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Μια χαρα σας βρίσκω mama με τις δουλειές που τελειώσατε . Εμεις αν προλάβουμε να τελειώσουμε με τις δουλειές του σπιτιού κ να το καθαρίσουμε πριν γεννησω θα ειναι θαύμα ... Τωρα τους τρέχω όλους μηπως κ σε καμμια βδομαδα ειναι έτοιμο να αρχίσει η μαμά μου να καθαρίζει .

Διαφημίσεις

Όλα τα είχαμε αγοράσει από το mother baby για το γιο μου πριν 7 χρόνια και είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημενοι. Καλά έκανες, καλό είναι να στηρίζουμε τις ελληνικές βιοτεχνίες!

Hello girls!!!!!

Σας έχουν πιάσει οι ζέστες λίγο πολυ ε;

Πάλι καλά να λέμε που δεν θα φάμε όλο το καλοκαίρι!

Εγώ παραδόξως δε ζεστένομαι, έχω ανοιχτό βέβαια το βράδυ το μισό παράθυρο αλλά ευτυχώς έχουμε σίτες κ όχι ενεπιθύμητους επισκέπτες( κουνούπια).

Εχθές έριξα τη ματιά μου μπας και καταλήξω από που θα ψωνίσω κούνιες κλπ αλλά κορίτσια δε μπορώ να στέκομαι καθόλου. Όπου έβρισκα καρέκλα καθόμουν κ στο σπίτι καναπές φουλ με το laptop να δουλεύω μέσω αυτού.

Μπράβο σε όσες μπορείτε κ κάνετε δουλίτσες!!!

Να προσέχετε μόνο!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Αννα μην σκεφτεσαι τιποτα και χαλας την διαθεση σου!!! ολα καλα θα πανε!!! φτασαμε στο τελος!!!

κατσε να απολαυσεις τους δικους σου και τα ξαναλεμε!!!

Νικηαντωνια τι κανεις;;; πως ειναι τα μπεμπακια σου;;;

kirtiblue;;;

kidenio τωρα λογικα θα εχει ερθει η μανουλα σου!!! καλως ηρθε λοιπον!!! τι μεγαλη ανακουφιση ε;;;

αντε να ερθουν και τα μωρακια σου τωρα !!!!

φιλια σε ολες!!!

Καλά είμαστε όλοι. Μεγαλώνουν, στριμώχνονται και με πιέζουν και πονάω ειδικά τη νύχτα αλλά δόξα το θεό να λέω.

Δεν θέλω να παραπονιέμαι απλά κάποιες φορές το κάνω και μετά νιώθω τύψεις.

Αν είναι έντονη η φαγούρα να πας.

Και ρώτησέ τον και για την κεραλοιφή αν μπορέσεις. Μας μίλησε η μαία γι αυτήν προχθές και τη συνιστά την χρήση της αλλά ο δερματολόγος ξέρει καλύτερα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Εγώ την κεραλοιφη την χρησιμοποιώ γενικά κ σε μένα κ στην κόρη μου αλλα δεν έχουμε σίγουρα αλλεργεια . Στην μικρη βέβαια την εβαζα κ πριν μάθω οτι δεν εχει αλλεργεια αλλα ειχα ρωτήσει τον παιδιατρο πρώτα .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...