Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα σας ... Εχω δοκιμάσει κ σιρόπια αλλα δεν μου έκαναν τίποτα.. Νίκηαντωνια θα γεννησω στο ασκληπειο Ηρακλείου κ τα υποθετα που μου εχει δώσει ειναι τα απλα της γλυκερινης . Την αρχη μου είχε πει κ για κάποια αλλα της eve αλλα εμενα δεν με βοήθησαν πολυ ...Απο κιλα εχω παρει κ εγω 13 οποτε με βλέπω να φτάνω τα 15 μεχρι να γεννησω .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο mama, μια χαρα!!!!!!!και εμεις πηγαμε για περπατημα αλλα κουραστικα αρκετα παλι, ειχα και την τρομερη ιδεα να μπω σε φαρμακειο να ζυγιστω...70 κιλα!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ειμαι συν 13 κιλα....ευχαριστω!!!!αν πιασω τα 15 (ειναι σιγουρο) κερδιζω κατι????[/QUOT

χαχα! στα 15 κιλα σου δινουν δωρο ένα μωρακι...λες εγω που θα κοντευω τα 30 αντι για ένα να μου δωσουν 2 ???:-P

Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα καλημεεεεερα!

Μπράβο mama keep walking darling!!!

Καλημερα μανουλες.

τι κανετε ειστε καλα;κοριτσια αυτο που λετε με τον σιδηρο εγω ευτυχως το αντιθετο.κ ευτυχως γιατι αν ηταν αλλιως θα υπεφερα.ειναι κ ψυχοσωματικο για μενα,αν δεν πηγαινα συγκεκριμενες ωρες,μια το πρωι κ μια μρτα την δουλεια παπαλα .αλλα τωρα δεν εχω ωρες κ φορες.χαχαχα σκ....τοσυζητηση.

οσο για το περπατημα το αφησα για λιγες μερες.αλλα εκανα δουλειες.

σημερα εχει σιδερωμα.αλλα με δελεασαν με προταση για καφεδακι που υο σκεφτομαι ;).

Αχ οι μερες περνανε κ κοντευουμε ...λλ

καλη μερα να εχουμε κ φιλακια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημέρα κορίτσια!πως είστε σήμερα? μόλις τελειώσα δουλειές και κάθισα να σας διαβάσω!

Αννα και εγώ το ίδιο! Ακριβώς το αντίθετο από δυσκοιλιότητα... νομίζω βέβαια πως συμβάλλει και το άγχος σε αυτό!

mama μια χαρά τα 45 λεπτά! το μεγάλο αγοράκι μου ανυπομονεί για τον αδερφούλη του...κάθε μέρα με ρωτάει πότε θα το γεννήσεις?χαχαχαχαχα στην πράξη βέβαια όταν έρθει στο σπίτι δεν ξέρω πως θα αντιδράσει και πως θα του βγει...

από κιλά κορίτσια εγώ είμαι +12. πήρα στην αρχή μαζεμένα αλλά από την στιγμή που μπήκα στον 7ο φρέναρα. μήνας και κιλό!καλά να είμαστε και θα τα χάσουμε όταν με το καλό γεννήσουμε!

γεια σας κοριτσακια μου!!!! τι κανετε;;;

εγω ειχα σημερα νοσοκομειο...κλασικη επισκεψη και ολα καλα, τωρα θελουν να με βλεπουν καθε εβδομαδα και οταν ερθει με το καλο οποιο εφημερευει!!!!

το στομαχι μου καλυτερα, τελικα το πορισμα ειναι οτι πιεζεται απο το μωρο και γενικα οτι και να φαω ειναι λες και εχω φαει τον αγλεωρα!!!

απο κιλα +14 αλλα επειδη ξεκινησα θρεφταρι τωρα ειμαι 101 κιλα!!! ποια 70 που λεει και η Ζουζου!!! χαχα

για το θεμα της δυσκοιλιοτητας ειχα στην αρχη τωρα οχι οτι εχω ρολοι αλλα παω μια χαρα!!! ευτυχως!!!

Μαρια μηπως πρεπει να κανεις κατι σαν θεραπεια με το σιροπι;;; δηλαδη να παιρνεις συστηματικα για να το βοηθησεις να λειτουργησει;;;

με τον γιατρο τι εγινε;;; ρωτησες αυτα που ηθελες στην κλινικη;;;

κοριτσια τι βαρετο που ειναι το περπατημα....αλλα τι να κανουμε πρεπει να γινει....σημερα αν και δεν εκανα τιποτα μονο που πηγα και ηρθα νιωθω πτωμα....

αυριο ερχεται η γιαγιακα μου για μια μερα και χαιρομαι πολυ!!!!

φιλια σε ολες!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

cristab τι γλυκο που ειναι το παλικαρακι σου!!! σιγουρα ειδικα στην αρχη θα ζηλεψει αλλα καλυτερα να εκδηλωνεται για να μην πιεζεται και να ξερεις και εσυ πως θα το αντιμετωπισεις!!! συμφωνα με τα λεγομενα αλλων μαμαδων συνηθως το νεογεννητο παραμελειται γιατι το μεγαλο εχει αναγκη απο προσοχη!!! οπως και να χει ολα καλα θα πανε λιγο ισως η αρχη....

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια, ειχε ερθει η μαμα μου και σιδερωσε τα ρουχαλακια του μπεμπακου μου, εχουν μεινει κατι λιγα που δεν εχουν στεγνωσει. Κοριτσια δεν πηραζει για τα κιλα οσο φτασουμε τι να κανουμε τωρα??? Μετα θα γινουμε παλι κορμαρες :tongue:!!!!!!Να γεννηθουν τα μωρακια μας και να πανε ολα καλα και θα τα χασουμε μετα.

Ειπα να ξεκινησω να φτιαχνω βαλιτσα....εκτος απο πετσετες σωματος- προσωπου, νυχτικο - πυτζαμες- ρομπα, τα ρουχαλακια του μπεμπη, μια κουβερτουλα και ενα σεντονακι, επιθεματα στηθους, εσωρουχα και σουτιεν θηλασμου, μωρομαντηλα, πιστολακι, (αφρολ, σαμπουαν, οδοντοβ, οδοντοκρε, κοκαλακια), καλτσες δικες μου,σερβιετες,πειτεεεεε τι αλλο βρε κοριτσια??????????????

BXYXp3.png

Zουζουστην σελιδα 63 μηνυμα 2502 εχω γραψει τι πρεεπι να εχει η βαλιτσα και γενικα τι θα χρειαστουμε, βεβαια αυτη ειναι η λιστα απο το νοσοκομειο, οποτε αν γεννησεις στην κλινικη παρε τηλεφωνο και ρωτα τους αναλυτικα τι θα χρειαστεις γιατι μερικα πραγματα θα τα παρεχοθυν αυτοι

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σα κοριτσια! Κ εμενα πλέον δεν με απασχολούν καθολου τα κιλα! Κ εγω στα + 13 ειμαι. Σημερα είδα κ ραγαδες στην κοιλια μου, ποσο να αντέξει κ αυτή... Πριν λιγο σκουπίστηκα στην τουαλέτα κ είδα ροζ αιμα. Ελπιζω να γίνει κόκκινο για να φύγουμε για νοσοκομείο!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Γεια σας κ παλι ... Εχω κανει θεραπεια με διαφορα σιρόπια αλλα δυστυχώς μόνο το υποθετο βοηθαει ... Πήγαμε σημερα στην γιατρο κ ολα μια χαρα ... Έφτασε τα 2.300 η μπεμπα κ εχει κατέβει αρκετα ... Την Κυριακή μπαίνω στον μηνα μου κ εχω κάποιες συσπασεις αλλα μου είπε η γιατρός οτι βοηθάνε στην ανάπτυξη των πνευμόνων της ... Πήγα στην κλινικη αλλα δεν ρώτησα αυτα που ηθελα γιατι είχε αρκετό κοσμο κ δρν μπορούσα να περιμένω . Πήγα στο mother care κ πήρα κάποια ρουχαλακια για το μωρο κ για την κόρη μου κ εχει τέλεια πράγματα . Κοίταξα κ για σουτιέν αλλα έκαναν 45 ευρω κ θα δω αν βρω αλλου πιο οικονομικούς αλλιώς θα πάρω μετα που θα γεννησω .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...