Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εδώ στην Ελλάδα εχω ακούσει κάποιες μαμάδες οτι μπήκαν μεσα στο χειρουργείο οι μπαμπάδες σε καιςαρικη αλλα δεν το θεωρώ οτι καλύτερο γιατι ειναι εγχείρηση κ όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο . Αν την κόρη μου την πρωτη την γεννουσα φυσιολογικα ο άντρας μου θα έμπαινε μεσα κ δρν θα του χαλούσα χατίρι μόνο κ μόνο επειδη το ήθελε αυτος αλλα εγω δεν το ηθελα μεσα . Ηθελα να ειναι πχ οταν ειχα πόνους κ συσπασεις αλλα στην γεννα θα ηθελα να είμαι μονη μου με την κόρη μου την στιγμη που θα γεννιόταν γιατι θα ηταν η μοναδική φορα αλλα επειδη ηταν επιθυμία του νς μπει μεσα δεν θα του το χαλούσα . Εντάξει τελικα γέννησα με καισαρικη κ έζησα αυτές τις μοναδικές στιγμές .

γεια σας κοριτσια!!! πριν λιγη ωρα γυρισα!!! πολυ σουρτουκι σημερα χαχα!!!!

Kidenio μια χαρα θα τα καταφερεις!!! δεν σε φοβαμαι!!!

Νικηαντωνια και kirtiblue ειστε καλυτερα;;;;

κοριτσια εγω προς το παρον δεν φοβαμαι πολυ!!!! πιο πολυ μ απασχολει το πως ειναι τα ενδοτερα και γενικα η κατασταση παρα η γεννα!!! δεν θα ηθελα εγω τον αντρα μου μεσα νομιζω οτι θα αγχωθω περισσοτερο εκεινη την ωρα!!! και σκεφτειτε οτι εγω θα παω σε οποιο δημοσιο εφημερευει και με οποιον γιατρο εφημερευει, χωρις να χω καποιον διπλα οικειο μου!!!

οπως και να χει ολοι εχουμε μια αγωνια για την διαδικασια, εμενα μπορει να με πιασει πανικος εκεινη την ωρα!!! ευτυχως ολες οι μαιες που συναντησα ειναι ολες πολυ καλες και σου δημιουργουν μια αισθηση ασφαλειας!!!

προσπαθω να φανταστω πως θα ειναι και πως θα το διαχειριστω την ωρα που θα αρχισουν οι πονοι, καποιες φορες βλεπω και ονειρα σχετικα....

Αυτόν τον πανικό φοβάμαι κι εγώ μιας και είμαι πολύ ευάλωτη στις κρίσεις πανικού!!

Κορίτσια δουλειά ουσιαστικά τέλος σήμερα.

Από Τρίτη ξεκινάω δωρεάν μαθήματα τοκετού κλπ και θα πηγαίνω βέβαια και για κανα 2-3 ώρες 4 στη δουλειά για να μην φρικάρω σπίτι.

Ο δικός μου άντρας δε μπαίνει σε γέννα χρυσό να τον κάνεις.

Δεν το αντέχει και το δέχομαι. Είναι χέστης!!!!!

Ποιος θα είναι μαζί μου δεν ξέρω αλλά αφού θα κάνω καισαρική θα είμαστε ο γιατρός και η μαία.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Θα είναι μεσα κ ο βοηθός του γιατρός , ο αναισθησιολογος κ ο παιδιατρος ... Πάντα ειναι 2 γιατροί στην καισαρικη έκτος κ αν αναλάβει αυτο τον ρόλο η μαία που δεν είμαι κ τόσο σίγουρη .

Θα είναι μεσα κ ο βοηθός του γιατρός , ο αναισθησιολογος κ ο παιδιατρος ... Πάντα ειναι 2 γιατροί στην καισαρικη έκτος κ αν αναλάβει αυτο τον ρόλο η μαία που δεν είμαι κ τόσο σίγουρη .

Α ναι!!!! Αυτούς τους 2 τους ξέχασα!!

Κουλό μου φαίνεται να αναλάβει η μαία όπως λες κι εσύ.

Ω ρε γλέντια!!!!!!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εδω επιτρεπεται να ειναι μεσα ο άντρας σου κ στην καισαρικη. Κ εγω το θέλω πολυ πρώτον γιατι φοβάμαι κ δεύτερον γιατι θέλω αν δεν μπορω να κρατήσω εγω τα μωρά να ειναι ο μπαμπάς τους εκεί! Ασε που κ άντρας μου δεν το συζητάει κ θέλει να ειναι μεσα! Λέτε κοριτσια ποσα εισιτήρια να κλείσω!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Ναι κ εγω το βίντεο το βρίσκω λιγο τραβηγμένο... Ασε που του ειχα πει του άντρα μου στη γεννηση της δεύτερης κόρης μας, πίσω απο το κεφαλι μου θα είσαι! Μην τύχει κ πας απο μπροστα! Γιατι ικανό τον ειχα! Τώρα αν κανω καισαρικη βάζουν χωρισμα. Δεν βλέπεις τιποτα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

2 για μας κι ενα για 21 μηνων μας φιλοξενεις τι ρουχα περνουμε; ε νταξει δεν ειναι τιποτα θα χεις 3 πιτσιρικια και 3 βρεφη μες στο σπιτι και 4 οι μεγαλοι σιγα ελπιζω να ναι μεγαλο...χιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Νικηαντωνια καλη αδεια!!! ειμαι της αποψης με ολο το θαρρος να κατσεις στον κ..... σου και να μην καθολου στην δουλεια εφοσον εισαι αδειουχα!!! αν ειναι μεγαλη αναγκη πεταξου αλλα καλυτερα οσο λιγοτερο, ουτε 2 ουτε 3 ουτε φυσικα 4 ωρες!!!!

εχεις διδυμακια και ειναι πιο δυσκολη η εγκυμοσυνη απο την φυση της και την χρειαζεσαι την ξεκουραση!!! αν θες να κουραστεις πανε καμια βολτα η βρες κανενα χομπι που σ ευχαριστει και μια χαρα θα περασει ο καιρος και ουτε θα το καταλαβεις!!! μην ξεχνας οτι μετα αρχιζει το παρτυ της κουρασης!!! οποτε ξεκουρασου τωρα....

οσο για εκεινη την στιγμη του τοκετου πιστευω οτι παρολο τον ππανικο και φοβο πιο πολυ θα σκεφτομαστε τα μωρακια μας που ερχονται και θα επικεντρωθουμε εκει και ολα θα πανε τελεια!!!!

επισης κι εγω οχι απλα δεν θα ηθελα να δω το βιντεο αλλα δεν θα ηθελα να το τραβηξει και κανεις!!!

εμενα δυστυχως ο αντρας μου δεν ακολουθει για ελβετια....:( θα μεινω εδω....

kidenio δεν παιζει να γεννησεις φυσιολογικα;;;

yk1yp3.png

να ρωτησω και κατι αλλο;;; στα δημοσια νοσοκομεια λενε οτι στην αιθουσα ωδυνων πριν τα χειρουργια μπορει να ειμαστε σε ενα θαλαμο και 6 γυναικες!!! ειναι αληθεια;;; μου φαινονται πολλα τα ατομα ... επισης στο χειρουργιο πως ειναι;;; ρωταω βλακειες το ξερω αλλα εμενα πιο πολυ αυτα μ αγχωνουν....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...