Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα sangreluna μου.βασικα δεν πηραμε καμμια αποφαση ακομα.

αλλα αν το δω μεμονωμενα δεν τιθεται θεμα χρηματων γιατι η τιμη ειναι ιδια κ στις δυο περιπτωσεις.τωρα δεν ξερω αν το λεει λογω κιλων κ πιεσης συγχρονως κ ζαχαρου δεν ξερω .εννοω μηπως δεν μπορεσω να ανταπεξελθω σε φυσιολογικο σε συνδιασμο επειδη ειναι μεγαλη.αχ δεν ξερω ολα αυτα υποθεσεις.

Πριν μεινω εγκυος εβαλα 15 κιλα οταν εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο κατι το οποιο ηταν εξαιρετικα δυσκολο για μενα.ξεκινησα 106 κιλα την εγκυμοσυνη μου.εβαλα 11 μεχρι τωρα οποτε τωρα ειμαι 117.κ σε αυτη την φαση ειναι δυσκοο να αμφισβητεις την γιατρο σου κ αν μπαινουν τετοιες ιδεες αστα να πανε.

θα δουμε.

Η πίεση και το ζάχαρο είναι θεματάκια!!!

Ότι πει ο γιατρός σου!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευη καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!!! με το καλο και το δικο σου το μωρακι και να χαιρεσαι και τον γιοκα σου!!!

constandan εισαι απο κυπρο η απο ελλαδα;;; και αν επιτρεπεται σε ποιο μερος της ελλαδας θα ερθετε;; οσο για την κοιλια, κατεβηκε λιγο αλλα ακομα ειναι ψηλα!!!! που θα παει ομως θα κατεβει!!!!

λοιπον κοριτσια και ειδικα Σαγκρε (επειδη το συζητουσαμε...) μ αγαπαει ο θεος και ετσι ερχεται ο θανασης παπακωνσταντινου για μια συναυλια κατα της βιας στις 23 μαιου και μαλιστα κοντα στο σπιτι μου!!! χαρηκα πολυ!!! ειπα στην μπεμπουλα μου να κατσει καλα μεχρι την αλλη εβδομαδα!!! χαχα

yk1yp3.png

Mama μου δεν με μαλωσε ποτε για τα κιλα μου.απλα την φοβιζε ζαχαρο κ πιεση.

ισα ισα ψυχολογικα με βοηθαει αρκετα σε καθε μας συναντηση.

3 κιλα ηταν τοτε.την δευτερα θα δουμε ποσο ειναι τωρα.

οποτε θα δουμε.δεν μου ειπε οτι θα γινει αυριο.

Ηρθαν οι γονεις μου.

θα τα πουμε αργοτερα.

φιλακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αννα μην σκεφτεσαι τιποτα και χαλας την διαθεση σου!!! ολα καλα θα πανε!!! φτασαμε στο τελος!!!

κατσε να απολαυσεις τους δικους σου και τα ξαναλεμε!!!

Νικηαντωνια τι κανεις;;; πως ειναι τα μπεμπακια σου;;;

kirtiblue;;;

kidenio τωρα λογικα θα εχει ερθει η μανουλα σου!!! καλως ηρθε λοιπον!!! τι μεγαλη ανακουφιση ε;;;

αντε να ερθουν και τα μωρακια σου τωρα !!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Από Ελλάδα είμαι mama απλα βρεθήκαμε Κύπρο λογο μετάθεσης του αντρα μου. Ακόμη δεν ξερουμε για που ειναι η επομενη μετάθεση, αλλα σίγουρα γυρίζουμε Ελλαδα!! :P:p:p

Υπομονη mama και οι ορμονες μας κανουν συνεχώς τεστ διαθεσης!!!

Διαφημίσεις

constans ωραια λοιπον η επιστροφη ε;;; θα εισαι και κοντα στους δικους σου!!!

καλα απο διαθεση δεν μπορω να πω οτι ειχα και τρελα σκαμπανεβασματα αλλα οπως και να χει κατι αρπαξα κι εγω!!! χαχα!!!

yk1yp3.png

Πωπω σας ειχα γράψει ολόκληρο κατεβατό κ εξαφανίστηκε!!! Τα νεύρα μου..

Σας ευχαριστώ πολυ που ρωτάτε , ειμαι έξω απο το πρωί κ τώρα γυρίσαμε..το απόλαυσα αλλα κουραστικά ...τώρα θέλω να παω για ύπνο! Τα πονάκια μου έφυγαν αλλα φυσικά με τόσο τρέξιμο σημερα επέστρεψαν οι συσπασεις...τώρα θα βάλω κ*λο κάτω όλη την εβδομάδα μεχρι να παω στο γιατρό. Το απόλαυσα ομως , πηγα κ για καφε !

ΕΥΗ καλώς ήρθες στην παρέα με το καλο το μπεμπακι σου.

Constadan σε καταλαβαίνω κ εγω ειμαι σε περίοδο μετακόμισης για τον ίδιο λόγο ..

Mama, dimitra, sangre, Maria, Christab, νίκη Αντωνία , kidenio τα φιλία μου κ εύχομαι πραγματικά εναν όμορφο ύπνο σημερα!!!

Αν ξεχνάω καμια συγχωρέστε με ..

ναι θελουμε πολυ να γυρισουμε στην Ελλαδα ειναι η αληθεια!! Μας έλειψε. Βέβαια παλι κοντα στους δικους μας δεν θα ειμαστε γιατι ενας θεος ξερει σε ποια πολη θα βρεθούμε!! Αλλα δεν με πολυ πειράζει γιατι έχουμε μάθει να ειμαστε μόνοι μας και μακριά και αγαπημένοι!! Οταν γεννησα το γιο μου ημασταν τελειως μονοι μας γιατι κανένας δεν μπορουσε να ερθει, αλλα τα καταφεραμε αν και πρωταρηδες!!

constandan οπως και να χει σε οποια πολη πατε σιγουρα θα ειστε πιο κοντα στους δικους σας!!! θα ειναι πιο ευκολο και για σας και για αυτους απο οτι η κυπρος!!! ποτε με το καλο θα μετακομισετε;;;

σ αυτην την περιοδο και με εγκυμοσυνη η και με νεογεννητο ειναι λιγο ζορι αλλα αναγκαιο κακο ε;;; υπομονη!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα όλες! Εγώ έχω σταματήσει να αγχώνομαι για τα κιλά! Χτύπησα τα 19 στις 33 εβδομάδες! !! Μετά θα λιώσουμε στο γγυμναστήριο! !! Η μπουμπού μου μου φαίνεται λίγο μικρή! 1900γρ, ο γιατρός βέβαια λέει πως όλα είναι εντάξει! !!

καλημερα !!!!! πως ειστε σημερα??? mama αυγουστο μετακομιζουμε, να λιωσουμε!!! δεν λεω πως ειναι ευκολη η εγκυμοσυνη οταν εισαι μονη σου με ενα ακομη μωρακι που θελει και να σκυψεις και να το σηκωσεις και ολα, αλλα δεν παραπονινεμαι γιατι ο γιος μου ειναι πολυ ησυχο παιδι , λατρευει τον υπνο και εχω και τον αντρα μου διπλα μου που βοηθαει οσο μπορει για να μην κουραζομαι! ευη μου μια χαρα ειναι η μπεμπα σου, εμενα 33 βδομαδες ηταν 2100 και μου ειπε πως θα βγει μεγαλουτσικη.

Constandan μια χαρά θα τα καταφέρουμε! Είμαστε πολυμηχανες εμείς οι μαμάδες! Δούλευα μέχρι τώρα ,τρέχω με τον γιο μου σχολείο δεξιά αριστερά σε διάφορες δραστηριοτητες, κάνω πληρης ανακαίνιση στο σπίτι, και ο αντρας μου με βοηθά όσο μπορεί μετά τη δουλειά! Όλες μας νομίζω είμαστε σαν τις τρελές να τα προλάβουμε όλα! Η ζέστη και η αϋπνία δεν παλεύονται μόνο!

Καλημέρα κορίτσια ... Ευη μην ανησυχείς για το βαρος του μωρου σου θα παρει μεχρι το τελος . Κ η δικια μου 1.900 ηταν στις 33 εβδομαδες κ έφτασε τα 2.300 στις 35 ... Πιστεύω να φτάσουμε έστω τα 2.700 για την δικια μου λέω επειδη σε 20 μερες γεννάω με καισαρικη η νωρίτερα αν έχουμε κανενα απρόοπτο κ θελει να βγει .

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε;;;;

Ευη εμενα στις 32 εβδομαδες ηταν 1970 οποτε μην σκας, εγω υπολογιζω να βγει μεγαλη, την τριτη εχω γιατρο, αντε να δουμε ποσο πηγε!!!

οσο για αυτο που λετε, οι γυναικες εχουν την ικανοτητα να κανουν και πολλα πραγματα ταυτοχρονα και να τα κανουν και καλα!!!

στον βραδυνο μου υπνο προστεθηκε και η ζεστη που οσο περνανε οι μερες γινεται πιο εντονο, επισης συνεχεια εχω φαγουρα στην κοιλια και εχω την εντυπωση οτι εχω βγαλκει μικρα σπυρακια αλλα δεν μπορω να καταλαβω!!! τι ειναι παλι αυτο;; προσπαθω να μην τα πειραζω.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...