Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!!!

εγω πηγα εκανα και τις εξετασεις μου ηπια και ενα καφε και γυρισα!!!!

εγω ενταξει δεν κοιμηθηκα και τελεια αλλα σηκωθηκα μια φορα για κατουρημα... ειναι κι αυτο κατι.....αρχισαν και σε μενα κατι σαν αναγουλες αλλα μαλλον κατι δεν σηκωνει το στομαχι μου....θα δουμε...

εγω πηρα αυτα τα βρακακια τα τρυπητα μιας χρησης της chicco για τις πρωτες μερες, ειναι αρκετα ελαστικα και πιδτευω θα με βολεψουν, πηρα και κατι υποσεντονα για την ακρατεις να τα στρωσω κατω απο το σεντονι στο κρεβατι μην μου σπασουν τα νερα(λεμε τωρα) και καταστρεψω το καινουργιο στρωμα μας!!!

οσο για αποστειρωτη δανειστηκα απο μια ξαδερφη μου και πηρα και δυο μπουκαλια ενα μικρο και ενα μεγαλο γυαλινα αλλα ελπιζω να μην τα χρειαστω και να θηλασω αποκλειστικα!!!! μακαρι να τα καταφερω...

σημερα και αυριο θα παρω μαγνησιο μιας και αυριο μπαινω στον μηνα μου επιτελους!!!! να τα κοψω και να αρχισω να περπαταω, να επισπευσω λιγο την κατασταση εφοσον ολα πανε καλα!!! περιμενω πως και πως!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου!!!

εγω πηγα εκανα και τις εξετασεις μου ηπια και ενα καφε και γυρισα!!!!

εγω ενταξει δεν κοιμηθηκα και τελεια αλλα σηκωθηκα μια φορα για κατουρημα... ειναι κι αυτο κατι.....αρχισαν και σε μενα κατι σαν αναγουλες αλλα μαλλον κατι δεν σηκωνει το στομαχι μου....θα δουμε...

εγω πηρα αυτα τα βρακακια τα τρυπητα μιας χρησης της chicco για τις πρωτες μερες, ειναι αρκετα ελαστικα και πιδτευω θα με βολεψουν, πηρα και κατι υποσεντονα για την ακρατεις να τα στρωσω κατω απο το σεντονι στο κρεβατι μην μου σπασουν τα νερα(λεμε τωρα) και καταστρεψω το καινουργιο στρωμα μας!!!

οσο για αποστειρωτη δανειστηκα απο μια ξαδερφη μου και πηρα και δυο μπουκαλια ενα μικρο και ενα μεγαλο γυαλινα αλλα ελπιζω να μην τα χρειαστω και να θηλασω αποκλειστικα!!!! μακαρι να τα καταφερω...

σημερα και αυριο θα παρω μαγνησιο μιας και αυριο μπαινω στον μηνα μου επιτελους!!!! να τα κοψω και να αρχισω να περπαταω, να επισπευσω λιγο την κατασταση εφοσον ολα πανε καλα!!! περιμενω πως και πως!!!

Mama αυτο με το υπόσεντόνο για την ακράτεια ειναι πολυ ωραια ιδέα σε περίπτωση που σπασουν τα νερά!! Κ που το εχεις βάλει πανω απο το σεντόνι η κάτω;

Αντε άντε μπαίνεις στο μήνα σου!!! Άντε άντε με το καλο!!!

Εγω πάλι σημερα έφτιαξα τα χαρτιά στο ΙΚΑ, πάει κ αυτο!!

Kideniyo με το καλο να δεχτείς τη μανουλα σου!

Kirtiblue απο κατω απο το σεντονι θα το βαλω, ετσι πως στριφογυρναω μαλλον αν το βαλω απο πανω θα φυγει 100 φορες!!!

αντε ξεμπερδεψες και εσυ με τα χαρτια!!!

εγω μαζευω τα χαρτια που ζητανε απο το νοσοκομειο και απο το ληξιαρχειο!!! βαζω και σε διαφανειες ολες τις εξετασεις και γενικα το ιστορικο της εγκυμοσυνης να υπαρχει και θα κανω και την βαλιτσα!!! και μετα παλι αναμονη!!!!

kidenio τι καλα που θα ρθει η μανουλα σου!!! ποσο θα κατσει;;; με το καλο να την δεχτεις!!!

τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε;;; καλα ειστε;;;

yk1yp3.png

Το υποσεντονο το εχω κι εγω τωρα κ καιρο κατω απο το σεντόνι απο οταν έκανα την κόρη μου . Με έσωσε γιατι πολλες φορές την αλλαζα στο κρεβατι η είχε διαρροές η πανα . Επίσης το καλοκαίρι με την ζέστη πήγαινε ο ιδρώτας εκει κ οχι στο στρώμα . Κ μάλιστα τωρα τελευταία ειχα παρει 1 σεντόνι κ ξεβαψε κ ευτυχώς που το ειχα κ πηγε ολο το χρωμα εκει κ οχι στο στρώμα . Κ στα μαξιλάρια μου εχω κατι θήκες που μπαινουν κ μετα η μαξιλαροθηκη ...

Διαφημίσεις

κι εγω εχω θηκες στα μαξιλαρια πριν βαλω τις μαξιλαροθηκες, το υποσεντονο δεν ξερω για αργοτερα αλλα μολις γεννησω και τελειωσουν και οι αιμορραγιες θα το βγαλω γιατι ειναι πλαστικο και δεν θα αναπνεει το στρωμα και επομενως και το σωμα!!!

εκανα μολις τα μπιφτεκια του πετρετζικη...αντε να δουμε...το στομαχι εξακολουθει να ειναι λιγο περιεργο και η μεση με πεθανε....

yk1yp3.png

κι εγω εχω θηκες στα μαξιλαρια πριν βαλω τις μαξιλαροθηκες, το υποσεντονο δεν ξερω για αργοτερα αλλα μολις γεννησω και τελειωσουν και οι αιμορραγιες θα το βγαλω γιατι ειναι πλαστικο και δεν θα αναπνεει το στρωμα και επομενως και το σωμα!!!

εκανα μολις τα μπιφτεκια του πετρετζικη...αντε να δουμε...το στομαχι εξακολουθει να ειναι λιγο περιεργο και η μεση με πεθανε....

Πες μας μόλις τα δοκιμάσεις!!!! Τα είδα κι εγώ, καλά μου φάνηκαν.

Τα έκανες με 2 ειδών κιμά όπως κι αυτός;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ναι και μοσχαρισιο και χοιρινο αλλα το σκορδο δεν επρεπε μαλλον γιατι θα μου πεσει βαρυ νομιζω....παντως φουσκωσαν οπως στην τηλεοραση, σε λιγο βγαινουν....σαν συνοδευτικο τα εκανα με κους κους σαν ρυζακι!!!

yk1yp3.png

καλησπέρα κορίτσια! καλη εβδομαδα!! αχ πολλες δουλειες κορίτσια, δεν προλαβαίνω....μμμ μπιφτεκάκια ακουω...καλη ορεξη! πολύ καλη ιδεα τα υποσεντονα θα παρω κι εγω να βαλω στο κρεββατι μας...από εσώρουχα δεν πηρα μιας χρησης πηρα τις tena 2 διαφορετικα πακετα αλλα ειχε γραψει καποια κοπελα παλαιοτερα ότι πηρε κανονικα εσώρουχα από τη λαικη (κοινως οικονομικα) τα οποια δεν τα λυπάσαι κι αν λερωθουν τα πετας...μου φανηκε πολύ καλη ιδεα κι ετσι πηρα κι εγω σημερα...για τα σουτιεν πηρα ένα Triumph κι ένα άλλο που την εταιρεια δεν τη συγκρατησα από κατάστημα της γειτονιας (21-18Ε αντιστοιχα) επισης για το θεμα της περιμετρου της πλατης υπαρχουν προεκτασεις για τα σουτιεν για να μεγαλωνει και να μη νιώθουμε δυσφορια...πηρα κι ένα τυπου prety bra αλλα από τη λαικη κι οποιο βολεψει...απλα το τελευταιο βρε κορίτσια δεν ξεκουμπωνει, δεν ξερω ποσο πρακτικο μπορει να είναι για το θηλασμο!

Διαφημίσεις

γεια σαου Δημητρα!!! τελικα πολυ ωραια τα μπιφτεκια και ελαφρια!!! μπραβο στον Ακη!!!

εγω εχω βαλει ηδη 2 προεκτασεις στο σουτιεν φαντασου ποσο ανοιξε η πλατη..... αυτα που δεν εχουν κουμπωμα ειναι πιο δυσκολα για τον θηλασμο πιστευω γιατι ειδικα τον πρωτο καιρο θα ειμαστε με το β.... στο χερι συνεχεια χαχα!!!!

τι δουλειες κανεις;;; δεν ειπε ο γιατρος ξεκουραση;;;

αυριο μπαινω στον μηνα μου!!!!! αντε κοριτσια ανυπομονω!!!!

πολυ κραταει αυτη η εγκυμοσυνη....ουφ!!!

yk1yp3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

kidenio ..........12/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

μμμμ θα μπω να δω τη συνταγή να τα φτιαξω καμια μερα...περιμενω μαμα και θεια αυριο για δουλειες κι εκανα ένα ξεκαθάρισμα πριν ερθουν, αλλωστε είναι καποια πραγματα που πρεπει να γινουν από μενα! στα σουτιεν κι εγω μια προεκταση ηδη εβαλα και παω για τη 2η...Με το καλο κοριτσακι...λιγο εμεινε!! βεβαια το τελευταιο διαστημα είναι και το πιο ζορικο αλλα νομιζω αξιζει και με το παραπανω...θελω να ελπιζω παντως ότι δεν θα εξαντλησω τον 9ο...μου φαινεται πολυυυυ μακρια..και μιας και είναι ζουμπουρλου η μπουμπού μου νομιζω δεν χρειαζεται να φτασουμε 40 εβδ....θα μου πειτε μονο αυτή (κι ο γιατρος??) ξερει ποτε πρεπει να ερθει...φιλη μου που γεννησε τον Ιανουαριο πηρε μονο 1 εβδομαδα από τον 9ο...τι καλα!!!

καλησπερα μανουλες.

τι μουντος καιρος σημερα.πηγα στη δουλεια σημερα κ κουραστηκα

αρκετα.τωρα αλλη μια φορα κ τελος μεχρι να γεννησουμε.

βλεπω που αναφερεται τα εσωρουχα μια χρησης.εγω εκανα την βλακεια

κ πηρα δυο ειδη της prenatal.το ενα οκ ελαστικο κ εχει 2. Το αλλο τοσο σφικτο

κ δεν μπορουσα να το δω ηταν εκτος απο το κουτι κ σε ζελατινα.

ειπα θα παρω κ δικα μου κατι ελαστικα κ αν λερωθουν θα παρω αλλα μικρο το κακο.Αρκει να ειμαι ανετη.αποστειρωτη αγορασα το σαββατο ειχαμε κ κατι ποντους οποτε μαζι με το θερμομετρο γλυτωσαμε κατι.

Mama αυτη την εβδομαδα θα παει ο ανδρας μου στο δημο.θυμισε μου σε παρακαλω.

εκτος απο ληξιαρχικη πραξη γαμου κ πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης

θελει κ κατι αλλο;.ειχε παρει το ματι μου κ πραξη προσδιορισμου επωνυμου τεκνων αλλα αν δεν κανω λαθος οταν παντρευτηκαμε στο δημαρχειο αυτο θα μας χρειαστει με το καλο στην βαπτιση.

σας ζαλισα ;)

Φιλακια στις κοιλιτσες σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Δημητρα κι εγω λεω μακαρι να γεννησω πιο μπροστα οχι πολυ...λιγο....αλλα φυσικα εφοσον ολα ειναι καλα

κι εγω περιμενω την γιαγιακα μου να ρθει την πεμπτη οχι για να μεινει, ηταν αθηνα και ειπε να κανει μια μερα σταση και σε μενα ισα ισα για να με δει και μετα συνεχιζει....ακομα πιο βορεια...

Αννα εμας μας το ζητησαν απο το νοσοκομειο αυτο με το επωνυμο, εν τω μεταξυ δεν το χω και μου ειπαν να το ψαξω απο την εκκλησια....:confused:

επισης ταυτοτητες

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...