Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

kidenio εισαι τυχερη που θα χεις την μανουλα σου και επειτα την πεθερα για βοηθεια, θα απασχολουν και λιγο τα μεγαλα σου και θα εχεις χρονο να ασχοληθεις με τα μωρα χωρις να εχεις τυψεις για τις αλλες κορες που φυσικα δεν θα εχεις τον χρονο που ειχες!!! με το καλο να τους δεχτεις!!!

εμεις για ονομα δεν εχουμε καταληξει, δεν θα βαλουμε το ονομα της πεθερας μου μιας και ειναι κοριτσι γιατι στο δευτερο λεμε αν ειναι αγορι να μπει το ονομα του πεθερου οποτε εχουμε το ελευθερο για ασχετο ονομα αλλα και παλι σκεφτομαι να βαλω της μαμας μου , ειναι συχνο (μαρια) , πεστε καμια ιδεα

ονοματα που μας αρεσουν ειναι μυρτω, μαργαριτα, αρτεμις αλλα και παλι δεν ξερω....

Kirtiblue ναι εννοω το τικερακι , και δεν φαινεται ποσο εισαι

επισης μην ξεχνατε τα χαρτια να ειναι φρεσκα....εντος εξαμηνου εννοω!!! χαχα και εγω ειδα οτι γραφει επιθετο τεκνων στην ληξιαρχικη πραξη γαμου αλλα το ζητανε χωρια, και ξερω οτι υπαρχει, για καποιο λογο ο δικος μας παπας δεν μας το δωσε και τωρα πρεπει να τρεχω και εκει....

ο παπας παντως λες και θελει να τον ψαχνεις, οταν παντρευτηκαμε δεν μας εδωσε το χαρτι για να δηλωσουμε τον γαμο

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μας ειπε οτι μετα απο μια βδομαδα να ξαναπαμε η τελος παντων να παμε σε μια εξκκλησια να μας δωσει μια ευχη ο παπας και να μας διαβασει μια προσευχη που διαβαζεται την 8η μερα μετα τον γαμο και μετα να παμε να μας το δωσει!!!!

εμεις εν τω μεταξυ μενουμε θεσσαλονικη και ο γαμος εγινε δραμα..... ειχαμε ενα σωρο εκκρεμοτητες και δουλεια, ετοιμαζομασταν και για ταξιδι και τρεχαμε λιγο....

βεβαια οταν πηγαμε ηθελε να πιουμε καφε να συζητησουμε μας εδωσε συμβουλες και γενικα ηταν πολυ καλος

Α!!! τα χαρτια για αμκα και αφμ τσεκαρετε μηπως τα θελουν χωρια, εγω καλου κακου τα εχω βγαλει ετσι....ποτε δεν ξερεις!!! στην ελλαδαρα ζουμε!!!!

yk1yp3.png

Μαμα το αρτεμις ηταν ενα απο τα ονοματα που μας άρεσε πολυ αλλα θα μπερδεύεται πολύς κοσμος με το πως κλινεται κ γι αυτο το απορρίψαμε. η αδερφή μου που ειναι φιλόλογος μου ειπε πως μπορούμε αν θελουμε να την βγάλουμε Αρτεμη όπως ειναι το ονομα στην νοελληνικη γλώσσα αλλα δεν μου άρεσε. Τέλος πάντων ειχα τρελό κόλλημα! Ευτυχως ξεμπερδεψαμε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

αρτεμις λενε μια θεια μου που πηρε το ονομα απο την προγιαγια μου που ολοκληρο σαν ονομα ηταν αρτεμησια!!! με τον καιρο την φωναζουν αρτεμη....

το ιδιο δεν ειναι;;;; παντως πολυ ωραιο και το αριαδνη και μεις το σκεφτηκαμε αλλα τα τοπ ηταν πιο πολυ αυτα που σας ειπα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

τις ιδιες γνωμες εχουμε κιντενιο χιχιχιχιχ μαμα λες να κανουμε νονα ελβετιδα; χαχαχαχ δεν τις φτανουν 4 να χει και βαφτηστηρι... κιντενιο οι δικοι σου οταν εμαθαν πως εισαι παλι εγγυος και ειδικα σε διδυμα πως αντεδρασαν; προσπαθω να φανταστω τη μανα μου σε τετοια φαση χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

θα ξαναμπει λοιπον πιο ενεργα στην λιστα!!! δεν μπορω να το συζητησω κιολας....οποτε το αναφερω για ονομα και βαφτισεις μου λενε περιμενε να γεννηθει πρωτα λες και ειναι τοσο κακο πια...η οτι θα γινει κατι...

εν τω μεταξυ περα απο την μεση που αρχισε απο χθες να ποναει πολυ και βασικα στο ηβικο οστο ειναι το μεγαλο θεμα, οταν την πιανει την μικρη και κουνιεται πολυ η αν ειμαι πολυ ωρα ορθια νιωθω κατι σιυβλιες κατω λες και με ανοιγουν στα δυο...εσεις το χετε;;;

yk1yp3.png

λες να κουμπαριασετε ρε κοριτσια!!!! παντως παρολες τις δυσκολιες ειναι ωραιο να χεις διδυμα!!!! και για καποιον σαν κι εμενα που λεω να κανω 2 παιδια με ενα σμπαρο δυο τριγωνια!!! χαχα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...