Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

υποσημειωση: εχετε δει χαζο σκυλο;;; ο δικος μου ειναι λιγο εως πολυ...χαχα αλλα ειναι το καλυτερο σκυλακι του κοσμου!!! τωρα με το μωρο εδωσα μαχη για να τον αφησουν υσηχο......

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαγκρε με βρωμη η γενικα ακομα και με φυτικες ινες απο το φαρμακειο δεν βοηθησε τιποτα;; εχω ακουσει καθε πρωι ζεστο νερο με μελι και μετα πας, κανενα δαμασκηνο;;; ειναι ζορι ρε γαμωτο....εγω αποκτησα και αιμορροιδες απο αυτο...

yk1yp3.png

μονο με σιροπι κοπελια κατα τα αλλα και ληγμενη σοκολατα να φαω δε καταλαβαινω τιποτα λογω σιδηρου...

Μηπως τον λετε και ραν ταν πλαν χαχαχχαχααχαχαχ!

χαχαχα!!! θα μπορουσε αν και ειναι ασυναγωνιστος!!! χαχα

παντως το εντερο αν το βοηθας τεμπελιαζει αλλα και εκπαιδευεται, μετα την εγκυμοσυνη προσπαθησε με πιο φυσικες μεθοδους....

yk1yp3.png

Κορίτσια πολύ χαρτούρα ρε γαμώτο.

Ληξιαρχική πράξη γάμου, ταυτότητες, αφμ, άμκα μου ζήτησαν.

Λοιπόν, είδαμε τα μωρά πριν.

Από 1500γρ περίπου το καθένα με τα κεφάλια πάνω να παίζουν κουτουλίδια.

Μεγάλη προσοχή για να μην γεννήσω πρόωρα και έχουμε στόχο την 37η εβδομάδα. Θα αντέξουμε άραγε;:rolleyes:

Όσο για τα ονόματα λατρεύω το Άρτεμις ( έτσι λένε την βαφτιστήρα μου).

Υπάρχουν κι άλλα εξίσου ωραία.

Εμείς για Νικόλα και Εμμανουέλα λέμε (πεθερός και μαμά).

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια διακοπή για σήριαλ! Βλέπαμε downton abbey με τον άντρα μου! Μαμα πολυ γέλασα με το σκύλο! Σανγκρε λες να κουμπαριάσουμε; Ασε με τα διδυμα όλοι πάγωσαν οταν το άκουσαν γιατι είχαν προηγηθεί δυο αποβολες κ είμασταν όλοι μουδιασμενοι... Η πιο δύσκολη εγκυμοσυνη μου απο ψυχολογικής πλευράς... Μεχρι κ τώρα περιμένω να γεννηθούν να μου πουν οτι ειναι κ τα δυο καλα για να ησυχάσω.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Νικηαντωνια μια χαρα τα μπεμπακια σου!!!! και το βαρος καλο!!! προσεχε τωρα να μην κουραζεσαι για να φτασετε τον στοχο σας και ολα να πανε τελεια!!!

και τα ονοματα σας πολυ ωραια!!!

yk1yp3.png

ναι ο χαζουλης ο σκυλος μας!!! τον εχουμε αδω και 9 χρονια δεν ειναι ο πιο εξυπνος σκυλος αλλα τον λατρευω!!! και ειναι πολυ καλος χαρακτηρας, και πολυ καλος με τα παιδακια, οτι και να τον κανουν ουτε γρρρρ δεν κανει....αν τα παιξει κρυβεται...

Κidenio ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις για τιποτα!!!

λεω να παω για υπνο...

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!!

yk1yp3.png

οποτε θες κιντενιο... χαχαχαχαχαχχα και κουμπαρα από ελβετια και τοσο αξια μαμα ποιος τη χαρη μου.

Νικηαντωνια συγχαρητηρια μια χαρα ζουζουνια!

καλα κιντενιο περιττο να σου πω οι δικοι μου θα χαν παει από καρδια με όλα αυτα χαρα στο κουραγιο σου βρε κοπελια τι να πω;

Αντε καληνυχτες κι από μεν αφιλακια

Διαφημίσεις

Μπραβο Νικηαντωνια μια χαρα τα μωρά! Τώρα βέβαια τα κεφαλιά πάνω πρεπει να σε ζορίζουν αρκετά στην αναπνοή κ στο στομάχι... Υπομονή!

Είναι χαμηλά η κοιλιά από την αρχή και δεν με ζορίζουν.

Μου είπε ότι έχω λίγο παραπάνω αμνιακό υγρό γιαυτό είναι κ μεγάλη η κοιλιά μου αλλά στα δίδυμα συνηθίζεται.

Κορίτσια αύριο ξεκινάω τα μαθήματα ανώδυνου που στην ουσία δεν θα τα κάνω αφού θα γεννήσω με καισαρική. Θα κάνω τα υπόλοιπα λοιπόν.

Πάμε κι εμείς για ύπνο! Καληνύχτα!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Γεια σας.....όπως καταλαβατε καλοπερναω...το στομάχι με ταλαιπωρεί, πήρα ενα ζαντακ μιας και στην εγκυμοσύνη επιτρέπεται και κάθομαι στην τηλεόραση μπας κσι ξεχαστω....

Νικηαντωνια να παρακολουθήσεις τα μαθήματα!!! Θα σου είναι πολύ χρήσιμα και θα σου φύγει και το άγχος για πολλά που δεν ξέρεις, θα μιλήσετε εφ όλης της ύλης και όχι μονο για φυσιολογικό τοκετό οποτε δεν έχει σημασία πως θα γεννήσεις, θα μιλήσετε Αλλωστε και για καισαρική...θα δεις είναι πολύ ενδιαφέρον!!!

yk1yp3.png

Καλημερα!!!!!!!!πως ειστε εγκυουλες?

Περαστικα mama!!!!!!!!!!

Εμεις χτες ειχαμε παει σε ενα φιλικο ζευγαρι, την εκανα παλι χτες την γουρουνια μου 11,30 το βραδυ εφαγα κρεπα σοκολατα μπισκοτο...οκ ειμαι γουρουνα!!!!!!Αλλα εριξα ενα γελιο χτες ρε κοριτσια επιασε τον μπεμπακο μου λοξυγγας, η κοιλια πηγενε πανω κατω.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...