Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ kidenio ξεκινάει η διαδικασία !!! Αχ θα τρελαθώ ! Μπράβο κοριτσάρα μου άντε με το καλο κ γρήγορα!! Όχι δε θα κρατήσει πολυ θα δεις ! Εχεις γινει μάνα ήδη δυο φορές! Δε θα αργήσει!

Αυτά κάναμε έχτες στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού κ mama σε θυμήθηκα! Ποσό σε ξέανχώνουν αυτά τα μαθήματα! Μας είπαν όταν δεις λιγο Ρόζουλι αίμα η καφέ σημαίνει οτι το κεφαλάκι του παιδιού εχει εμπεδωθεί στον κόλπο κ τον τρίβει κ έτσι σπάνε κάποια αγγεία με αποτέλεσμα αυτο το αίματακι. Με αυτο τον τροπο μπορεί να μη σου σπάσουν κ τα νερά γιατί δεν έχουν απο που να φύγουν! Κ ειναι οτι καλύτερο γιατί προστατεύεται το παιδί αν δε σπάσει ο σάκος. Μένει μονο να σε πιάσουν συσπασεις.

Mama μην ανησυχείς όταν ειναι η ώρα σου θα σε πιάσουν ο συσπασεις!!

Οςο για τα κιλά ούτε που ,να μας νοιάζει. Όπως λέει η sangre θα φύγουν με το θηλασμό!

Πολυ χάρηκα εχτές με τα μαθήματα ..ανυπομονώ για το επόμενο!

Ρε κοριτςια εχω ένα ανχος..εσείς έχετε τη δίκη σας μαία; Γιατί ο γιατρός μου μου λέει πως δεν ειναι απαραίτητο να εχεις μαία, θεωρεί οτι στο μαιευτηριο ειναι εππαγελματιες κ κάνουν πολυ καλα τη δουλειά τους τα κοριτςια κάθε βάρδιας. Εχτές ομως στα μαθήματα ένοιωσαν πως ειναι σημαντικό να εχεις μαία βασικά για να νοιωθεις ΕΣυ καλυτερα.

Και το σκέφτομαι πολυ σοβαρά..εχω κανει τη συζήτηση 2 φορές με το γιατρό μου κ ειναι σα να μου λέει τσάμπα λεφτά..αλλα αν θες εχω να σου προτείνω...

Εντωμεταξύ ο γιατρός μου δε σε βλέπει όταν μπεις στο μήνα σου κάθε εβδομάδα...μια φορα σε βλέπει στον 9ο και μετά στο μαιευτηριο..εχω αγχωθεί...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! Μαρακι μηπως το αγχος σου ειναι υποσυνειδητο;;;

το σωμα και το πνευμα προετοιμαζεται για τα ξενυχτια που προκειται να ριξουμε;;;; κι εγω στριφογυρναω και γενικα χαζοκοιμαμαι, εννοειται κατουραω συνεχεια....βαρεθηκα!!!!

να σας πω κατι να γελασετε;;; λοιπον εμεις πληρωναμε 30ευρω στο νερο εκτος φυσικα απο το καλοκαιρι που κανεις πιο συχνα το ντουζακι σου και γενικα μπαλκονια κτλ... λοιπον απο τοτε που εμεινα εγκυος και ειμαι συνεχεια για κατουρημα πληρωνουμε 50!!!! απο το καζανακι;;; το προσεξατε;;; και επισης εχει χαλασει το κουμπι απο το καζανακι 3 φορες!!!! χαχα

kirtiblue μπραβο για τα μαθηματα!!! θα δεις ποσο θα χαλαρωσεις και γενικα θα μαθεις τοσα πραγματα που το μονο που θα σκεφτεσαι θα ειναι ποτε θα ρθει το μωρο σου!!!! χωρις αγχη χωρις υπερβολες...ενταξει ολες μας πιανουν τα διαφορα μας!!! χαχα

επισης εφοσον θα γεννησεις σε μαιευτηριο και θα χεις τον γιατρο σου διπλα και εγω το θεωρω τζαμπα λεφτα , συνηθως στις κλινικες εχεις και καλυτερη εξυπηρετηση και βοηθεια απο περισσοτερους απο οσους χρειαζεσαι!!!!

εγω το σκεφτομουν για το δημοσιο που θα παω αλλα εχασα πολυ χρονο ψαχνωντας γιατρο στην αρχη στο δημοσιο και μετα που νευριασα και τα παρατησα τωρα που ξαναμπηκε στο μυαλο μου αλλα εφτασα ως εδω....

yk1yp3.png

Μαρια μεσα στην μερα δεν εχεις χρονο να κοιμηθεις και γενικα να ξεκουραστεις;;;; ειναι και η μικρη σου ε;;; ενταξει με τις πανες;;;

εγω παρολο που δεν κοιμαμαι καλα εχω ενεργεια την μερα, αλλαξε και ο καιρος και ειμαι καλα γενικα, το μωρο με εχει ψιλοταραξει στις μετακινησεις και στα τεντωματα αλλα δεν πειραζει, αυτο το συναισθημα ειναι το μοναδικο που χαρηκα γενικα στην εγκυμοσυνη και θα μου λειψει , θα κανω λιγο καιρο μεχρι να το ξανανιωσω οποτε δεν γκρινιαζω....

yk1yp3.png

kirtiblue ούτε εγώ έχω δική μου μαία. Και η αλήθεια είναι πως στον πρώτο τοκετό δεν χρειάστηκα κιόλας. 2 ώρες μόνο ήμουν στην αίθουσα που περνάνε τις ωδίνες. Και ήταν εκεί η μαία της βάρδιας. Αλλά εγώ γενικά όταν πονάω,δεν είμαι καλά κλπ δεν θέλω κανέναν... Είναι στον άνθρωπο. Αν εσύ νιώθεις καλύτερα με το έχεις την δική σου μαία στον τοκετό να κανονίσεις να έχεις.

mama πολύ γέλασα με τον λογαριασμό του νερού?λες όντως να είναι από το καζανάκι???χαχαχαχαχα

και εγώ δεν καλοκοιμάμαι τα βράδια και παραδόξως έχω τόσο ενέργεια μέσα στη μέρα απορώ που την βρίσκω...

Μαρία μέσα στην μέρα έχεις χρόνο να ξεκουράζεσαι καθόλου?ίσως σε βοηθούσε...

Διαφημίσεις

Μαρια μεσα στην μερα δεν εχεις χρονο να κοιμηθεις και γενικα να ξεκουραστεις;;;; ειναι και η μικρη σου ε;;; ενταξει με τις πανες;;;

εγω παρολο που δεν κοιμαμαι καλα εχω ενεργεια την μερα, αλλαξε και ο καιρος και ειμαι καλα γενικα, το μωρο με εχει ψιλοταραξει στις μετακινησεις και στα τεντωματα αλλα δεν πειραζει, αυτο το συναισθημα ειναι το μοναδικο που χαρηκα γενικα στην εγκυμοσυνη και θα μου λειψει , θα κανω λιγο καιρο μεχρι να το ξανανιωσω οποτε δεν γκρινιαζω....

Χρονο εχω αρκετό αλλα δεν μπορω να κοιμηθω. Αν κοιμηθω μεσημέρι ξυπναω σαν ζαβλακωμενη μετα ... Καλα αυτο με το νερο μας ήρθε κ εμάς 15 ευρω παραπάνω αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το καζανάκι η αν έκαναν καμμια αύξηση παλι ... Πάντως 30 φορές πάω σίγουρα τουαλέτα ολη μέρα . Μπορει να νιώθω τρελη πίεση κ τελικα να κανω μόνο μια μικρη σταγονιτσα .... Έπισης αυτές τις μερες νιώθω το μωρο όπως το χταπόδι που απλώνει παντου πλοκάμια έτσι νιώθω οτι κινείται μεσα στην κοιλια μου ...

Καλημερα ομορφες!!!!!!!

Κοριτσια και εγω καθε βραδυ πλεον σηκωνομαι 3-4 φορες για τουαλετα, πινω και μπολικο νερο!!!Τωρα για τον λογαριασμο εγω δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα :cool:

Μιλαμε πολυ σβουρα στο κρεβατι, αφου καθε πρωι πλεον δεν υπαρχει σεντονι στο κρεβατι, το βλεπω στην ακρη σαν βενταλια το κανω. Ολες τα ιδια ρε κοριτσια, αντε περναει ο καιρος.

Χτες μιλησα με τον γιατρουλη μου και εχουμε ραντεβου την πεμπτη, ανυπομονω να δω ποσο εχει φτασει ο χοντρουλης μου χιχιχιχιχιχιχ

Ωρες ωρες κανει εξωγκοματα η κοιλια μου...παθαινω και εγω σοκ...κανει απιστευτα τουρλωματα ο μπεμπης μου.Οταν το κανει χαιδευω την κοιλια και του λεω ποσο πολυ θελω να τσιμπισω κολαρακιιιιι!!!!!!!

Σημερα θελει ο αντρουλης μου να κανει το πρωτο του μπανιο...εμεις στην απεξω, θα παρω το καφεδακι μου, το βιβλιαρακι μου και θα κατσω αραχτη να χαζευω το γαλαζιο...θα ζηλεψω πολυ αλλα τι να κανω??????Να δω και τι θα βαλωωωω μην φοβηθει κι ο κοσμος :rolleyes:!!!Φιλακια σε ολες, Kidenio περιμενουμε νεα ευχαριστα!!!

BXYXp3.png

γεια σας κορίτσια....τι εγινε? εχουμε γεννητουρρια....kidenio αντε με το καλο κοριτσακι!!! να ρθουν γερα τα μωράκια σου και να ακολουθησουν και τα υπολοιπα!!Μαρια η λεξη χταποδι μαλλον είναι η καταλληλοτερη για να χαρακτηρισει τα μωράκια μας...κι εμενα ετσι κινειται...προφανως αυτό γινεται από τον περιορισμενο χωρο στον οποιο μπορουν να κινηθουν..ακομη κι αν δεν μπορεις να κοιμηθείς μεσα στη μερα προσπαθησε να ξαπλώνεις...φανταζομαι ότι είναι δυσκολο αλλα τουλάχιστον προσπαθησε το...κι αυτή η ζεστη σε εξαντλεί!!mama κι εγω ειχα χθες ραντεβου στο ιπποκρατειο...αχ επρεπε να συνενοηθουμε να συναντηθούμε!!Kitriblue η αδερφη μου γεννησε προσφατα στην Αθηνα και η συζυγος του γιατρου της ηταν μαια και ηταν μαζι της καθ ολη τη διαρκεια του τοκετου (χωρις επιπλέον χρεωση) της φανηκε ιδιαιτερα βοηθητικο αυτό γιατι της εξηγουσε σε κάθε βημα τι ακριβως συμβαινει και τι να περιμενει...επισης μετα τον τοκετο της εδωσε συμβουλες για την φροντιδα του μωρου...σιγουρα είναι καλο να εχεις καποιον εμπειρο επαγγελματια κοντα σου γιατι φανταζομαι ότι ο γιατρος δεν θα είναι εκει συνεχεια..οποτε θα σε καθοδηγει αλλα φαντα ζομαι ότι δεν είναι και απαραιτητο...ισως τα κορίτσια που γεννησαν μπορουν να μιλησουν εκ πειρας...κι εμεις σημερα εχουμε ραντεβού με το γιατρο!! να δουμε τι θα μας πει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...