Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσαρες.

Kidenio δηλαδη τωρα εισαι στην τελικη ευθεια;αντε να περνουμε ολες σειρα.

κοριτσια ουτε εγω εχω δικη μου μαια.η γιατρος μου δεν το εθιξε ποτε το θεμα αλλσ ουτε κ εγω.

η μπεμπα μου τεντωνεται τρελα οπως βλεπω κ σε πολλες απο εσας τα μωρακια σας.

κατω χαμηλα αισθανομαι πιεση οταν καθομαι πολυ ωρα σε καρεκλα κ σηκωνομαι κ οταν κουραστω.αλλιως τιποτα.εχω ενα προαισθημα οτι θα τον κλεισω τον μηνα.

θα δουμε.προς το παρον καμμια περιεργη ενοχληση.

Μονο τα στριμωγματα της μικρης.

Χθες συγκινηθηκα πολυ.η κουμπαρα μου η οποια δυστυχως ειναι στα Χανια κ ειδικα τωρα θα την ηθελα πολυ διπλσ μου μας εστειλε διαφορα δωρα για την μικρη κ ειχε κ ροζ καρφιτσα ξε φυλακτα που γραφει το κλασικο it s a girl.αμαν τι πραμα η εγκυμοσυνη τρελο κλαμα.

λοιπον σας ζαλισα.

καλο μεσημερι.

φιλακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαι απο τα ίδια όλες πωπω! Κ εγω όλο σβούρες κάνω το βραδυ Maria δεν είσαι η μόνη υπομονή ...καλα για την τουαλέτα δε θα το θίξω ..συνέχεια λεμε !!mama γέλασα τόσο πολυ με το καζανάκι !! Κ η αλήθεια ειναι οτι κ εμάς μας ήρθε αυξημένο το νερό!!! Μπορεί να εχεις δίκιο δεν εξηγείτε αλλιώς!! Χαχαχ

Σας ευχαριστώ τόσο για τις συμβουλές σας, πραγματικά ειναι πολύτιμο να σας λέω τις ανησυχίες μου κ να παίρνω απάντηση απο εσάς που με νοιωθετε μιας κ είμαστε στην ίδια φάση..θα δω τι θα κάνω με τη μαία...

Σημερα έβαλα τα πρώτα πραγματα στη βαλίτσα ...συγκινήθηκα...

Κ ποια κοπέλα δε θυμάμαι ήταν που ρώταγε για τη βαλίτσα και της απάντησε η mama για τη λίστα που είχε στείλει;

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ Κ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ !!

Επισης εγω αισθάνομαι όχι ακριβώς πίεση αλλα ένα μπούκωμα να το πω απο κάτω....

Καλα σου λέει η maria zzouzou βούτηξε πόδια !!

κοριτσια την προσωπικη που εμπειρια από μαια εμενα δε μου χρειαστηκε. Οτι χρειαστηκε να μου πει μου τα πε στα μαθηματα ανωδυνου και οταν χρειαστηκα σπρωξιμο κατα τη διαρκεια του τοκετου ηρθε η υπηρεσιακη. Επισης στον τοκετο ηταν μεσα ο αντρας μου και μετα ειχα τις συμβουλους θηλασμου του μητρικου θηλασμου. Αυτα ελπιζω να βοηθησα

Αχ ευχαριστώ βρε sangre.. . Το θέμα ειναι όταν σε πιάσουν οι συσπασεις, σπάσουν τα νερά κλπ. Κ παίρνεις το γιατρό..οκ κ πας μαιευτηριο αλλα ο γιατρός δεν ειναι ακόμα εκεί κ δεν έρχεται παρα μονο όταν ειναι να γεννήσεις εχεις όλη την ώρα δίπλα σου μια μαία να σε καθοδηγεί κ να σου λέει σε τι φάση βρίσκεσαι η μήπως αυτές πο υ ειναι στη βάρδια απλά δε φτάνουν για όλες αυτές που γεννάνε κ ειναι μια απο δω κ μια απο εκείνη ΕΣΥ καταλαγεις να είσαι μόνη σου....

Ρε κοριτςια ..με έχουν πιάσει διάφορες ενοχλήσεις - σούβλιες απο κάτω στον κόλπο κ στο περινεο κ ενίοτε στον πρωκτό...σημερα όλη μερα...επισης νοιωθω τεράστιο βάρος ..οκ εντάξει αυτο μάλλον ειναι απο το μωρο , αλλα αυτές οι μικρό σούβλιες τι να ναι..τις εχει καμία; Όχι μονο στο ηβικο οστό αλλα κ μέσα (νομίζω εγω τώρα ) στον κόλπο αλλα κ στον πρωκτό...

Φφφφφ κ δε ξέρω να πάρω το γιατρό η όχι ; Κ εδώ ειναι που λες οτι τη μαία την παίρνεις στην περίπτωση αυτη τηλ. Το γιατρό τον παίρνεις; Δε ξέρω ρε παιδί μου εχω μια αίσθηση οτι δεν θέλω να τον ενοχλήσω κ να τον παίρνω τηλ. Συνέχειά...ειναι σωστό τώρα αυτο; Υποτίθεται πως ειναι ο γιατρός σου κ τον πληρώνεις γι αυτο... Φφφφφφ

Διαφημίσεις

κιτριμπλου ειναι φυσιολογικο αν δεν σε ενοχλει πολυ παρτον αυριο στο ιατρειο του αν παλι σε κανει τοσο πολυ να ανησυχεις παρτον οι μαιευτηρες για αυτο ειναι. Τωρα οσον αφορα τη μαια τι να πω γεννησα σε ιδιωτικο και οι μαιες πηγαινοερχονταν συνεχεια και ο γιατρουλης μου ειχε μπαστακωθει εκει δεκα ωρες και δεν το ξεκουνησε παρα μονο για να φαει ο ανθρωπος. Αλλα ξερω και περιπτωση που μεινε στα κρυα του λουτρου η γυναικα εξι ωρες με πονους τι να σου πω; μηπως να εκφρασεις στο γιατρο σου τις ανασφαλειες σου για να σου πει; σε ποιο γεννας;

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Kidenio μου εύχομαι να μην τραβήξει πολύ. Ευτυχώς πλησιάζει το ραντεβού με τον γιατρό σου και θα αποφασίσετε.

Κορίτσια από ύπνο τώρα τι να λέμε. Πονεμένη ιστορία. Τα μωρά μας το βράδυ που πάμε για ύπνο και χαλαρώνουμε νομίζω βρίσκουν την ευκαιρία και κάνουν τα δικά τους.:tongue:

Εγώ πλέον δεν βολεύομαι ούτε στο πλάι.

Και έχω και την αλεργία λόγω άνοιξης και με έχει διαλύσει. Μου άλλαξε το αντισταμινικό αλλά προς το παρόν διαφορά δεν έχω δει. Δεν το αντέχω:evil:

Σήμερα στα μαθήματα μιλήσαμε για τον θηλασμό, καλά ήταν. Θέλει προσπάθεια το πράγμα.

Α! Αγόρασα και νυχτικά-πιτζάμες. Και αύριο θα πάμε με τη μαμά μου για κούνιες κλπ.

Αυτά τα ολίγα!!

Άντε να περάσει κι αυτή η νύχτα!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλημέρα κορίτσια! πως ειστε σημερα??? κανενα νέο από kidenio....? kitriblue πως εισαι? πηρες τελικα το γιατρο σου? εμενα μεχρι τωρα μονο πονοι τυπου περιοδου μ εχουν πιασει 1-2 φορες κι αυτοι πολύ χαλαρα όχι εντονοι...κι εγω δεν τον παιρνω τηλ τον γιατρο με το παραμικρο αλλα στη φαση που ειμαστε αν κατι σε αγχωνει καλυτερα να τον ενοχλήσεις...ουτε ο ιδιος θα σε παρεξηγησει αλλα κι εσυ δεν θα εισαι ολη νυχτα με το αγχος...επλιζω να εισαι καλυτερα...εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο και φτασαμε τα 2,500kg....και παλι ο υπέρηχος την εδειχνε 1 εβδομαδα μεγαλυτερη... (αντι 34ης που μετραμε μαλλον ειμαστε 35η) γκρινιαξα λιγο ότι ποναει η μεση μου τα ακρα μου πρηστηκαν κλπ και του λεω ποτε θα γεννησω επιτελους?? κι αν πρεπει να ξεκινησω περπατημα και γενικα λιγο πιο εντονη δραστηριοτητα και μου ειπε να κανω 2 εβδομάδες υπομονη ακομη να φτασουμε στην 37η εβδ και μετα όλα αυτά...παντως είναι γυρισμενη και στον καρδιοτοκογραφο όλα καλα....από δω και περα θα τον βλεπω κάθε εβδομαδα...οι υπολοιπες που ειχατε γιατρο τι νεα???

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;;; Εγω εχθές έλιωσα στον ύπνο . Κοιμήθηκα στις 12 , ξύπνησα μόνο μια φορα για τουαλέτα ουτε που θυμάμαι αν είχε ξημερώσει κ ξύπνησα τελικα πριν λιγο ... Ξεκουράστηκα για τα καλα κ τωρα πάω να σιδερωσω κ μετα να πάρω την κόρη μου απο της μαμάς μου γιατι εχθές κοιμήθηκε εκει ...kirtiblue πως εισαι σημερα ; Μίλησες τελικα με τον γιατρο σου ;;; Κανενα νέο απο την kidenio???

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτςια, σας ευχαριστώ πολυ. Δε τον πήρα το γιατρό εχτές sangre , έπεσα κ κοιμήθηκα - ας πούμε τώρα όπως λέει κ η νίκηαντωνια γιατί ύπνο δε το λες- κ σημερα νομίζω ειμαι καλυτερα...εχω πολλα υγρά αλλα οκ. Για να δούμε πως θα πάει η μερα..εχω να κάνω κ κατι ψώνια κ το σκέφτομαι..

Ο ύπνος δε υπαρχει..ξύπνησα δυο φορε το βραδυ να αλλάξω ρουχα γιατί ειχα γινει λούτσα! Άσε το κατούρημα όπως λέει κ η mama

Maria μπράβο που κοιμήθηκες!!!!

dimitra μια χαρά η μπεμπουλα 2,500 κιλά !! Άντε με το καλο, ναι μωρε λίγη υπομονή κ εγω 2 εβδομαδες θέλω για να πιάσω τις 37..μετά θα κάνουμε τα πάντα!!!

Constandan καλώς ήρθες! Με το καλο η Μπέμπα σου ! Που γεννάς;

καλημερα κοριτσια μου!!!! τι κανετε;;;

constadan καλως ηρθες!!! με το καλο το κοριτσι σου και να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!

κοριτσια ποσα γραψατε;;;; απο την kidenio δεν εχουμε νεα ε;;; η γενναει η δεν μπορεσε να μπει να μας πει!!! οτι και να ναι ευχομαι ολα καλα!!!

Δημητρα μπραβο στο κοριτσι σου!!! μεγαλωσε αρκετα!!! εγω εχω την τριτη γιατρο!!! απο πονους η συσπασεις τιποτα...δεν ξερω τι γινεται:confused:

Μαρια επιτελους ξεκουραστηκες!!!

Νικηαντωνια καλες αγορες και με γεια τα καινουργια σας πραγματακια!!!!

Αννα μου με γεια και τα δικα σας πραγματα!!! μπραβο στην κουμπαρουλα σου!!!

kirtiblue κι εγω γενικα δεν τον παιρνω τον γιατρο αλλα μαλλον χαομαρα κανουμε, μπορει κατι που δεν υπολογιζουμε να ειναι σημαντικο!!! ακομα και μαια ννα ειχες τον γιατρο πρεπει να ρωτησεις!!! ειναι ο πιο καταλληλος και γνωριζει την εγκυμοσυνη απο την αρχη ενω η μαια θα σε βοηθησει στον τοκετο πιο πολυ!!!

τα πονακια αυτα και τα χταποδιστικα τα χουμε και εμεις!!! καμια φορα μου ριχνει ετσι οπως κουνιεται κατι σουβλιες στον κολπο μεσα λες και θα βγει!!!

οσο για το καζανακι μην εχετε αμφιβολιες!!! ειναι τσεκαρισμενο!!! χαχα

ξεχασα καμια;;; συγνωμη αν το κανα και δεν θυμαμαι!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

maraki ησουν η τυχερη της εβδομάδας με τοσο υπνο!!! εγω εχω τσεκαρει ότι 4-5 μερες εχω αστατο υπνο και την 6 μερα που γινομαι κομματια λιωνω χωρις να ξυπναω πολύ ενδιαμεσα...ευτυχως που ξεκουραστηκες!!! μακαρι να συνεχισεις ετσι!constandan καλως ηρθες...να χαιρεσαι το αγορακι σου και με το καλο η μικρη μπουμπού!!kitriblue μηπως ειχες κουραστεί και γι αυτό τα πονακια?? mama εγω ενώ ειχα συσπασεις από τον 6ο τωρα σχεδόν τιποτα...μην αγχωνεσαι θα ρθει κι ο καιρος του....sangre στην προηγουμενη γεννα ο γιατρος ηταν συνεχεια στην κλινικη φανταζομαι αλλα όχι στον ιδιο χωρο με σενα...σωστα??? το ρωταω γιατι το μονο αγχος μου είναι πως σε παρακολουθουν αν δεν είναι καποιος εκει μαζι σου??? ερχεται και τσεκαρει η μαια και τον ενημερωνει? αν ναι ανα ποση ωρα...(χαζη ερωτηση αλλα επειδή το σκέφτομαι για γεννα στο δημοσιο νοσοκομειο οπου φανταζομαι ότι είναι λιγο πιο χαλαρα από την κλινικη κι επειδή οσες θα γεννήσουμε 1η φορα δεν ξερουμε ποτε συμβαινει τι νομιζω θα χω συνεχεια το νου μου μη συμβει κατι και δεν είναι κανεις εκει)

Κορίτσια καλημερα. Αχ βρε κοριτσια τιποτα ακόμα... Μόνο βλεννες κ λιγο αιμα. Σας ευχαριστω τοσο πολυ που ρωτάτε.

Δημητρα μπραβο στη μπεμπουλα σου! Μια χαρα μεγαλώνει!

Constandan καλωσηρθες κ με το καλο να δεχτείς κ εσυ την πριγκίπισσα σου!

Μαμα νομιζω οτι κ σ εμάς το νερό ηρθε παραπάνω αυτή τη φορά... Λες να ειναι απο το καζανάκι; Γιατι κ εγω με την τουαλέτα εχω αναπτύξει πολυ στενές επαφές!

Εχω κανει τόσες δουλειές απο χθες! Παμε τώρα να πάρουμε την μαμα μου απο τό αεροδρόμιο κ ελπιζω μετα να μας κάνουν την τιμη κ μικρα! Φιλια κοριτσια! Κ αν γίνει οτιδήποτε θα σας γράψω!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...