Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σας και παλι!!!

ας πουμε πως ειναι καλυτερα, επιφυλασσομαι...ευχαριστω κοριτσια!!!

το στομαχι και γενικα το ανακατεμα ειναι το χειροτερο μου!!! απορω πως την παλεψα δυο μηνες στην αρχη της εγκυμοσυνης που ημουν χαλαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ....

Ζουζου δεν πειραζει χαλαλι η γουρουνια!!!! αν δεν τις κανουμε τωρα ποτε θα τις κανουμε;;;

Kidenio ποτε ερχεται η μαμα σου;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτςια!

Mama πως είσαι καλυτερα; Οςο για την ερώτηση περί συστάσεων, δεν κάνω κ τίποτε άλλο παρά να ξεκουράζομαι!!! Εγω πήρα τηλ. Πάλι το μαιευτηριο σημερα κ μου είπαν πως το χαρτί αυτο δε χρειάζεται κ πως υπαρχει παράρτημα ληξιαρχείο μέσα στο μαιευτηριο κ το δηλώνουν απ ευθείας.

sangre γέλασα τόσο πολυ με τη χαλασμένη σοκολάτα !! Χαχαχαχα

Νίκηαντωνια πολυ ωραια τα ονόματα !!! Με το καλο!!

Kidenio ολα καλα ! Θα τις πιάσεις τις 37 εβδομαδες θα δεις !!! Τώρα στις πόσες είσαι; Δεν ξέρω να διαβάζω κ τι κεράκια, ούτε που τα βρίσκω ακόμα...χιχι

Zzouzou καλα έκανες!!! Καθόλου τύψεις.

Κοριτςια αυτο το site που σας ειχα πει www.motherbaby.gr είδα μόλις πως δίνει δώρο σε κάθε εγκυουλες το μαξιλάρι θηλασμού! Μπείτε να το δείτε.

Γεια σας κ απο μένα ... Μάλλον μου ξανάρχισαν οι νυχτερινές καουρες γιατι 2 βραδια τωρα με πιάνουν μετα τις 3 ... Αν ειναι μέρα μια χαρα τις αντιμετωπίζω αλλα τωρα τα μεσάνυχτα τι να κανω να σηκώνομαι να γυρεύω να φάω για να μου περάσουν δεν λέει . Την Πέμπτη σταματαω κ εγω τα ουτροτζεσταν κ τα τροφοκαρτ .

Καλημερα κοριτσαρες ;).

ελπιζω ολες να ειστε μια χαρα.mamaκ εσυ γρηγορα να νοιωσεις καλυτερα.

ειδα μιλουσατε για ονοματα.ομορφη σαν διαδικασια αρκει να μην μπλεκονται τριτοι.

εμεις σημερα θα παμε δτην κλινικη για καρδιοτοκογραφημα.

αυριο που θα μιλησω με την γιατρο μου θα την ρωτησω ποτε θα βρεθουμε για υπερηχο γιατι στην τελευταια επισκεψη μου ειχε πει στις10 με 15 μερες να το κανονισουμε.

αχ με εχει πιασει μια ανυπομονησια.αυτο ελεγα με τον ανδρα μου το πρωι.

του λεω εχεις συνειδητοποιησει οτι σε λιγο το πλασματακι μας θα ερθει στον κοσμο,στην ζωη μας,η κορουλα μας.απιστευτο

φιλακια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

αχ κοριτσια μου τι να πω;; θα δειξει η πορεια της μερας πως θα ειμαι....kirtiblue δεν φαινονται τα δικα μας τικερακια;;; η kidenio ειναι σαν εμενα 35 +4

οσο για το μαξιλαρι θηλασμου και το συγκεκριμενο μαγαζι νομιζω οτι ολες λιγο πολυ το ξερουμε, σαν πιο οικονομικο και με κλαθε επ[ισκεψη εγκυου δωρο μαξιλαρι θηλασμου!!! γιατι δεν πας;;; ακομα και να μην βρεις κατι να παρεις θα εχεις το μαξιλαρι!!! εγω μενω θεσσαλονικη αν ημουν αθηνα σιγουρα θα εκανα μια επισκεψη..

στα μαιευτηρια παλι καλα που εχει παραρτημα εμεις στο νοσοκομειο πρεπει να τρεχουμε να το δηλωσουμε και εγω δεν ξερω που και μεσα σε 3 μερες ενω κανονικα ο νομος λεει σε 10 μερες!!!!

Μαρια γιατι utrogestan;; ειχα την εντυπωση πως μονο στην αρχη της εγκυμοσυνης τα παιρνουμε....δεν ξερω

εγω απο σημερα που μπαινω στον μηνα μου κομενο το μαγνησιο!!! επιτελους!!! αρχισα εκανα και δουλειες στο σπιτι και καθισα τωρα, βαρεθηκα να κουραζομαι τοσο ευκολα και να μην μπορω να κανω τιποτα ολο λεω θελω το σωμα μου πισω!!! χαχα,

περιμενω μετα τις 2 να ρθει μια φιλη μου να μου κανει αποτριχωση και αυριο πεντικιουρ, σημερα παιρνω και τις εξετασεις κολπικου για τον στρεπτοκοκο, εσεις τις κανατε ακομα;;;

επισης στο νοσοκομειο οι μαιες ειχαν πει οτι και στον τελευταιο μηνα πρεπει να ξανακανουμε εξετασεις οπως του προγεννητικου ελεγχου για ηπατιτιδα κτλ σας ειπε κανενας κατι;;;

Αννουλα εισαι κοντα για το μπεμπεκι σου!!! κι εμενα με πιασε ανυπομονησια!!! εχεις συσπασεις;; η πας για καρδιοτοκογραγο για καλο και για κακο;;; αντε καλη επιτυχια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου τι να πω;; θα δειξει η πορεια της μερας πως θα ειμαι....kirtiblue δεν φαινονται τα δικα μας τικερακια;;; η kidenio ειναι σαν εμενα 35 +4

οσο για το μαξιλαρι θηλασμου και το συγκεκριμενο μαγαζι νομιζω οτι ολες λιγο πολυ το ξερουμε, σαν πιο οικονομικο και με κλαθε επ[ισκεψη εγκυου δωρο μαξιλαρι θηλασμου!!! γιατι δεν πας;;; ακομα και να μην βρεις κατι να παρεις θα εχεις το μαξιλαρι!!! εγω μενω θεσσαλονικη αν ημουν αθηνα σιγουρα θα εκανα μια επισκεψη..

στα μαιευτηρια παλι καλα που εχει παραρτημα εμεις στο νοσοκομειο πρεπει να τρεχουμε να το δηλωσουμε και εγω δεν ξερω που και μεσα σε 3 μερες ενω κανονικα ο νομος λεει σε 10 μερες!!!!

Μαρια γιατι utrogestan;; ειχα την εντυπωση πως μονο στην αρχη της εγκυμοσυνης τα παιρνουμε....δεν ξερω

εγω απο σημερα που μπαινω στον μηνα μου κομενο το μαγνησιο!!! επιτελους!!! αρχισα εκανα και δουλειες στο σπιτι και καθισα τωρα, βαρεθηκα να κουραζομαι τοσο ευκολα και να μην μπορω να κανω τιποτα ολο λεω θελω το σωμα μου πισω!!! χαχα,

περιμενω μετα τις 2 να ρθει μια φιλη μου να μου κανει αποτριχωση και αυριο πεντικιουρ, σημερα παιρνω και τις εξετασεις κολπικου για τον στρεπτοκοκο, εσεις τις κανατε ακομα;;;

επισης στο νοσοκομειο οι μαιες ειχαν πει οτι και στον τελευταιο μηνα πρεπει να ξανακανουμε εξετασεις οπως του προγεννητικου ελεγχου για ηπατιτιδα κτλ σας ειπε κανενας κατι;;;

Αννουλα εισαι κοντα για το μπεμπεκι σου!!! κι εμενα με πιασε ανυπομονησια!!! εχεις συσπασεις;; η πας για καρδιοτοκογραγο για καλο και για κακο;;; αντε καλη επιτυχια!!!

mama μου καλη αποτριχωση και καλα beaute.😊

οσο για τις εξετασεις που ανεφερες δεν μου ειπε κατι η γιατρος μου.

οταν ειχα μπει στο μηνα μου μου ειπε καθε εβδομαδα θα πηγαινω στην κλινικη θα

κανω καρδιοτοκογραφημα κ την επομενη θα μιλαμε στο τηλεφωνο.βεβαια πριν φυγω απο την κλινικη η μαια επικοινωνει μαζι της.

και αυριο θα την ρωτησω ποτε θα κανουμε υπερηχο.μου ειχε πει κολις περασουν 10 με 15 μερες να της το πω.

οποτε δεν συντρεχει καποιος λογος.ενταξει ενοχλησεις απο κουραση λογικες.

κατα τα αλλα ολα καλα.

καλο απογευμα σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Το ουτροτζεσταν όντως το παίρνουν κάποιες κοπέλες στην αρχη της εγκυμοσυνης για να ανεβει η προγεστερονη τους . Εγω το πήρα επειδη ειχα πάθει αποκολληση στην 9η εβδομαδα κ επειδη το καλοκαίρι ειχα κ μια αποβ ολη παλι στην 9η εβδομαδα ... Μετα το συνέχισα γιατι ειχα κάποιες συσπασεις στον 5ο μηνα κ τωρα ήρθε η ωρα να το σταματήσω ...

Εμενα για εξετάσεις δεν μου είπε τίποτα η γιατρός μου μόνο τις καθιερωμένες που έκανα καθε δίμηνο τις έκανα κ τωρα που μπαίνω στον μηνα μου κ ενα καρδιογραφημα επίσης επειδη θα κανω καισαρικη . Αλλα το καρδιογραφημα το ειχα κάνει κ στην πρωτη εγκυμοσυνη μου που πήγαινα για φυσιολογική γεννα ... Εμενα η γιατρός στον 8ο με έβλεπε καθε 10 μερες κ τωρα που μπαίνω στον μηνα μου έχουμε ραντεβου καθε βδομαδα .

Δεν ξέρω μωρε πως να βάλω αυτο το τικερακι..πως το κάνουν; Ναι εσάς φαίνεται !! Δεν ειχα καταλάβει τι ήταν κ μετά το παρατήρησα ! Παρά πολυ ωραίο!

Ανυπομονησία νοιωθω κ εγω !!!

Εμενα δε μου εχει δώσει ακόμα καμία εξέταση ακόμα..την άλλη εβδομάδα εχω ραντεβού οποτε κ θα δω.. Αυτο με τον στρεπτοκοκο το διάβασα εχτές, κανείς κολπικη καλλιεργεία ε; Θα δω τι θα μου πει...

Διαφημίσεις

κοριτσια το τικερακι οντως ειναι ενα θεμα, εγω εσκασα μεχρι να το βαλω και αυτο το καταφερα με την βοηθεια του αντρα μου, δυστυχως δεν μπορω να σας βοηθησω πως να το κανετε!!!

αυτο με το στρεπτοκοκο ναι γινεται με κολπικη καλλιεργεια, ο γιατρος μου μ αφησε να παρω δειγμα μονη μου, κααι σε περιπτωση που δεν τα καταφερω να παω εκει, τελικα πηγα την παρασκευη στο μικροβιολογικο, πηρα αυτες τις μπατονετες και πηρα δυο δειγματα, ελπιζω σωστα, βεβαια ειπα και στην κοπελα οτι αν δει οτι δεν καταφερα να το κανω σωστα να με παρει τηλεφωνο και δεν πηρε ευτυχως , τωρα σε λιγο θα παει ο αντρας μου να τα παρει...για να δουμε....

αυτην την εξεταση την ακουσα οτι την κανουν και απο αλλες εγκυους γι αυτο ρωτησα...

Μαρια κι εγω ειχα μια αποκολληση στην 9η εβδομαδα και επαιρνα κι εγω, ευτυχως ολα καλα, εμεινα και λιγο ξαπλωμενη και αισιως φτασαμε ως εδω!!!

Αννα καλα αποτελεσματα στον καρδιοτοκογραφο και σε ευχαριστω για την αποτριχωση, εχει λιγη ωρα που εφυγε η φιλη μου και τα ποδια μου απο πανω εως κατω βελουδοι!!!! τι ωραια αισθηση!!!!

εγω εχω γιατρο την τριτη αλλα την πεμπτη παω για μια κλασικη επισκεψη στο νοσοκομειο

yk1yp3.png

Κ εγω θα τα σταματούσα γιατι μου πέρασε γρηγορα αλλα μετα ειχα τις συσπασεις κ δρν το ρισκαραμε . Ζηλεύω που μπορείς κ κανεις αποτριχωση εγω δεν αντέχω τον πόνο κ έτσι χρησιμοποιώ ξυραφάκι.

κοιτα κι εγω στην αρχη που ξεκινησα υπεφερα, γιατι μετα απο ξυραφι ειναι πιο δυσκολα, εγω εκανα και με σιλκ επιλ τωρα πηρα μια κεριερα για να τελειωνω πιο γρηγορα, εχουν μεινει οι μισες απο οσες ειχα και πλεον δεν πονανε τοσο, ειναι να γινει η αρχη δηλαδη...

τα αποτελεσματα μου ολα καλα, εκτος απο τον αιματοκριτη που καλσικα εχει κολλησει στο 32 και κατι πυοσφαιρια στην καλλιεργεια τα οποια ειναι 3-4 και ο γιατρος ειναι ειπε σαν κολπιτιδα αλλα ορμονικης φυσεως μια χαρα δηλαδη!!!! το φοβομουν μηπως ειχα κολλησει κανενα μικροβιο αλλα ευτυχως ολα καλα!!!

yk1yp3.png

κοιτα κι εγω στην αρχη που ξεκινησα υπεφερα, γιατι μετα απο ξυραφι ειναι πιο δυσκολα, εγω εκανα και με σιλκ επιλ τωρα πηρα μια κεριερα για να τελειωνω πιο γρηγορα, εχουν μεινει οι μισες απο οσες ειχα και πλεον δεν πονανε τοσο, ειναι να γινει η αρχη δηλαδη...

τα αποτελεσματα μου ολα καλα, εκτος απο τον αιματοκριτη που καλσικα εχει κολλησει στο 32 και κατι πυοσφαιρια στην καλλιεργεια τα οποια ειναι 3-4 και ο γιατρος ειναι ειπε σαν κολπιτιδα αλλα ορμονικης φυσεως μια χαρα δηλαδη!!!! το φοβομουν μηπως ειχα κολλησει κανενα μικροβιο αλλα ευτυχως ολα καλα!!!

Μπράβο mama με τις εξετάσεις !!

Anna καλή επιτυχία με τον κατδιοτογραφο!!

Σωτηρία κοριτςια η αποτρίχωση !! Σωτηρία!!!

Αμάν αυτο το λεξικό πια! Δεν μπορώ να γράψω τη σωστή λέξη ! Δε με αφήνει..

Εγω σημερα υποφέρω απο την πλάτη μου...

Θέλω εναν προσωπικό μασέρ...συνέχεια !!!

kirtiblue αυτη η πλατη δεν παλευεται οντως!!!! εγω βαζω τον αντρα μου να με τριψει ελαφρα και περιμενω ποτε θα γεννησω για να με τριψει κανονικα καποιος!!!!

ευχαριστω για τις εξετασεις!!! ευτυχως!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...