Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Τι κανουν οι ομορφες????εμεις πηγαμε με τον αντρουλη μου για καφεδακι παραλια, περπατησα αρκετα μπορω να πω και πριν απο λιγο με επιασε ενας πονος ρε κοριτσια οπως ποναμε στην περιοδο. Μαλλον απο την κουραση εεεε???? Μαλλον θα παω να αραξω στο κρεβατακι μου!!! Καποια εγραψε για σουτιεν στα prenatal ειχα παρει ενα 17 ευρω και με βολεψε πολυ!!!!!Θα παω να παρω κανα δυο ακομη απο εκει γιατι ειναι και οικονομικα!!!

Αντε και του χρονου και εμεις οι πρωτομανουλες τετοια να μερα να περνουμε γλυκα φιλακια απο τα μπεμπε μας!!!!!!!

Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουτιέν δεν εχω παρει ακομα κ το πρόβλημα ειναι το νουμερο . Γενικά εχω μικρο στηθος βαζω 75 b κ στις εγκυμοσυνες μου μεγαλώνει πολυ τωρα εχω φτάσει το 100 b . Στην πρωτη γεννα ειχα παρει νομίζω 85 b κ μου ηταν τεράστιο μεσα σε μερικές μερες γι αυτο κ τωρα δεν ξερω τι να κανω . Σκέφτομαι για σουτιέν τύπου πριτι μπρα που μου εχουν πει πολλες φίλες οτι τις εχουν βολέψει αλλα κ παλι δεν είμαι σίγουρη .

κοριτσια μου γεια σας!!! χρονια πολλα!!!

σημερα ειχα κοσμο στο σπιτι και πριν απο λιγο εφυγαν, εκανα μια ταψαρα παστιτσιο και φαγαμε και σκασαμε, μετα σιροπιαστα και παγωτο!!! για ακομη μια φορα γουρουνιασαμε αλλα το ευχαριστηθηκαν ολοι!!!!

Δημητρα που εισαι;;; σε χασαμε τοσες μερες!!!

το προβλημα με το εξω ειναι οτι θα ειναι πολυ βρεφακια για να τα βγαλεις και εξω και με πολυ δυνατη μουσικη....δεν ξερω ισως ειμαι λιγο υπερβολικη αλλα αν γεννουσαμε τωρα σε ενα μηνα θα το βγαζα παντου, και ευτυχως ειναι καλοκαιρακι και θα χαρουμε βολτιτσες χωρις να κλειστουμε μετα θα εχουν λιγο πολυ ξεπεταχτει... οσο για τις γιαγιαδες δεν εχουμε κανεναν κοντα αλλα δεν με χαλαει καθολου και απο την αλλη οπως λεει και η Sagre αν θηλαζουμε δεν παιζει να τ αφησουμε...τελος παντων δεν θα παθουμε και τιποτα αν δεν παμε σε συναυλια....

Μαρια εγω πηρα απο τα prenatal ενταξει μια χαρα ειναι αλλα ειπε και η Kirtiblue οτι στα h&m εχει τα δυο 20 ευρω, εφοσον δεν εχεις μεγαλο στηθος μια χαρα, κι εγω ιδιο μεγεθος φοραω, στην εγκυμοσυνη ανεβηκα 2 νουμερα αλλα πιο πολυ ζοριζομαι με την περιμετρο στην πλατη που ανοιξα πολυ και πλευρα κτλ και εκει νιωθω ενοχληση, πηρα και τα πριτι μπρα, ενταξει βολικα ειναι αλλα οσο μεγαλωνει η κοιλια και πιεζει το διαφραγμα και γενικα το στομαχι που εχει ανεβει ειναι λιγο ενοχλητικα γιατι εχουν φαρδυ λάστιχο και μετα απο καποια ωρα δεν την παλευεις....

εγω αν με παιρνει το βγαζω το σουτιεν....οχι αμαν οταν βγαινω εξω αλλα γενικα δεν χανω ευκαιρια....

yk1yp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!

Τι ωραία που είναι η Κυριακή!!! Αλλά περνάει γρήγορα.

Εμείς πήγαμε στο χωριό, κάναμε ψησταριά, ο σύζυγος κολύμπησε στη θάλασσα, εγω όμως κρυώνω και είπε και κύμα.

Όσο για τα σουτιέν ούτε κι εγώ έχω πάρει.

Το στήθος ίδιο 75b οπότε θα περιμένω μήπως μεγαλώσει καθόλου που δεν το βλέπω.

Θέλω παγωτάκι!!!!!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Νικηαντωνια κι εγω μεχρι τωρα δεν επαιρνα γι αυτο τον λογο μηπως και μεγαλωσει αλλα δεν το βλεπω και επειδη δεν βολευομουν πηρα δυο με διαφορετικα μεγεθη ενα λιγο μεγαλυτερο γιατι μαλλον μετα την γεννα θα πρηστουν και θελει να ειναι ανετο

μπανακι ε;;; ωραια μια χαρα!!!! ωραια και τα ψητα!!! καλο παγωτακι που μαλλον το χεις φαει ηδη!!! χαχα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

και πανω που λεγαμε για συναυλιες μολις γυρισαμε από μια ερασιτεχνικη μουσικη εκδηλωση που εγινε σε υπαιθριο αμφιθεατρακι κι ηταν πολυ καλη και ειχε και πολλους φιλους και το μαγκακι το καταφχαριστηθηκε. Κοριτσαι εγω φορουσα 80D και τωρα βαζω 85 D και μου ειναι οριακο και δε ξερω τι να παρω και δε θελω να τρεχω μετα τα HM εχουν τετοια νουμερα η μονο μικρα;

Εμείς h&m δεν έχουμε ακομα κοντά μας για να πάω να κοιτάξω . Επίσης δεν ξερω αν αυτη τη φορα μεγαλώσει κ άλλο το στηθος η μικρανει παλι για να δω το νουμερο θα πάρω ... Θα πάρω 1-2 πριτι μπρα στο τωρινό νουμερο γις να εχω στην κλινικη κ μετα βλέπω κ πράττω ανάλογα .

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια , τι κάνετε ;;; Εγω ειχα χαλια ύπνο εχθές , ειχα μια ανησυχία κ δεν μπορούσα να κοιμηθω , μετα ειχα καουρες κ οταν τελικα κατάφερα να κοιμηθω έβλεπα εφιάλτες ... Τωρα νιώθω πολυ κουρασμένη απο ολο αυτο ...

Καλημέρα κορίτσια , τι κάνετε ;;; Εγω ειχα χαλια ύπνο εχθές , ειχα μια ανησυχία κ δεν μπορούσα να κοιμηθω , μετα ειχα καουρες κ οταν τελικα κατάφερα να κοιμηθω έβλεπα εφιάλτες ... Τωρα νιώθω πολυ κουρασμένη απο ολο αυτο ...

Αυτή την ανησυχία τη έχω από τον 4ο μήνα.

Πλέον συνήθισα!

Αν μπορείς κοιμήσου το μεσημέρι ή έστω ξάπλωσε.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα κοριτςια ,

Μαρία μου τα ίδια όλες...ξεκουράσου όπως Λεει κ η νίκη Αντωνία μέσα στη μερα..

Λοιπόν κοριτςια εχτές πήγα για καφέ με μια φίλη γιατρό κ μανουλα κ μου έδωσε διάφορες συμβουλές. Μου είπε για την Tena βρακάκι οτι βολεύει μονο τις γυναίκες οι οποίες γεννούν φυσιολογικά, εκείνη που γέννησε με καισαρική δε τη βόλεψε γιατί σκέπαζε την τομή κ ακουμπούσε πανω της κ την ενοχλούσε κ δεν έπαιρνε κ αέρα. Οι ιδανικές για καισαρική ειναι η Tena η sani μεγάλες σερβιέτες. Επισης μου είπε οτι το ιδανικό δεν ειναι εσώρουχο βρακάκι αλλα σφιχτό μποξεράκι. Το εσώρουχο βρακάκι ειναι πολυ μικρό για να κρατήσει τη μεγάλη σερβιέτα με αποτέλεσμα αυτη να γλιστράει, ιδανικό λέει για να σε κρατάει σφιχτή το μποξεράκι το κολλητό. Επισης λέει στα μαιευτήρια μοιράζουν ιατρικά μποξεράκια one size τα οποία ειναι τρυπητά με αποτέλεσμα να παίρνεις αέρα και δε χρειάζεται να φοράς τίποτε άλλο παρά μονο τη σερβιέτα κ ειναι τόσο ΣΦΙσχτα που δεν εχεις διαρροές. Αλλα λέει μπορεί να σου δώσουν μονο ένα... Κοιτάξτε τα ! Μάλλον θα πάρω εγω ..http://www.motherbaby.gr/μέλλουσα-μαμά-c-22.html?page=2&sort=101a

Επισης μου είπε για αυτο το σάιτ το motherbaby.gr το οποίο απ οτι βλέπω κ εγω εχει πολυ καλές τιμές, ειδικά στα σελτεδακια κ ειναι κ ελληνικό! Εχει δε και ένα σελτεδακι το οποίο ειναι για λίκνο κ κούνια με δίχτυ γύρω γύρω που πιάνει όλο το στρώμα.Κ σου στέλνει δωρεάν τα πραγματα με παραγγελία άνω των 50 ευρώ..

Α κ αν διαλέξουμε αποστειρωτη να τσεκάρουμε οτι ειναι bpa free , γιατί ακόμα κ αν πάρουμε μπιμπερό bpa free αν ο αποστειρωτης μας δεν ειναι , δεν κάνουμε καμία δουλειά.

Της agent τα μπιμπερό ειναι bpa free.

Αυτά .. Ανθυμηθω κατι άλλο θα σας το γράψω.

Καλημέρα κοριτσια κ καλη εβδομαδα! Kitriblue αυτο το εσώρουχο που βρήκες φαίνεται τέλειο. Σωστή κ η συμβουλή για το τένα βρακάκι. Σανγκρε σε ζηλεύω... Πολυ θα ήθελα κ εγω μια βραδινή βολτιτσα με μουσική κ φίλους, έστω κ με μπύρα χωρις αλκοόλ!

Επιτέλους το Σάββατο έρχεται η μανούλα μου κ ευχομαι να σύγχρονιστουν τα καμαρια μου κ να βγουν μόλις έρθει η γιαγιά!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...