Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!! πριν λιγη ωρα γυρισα!!! πολυ σουρτουκι σημερα χαχα!!!!

Kidenio μια χαρα θα τα καταφερεις!!! δεν σε φοβαμαι!!!

Νικηαντωνια και kirtiblue ειστε καλυτερα;;;;

κοριτσια εγω προς το παρον δεν φοβαμαι πολυ!!!! πιο πολυ μ απασχολει το πως ειναι τα ενδοτερα και γενικα η κατασταση παρα η γεννα!!! δεν θα ηθελα εγω τον αντρα μου μεσα νομιζω οτι θα αγχωθω περισσοτερο εκεινη την ωρα!!! και σκεφτειτε οτι εγω θα παω σε οποιο δημοσιο εφημερευει και με οποιον γιατρο εφημερευει, χωρις να χω καποιον διπλα οικειο μου!!!

οπως και να χει ολοι εχουμε μια αγωνια για την διαδικασια, εμενα μπορει να με πιασει πανικος εκεινη την ωρα!!! ευτυχως ολες οι μαιες που συναντησα ειναι ολες πολυ καλες και σου δημιουργουν μια αισθηση ασφαλειας!!!

προσπαθω να φανταστω πως θα ειναι και πως θα το διαχειριστω την ωρα που θα αρχισουν οι πονοι, καποιες φορες βλεπω και ονειρα σχετικα....

Τι να σου οι mama...Σε ΘΑΥΜΑΖΩ !!!

Εγω σημερα πάλι ειμαι κάπως καλυτερα ... Με συσπασεις βέβαια γιατί 2 μέρες δεν έβαλα κωλο κάτω αλλα λιγότερες...οςο απο διάθεση πάλι λιγο καλυτερα γιατί πήγα βολτούλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν επειδη μπορεί να γεννηςω Κ αρχές Ιούλιου εχω μπει κ στις μανουλες του ιούλιου , εκεί τα κοριτςια Είπαν οτι Στα h&m τα 2 σουτιέν θηλασμού 20 ευρώ!!! Για όσες δεν έχουν πάρει ακόμα! Εγω θα παω να δω πάντως γιατι ειχα δει στα mothercare τα 2 περίπου στα 40 ευρώ , κ πριν κανα 4 μήνες ειχα αγοράσει 1 απο το καταστήμα της γειτονιάς 40 ευρώ!!!

Επισης , σημερα βγήκα λιγο έξω για κατι δουλειές κ πήρα αλλαξιερα απο το ικεα λέγεται singlar 29,90 ευρώ κ Πανακια που ειναι για το ρέψιμο αλλα κ για το τοπικό πλύσιμο 100% βαμβάκι 3,9 ευρώ τα 10 κομμάτια !!! Όλες οι μαμάδες φίλες μου αυτά έχουν κ μου τα πρότειναν ανεπιφύλακτα! Κ ειναι οικονομικά ρε παιδια...ενώ παω κ βλέπω σε καταστήματα με βρεφικά τα 3 κόμματια 5 ευρώ. Ο κωδικός στα Πανακια ειναι 400.545.38 κ η ονομασία ειναι krama και ειναι 30 x 30 εκ. Εντωμεταξύ το καλο ειναι οτι το θυλάκια που ειναι για να τα κρέμας εχει διαφορά χρώματα όποτε ξέρεις ας πούμε οτι τα κίτρινα κ τα κόκκινα ειναι για το ρέψιμο ενώ τα μπλε κ τα άσπρα ειναι για το πλύσιμο !

Kirtiblue με βοήθησαν στο να ξεαγχωθω τα μαθήματα ανωδυνου τοκετού!!! Ουτε κι εγώ το περίμενα οτι θα έβλεπα εικόνες γέννας και γενικά πως γίνονται ολά γενικά και θα χαλαρωνα!!! Ανυπομονω τόσο πολύ να γνωρίσω το μωρο μου που δεν φοβάμαι....ακόμα.... Δεν ξέρω αν θα προκύψει αργότερα πάντως νιώθω έτοιμη...

Πήρα ηδη 2 σουτιεν απο το prenatal με 30? περιπου...δεν πειράζει άλλα για τις πετσετουλες που λες του ικεα τα πήρα ηδη και Οντως πολύ καλά, εγώ τα πήρα πιο πολύ για πλύσιμο μετα τα κακακια γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιώ πολύ τα μωρομαντηλα!!!!

yk1yp3.png

Εγώ μιλάω και με τις μανουλες Μαιου και αρχισαν τα γεννητουρια!!! Και απο βδομάδα αναμένουμε πολλά ακόμα!!! Άντε όλες με το καλό!!! Και μετα μην χαθειτε!!! Έχουμε να ανταλκαξουμε εμπειρίες και χάρες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

sagre οντως εχεις δικιο!!!! ειστε μοναδικη παρεα!!!

ωραιο το πινακακι μπραβο!!! και ευχαριστουμε πολυ!!!

θεσσαλονικη δεν βρηκα περα απο παιδικα κατι περι εγκυμοσυνης στο οεκεστρα, παιζει να μην εχει ...

εχει ωραια τραγουδακια στο στην υγεια μας με τον παπαδοπουλο!! τωρα ανακαλυψα ποσο μου ελειψε μια ωραια συναυλια με ωραια μουσικη.... και ο θανασης παπακωσταντινου ερχεται εδω τελος ιουνη :( δηλαδη δεν θα μπορεσω να παω....

yk1yp3.png

Να σουπω επιδη κι εγω Ιουλιο γεννησα το πρωτο πηγα οχτωμιση μηνων Σαββοπουλο και Βασίλη και με ενος μηνα το μαγκακι μου Μαλαμα. Μια χαρα βγηκε ο μπεμπαρος και μουσικοφυλος καργα... χαχαχχαχαχ!

Αν ρωτουσες που εχει πρεμαμαν στα ορκεστρα;

Διαφημίσεις

ο θανασης παιζει θεσσαλονικη στο θεατρο δασους θεσσαλονικη στις 26/06 αλλα θα παιζει και αθηνα στις 03/06 στο θεατρο βραχων στον βυρωνα, 10 ευρω προπωληση 12 εκει!!! μην χασεις την ευκαιρια Σαγκρε!!!

εγω βρε θα πηγαινα αλλα θα ειμαι μαλλον πολυ πτωμα και το μωρακι θα ναι ημερων οποτε λεω να το αποφυγω για τοσο βρεφακι....δεν πειραζει θα τον ακουω στο σπιτι στη διαπασων ετσι για να μαθαινει και το μωρο...χαχα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...