Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια.

Kidenio κοπελα μου αν εχει ερθει η μεγαλη στιγμη σου ευχομαι ολοψυχα ολα να

ερθουν με μεγαλη ευκολια.

αντε με το καλο να αρχισουν τα γεννητουρια.

φιλακια στις κοιλιτσες σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Κοριτσια πηρα. Μου ειπε να ξεκινήσω μόνο αν το αιμα γίνει κόκκινο η εχω επώδυνες συσπασεις η καταλάβω οτι φεύγει αμνιακο υγρο. Οποτε προς το παρόν περιμένω... Άντε να δούμε... Αν ξεκινήσω κοριτσια θα σας πω...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κοριτσια πηρα. Μου ειπε να ξεκινήσω μόνο αν το αιμα γίνει κόκκινο η εχω επώδυνες συσπασεις η καταλάβω οτι φεύγει αμνιακο υγρο. Οποτε προς το παρόν περιμένω... Άντε να δούμε... Αν ξεκινήσω κοριτσια θα σας πω...

Αχ ρε κορίτσι!!! Καλή λευτεριά και πολύ σύντομα εύχομαι.

Θα περιμένουμε επόμενη ενημέρωση!!!!

Την καλησπέρα μου σε όλες!

Θα τα πούμε αργότερα!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

αντε κοριτσια με το καλο!!!!

εγω παλι πηγα για περπατημα, αλλα 3 χιλιομετρα και 40 με 45 βλεπτα....

αλλα εχει απο την τριτη εκοψα το μαγνησιο και γενικα ολο και κατι κανω ειτε εξω για δουλειες ειτε στο σπιτι παω και για περπατημα και δεν ρχω κανει ουτε μια συσπαση....να ανυσηχω;;; φανταζομαι πως η ουσια απο το μαγνησιο ακομα δεν εφυγε εντελως απο τον οργανισμο μου μιας που το παιρνω μηνες οποτε απο κει εχει ας πουμε μια αντισταση αλλα δεν ξερω μου κανει και εντυπωση....

αυτο που φοβαμαι πιο πολυ δεν ειναι η γεννα ειναι μηπως δεν κανω συσπασεις και δεν κατεβαινει το μωρο και στο τελος αναγκαστικα παω με καισαρικη....ειμαι μαλλον υπερβολικη ε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κιντενιο χαλαρωσε ξερεις εσυ τριτη φορα ειναι εγω στον πρωτο ειχα ροζ τρεις βδοαμδες πριν γεννησω!!!! αλλα σιγουρα να εισαι σταντ μπαι σου ευχομαι ολα καλα κοπελια.

αχ μαμα ηρεμησε λιγακι... να σου πω εγω στο πρωτο εκανα τα παντα δεν πηρα ποτε μαγνησιο περπατουσα συνεχεια εκανα πολυ σεχ ετρωγα καυτερ ε οτι μπορουσα δηλ το παιδι δε κατεβηκε ποτε γεννησα 40 και μια με προκληση με δεκα ωρες τοκετο... και; Αυτη ειναι μια δυσκολη τροπη και λοιπον τι εγινε εχω το μαγκακι μου και το καμαρωνω μη σε ανησυχει τιποτα κοπελια θα κατεβει ετσι κι αλλιως ειναι πολυ νωρις αλλα και να μην κατεβει τιποτα δεν προεξοφλει καισαρικη.

Σαγκρε το ξερω οτι τιποτα δεν ειναι στανταρ αλλα αυτο που φοβασαι περισσοτερο αυτο σκεφτεσαι οσο και χαζο να ακουγεται η και να ειναι!!!

τελος παντων δεν εμεινε πολυ, οτι ειναι να γινει θα γινει!!!

για την κοκκινη βλεννη μας ειπαν και οι μαιες στο νοσοκομειο οτι με το που το δουμε ειναι σαν να ξεκιναει ο τοκετος αλλα μπορει να κρατησει μεχρι και 2 βδομαδες, σαν να λεμε μπορει αυριο μπορει οπιαδηποτε ωρα!!! ας ελπισουμε η kidenio να μην ταλαιπωρηθει τοσο!!! να γινουν ολα ευκολα και γρηγορα με υγεια πανω απ ολα!!!!

yk1yp3.png

ναι κοπελια εγω ειδα στις 10 Ιουλιου και γεννησα στις 30 ασε ε καλα εμενα ηταν και το πρωτο τωρα στο τριτο και διδυμα νταξει δε παιζει... κοιτα να δεις ξεκιναμε παρακαλωντας να μη δουμε αιαμα και τελειωνουμε παρακαλωντας να δουμε χιιχχιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...