Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κι εγω θα θελα διδυμα αλλα ειναι ζορι μωρε και δε ξερω αν θα χασω τη μπαλα γιατι εγω δεν ειμαι να χωνονται πολυ μες στα ποδια μου νευριαζω.

Μαμα οπως τα λες ετσι και πετρωματα και νοιωθω να χει κατεβει τοσο χαμηλα που νομιζω θα το κατουρησω και κανω δυο βηματα και λαχανιαζω αστα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ με το παραμικρό λαχανιαζω αλλά συσπάσεις και πετρώματα τίποτα!!! Απο αύριο κόβω εντελώς το μαγνήσιο και ίσως αρχίσουν και αρχίζω κι εγώ περπάτημα, εμένα κατέβηκε μεν άλλα είναι ακόμα ψηλά...

yk1yp3.png

τα πρωτα αργουν εμενα το πρωτο μου κατεβηκε τις τελευταιες μερες... δε κατεβηκε δηλ γι αυτ πηγα με προκληση ασε αυτο οταν πηγαμε για ντοπλερ ηταν τοσο χαμηλα που του λεω γενναω αυριο; πως το χεις χιχιχιχιχι ελπιζω να μην ξαναπαω με προκληση ειναι λιγο ταλαιπωρια

κι εγω πηρα μαγνησιο λες να πρεπει να το σταματησω την αλλη βδομαδα; θα ρωτησω τον ντοκ αν και μενα μου το χε δωσει για τη μεση μου που πιανετε και για τις κραμπες

Δεν ξέρω ρωτά τον πάντως τον τελευταιο μήνα μου το αύξησε στα 5 χάπια την Μερά και την τελευταία εβδομαδα στα 6 !!! Φτανει

Τώρα απο δω και πέρα μονο σιδηρο

Μου είπε 2 ώρες περπάτημα δουλειές και σεξ.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

6!!!! οχι κοπελια εγω 2 παιρνω μαζι με βιταμινη β και με καλυπτει αρκετα θα ελεγα σιδηρο πιο παιρνεις εγω ειχα χοντρο προβλημα αλλαξα 4 μαρκες για να καταληξω να μη με πειραζει

σιδηρο ξεκινησα με το φερο σανολ αλλα μου ρχοταν μια απαισια γευση-μυρωδια στο στομα και με αναγουλιασε και μετα πηρα το λεγκοφερ βεβαια το βαρεθηκα κι αυτο αλλα τωρα πια τι να αλλαξω;;; τι σου προκαλουσε;; πονουσε το στομαχι σου;;; περα απο την δυσκοιλιοτητα δηλαδη....στην οποια παρεπιμπτοντως βοηθαει και το μαγνησιο!!!

yk1yp3.png

φεροσανολ αρχισα τρομερη δυσκιλιοτητα και κολικους φυσιοφολ επισης τρελη δυσκιλιοτητα μιλαμε για βδομαδα. χεμαφερ διαρροια τρελη και τωρα λεγκοφερ μεχρι στιγμης καλα... ποσο πινεις εγω ενα και με φοβο...

Λοιπόν απ ολα κ μένα το Αρτεμης μου αρέσει πολυ ! Εχει κ ωραια ιστορία σαν όνομα..να σου πω την αλήθεια ειναι πολυ ωραίο να δεις το προσωπάκι του και να σου δείξει το ίδιο τι του ταιριάζει!!! Εχω δει μωράκια τα οποία πραγματικά τους ταιριάζουν πολυ κάποια συγκεκριμένα ονόματα!

Κ Εμείς πάλι δεν ξέρουμε ακόμα τι όνομα θα δώσουμε...

Sangre ελπίζω κ εγω να γεννήσεις αυτη τη φορα φυσιολογικότατα χωρίς πρόκληση κ πολυ πολυ γρήγορα .

Kidenio υπέροχο όνομα!!! Μπράβο !

Mama εχω μπερδευτεί ! Αυτο το χαρτί της εκκλησίας ποιος το ζητάει ;; Το μαυευτηριο η το ληξιαρχείο για τη γέννηση του παιδιού;;; Πωπω πρέπει να κατεβω στα Χανιά να βρω το χαρτί;;; Θα τρελαθώ ...

Επισης εχω τρέλα Πετρώματα στη κοιλιά , πόνους περιόδου αλλα ακόμα εμενα δεν με έχουν πιάσει πόνοι στο οστό... Μάλλον εχω ακόμα μπροστά μου μέρες! ΕΣΥ mama μπαίνεις στο μήνα σου γι αυτο .

Άντε κοριτςια με ένα γέλιο όλες μας !!! Πήρα σημερα αυτήν την ευχή κ μου φάνηκε τόσο όμορφη..

Διαφημίσεις

ευτυχως μονο ενα το πρωι αλλα για να μην το νιωθω και πολυ και για να μην περιμενω μια ωρα για να φαω πρωινο και για την καλυτερη απορροφηση, συνηθως ξυπναω για κατουρημα και στις 6:30 το πινω και ξανακοιμαμαι!!!

εμενα στην δυσκοιλιοτητα με βοηθησε πολυ το αγγουρι και το πορτοκαλι!! τωρα και οι φραουλες

yk1yp3.png

το χαρτι το ζητανε απο το νοσοκομειο αλλα πιθανον να το θελουν και στο ληξιαρχειο, εγω τελικα κανονισα να παει η μαμα μου στον παπα και να το παρει για να μην πηγαινω μεχρι την δραμα, αλλα ετσι και πει και αυτος οτι δεν το χει τοτε που να το ψαξω;;; μονο αυτο μας λειπει τ υπολοιπα τα πηρα ολα!!!

λες να το δω το προσωπακι του και να μου βγει πιο ευκολα;;; ωραιο σαν σκεψη...

και η ευχη ωραια!!! με ενα γελιο!!! χαχα

τα τσιμπηματα τα χω απο πριν και βασικα απο τοτε που βαρυνε το μωρο περισσοτερο αλλα ολο και πιο εντονα παλι μαλλον βαρους, το ηβικο οστο εχει 2 μηνες σιγουρα, που να αρχισω και περπατημα....

αυτα που νιωθεις ειναι συσπασεις αν δεν κανω λαθος, ξεκουραζεσαι καθολου;;; ενημερωσες γιατρο μηπως πρεπει να χαλαρωσεις;;;

yk1yp3.png

μπα δε μου κανουν τιποτα ασε πονεμενη ιστορια η δυσκιλιοτητα εγω το παιρνω απόγεμα.

κοριτσια σας ευχαριστω ετσι το θελω κι εγω τσακ μπαμ και σε σας αυτο ευχομαι το χω παρει από φοβο το προηγουμενο 10 ωρες το γεννουσα βρε...

αυτο ειναι που λενε το καλο πραγμα αργει να γινει ε Σαγκρε;;; ολοκληρο μαγκακι!!!χαχα

και κατι ασχετο....εχω τον αντρα μου στον καναπε που τον πηρε ο υπνος και ροχαλιζει...και απο διπλα στο μαξιλαρι του ο σκυλος μου που επισης ροχαλιζει αλλα ο βλακας ξυπνησε τρομαγμενος απο το ροχαλητο του!!! χαχα τι τραβαω η γυναικα.....χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...