Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα όχι ψυχοσωματική μάλλον απο άγχος οπώς λέει και η νικηαντωνια!!!

Νικηαντωνια εσύ πως τα πας;

Κορίτσια χαλαλι τα λεφτά για το λεηζερ, γλιτωνεις απο πολύ κόπο και χρόνο που δεν τελείωνει ποτε!!!!

Λέγοντας ψυχοσωματικό η anna εννοεί το άγχος, το ίδιο πράγμα είναι δηλ.

Το άγχος σε χτυπάει στο στομάχι, στο σώμα δηλ.

Πριν μερικές μέρες, την Πρωτομαγιά συγκεκριμένα που με στενοχώρησε η κουμπάρα μου για ένα 3ήμερο δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου.

Ένιωθα χώμα, κομμένα πόδια, ζάλη. Ε αυτό ήταν ψυχοσωματικό.

Μη σκέφτεσαι: "Α φοβαμαι μη με πιάσει το στομάχι μου". Γιατί θα σε πιάσει βέβαια.

Λίγο πριν τη γέννα το άγχος χτυπάει κόκκινο, είναι λογικό.

Και εννοείται ότι μπορεί όπως είπαν και τα κορίτσια να πιέζει το μωρό το στομαχάκι σου.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Το ζαντακ βοήθησε κάπως την κατασταση αλλά σήμερα αν με πιασει δεν θα πάρω τιποτα μάλλον φταιει που στριμωχτηκαν πολύ τα πραγματα εκεί πανω....

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ!! ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κοριτσια καλησπερα! Ειστε ολες καλα? mama περαστικα με το στομαχι κ ξεκινα με το μαλακο το περπατημα..μην το παρακανεις...εγω βλεπω τις μερες που κουραζομαι η μικρη το βραδυ ειναι σε υπερενταση μαλλον γιατι δεν σταματα να κουνιεται!anna μπραβο για το καρδιοτοκογραφημα...και μην σε νοιαζει η γνωμη των αλλων ο καθενας μας εχει τα αγχη του ποσο μαλλον μια εγκυουλα..νομιζω αν καποιος δεν περασει απο αυτη τη φαση δεν μπορει να καταλαβει καποια πραγματα οσο κι αν προσπαθει...zouzou εγω την κυριακη ημουν ετσι...απο το πρωι ως το βραδυ κλαμα..μιλαμε για πολυ ομως...πρωτη φορα ετσι...οι ορμονες μας χορευουν μαλλον!!kidenio θα μ ενδιεφερε καποια στιγμη κι εμενα το λειζερ ( αφου γεννησω φυσικα ...και δεν ξερω αν επιτρεπεται παραλληλα με το θηλασμο???) αν εχεις να μου προτεινεις καποια θα με βολευε η καλαμαρια...kitriblue οπως ειπαν τα κοριτσια αν αναλογιστουμε τι τρωμε, τι αναπνεουμε καθε μερα και τι ακτινοβολια μας περιββαλλει θα τρελλαθουμε..οχι οτι επειδη συμβαινουν ολα αυτα πρεπει να λεμε ελα μωρε...απλα μην αγχωνεσαι τοσο...ο παιδιατρος της αδερφης μου της ειπε οτι μπορει να κλεινει το ρουτερ το βραδυ κ οταν δεν χρησιμ.το ιντερνετ κι επισης οταν μιλαει στο τηλ ν αποφευγει να εχει τη μικρη αγκαλια..κατι ειναι κι αυτο!!!Τα φιλια μου σε ολες σας

Τι να πω... Παράνοια πραγματικά με το Ίντερνετ..

Mama περαστικά κ εύχομαι να μη σε πιάσει πάλι στομάχι..

Anna μπράβο με το κατδιοτογραφο ! Άντε κοντεύουμε! Οςο για το ανχος της γεννάς εγω να δεις πως χεζομαι όπως λέει κ η νίκηαντωνια. !! Χαχα

Οςο για τις ορμόνες κ το κλάμα κ εγω το έπαθα πάλι σημερα που έβλεπα τα υπερηχογραφήματα γιατί τακτοποιούσαν το φάκελο για το μαιευτηριο !! Πολυ κλάμα !!!

Διαφημίσεις

αχ!!! κοριτσια μετα θα βλεπουμε τα μηνυματα και θα λεμε γιατι ταλαιπωρουμασταν ενα παραπανω.....ο

λεω να παω για περπατημα τωρα...αντε να δουμε ποσο θα αντεξω.....

Εχεις δίκιο! Ειδικά για την παράνοια μου θα λεμε αααααινταααα χαχαχαχα

Καλο περπάτημα!!!

Αχ κοριτςια σε λιγο θα ξεκινήσουν τα γεννητούρια μας!!!

:D :D :D

Αχ κορίτσια γυρισα!!! Τα παιξα!!! Για πρωτη μερα κάναμε 45 λεπτα 3 και κάτι χιλιόμετρα με λίγη ανηφόρα σε μερικά σημεία....

Άντε μπας και το βοηθήσουμε λίγο να κατέβει....

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Maria δαμάσκηνα έχεις δοκιμάσει ή ακτινίδια;

Kidenio, νομίζω ότι και ο ίδιος ο γιατρός θα στο προτείνει. 37η εβδ είναι καλά.

Δεν αντέχεται, το ξέρω.

Το λέιζερ είναι όντως σωτήριο αλλά όντως ακριβούτσικο. Έχω κάνει στο μπικίνι και σε όλη την ευαίσθητη περιοχή και γλίτωσα.

mama82 το zantac δεν σε βοηθάει καθόλου; κι εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με το άγχος.

anna όλες φοβόμαστε τον τοκετό. Κι εγώ χέζομαι!!

Kitriblue, δεν έχεις κάνει κακό μη φοβάσαι. Άλλωστε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και οι τροφές δεν είναι αθώα οπότε...

Οχι μόνο ακτινίδια κ δαμάσκηνα αλλα έκανα κ ειδική διατροφή γι αυτο κ παλι τίποτα ... Ειχα χοντρό πρόβλημα κ στην προηγούμενη εγκυμοσυνη σε σημείο να φτάσω μεχρι κ το νοσοκ . 25 μερες απο οταν γέννησα κ εξαιτίας αυτού του προβλήματος σταμάτησα να δίνω δικο μου γαλα κ στο μωρο μου ( δεν θηλαζα γιατι δεν έπιανε με τίποτα αλλα ειχα αρκετό κ το έβγαζα με θηλαστρο ) . Τωρα χωρις σίδηρο καλα τα πάω αλλα απο αυριο που θα τον αρχίσω παλι πρεπει να βαζω καθε 2-3 μερες υποθετο για να λειτουργεί καλα το έντερο αλλιώς θα εχω παλι τα ίδια ... Το πρωι εχω γιατρο κ ανυπομονω να δω το μωρακι μου !!! Επίσης εχω σκοπό να περάσω απο την κλινικη να τσεκάρψ τις τιμες κ να ρωτήσω κ μερικα πράγματα που θελω .

Διαφημίσεις

μπραβο mama, μια χαρα!!!!!!!και εμεις πηγαμε για περπατημα αλλα κουραστικα αρκετα παλι, ειχα και την τρομερη ιδεα να μπω σε φαρμακειο να ζυγιστω...70 κιλα!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ειμαι συν 13 κιλα....ευχαριστω!!!!αν πιασω τα 15 (ειναι σιγουρο) κερδιζω κατι????

BXYXp3.png

Οχι μόνο ακτινίδια κ δαμάσκηνα αλλα έκανα κ ειδική διατροφή γι αυτο κ παλι τίποτα ... Ειχα χοντρό πρόβλημα κ στην προηγούμενη εγκυμοσυνη σε σημείο να φτάσω μεχρι κ το νοσοκ . 25 μερες απο οταν γέννησα κ εξαιτίας αυτού του προβλήματος σταμάτησα να δίνω δικο μου γαλα κ στο μωρο μου ( δεν θηλαζα γιατι δεν έπιανε με τίποτα αλλα ειχα αρκετό κ το έβγαζα με θηλαστρο ) . Τωρα χωρις σίδηρο καλα τα πάω αλλα απο αυριο που θα τον αρχίσω παλι πρεπει να βαζω καθε 2-3 μερες υποθετο για να λειτουργεί καλα το έντερο αλλιώς θα εχω παλι τα ίδια ... Το πρωι εχω γιατρο κ ανυπομονω να δω το μωρακι μου !!! Επίσης εχω σκοπό να περάσω απο την κλινικη να τσεκάρψ τις τιμες κ να ρωτήσω κ μερικα πράγματα που θελω .

Maria Με το καλο η συναντηση με το μωρακι σου αυριο...περιμενουμε ομορφα νεα...οσο για τη δυσκοιλιοτητα αφου ξερεις το θεμα σου, θα είναι πιο ευκολο να το αντιμετωπίσεις...ξερω ότι κυκλοφορουν κ σιροπια στα φαρμακεια αλλα αφου βαζεις υποθετο το ιδιο θα είναι...

μπραβο mama, μια χαρα!!!!!!!και εμεις πηγαμε για περπατημα αλλα κουραστικα αρκετα παλι, ειχα και την τρομερη ιδεα να μπω σε φαρμακειο να ζυγιστω...70 κιλα!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ειμαι συν 13 κιλα....ευχαριστω!!!!αν πιασω τα 15 (ειναι σιγουρο) κερδιζω κατι????[/QUOT

χαχα! στα 15 κιλα σου δινουν δωρο ένα μωρακι...λες εγω που θα κοντευω τα 30 αντι για ένα να μου δωσουν 2 ???:-P

ειμαι συν 13 κιλα....ευχαριστω!!!!αν πιασω τα 15 (ειναι σιγουρο) κερδιζω κατι????[/QUOT

χαχα! στα 15 κιλα σου δινουν δωρο ένα μωρακι...λες εγω που θα κοντευω τα 30 αντι για ένα να μου δωσουν 2 ???:-P

χαχαχαχαχαχαχα καλο!!!!!!!

BXYXp3.png

Που θα γεννήσεις με το καλό;

Τα υπόθετα κάνουν δουλειά. Ποια σου έχει δώσει;

Κακή φάση η δυσκοιλιότητα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...