Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια εδω επιτρεπεται να ειναι μεσα ο άντρας σου κ στην καισαρικη. Κ εγω το θέλω πολυ πρώτον γιατι φοβάμαι κ δεύτερον γιατι θέλω αν δεν μπορω να κρατήσω εγω τα μωρά να ειναι ο μπαμπάς τους εκεί! Ασε που κ άντρας μου δεν το συζητάει κ θέλει να ειναι μεσα! Λέτε κοριτσια ποσα εισιτήρια να κλείσω!

Εγώ λέω να ναυλωσουμε ένα μικρό!!!

Ωχ Παναγιά μου, και που είμαστε ακόμα.

Σας προσκαλώ στη μπαλκονάρα μου με την ανεμπόδιστη θέα να κεράσω παγωτάκι αφού δε μπορούμε να πιούμε κανένα μπυράκι.

Είναι μαγικά!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια εχεις δικιο!!! :oops::oops: ειχα την εντυπωση οτι ανεξαρτητου μερας παντα ειναι στις 8 μαιου!!! ασε πηρα και την μαμα μου....η οποια με την σειρα της πηρε την γιαγια μου....και το αποκορυφωμα;;; ειπα και στον αντρα μου να παρει την μαμα του και δεν συμμαζευεται....

φταιει και αυτη η τηλεοραση που διαφημιζει συνεχεια δωρακια για την μαμα κτλ κτλ....

τι χαζη που ειμαι;;; πως την πατησα ετσι;;;

yk1yp3.png

χαχαχαχαχαχχαχα καλα βρε μαμα κι αυτη στηριζονται σε μια εγγυο; τι την εχουμε δηλαδη τη παροιμιωδη αφηρημαδα χαχαχαχχαχαχα αντε απότου χρονου θα γιορταζεις κι εσυ θα το υπολογιζεις καλυτερα...

Μαρια εχεις δικιο!!! :oops::oops: ειχα την εντυπωση οτι ανεξαρτητου μερας παντα ειναι στις 8 μαιου!!! ασε πηρα και την μαμα μου....η οποια με την σειρα της πηρε την γιαγια μου....και το αποκορυφωμα;;; ειπα και στον αντρα μου να παρει την μαμα του και δεν συμμαζευεται....

φταιει και αυτη η τηλεοραση που διαφημιζει συνεχεια δωρακια για την μαμα κτλ κτλ....

τι χαζη που ειμαι;;; πως την πατησα ετσι;;;

Εγω πάντα την ξεχνάω αυτη την γιορτή απλα ξέρω οτι ειναι την δεύτερη Κυριακή . Κ τωρα το θυμήθηκα επειδή είδα κάτι κατασκευές που έφτιαξαν παιδάκια στις μαμάδες τους στο φεισμπουκ αλλιώς χαμπάρι .

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ομορφα! Μαμα δεν σε πρόλαβα με τη γιορτή της μητέρας! Εγω εδω κ να θέλω να το ξεχάσω δεν γινεται, εχω τα κοριτσια μου που μου φέρνουν δώρα απο το σχολειο. Η μεγάλη φέτος το έφερε την Πέμπτη κ έτρεξε να το κρύψει για να μην το δω! Ηρθε κ μου ειπε μαμα πρεπει να κοιμηθείς τρεις φορες κ μετα θα σου δώσω κατι! Σημερα το πρωί ομως δεν κρατήθηκε! Δεν αντέχω άλλο μου λέει θέλω να σου το δώσω! Αχ κοριτσια ειναι πολυ συγκινητικό... Θα δείτε οι πρωτομανουλες πως ειναι οταν έρχονται κ σου δίνουν ενα δωράκι κ έχουν τόση αγωνία να σου αρέσει κ περιμένουν την αντίδραση σου... Τα μικρα μας ανθρωπάκια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

κιντενιο εμεις εχουμε το αλλο εμενα δε μου αρεσει να μου φερνουν λουλουδια μου αρεσουν τα λουλουδια στη φυση αλλα οχι κομμενα ουτε γλαστρα αλλα οταν ο γιος μου εκοψε και μου προσφερε μια μαργαριτα σχεδον δακρυσα... με βλεπει ο αντρας μου μα καλα αφου δε σου αρεσουν κι οταν σου φερνω μουρμουρας; και του απανταω ε αυτο ειναι γιος μου χαχαχαχαχαχαχαχα! Κιντενιο σε θεωρω σοφη μετα από δυο παιδια αλλα τον ερωτα με το γιο δεν τον εχεις νιωσει... ετοιμασου.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

Σημερα ξεκινησε η μερα με δουλειες!!! επιτελους βγαλαμε χαλια!!!! γενικως ηταν μια δουλεια που μονο αυτη ειχε μεινει και την σκεφτομουν αλλα τελειωσε και αυτη!!! και μπορω να πω οτι συμμαζευτηκαμε!!!

Νικηαντωνια δεν φανταζεσαι ποσο θα ηθελα να ερθω στην μπαλκοναρα σου!!!! και γενικως θα ηθελα ολες να σας γνωρισω αν και ειναι λιγο δυσκολο αφου μενουμε σε διαφορα μερη της ελλαδας και οχι μονο!!!!!

φιλια σε ολες!!!!

yk1yp3.png

Σε καταλαβαίνω...Όλοι ετσι μου λένε Σανγκρε... Άντε να δούμε... Τα περιμένω με μεγάλη αγωνία τα μωρά μου! Τα βλέπω συνεχεια στον ύπνο μου!

Εγώ δεν τα έχω ονειρευτεί ακόμα!!!!

κιντενιο εμεις εχουμε το αλλο εμενα δε μου αρεσει να μου φερνουν λουλουδια μου αρεσουν τα λουλουδια στη φυση αλλα οχι κομμενα ουτε γλαστρα αλλα οταν ο γιος μου εκοψε και μου προσφερε μια μαργαριτα σχεδον δακρυσα... με βλεπει ο αντρας μου μα καλα αφου δε σου αρεσουν κι οταν σου φερνω μουρμουρας; και του απανταω ε αυτο ειναι γιος μου χαχαχαχαχαχαχαχα! Κιντενιο σε θεωρω σοφη μετα από δυο παιδια αλλα τον ερωτα με το γιο δεν τον εχεις νιωσει... ετοιμασου.

Κι εσύ το πιστεύεις ε; Για να δούμε τι θα δούμε!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

Σημερα ξεκινησε η μερα με δουλειες!!! επιτελους βγαλαμε χαλια!!!! γενικως ηταν μια δουλεια που μονο αυτη ειχε μεινει και την σκεφτομουν αλλα τελειωσε και αυτη!!! και μπορω να πω οτι συμμαζευτηκαμε!!!

Νικηαντωνια δεν φανταζεσαι ποσο θα ηθελα να ερθω στην μπαλκοναρα σου!!!! και γενικως θα ηθελα ολες να σας γνωρισω αν και ειναι λιγο δυσκολο αφου μενουμε σε διαφορα μερη της ελλαδας και οχι μονο!!!!!

φιλια σε ολες!!!!

Ωραία τα χαλιά βρε παιδί μου αλλά όταν τα βγάζεις "ξεβρωμίζει" το σπίτι!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

kidenio ..........12/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

γεια σας και παλι!!!

Νικηαντωνια οντως αλλιως δειχνει το σπιτι με τα χαλια αλλα πραγματικα ξεβρωμιζει οταν τα βγαζεις!!!! ουτε σκονη ουτε τιποτα!!!

τωρα απο βδομαδα εχει περιποιηση: θα κανω πεντικιουρ μια που δεν φτανω εκει κατω, θα κανω αποτριχωση με κερι να τελειωνω, κοβω το μαγνησιο, ξεκιναω περπατημα, ψιλοδουλιτσες και σεξ!!! (λεω εγω τωρα...) θα προσπαθησω να βοηθησω το μωρο να κατεβει και να γεννησω οσο πιο ευκολα γινεται!!!

επισης θα πρεπει να παω και τον σκυλο μου για κουρεμα!!! αρχισε να ζεσταινεται και θα ριχνει απο δω και περα τριχα.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...