Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κοιτα κι εγω στην αρχη που ξεκινησα υπεφερα, γιατι μετα απο ξυραφι ειναι πιο δυσκολα, εγω εκανα και με σιλκ επιλ τωρα πηρα μια κεριερα για να τελειωνω πιο γρηγορα, εχουν μεινει οι μισες απο οσες ειχα και πλεον δεν πονανε τοσο, ειναι να γινει η αρχη δηλαδη...

τα αποτελεσματα μου ολα καλα, εκτος απο τον αιματοκριτη που καλσικα εχει κολλησει στο 32 και κατι πυοσφαιρια στην καλλιεργεια τα οποια ειναι 3-4 και ο γιατρος ειναι ειπε σαν κολπιτιδα αλλα ορμονικης φυσεως μια χαρα δηλαδη!!!! το φοβομουν μηπως ειχα κολλησει κανενα μικροβιο αλλα ευτυχως ολα καλα!!!

Μπράβο κορίτσι,τέλεια όλα!!!!μια χαρά είναι οι τιμές.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω εβαζα την σιλκ ε πιλ παλιά κ μετα έκανα αποτριχωση αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη δεν ξερω γιατι εχω γίνει πολλη ευαίσθητη κ δρν αντέχω τον πόνο ουτε να βγάλω τα φρυδια μου . Τρέχουν τα ματια μου καθε φορα που μου τα κάνει η αισθητικός . Ευτυχώς εγω με τον σίδηρο παρόλο που εχω να τον πάρω 2 μήνες ακομα στο 37 είμαι . Αλλα θα τον ξεκινήσω παλι τωρα που θα σταματήσω τα αλλα χάπια .

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Μαρια μετα την εγκυμοσυνη εγω σκεφτομαι αν μας παιρνει οικονομικα να παω για λεηζερ να τελειωνω, βεβαια λιγο δυσκολο αλλα θα δουμε...

τον σιδηρο ειναι η τριτη μερα που δεν πηρα λογω στομαχοπονου, εχθες πηγαμε μια βολτα με φιλους, ηπια μια σοδα μπας και βοηθησει αλλα παλι με πονουσε και παλι γαι να κοιμηθω πηρα ζαντακ....να δουμε σημερα

μπραβο που ενω δεν παιρνεις σιδηρο εισαι στο 37 εγω που εχει μηνες που παιρνω κολλησε στο 32 αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι νορμαλ

Αννα πως πηγε στον καρδιοτοκογραφο;;;;

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

kyoya που χαθηκες;;;

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα ... Κ εγω σκεφτόμουν για λέιζερ αλλα εδω ειναι πανάκριβα κ δεν κάνουν καλές προσφορές όποτε μετα την γεννα θα ξαναρχισω αποτριχωση ... Εγω θα τον αρχίσω παλι αυριο τον σίδηρο κ ο θεός βοηθός με την δυσκοιλιοτητα ...

Κοριτσια καλημερα! Το λέιζερ ειναι σωτηρία! Το εχω κανει σε μια φίλη δερματολόγο στην καλαμάρια κ εχω ξενοιασει μετα απο χρονια πόνου με αποτριχωση! Κ αν το σκεφτείς μακροπρόθεσμα μπορει να ειναι κ πιο φτηνό! Επίσης η kyoya κοριτσια δεν τα καταφέρνει να μπει απο το κινητό της στο parents όλο την πετάει έξω. Μιλάμε στο Facebook ειναι καλα.

Αχ κοριτσια εχει ανεβεί η θερμοκρασία εδω κ μαζί μ αυτήν φουσκώνουν κ τα ποδια μου! Άντε να πάω την άλλη εβδομαδα στο γιατρό να τελειώνουμε! Θα του πω για πρόκληση δεν αντέχω άλλο! Αφου θα ειναι κ η μαμα μου εδω απο το Σάββατο δεν με νοιάζει τιποτα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Kidenio υπομονή λιγο ακόμα βρ κορίτσι , κοντεύεις στις 37.

Ρε κοριτςια εχω εναν προβληματισμό.

Έχετε σίγουρα ακούσει οτι γενικότερα ολα τα μαγνητικά κύματα η δε ξερών πως αλλιώς τα λένε τύπου ασύρματο Ίντερνετ, ασύρματο τηλέφωνο κλπ κάνουν υπερβολικά κακό στο έμβρυο κ στο μωρο κ στα παιδια γενικότερα.

Εγω σας γράφω απο iPad , κ κάθε φορα που το βάζω στα πόδια μου να γράψω κ ειναι κοντά στην κοιλιά μου ο μικρός τρελέναιται!! Κουνιέται συνέχεια, κ λέω λες Ν α τον ενοχλεί ....

Ενώ αν παω να γράψω στο κομπιούτερ το οποίο ουσιαστικά δεν ειναι στη κοιλιά μου ειναι σχεδόν οκ , ο μικρός πιο ήσυχος...

Κ. Τώρα με εχει πιάσει παράνοια γιατί σε όλη την εγκυμοσυνη την εχω βγάλει με το iPad στα πόδια....λες να εχω κανει κακό .;;

Kitriblue μήπως ειναι επειδή ακουμπάει το iPad στην κοιλια σου; Εννοω πως οτι κ να ακουμπουσες στην κοιλια σου τυχόν να τον έκανε να κουνιέται. Πάντως δεν νομιζω η απόσταση να παιζει τοσο τρομερό ρολο. Απο τη στιγμή που υπάρχουν στο σπιτι κινητά κ ασύρματο Internet ειναι το ίδιο. Αν καθησουμε να σκεφτούμε οτι ειναι τυχόν βλαβερό θα τρελαθούμε! Σκέψου μόνο τι τρώμε... Η μάλλον μη σκέφτεσαι τιποτα! Ολα ειναι μια χαρα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλημερα κοριτσια, Τι κανετε???? Εγω κλαιω απο το πρωι...πλενω τα ρουχαλακια, τα σεντονακια, τις κουβερτουλες του μπεμπη και με επιασε μια συγκίνηση δεν ξερω. Τωρα το πιστευω σιγα σιγα οτι πλεον μπηκαμε στην τελικη ευθεια και λιγο εμεινε να τα εχουμε αγκαλιτσα!Πω πω ετσι και με δει ανθρωπος θα νομιζει οτι κατι επαθα, μιλαμε δεν βλεπω απο το δακρυ!Τρελαθηκαν οι ορμονες!!!Θα ερθει και η μανουλα μου αυριο να τα σιδερωσει ολα.Να μας πανε ολα καλα, σε ολες τις μανουλες του κοσμου!!!!!!!Φιλακια!!!!!

BXYXp3.png

Γεια σας κορίτσια! Πως είστε?

mama82 πως πάει το στομάχι? μάλλον σε πιέζει η μικρή και για αυτό νιώθεις έτσι.Υπομονή κορίτσι μου!

kitriblue και εγώ το έχω ακούσει αυτό για το ασύρματο ιντερνετ κλπ αλλά νομίζω πως έχει δίκιο η kidenio σε αυτό που λέει..

ZZOUZOU και εγώ έτσι ένιωθα...και μάλιστα αυτή τη φορά σκεφτόμουν πως ο μεγάλος γιος μου χωρούσε κάποτε σε αυτά τα μικρούλικα ρουχάκια και πόσο έχει μεγαλώσει κλπ κλπ....

kidenio να δεις που θα γεννήσεις σύντομα! Την μαμά σου περιμένουν τα μωράκια και θα το αποφασίσουν να βγουν μόλις έρθει!

και εγώ κορίτσια έχω κάνει λέιζερ και είναι όντως σωτήριο!

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν?

Καλησπερα μανουλες.

οσο πλησιαζουμε το αγχος μεγαλωνει.κ μονο οι δευτερομανουλες το καταλαβαινουν.

εμειε χθες ολα καλα με το καρδιοτοκογραφημα.μιλησα κ με την γιατρο μου κ τις επομενες μερες θα βρεθουμε για υπερηχο.εγω εχω το εξης.μεχρι πριν μπουμε στην κλινικη κ μολις βγηκαμε η μικρη χορευε.ε μεσα στην κλινικη ακινητη.κ λεω ισως της μεταφερω το αγχος μου γιατι οταν ξαπλωνω με πιανει κατι κ αλλαζω 100 χρωματα.αφου ο ανδρας μου χθες θυμωσε που αγχωνομαι κ μου κανω κακο.αφου βρεθηκαμε με παρεα μετα κ μονο μια μανουλα με καταλαβε.οι υπολοιποι τιποτα.

κ στην τελικη δεν θα απολογηθω σε αυτο.κ οι μερες πλησιαζουν κ ολα διογκωνονται.οκ ο ανδρας μου απο αγαπη το κανει που με βλεπει ετσι.

αχ σορρυ σας ζαλισα.

Mama μου ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Kkirtiblue αυτο με το i pad εγω το παθαινω με το tablet.

Kidenio υπομονη κοριτσακι μου.

Zouzou και chtistab κ εω το εχω αυτο με τα ρουχαλακια.

σντε λιγο ακομα

δεν σας κρυβω οτι υπαρχουν στιγμες οου φοβαμαι αρκετα τομ τοκετο πως θα ειναι και ολα.αχ παναγιτσα μου ολες με το καλο να γεννησουμε κ ολα καλα κ για μπεμπακια κ για εμας.

φιλακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!!! πωπω ποσα γραψατε!!!

εγω εχει λιγη ωρα που γυρισα, τελειωσα και με το πεντικιουρ, ψωνισα για το σπιτι ηρθα μαγειρεψα και επιτελους καθισα!!!!

σημερα τ απογευμα θα παω για περπατημα!!! θα ρθουν μαζι για παρεα ο αντρας μου και δυο φιλοι μου, ζευγαρι!!!

Kirtiblue οντως ολα αυτα βλαπτουν, μας το ειπαν και οι μαιες αλλα για οταν θα γεννησουμε, αλλα προφανως και τωρα που ειναι μεσα στην κοιλια!!! βεβαια αν σκεφτεις δεν μπορεις να τ αποφυγεις, συμφωνω κι εγω με την kidenio αλλα ακομα και να προσεξεις ολοι οι γυρω σου εχουν κατι ...κινητο κτλ και να στο πω και αλλιως: και στο βουνο να πας εχει κεραιες!!! μην το σκεφτεσαι και τρελλαινεσαι γιατι πραγματικα δεν βγαζεις ακρη....αυτο που αποφευγω εγω σαν τον διαολο ειναι το μικροκυματων, το οποιο δεν χρησιμοποιω ουτως η αλλως (μας φερανε ενα δωρο γαμου...) αλλα και εξω αν πεσει κατι στην αντιληψη μου φευγω μακρια!!!

Ζουζου οι ορμονες μας τα παιξαν, εγω συγκινουμαι πολυ ευκολα και δεν θελω κι εγω να με δουν μην με περασουν για χαζη....ακομα και αυτα που γραφεις κι εσυ με κανεις και κλαιω απο συγκινηση....ασε ανιατη η ασθενεια μας χαχα!!!!

Kidenio καταλαβαινω ποσο ακομα πιο δυσκολο ειναι με δυο μωρα στην κοιλια αλλα σκεψου οτι εφτασες στο τελος και οσο μενουν μεσα τοσο πιο καλα γι αυτα!!! με το καλο να δεχτεις την μανουλα σου!!!

Αννα τα μωρα μας μας κοροιδευουν απο τωρα!!! εμενα οταν ειμαι ορθια ειναι πιο υσηχη οταν ξαπλωνω χορευει και οταν λεω στον αντρα μου να δει τι κανει ξαφνικα σταματαει!!! τι να πεις;;;

yk1yp3.png

και μην παρεξηγεις τον αντρα σου!!! εσενα λεει να μην αγχωνεσαι αλλα και αυτος απο το αγχος του θυμωνει μαζι σου!!! χαχα!!!!

εγω αν κανω ενα αχ!!! οχι να φωναξω κανει σαν τρελος και δεν νομιζει οτι γενναω, απλα δεν θελει να ποναω!!!

ολα καλα και με τον καρδιοτοκογραφο, μια χαρα

cristab εσυ πως τα πας;;; τι κανει το αλλο σου αγορακι;;; τον εχεις προετοιμασει για τον αδερφουλη του;;;;

το στομαχι μου ειναι επισης αψυχολογητο!!! προς το παρον ειμαι καλα, μετα μπορει να με πιασει, μπορει οντως να πιεζει το μωρο απο την αλλη μπορει να ειναι και ψυχολογικο, απο τον φοβο μου μην με πιασει με πιανει.....

yk1yp3.png

Βασικα ειναι μια περιοδος που ολοι εχουν τα δικια τους αλλα δεν το βρισκουν

Χαχαχα κ οταν με το καλο ερθουν τα μπεμπακια μας ολα θα ειναι αλλιως.

αυτο το θεμα με το στομαχι σου ειναι ψυχοσωματικο τελικα ;

να εχουμε ενα ομορφο απογευμα.

φιλακια μανουλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας κορίτσια!!!

Maria δαμάσκηνα έχεις δοκιμάσει ή ακτινίδια;

Kidenio, νομίζω ότι και ο ίδιος ο γιατρός θα στο προτείνει. 37η εβδ είναι καλά.

Δεν αντέχεται, το ξέρω.

Το λέιζερ είναι όντως σωτήριο αλλά όντως ακριβούτσικο. Έχω κάνει στο μπικίνι και σε όλη την ευαίσθητη περιοχή και γλίτωσα.

mama82 το zantac δεν σε βοηθάει καθόλου; κι εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με το άγχος.

anna όλες φοβόμαστε τον τοκετό. Κι εγώ χέζομαι!!

Kitriblue, δεν έχεις κάνει κακό μη φοβάσαι. Άλλωστε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και οι τροφές δεν είναι αθώα οπότε...

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Αννα όχι ψυχοσωματική μάλλον απο άγχος οπώς λέει και η νικηαντωνια!!!

Νικηαντωνια εσύ πως τα πας;

Κορίτσια χαλαλι τα λεφτά για το λεηζερ, γλιτωνεις απο πολύ κόπο και χρόνο που δεν τελείωνει ποτε!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...