Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα. Αχ βρε κοριτσια τιποτα ακόμα... Μόνο βλεννες κ λιγο αιμα. Σας ευχαριστω τοσο πολυ που ρωτάτε.

Δημητρα μπραβο στη μπεμπουλα σου! Μια χαρα μεγαλώνει!

Constandan καλωσηρθες κ με το καλο να δεχτείς κ εσυ την πριγκίπισσα σου!

Μαμα νομιζω οτι κ σ εμάς το νερό ηρθε παραπάνω αυτή τη φορά... Λες να ειναι απο το καζανάκι; Γιατι κ εγω με την τουαλέτα εχω αναπτύξει πολυ στενές επαφές!

Εχω κανει τόσες δουλειές απο χθες! Παμε τώρα να πάρουμε την μαμα μου απο τό αεροδρόμιο κ ελπιζω μετα να μας κάνουν την τιμη κ μικρα! Φιλια κοριτσια! Κ αν γίνει οτιδήποτε θα σας γράψω!

Με το καλο να δεχτεις τη μανουλα κι επειτα τα ζουζούνια σου....ηθελαν τη γιαγια για να σκασουν μυτη...περιμενουμε τα νεα σου...να προσεχεις!!! τα φιλια μας!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με το καλο η μπεμπουλα κονστανταν

με το καλο να τα δεχτεις κιντενιο

οχι εννουσε οτι ηταν μεσα στην αιθουσα τοκετου ο ντοκ

κονστανταν αν θες ελληνικα θα μας βοηθουσε

καλημερα κοριτσια

ευχαριστώ κορίτσια να είστε όλες καλά με τα μωράκια σας!! Εγώ γεννάω μακριά... Κύπρο,, εδώ γέννησα και το γιο μου αλλα η δυσκολία ειναι πως τέλη αυγούστου επιστρέφουμε Ελλάδα οπότε από την μια φτιάχνω την βαλίτσα για την κλινική και από την άλλη πακετάρουμε πράγματα για την μετακόμιση!!!:?:-?:?

Μη σας στεναχωρήσω αλλά ακόμη κοιμάμαι αρκετά, πάντα είχα τον ύπνο στο τσεπάκι, οπότε οι 10 φορές που ξυπνάω για τουαλέτα δεν με πτοούν:tongue::tongue::tongue:!!

Αχ kidenio με το καλό!! πόσο σε ζηλεύω θέλω και εγω να φτάσω στη γέννα!!

Έτυχε Δήμητρα εχθές κ κοιμήθηκα παραπάνω , έπεσα ξερη απο την κούραση γι αυτο . Τωρα άντε να δούμε θα ξανακοιμηθω έτσι όμορφα . Κονστανταν καλώς ηρθες κ με το καλο καλο να υποδεχτεις κ εσυ την μπεμπουλα σου ... Kidenio με το καλο να υποδεχτεις την μαμάκα σου κ μακάρι να έρθουν κ συντομα τα μωρακια σας ...

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

kidenio ..........12/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ sangreluna!! Τελειώνουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αντρα μου στην Κύπρο και αναγκαστικα γυρίζουμε!! Ειναι αξιωματικός στο στρατό!

dimitra περιμενουμε τα κοριτσακια μας την ιδια μερα!!!!:):):)

Εδώ και δυο μέρες όποιος με δει μου λέει πως έχει κατέβει η κοιλια μου χαμήλα!! Στην προηγουμενη εγκυμοσύνη γεννησα με προκληση γιατι δεν ηθελε το αντρακι μ να ξεβολευτεί και δεν ειδα την κοιλια μ να κατεβαινει. Εσάς η κοιλίτσα σας ειναι ψηλα???

καλησπερα κοριτσακια.

Kidenio με το καλο γεννητουρια .

Kirtiblue ελπιζω να εισαι καλυτερα.

εμεις λοιπον ειχαμε πρωι πρωι ραντεβου με την γιατρο μας

Στην κλινικη.εκανα κ καρδιοτοκογραφημα κ υπερηχο.

ολα τελεια.αλλα την δευτερα θα παμε ιατρειο για να δουμε

βαρος.ισως να επισπευσουμε την γεννα.μεγαλωσε αρκετα

κ δεν θα με αφησει να κκλεισω μηνα.στις 30 απριλιου η μικρη

ηταν 3 κιλα σχεδον.κ η γιατρος μου φοβαται οτι ακομα κ με προκληση μπορει να παμε για καισαρικη.να σας πω την αληθεια δεν με νοιαζει καισαρικη η οχι

αρκει να γεννηθει η μικρη γερη κ η μαμα να ειναι καλα.

λοπον αυτα εν ολιγοις.

φιλακ.

ια στις κοιλιτσες σας.

Constantan καλως ηρθες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες! Μόλις σας ανακάλυψα και χαίρομαι γιατί θα έχω παρέα μέχρι το τέλος!Περιμένουμε το κορίτσι μας στις 22/6 με ραντεβού.!Έχουμε και έναν γιοκαρο 7 χρονών! :D

Αννουλα μου χαιρομαι που ειναι ολα καλα αλλα προσεχε η πιτσιρικα σου δεν ειναι καθολου μεγαλη και δε ξερω γιατι η γιατρος βιαζεται να στην παρει αρον αρον ο πρωτος μου γεννηθηκε 4120 στις 40 εβδομαδες συν μια μερα με φυσιολογικο τοκετο δεκα ωρων και προκληση ειναι πολυ σημαντικη καθε μερα που μενει το ζουζουνι μεσα σου Επεδιωξε να μεινει οσο το δυνατον περισσοτερο!

Ευη καλως ηρθες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Πήγα και εγώ στον γιατρό χθες, ο μικρός έχει φτάσει αισίως 3100. 10 μέρες μεγαλύτερος είναι περίπου. Το κεφαλάκι γυρισμένο προς τα κάτω και χαμηλα. Στην αναμονή λοιπόν για την έξοδο!

costandan και ευη καλώς ήρθατε! με το καλό τα μωράκια σας!

Αννουλα μου χαιρομαι που ειναι ολα καλα αλλα προσεχε η πιτσιρικα σου δεν ειναι καθολου μεγαλη και δε ξερω γιατι η γιατρος βιαζεται να στην παρει αρον αρον ο πρωτος μου γεννηθηκε 4120 στις 40 εβδομαδες συν μια μερα με φυσιολογικο τοκετο δεκα ωρων και προκληση ειναι πολυ σημαντικη καθε μερα που μενει το ζουζουνι μεσα σου Επεδιωξε να μεινει οσο το δυνατον περισσοτερο!

Ευη καλως ηρθες!

Καλησπερα sangreluna μου.βασικα δεν πηραμε καμμια αποφαση ακομα.

αλλα αν το δω μεμονωμενα δεν τιθεται θεμα χρηματων γιατι η τιμη ειναι ιδια κ στις δυο περιπτωσεις.τωρα δεν ξερω αν το λεει λογω κιλων κ πιεσης συγχρονως κ ζαχαρου δεν ξερω .εννοω μηπως δεν μπορεσω να ανταπεξελθω σε φυσιολογικο σε συνδιασμο επειδη ειναι μεγαλη.αχ δεν ξερω ολα αυτα υποθεσεις.

Πριν μεινω εγκυος εβαλα 15 κιλα οταν εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο κατι το οποιο ηταν εξαιρετικα δυσκολο για μενα.ξεκινησα 106 κιλα την εγκυμοσυνη μου.εβαλα 11 μεχρι τωρα οποτε τωρα ειμαι 117.κ σε αυτη την φαση ειναι δυσκοο να αμφισβητεις την γιατρο σου κ αν μπαινουν τετοιες ιδεες αστα να πανε.

θα δουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα αργησα να μπω και να σας μιλησω...ηρθε η γιαγια μου και εφυγε....

ειμασταν ολη μερα στην γυρα και τωρα σπιτι χαλαρωνουμε!!!! η διαθεση μου δεν ειναι και η καλυτερη αλλα θα περασει κι αυτο....

εκανα και την περιβοητη βαλιτσα η οποια ηταν τελικα βαλιτσες + ενα μαξιλαρι θηλασμου....τι εχω παλι να παρω μαζι μου....ολα ομως βαση λιστας οχι κουτουρου μην φανταστειτε..

Δημητρα μια χαρα η μπεμπουλα σας, προς το παρον ηρεμια και μετα περπατημα κτλ κτλ αντε και λιγο εμεινε!!!

cristab μεγαλουτσικος οντως ο δευτερος γιος!!! μπραβο!!! μια χαρα σας βρισκω

Αννα μην σκας ουτε για τα κιλα ουτε για τιποτα!!! εμενα ο γιατρος μου δεν με μαλωσε ποτε για τα κιλα ουτε μου ειπε τιποτα, λεει οτι δεν μας ενδιαφερει το ποσα κιλα ξεκιναει μια γυναικα την εγκυμοσυνη αλλα το ποσα βαζει και αυτο για να γεννησει η ιδια πιο ευκολα και να μην ζοριστει!! ακομα και αναποδα να ρθουν τα πραγματα και πας με καισαρικη αυτο που ειπες και εσυ το μονο που πρεπει να μας νοιαζει ειναι τα μωρακια μας να ειναι γερα και φυσικα και εμεις για να τα χαρουμε!!! τα υπολοιπα θα περασουν!!! μην ξεχναμε πως ο περιβοητος τοκετος ειναι η πιο σημαντικη στιγμη της ζωης μας!!!! επισης το μωρακι σας μια χαρα μου φαινεται απο βαρος, γιατι το λεει ετσι;;; δεν εμεινε πολυς καιρος!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...