Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

και στο ληξιαρχειο τωρα που το σκεφτομαι παιζει να χρειαστει το χαρτι, παντως εγω τα ζητησα εις διπλουν και για νοσοκομειο δηλαδη και για ληξιαρχειο, μην ξανα απο την αρχη τα ψαχνω

καλη ξεκουραση απο την δουλεια!!! αν μπορεις μην πας αλλο αυτην την εβδομαδα και χαλαρωσε!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις ειδα το χαρτι με τα δικαιολογητικα:

τελευταιες εξετασεις (εγω τις εβαλα κατα ημερομηνια σε διαφανειες και στον φακελο, και τις καταχωρησα σαν καποιος να διαβαζει βιβλιο)

βιβλιαριο υγειας

ληξιαρχικη πραξη γαμου

προσδιορισμος επωνυμου

ομαδα αιματος (κυριως αν εχει καποια αρνητικο)

πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης

αυτα απο νοσοκομειο, και πρεπει να κατατεθουν στο ληξιαρχειο μεσα σε 3 μερες για κλινικη μπορει να μην χρειαζονται ολα αυτα τα χαρτια και απο τον νομο πρεπει να κατατεθουν στο ληξιαρχειο μεσα σε 10 μερες μετα την γεννα

αυτα σε ζαλισα λιγο:oops:

yk1yp3.png

και στο ληξιαρχειο τωρα που το σκεφτομαι παιζει να χρειαστει το χαρτι, παντως εγω τα ζητησα εις διπλουν και για νοσοκομειο δηλαδη και για ληξιαρχειο, μην ξανα απο την αρχη τα ψαχνω

καλη ξεκουραση απο την δουλεια!!! αν μπορεις μην πας αλλο αυτην την εβδομαδα και χαλαρωσε!!!

Εγω βασικα ειχα διαβασει για το ληξιαρχειο

οτι θα χρειαστουν.το καλο ειναι οτι ανοιξαμε εδω μεριδα μετα το γαμο οποτε οποτε χρειαστει

κατι ειναι διπλα μας.οπως κ να εχει σε ευχαριστω πολυ.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αυτο με το ληξιαρχειο το γνωριζω.

σε μερικες μαλιστα κλινικες υπαρχει παραρτημα του ληξιαρχειου.αυτο παλια δεν ξερω τωρα.

το τρεξιμο θα το κανουν οι ανδρες οποτε με το δωρο ζωης που θα τους κανουμε θα το ξεπερασουν ευκολα ;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπερα! Αχ σημερα έχουμε πολυ όμορφη μερα! Καλοκαιρι! Έφτιαξα κ εγω μπιφτέκια, κουρου κ ενα κεικ λεμονι που αρέσει πολυ στον άντρα μου! Τώρα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου... Η μαμα μου θα μείνει τρεις εβδομαδες κ μετα θα έρθει η πεθερά μου για άλλες δυο. Γι αυτο μ εχει πιάσει φούρια να γεννηθούν τώρα, να έχουμε βοήθεια απο την αρχή! Αχ κοριτσια αύριο μπαίνω κ εγω στο μήνα μου μαζί με τη μαμα82.

Άννα συμφωνώ απόλυτα! Κ εμάς ο άντρας μου αναλαμβάνει ολα τα γραφειοκρατικά κ εγω δεν εχω καμία ανάμειξη. Ευτυχως έχουμε αποφασίσει κ τα ονοματα. Εσεις εχετε καταλήξει σε ονομα;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Ασε κ εμεις μεχρι να καταλήξουμε στο κοριτσιστικο πέρασε πολύς καιρός! Είχαμε καταμπερδευτεί! Ευτυχως ξεμπερδεψαμε κ ησύχασα! Γιατι τα κοριτσια κ τώρα ο μικρός έχουνε ονοματα απο παππουδογιαγιαδες. Μόνο η μικρη μας έμεινε να διαλέξουμε κατι που πραγματικά μας αρέσει.

κι εμεις με ονόματα παππούδων θα παιξουμε αν και θα θελα να βαλουμε ασχετα...anyway....η αληθεια είναι ότι δεν το πολυσυζητησαμε...κορίτσια για εσας που μπαινετε στο μηνα σας από Θεσσαλονικη αν αποφασισατε για τα βλαστοκυτταρα για δωρεα μην ξεχασετε να πατε να παρετε το κιτ από Παπανικολάου...πηρα χθες τηλεφωνο γιατι αποφασισαμε να τα δωρίσουμε και μου ειπαν το παιρνεις αφου μπεις στο μηνα σου καθημερινες και Σαββατο μπορειτε να πατε...Anna κι εγω αυτά που γραφει η mama ξερω ότι χρειαζονται από χαρτια...το χαρτι για το προσδιορισμο επωνυμου εμας μας το εδωσαν από την εκκλησια στο γαμο...επισης επειδή εκανα αιτηση για τη ληξιαρχικη πραξη γαμου αλλα δεν πηγα ακομη να την παρω νομιζω εκει αναφερει το ΑΦΜ των 2 σας (γιατι μου ειπαν να εχω χαρτι οπου αναγραφεται επισημά ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ μας)αν θελεις τσεκαρε το!Κιdenio εμεις εδώ βροχη από το πρωι...μας εχει σαπισει!!!:? sangreluna είναι ασχετα τα ονόματα που απλα σας αρεσαν ή ανηκουν σε καποιον από τους δικους σας??

Διαφημίσεις

Ρε κοριτςια εμενα απλά μου είπαν απο το μαιευτηριο οτι χρειάζεται μονο πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεις κ ταυτότητες γονέων. Τίποτε άλλο. Για το επώνυμο το συμπληρώνεις στο νοσοκομείο. ..θα ξαναπάρω αύριο να ρωτησω..κ νομίζω οτι αναλαμβάνει το μαιευτηριο να δηλώσει το παιδί στο ληξιαρχείο..οτι υπαρχει μέσα τύπου παράρτημα..

Πάντως mama & Anna τώρα μόλις τσέκαρα τη ληξιαρχική πράξη γάμου μου αναφέρει μέσα επώνυμο τέκνων οποτε νομίζω οτι με αυτο καλύπτονται κ δεν χρειάζεται να Πάς εκκλησία..

Kitriblue Μάλλον εννοεί η μαμα οτι δεν εχεις ticker που να λέει ποσο εχει προχωρήσει η εγκυμοσυνη σου

Αχ δε τα ξέρω αυτά τα ticker ακόμα... Κ να μου πεις μεχρι να τα μάθω μπορεί κ να χω γεννήσει!!! Χαχαχα θα το ψάξω ...

Τι όνομα τελικά το κοριτσακι λέτε kidenio?

Αυτο με τα ονόματα πάντως ειναι θέμα όντως...

Τη μικρη θα τη βγάλουμε Αριάδνη. Θέλαμε ενα ονομα που να αρέσει κ στους δυο μας κ να εχει κ γιορτή. Γιατι πολλα απο αυτα που μας άρεσαν δεν είχαν δική τους γιορτή, ετσι καταλήξαμε στο Αριάδνη. Εσεις;

οχι εμεις αντρικο δεν εχουμε και ψαχναμε και καταληξαμε σε δυο και μου αρεσουν και τα δυο αλλα δε μπορω να τα δωσω και τα δυο γιατι εχει και δυο επιθετα και θα γινει ισπανος το παιδι με τοσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...